Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  10   gasten
230m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
230m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

3 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Dit Luxe Alpine Chalet is het hele jaar door een geweldige bestemming en dé plek voor een vakantie met familie en vrienden. Geweldig om te gaan skiën (Ski Amadé), wandelen, klimmen, mountainbiken, golfen of gewoon te genieten van de natuur en het comfort van het chalet.

Gebouwd in 2022 en voorzien van alle moderne gemakken en mooie materialen. Het geheel vrijstaande chalet straalt overal design uit. Dit komt tot uiting in de combinatie van hout, staal en glas. De gezellige en warme uitstraling, houten deuren met een hoogte van 220 cm en subtiele accenten in het interieur, evenals het gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige apparatuur en materialen, maken van dit chalet een top Chalet!

EERSTE ETAGE | WOONGEDEELTE, KEUKEN & ENTREE
De eerste etage van het chalet is de etage waar de hoofdingang is. Deze etage is volledig ingericht als woonruimte met ruime zithoek en openhaard, keuken met kookeiland en bijkeuken, en een ruime entree/garderobe met gasten-wc. Vanuit de woonkamer en keuken kunt u het ruime op het zuiden gelegen terras bereiken.

EERSTE ETAGE | WOONGEDEELTE
Woonruimte met comfortabele designmeubelen, mooi uitzicht op het dal en omgeving. Vanuit de ruime zithoek kunt u genieten van een film, uw favoriete serie op Netflix (inclusief), YouTube of zelf streamen via Google Chromecast. Design openhaard (met glazen wanden) inclusief brandhout. Geïntegreerd SONOS-geluidssysteem.

GALLERIE
De galerie is ingericht met een royale zithoek. Leeshoek met twee comfortabele hoge fauteuils. Werkplek aanwezig met een breed bureau en goede stoel. Smart flatscreen tv (inclusief Netflix), YouTube en een Google Chromecast. Geïntegreerd SONOS-geluidssysteem.

EERSTE ETAGE | KEUKEN
De keuken is voorzien van MIELE-apparatuur, waaronder magnetron, heteluchtoven, grote koelkast, vriezer en vaatwasser. Een Quooker kraan (gekookt water, koud water en koud bruisend water), NikolaTesla inductiekookplaat. Vaatwasser met Miele Powerdisk (inclusief vaatwassermiddel).

Professionele SAECO volautomatische espressomachine (koffie, cappuccino, etc). Inclusief koffiebonen. Wijnkoeler (MIELE).

EERSTE ETAGE | EETGEDEELTE
Lange massief houten eettafel voor 10 personen met comfortabele stoelen.

EERSTE ETAGE | BUITENGEDEELTE
Groot terras dat grenst aan de achterkant van het huis. Vanuit de woonkamer of de keuken bereikt u via een grote schuifpui het buitenterras voorzien van heaters. Volwaardige buitenkeuken met BBQ/grill, koelkast en spoelbak.

Op het onoverdekte gedeelte kunt u tijdens mooi weer heerlijk ontspannen op onze comfortabele lounge set.

BEGANE GROND | SLAAPKAMERS
Vijf ruime slaapkamers met kingsize 2p-bedden, moderne inbouwkasten met kluisje en verlichting.
Elektrische buitenjaloezieën en blinderende gordijnen. Buitenterras met meubilair. USB-A/C aansluitingen. Flatscreen smart TV (+Chromecast).

BEGANE GROND | BADKAMERS
Per slaapkamer een luxe badkamer. Verschillende samenstellingen, oa met regendouche, bad, toilet (inclusief toiletpapier), handdoekdroger, haarföhn
en RITUALS-pakket

BEGANE GROND | WELLNESS
Ruime KLAFFS sauna met regendouche. Geautomatiseerde saunaprogramma's. Inclusief geurtjes. Badjassen aanwezig.

BEGANE GROND | SKIRUIMTE + WASRUIMTE
Skiruimte voor het drogen van kleding, helmen en handschoenen. Elektrische skischoendroger.
MIELE wasmachine en MIELE wasdroger, strijkplank met strijkbout, waslijnen en droogrekje. Hondendouche en een hondenföhn. Professionele HEPA stofzuiger. Aparte afsluitbare ruimte buiten voor ski's, snowboards en skistokken.

MULTIMEDIA
Totaal 7 smart tv's met Chromecast. Netflix in woonkamer en galerie. Snel internet en WiFi (+/- 200 Mbit/s).
SONOS-geluidssysteem.

DIERVRIENDELIJK
Een viervoeter is in overleg toegestaan. Hondendouche en hondenföhn. Hondenmand en water- en voerbakken op hoogte.

PARKEREN
Parkeren voor 4 auto's. EV oplader aanwezig (max. 11 KW, kosten zijn 35 ct / kWh).

CONCIERGE
Onze professionele huismeester zal voor uw aankomst contact met u opnemen om alle details te bespreken. Zo begint uw vakantie al voor de heenreis en kunt u stressvrij arriveren zonder zorgen.

AANKOMST EN VERTREK
Inchecken vanaf 16.00 uur. In overleg zijn andere tijden mogelijk. Toegang tot het huis met elektronische code.

BEWAKING/BEVEILIGING
Videosurveillance aanwezig op buitenlocaties, zoals de hoofdingang en carport. Bij het aangaan van de boeking gaat u akkoord met de aanwezigheid hiervan. Op het gebruik hiervan wordt u nogmaals gewezen in de boekingsbevestiging en ter plaatse tijdens de ontvangst door onze huismeester.

EXTRA SERVICES
Tijdens uw verblijf kunt u tegen een extra vergoeding gebruik maken van de volgende diensten die voor u georganiseerd worden:
*catering
*chef-aan-huis
*hondenoppas
*hondenkapper
*massage
*kinderoppas
*mountain- en e-bikes
Licentie- of registratienummer: 50415-005491-2022

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 3 km

3 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Stadscentrum 1.5 km

1.5 km

Bus 0.05 km

0.05 km

Luchthaven 60 km Salzburg

60 km

Station 10 km Bischofshofen

10 km

Snelweg-afrit 10 km A10

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

HET DORP - Mühlbach am Hochkönig

De bereikbaarheid van de Höchkönig regio en het dorpje Mühlbach in het bijzonder, is uitstekend. Mühlbach ligt op slechts 10 minuten van de snelweg richting Salzburg en het treinstation van Bischofshofen (dat is aangesloten op het internationale treinnetwerk). Het vliegveld van Salzburg bereikt u binnen 45 minuten.

Het vakantiechalet ligt even bovenaan de berg in het dorpje Mühlbach am Hochkönig. Het centrum is via een slingerweggetje te voet bereikbaar in ongeveer 10 minuten lopen. Met de auto is het centrum bereikbaar in 2 minuten.

In het dorp zelf bevindt zich een ruime SPAR-supermarkt. Deze is tijdens weekdagen geopend van 07.30u - 12.30u en van 14.30u - 18.00u. Op zaterdag is de supermarkt alleen in de ochtend geopend. Op zondag is de supermarkt gesloten.

Voor een breder aanbod aan levensmiddelen, restaurants en andere zaken kunt u terecht in het stadje Bischofshofen, dat op een afstand van zo'n 15 minuten autorijden ligt. Daar vindt u een onder andere een BILLA Plus, SPAR, Lidl, Hofer, XXXLutz en OBI Markt.

In het centrum van het dorp is er een heerlijke bakker (geopend vanaf 07.00u), een pinautomaat en de plaatselijke VVV. Geniet van de regionale gerechten en drankjes in de restaurants die zich in de directe omgeving van het vakantiechalet bevinden. Tevens zijn er afhaalmogelijkheden.

WINTERSEIZOEN
Mühlbach am Hochkönig maakt onderdeel uit van het skigebied Hochkönig. Het skigebied start bij Maria Alm en loopt dan helemaal langs het bergmassief Hochkönig naar Mühlbach am Hochkönig.

Het gebied heeft een diversiteit aan blauwe, rode en zwarte skipistes, maar ook sneeuw- en funparken voor de kinderen en zeer mooie oefenweides voor de echte beginners.

Het gebied staat ook bekend om de Königstour. Dit is een skitocht van Mühlbach naar Maria Alm en weer terug. Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de Hochkönig en het Steinernen Meer.

Het gebied Hochkönig staat ook bekend om zijn sneeuwzekerheid in combinatie met het 3000 meter hoge Hochkönig bergmassief, hierdoor is het vaak al mogelijk om in december goed te kunnen skiën.

Het dichtstbijzijnde dalstation is de Karbachalmbahn en deze ligt op zo'n 5 autominuten rijden vanaf het chalet. U kunt ook in combinatie met uw skipas de gratis skibus pakken richting het dalstation. De halte ligt op 50 meter nagenoeg gelijkvloers lopen van het chalet verwijderd. De dalgondel ligt op 1,4 km van het Chalet.

Hogerop de berg ligt nog het Hochkeil skigebied, dit gebied is zeer kindvriendelijk en geschikt voor beginners. Er zijn onder andere zeer mooie oefenweides en een leuke gastronomie aanwezig.

De skipassen voor het skigebied kunt u vooraf al online met korting kopen of ter plaatse bij het dalstation. Bij de tariefstelling houdt men rekening met gezinnen met kinderen.

Kortom een echte betaalbare en leuke familiebestemming waar het ook tijdens het hoogseizoen op de pistes nooit echt druk lijkt.

ZOMERSEIZOEN
Zowel in de zomer als in de winter is Mühlbach een ideaal uitgangspunt van uw vakantie. Er zijn vele mogelijkheden in de directe omgeving te vinden voor bijvoorbeeld mountainbikers, golfers, wandelaars, gletsjerskiërs, paragliders, ruiters en natuurliefhebbers.

Bij aankomst krijgt u de Hochkönig Card. Met de Hochkönig Card, die u tijdens uw verblijf ontvangt, kunt u gratis gebruik maken van de zomerliften, de wandelbus, de zwembaden en musea in de regio Hochkönig. Meer informatie over de Hochkönig Card vindt u op de toeristische website van Hochkönig.

HOCHKONIG CARD
Hochkönig-Card : Als partner van de Hochkönig Card ontvangt men deze voor de duur van het verblijf in de zomerperiode van 01/06 tot 30/09. Een kaart met toegevoegde waarde, want hiermee geniet u tot op de dag van uw vertrek van vele kortingen en gratis vakantieaanbiedingen in de regio Hochkönig.

Een gratis rit met de zomerkabelbanen, fietstransport met de zomerkabelbanen, gratis wandelbus, rodelen, gratis toegang tot het openluchtzwembad van Mühlbach en nog veel meer.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 1000

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 1 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Kosteloos annuleren tot 1 dag voor aankomst; De annuleringskosten daarna zijn 100% van de totale huurprijs;

meer informatie:

Graag wijzen wij u nog op de volgende aanvullende informatie:

INBEGREPEN bij uw boeking zijn:
• Hochkönig Card (gratis gebruik zomerliften, wandelbus, zwembaden en musea)
• Water, stroom, WiFi, sauna, RITUALS pakket, koffiebonen voor het espressoapparaat, vaatwassertabletten, handzeep, afwasmiddelen en wasmachinezeep.
• Beddengoed; Alle bedden zijn netjes opgemaakt en voorzien van luxe beddengoed; Tegen een meerprijs is het mogelijk tussentijds het beddengoed te laten wisselen door onze schoonmaakdienst.
• Handdoeken; Een grote handdoek, twee medium handdoeken en een kleine handdoek per persoon per week; Tegen een meerprijs is het mogelijk tussentijds meer handdoeken te laten bezorgen door onze schoonmaakdienst.
• Meer dan genoeg keukenhanddoeken, theedoeken en schoonmaakdoekjes.
• Hondenhanddoeken (indien u verblijft met uw hond);
• Brandhout voor de open haard, en gas voor de buitengrill;
• Gebruik van NETFLIX op de grote tv's in de woonkamer en galerie;
• Saunageuren voor de sauna;
• Toiletpapier voor alle (in totaal zes) toiletten; Alsmede papieren hygiënezakjes, tissues en wattenschijfjes.
• Uitleg en rondleiding door onze huismeester. Op een voor u goed moment zal onze huismeester u welkom heten en u een rondleiding geven door het huis. Hierbij zal zij uitleg geven over de werking van het huis en de diverse apparatuur.

AANVULLEND FINANCIEEL
• De borgsom bedraagt Euro 1.000,-. Deze wordt binnen veertien dagen na vertrek weer retour gestort.
• De kosten voor de eindschoonmaak bedragen Euro 300,-.
• De verblijfskosten voor een hond bedragen Eur 15 phpn
• De toeristenbelasting bedraagt Euro 2,05 pppn vanaf de leeftijd van 15 jaar, deze kosten zijn inbegrepen in uw boeking.
• Het chalet beschikt ook over een laadstation voor elektrische auto's (TYPE2, 11kW). Het tarief per kWh bedraagt Euro 35 cent en kan worden afgerekend met uw laadpas die u ook gebruikt voor de openbare laadstations. U kunt vooraf met ons afstemmen of uw laadpas geschikt is voor ons oplaadstation.

AANVULLEND OMGEVING
• De locatie van het chalet is in een zeer rustige natuurrijke omgeving, maar waar ook lokale inwoners wonen. We vragen u dan ook vanaf 22u geen gebruik meer te maken van het buitenterras in het kader van de nachtrust.

AANVULLEND BOEKING
• Check-in : vanaf 16u (eerder in overleg)
• Check-out : tot 10u (later in overleg)
• Borg : Euro 1.000,-
• Resterend bedrag : uiterlijk 2 weken voor aankomst
• Huisdieren : 1 hond (in overleg)
• Roken : niet toegestaan
• Parkeerplaatsen : maximaal 4
• Kinderbedje : gratis (op aanvraag)
• Kinderstoel : gratis (op aanvraag)

Aangepaste check-in en check-out tijden zijn in overleg met de huismeester mogelijk.
Wij maken voor de toegang tot het chalet geen gebruik van fysieke sleutels, maar van een elektronische toegang door middel van een unieke toegangscode. Deze code krijgt u via de email nadat uw betaling verwerkt is. Het voordeel hiervan is dat u kunt arriveren op de dag van aankomst wanneer u wilt.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
• Een annuleringsverzoek moet per e-mail worden verzonden.
• Wij berekenen de volgende annuleringskosten:
*Kosteloos annuleren tot 1 dag voor aankomst; De annuleringskosten daarna zijn 100% van de totale huurprijs;

COVID-19
Betreffende COVID-19: Gasten voor dit vakantiechalet worden alleen geaccepteerd als zij kunnen voldoen aan de Corona-maatregelen en -eisen zoals die door de lokale overheid worden gehanteerd. Aangezien de Corona-maatregelen in de loop der tijd veranderen, verzoeken wij u de maatregelen kort voor vertrek nogmaals te controleren.

Let op: er zijn COVID-19 maatregelen van kracht. Er kunnen andere voorwaarden gelden met betrekking tot skipassen, openingstijden en het gebruik van de skiliften in de wintersportgebieden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van dit vakantiechalet, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden is om de boeking kosteloos te annuleren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2022

Simone N. uit Venlo

5,0
5 5 5 5 5

Luxe locatie met veel comfort.

Das Chalet is een prachtige woning met veel luxe en een fantastisch uitzicht. De woning biedt veel comfort. Hoe heerlijk is het om na een dag skieën te relaxen in de sauna. De woning ligt op een berg in een rustige omgeving. Dichtstbijzijnde bushalte is 2 minuten lopen en binnen 10-15 minuten ben je in het dorp. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen luxe badkamer.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf Igel Vermietungs GmbH
Mevr. S. Mörschbacher

Mevr. S. Mörschbacher

meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 376000

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/376000.htm


«Das Chalet.» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 1 day voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven