Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Stazzo delle Poiane

Olbia

Max.  2   gasten
50m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 2  gasten
50m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

Wij bieden accommodatie voor twee personen in een onafhankelijk deel van ons huis. Het appartement is zeer goed uitgerust, licht en aangenaam koel te allen tijde, zodat niets in de weg staat van rust en ontspanning. Het bestaat uit een ruime slaapkamer met twee kwaliteitsbedden, een woon-eetkamer met ingerichte keuken en een badkamer met douche. Wasmachine, Wi-Fi en privé parkeerplaats beschikbaar. Gebruik van beddengoed en handdoeken op aanvraag.
Bij ons kunt u een dag vol belevenissen aan het strand of tijdens een excursie in de omgeving afsluiten met een rustige avond, klaar voor nieuwe avonturen.

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 13 km

13 km

Supermarkt 8 km

8 km

Restaurant 8 km

8 km

Stadscentrum 12 km

12 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 12 km OLB-Olbia, Costa Smeralda

12 km

Station 12 km Olbia

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons landhuis is een moderne versie van de Gallurese "Stazzu", het traditionele boerenhuis in het noordwesten van het eiland. Het is gelegen op de uitlopers van de Monte Pino en, omgeven door onze olijfboomgaard, fruit- en groentetuin, biedt een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving, van "Monte Pino" aan de ene kant en van de Golf van Olbia met zijn voor de kust liggende oriëntatiepunt, het eiland Tavolara, aan de andere. Door de hoge ligging van ons huis is het 's avonds 3-4 graden koeler dan in Olbia en de luchtvochtigheid is veel lager: in de zomermaanden is dit een duidelijk voordeel.
Op slechts een paar minuten afstand ligt "Monte Pino", 850 m, een natuurreservaat met vele wandel- en mountainbikeroutes. Van hieruit hebt u een prachtig uitzicht over de streek Gallura en de Golf van Olbia, en op een heldere dag zelfs over Corsica.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Golfen
Zwemmen
Zeilen
Duiken
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De prijs is inclusief alle nutsvoorzieningen. De verblijfsbelasting moet worden toegevoegd.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierung ab 90 Tage vor Anreisetag: 50% des Mietpreises; sollte der Zeitraum anderweitig vermietet werden koennen, erstatten wir die Anzahlung voellig.

meer informatie:

Wat evaluatie van onze gasten:
"Mooi vrijstaand huis van de eigenaar met verhuur van het "benedenhuis". Men is alleen in absolute rust en stilte met uitzicht op het Sardijnse landschap en de natuur. Schapen en ezels. Heel authentiek en mooi! Niet ver naar het strand (20 min.) Aangenaam klimaat in het huis, zelfs in de hitte! Goede bedden, goede keuken!"
"We brachten er een geweldige week door en waren erg blij met onze keuze: zeer schoon appartement, zeer aardige, open en behulpzame gastheren, goede uitvalsbasis voor het verkennen van het noordoosten van Sardinië - ofwel de kust of het binnenland. Enige minpunt: een week was te kort. Heel erg bedankt!"
"De flat is gelegen in het midden van een olijfplantage. Vanaf het terras heeft u een geweldig uitzicht op het prachtige landschap van Sardinië. De flat is super uitgerust en de contactpersonen zijn beschikbaar voor alle vragen. We hadden een droomvakantie en voelden ons zeer op ons gemak."
"De vakantiewoning is ideaal voor 2 personen. De badkamer en keuken zijn goed uitgerust. TV beschikbaar
De nabijheid van Olbia en de luchthaven is perfect. Ca. 15 min. rijden en nog steeds midden in het groen met uitzicht op Monte Pino. De verhuurders zijn zeer behulpzaam indien nodig en geven graag tips voor excursies. De huisstranden van Olbia zijn met de auto in ongeveer 15-20 minuten te bereiken. Dagtochten naar Capo Testa met zijn 10 baaien of naar het surfstrand Porto Apollo. En niet te vergeten de nabijheid van de Costa Smeralda met haar geweldige stranden. "
"Als je je wilt verdiepen in Sardinië en daarvoor de platgetreden toeristische paden een beetje wilt verlaten, zit je helemaal goed als je dit uiterst rustige appartement huurt. Het is gelegen in het heuvellandschap boven Olbia en aan de voet van Monte Pino. Er is een fantastisch uitzicht op de bergketen, vooral 's nachts. Er staan voornamelijk olijfbomen op het terrein. De verhuurders spreken Italiaans, Engels en Duits en hebben een uitgebreide kennis van de Sardijnse cultuur, waartoe natuurlijk ook culinaire hoogstandjes behoren. De populaire stranden zijn vanaf het appartement met de auto in ongeveer vijftien minuten te bereiken. Als u echter liever iets rustigers en romantischer wilt, zult u iets verder moeten rijden. Het appartement zelf is eenvoudig, zeer schoon en koel in de zomer. Het biedt genoeg ruimte voor twee personen. De auto kan zonder problemen geparkeerd worden. De huisbazen wonen in hetzelfde huis en zijn altijd behulpzaam voor romantische zielen: De warme nachten zijn er bijzonder mooi, wanneer je alleen het getjilp van de cicaden en het geluid van schapen hoort."
"We hebben een fantastische week doorgebracht in het huis van Birgit en Mino, dat heel dicht bij Olbia en de luchthaven ligt (10-15 minuten met de auto). Het huis is gelegen in een rustige omgeving en het uitzicht vanuit het huis is prachtig omdat je omgeven bent door natuur en tegelijkertijd is het huis zeer goed gecommuniceerd met Olbia. Het huis is precies zoals je het op de foto's ziet, erg schoon en er is wifi. Wij bevelen dit huis ten zeerste aan voor een mooie vakantie. Plus, Mino en Birgit zijn geweldig, ze zijn erg aardig en ze gaven ons zeer goede adviezen over de beste plaatsen om te bezoeken. Het is een uitstekende keuze!!!"
"Un havre de paix au milieu de la verdure, un appartement confortable, parfaitement équipé, rien ne manque! Vriendelijk en attent onthaal. Een bouteille de vin sarde pour nous accueillir... we bevelen het ten zeerste aan ! Merci a Birgit et Mino !!! Ik hoop je nog eens te zien !"
"Mooi aangelegde, ruime en smaakvol ingerichte flat. Schoon en zeer goed onderhouden. Eigenaren zijn uiterst vriendelijk en gastvrij. Altijd blij om de tijd te nemen om aanbevelingen te doen of advies te geven over restaurants, stranden, bezienswaardigheden, wandeltochten, enz (in het Engels, Duits of Italiaans!!). We komen zeker terug."
"Rustige omgeving, super gastheer. Werkelijk alles aanwezig. Een erg net en compleet appartement.
"We zijn nu recidivisten bij Birgit en Mino en zouden nergens anders in het noorden van Sardinië vakantie willen vieren dan bij hen. Een perfecte plek als u op zoek bent naar rust en ontspanning. De flat is erg schoon en het ontbreekt aan niets! Bovendien zijn de twee verhuurders erg, erg aardig en geven ze graag tips en aanbevelingen over excursies, restaurants, stranden, enz. als dat nodig is."
"De flat was super. Het heeft alles wat je nodig hebt en het is heel gemakkelijk om van A naar B te komen. We hebben vooral genoten van de rust, het prachtige uitzicht 's morgens bij het ontbijt op het terras en de erg leuke gesprekken met Birgit en Mino. Ze stonden altijd klaar als we iets nodig hadden en gaven ons goede tips voor excursies. Wat heb je nog meer nodig?"


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 12-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juli 2022

Fabienne D. uit Hyeres france

5,0
5 5 5 5 5
Toon Frans

Stazzo delle Poiane (Nr. 376645)

Het echtpaar Michaelis is zeer gastvrij met wijn, olijven en lokaal brood om te genieten van een aperitief op de dag van aankomst. Het appartement is echt goed uitgerust en het terras is echt een pluspunt om te genieten van Sardinië en de rust van het platteland gezien de locatie van het huis en de onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding! Nogmaals bedankt Birgit en Mino voor uw gastvrijheid, we zullen uw accommodatie aanbevelen aan onze vrienden! Nogmaals bedankt! Fabienne en Jeremy.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juni 2022

Katrin L. uit Schwerin

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Tweede huis

We zijn er al 5 keer geweest en komen zeker nog eens terug!
Dit is onder andere te danken aan de vriendelijke, gastvrije en behulpzame verhuurders! Grazie Birgit en Mino!!! :-)
De flat is uitgerust met alles wat nodig is, schoon en rustig. (Heel fijn bijvoorbeeld: airconditioning voor een goede nachtrust!)
De prachtige stranden en Olbia zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, dus het is niet ver om te gaan winkelen en/of heerlijk te eten. Tips hiervoor zijn te vinden in de gastenboeken van de accommodatie of worden graag gegeven door Birgit en Mino.
We kijken nu al uit naar ons volgende bezoek!!!
Katrin & Karsten

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2022

Linus B. uit Koblenz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie locatie, rustig en dicht bij de natuur

Het vakantiehuis bij Olbia ligt midden op een groot terrein met fruitbomen en een weids uitzicht over heuvels en velden. De stad en de stranden en andere bestemmingen liggen op slechts enkele minuten rijden. De flat is super uitgerust en heeft een geweldig terras, de gastheren Birgit en Mino verwelkomden ons hartelijk en waren beschikbaar voor vragen met aanbevelingen voor activiteiten of restaurants.
Fantastisch, heel erg bedankt voor een geweldige tijd!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. B. Michaelis

Mevr. B. Michaelis

Wij zijn een Duits-Sardinisch echtpaar dat in 1996 een droom in vervulling liet gaan door ons landhuis te bouwen. Het is ons een genoegen om tot uw beschikking te staan met verdere informatie over ons hoekje van het paradijs Particuliere verhuur volgens de Italiaanse wet, Locazione turistica L. 431/98


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 376645

Laatst bijgewerkt: 12.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/376645.htm


«Stazzo delle Poiane» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven