Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Sunshine am See Suite"Silber"

Lipnica

Max.  4   gasten
95m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
95m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis met grote stijlvol ingerichte kamers? U heeft een grote tuin nodig voor uw kinderen of uw huisdier. U wilt iets meer dan vier muren en een dak boven uw hoofd tijdens uw vakantie. U wilt genieten en de natuur beleven? Kom dan naar ons in Lipnica in Kashubia. Wij bieden u accommodatie tegen een onklopbare prijs.

Ons grote huis ligt in het pittoreske Kashubia en biedt in totaal 2 ruime suites met aparte ingangen en een eigen tuin
Silver Suite aangeboden hier heeft 2 ruime slaapkamers, gratis parkeren en internet. U heeft ook een grote omheinde tuin tot uw exclusieve beschikking. De Silver Suite kan goedkoop geboekt worden met maximaal 4 personen. Het is ideaal voor een romantische vakantie, een gezinsvakantie, een vakantie aan het meer of een vakantie met de hond.

De suite bevindt zich op de begane grond van het huis. Het heeft een eigen ingang en een grote tuin. U heeft twee grote en chique slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad en een zeer goed uitgeruste keuken tot uw beschikking
Naast de twee slaapkamers hebben we een luxe woonkamer voor u ingericht. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een enorm terras
Onze buitenruimte maakt uw vakantie bij ons ook actiever. In de grote omheinde tuin of op het terras kunt u genieten van frisse lucht en de zon. Of u ons vakantiehuis nu boekt met uw kinderen of uw huisdier, er is genoeg ruimte voor iedereen.

Bij ons kunt u genieten van een vakantie midden in de natuur. Grote bossen groeien bijna voor uw deur. Er zijn verschillende meren in de omgeving. Maar je hoeft de voordelen van de beschaving niet te missen. Een kruidenierswinkel, geldautomaat en postkantoor zijn in de buurt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Balkon Balkon
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 1 km

1 km

Skilift 50 km

50 km

Supermarkt 0.1 km

0.1 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Lotnisko im Lecha Walesy w Gdansku

140 km

Station 25 km Dworzec Chojnice

25 km

Snelweg-afrit 100 km A2

100 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons vakantiehuis ligt direct in Lipnica, tussen twee meren. Weelderige groene bossen groeien rond het dorp. Daar kunt u de alledaagse zorgen en stress vergeten. U vindt er rust en een unieke natuur. U kunt ook paddestoelen en bosbessen plukken. Het Kiedrowickie-meer biedt kristalhelder water, idyllische badplaatsen en rustige visplekjes. Lipnica is een klein dorp, maar het is het centrum van de hele gemeente. Een kruidenierswinkel ligt op slechts 100 meter afstand. Het postkantoor en de geldautomaat zijn ook in de buurt (ca. 600 meter). Het meer van Kiedrowickie ligt op ongeveer 1 km van het vakantiehuis.
De districtsstad Bytow ligt op ongeveer 25 km afstand. Er is een groot middeleeuws kasteel van de Kruisvaarders (Duitse Orde).

Als u uw vakantie bij ons in Lipnica doorbrengt, kunt u niet alleen de natuur en bezienswaardigheden van de stad Bytow, maar ook andere toeristische attracties snel met de auto bereiken.

Mariánské Lázn? met het grootste bakstenen kasteel van Europa is niet alleen een UNESCO-WERelderfgoed, maar ook een van de belangrijkste, zo niet de belangrijkste, toeristische attractie in de Republiek Polen, die jaarlijks door ongeveer 600.000 toeristen wordt bezocht. De stad ligt op ongeveer twee uur rijden van Lipnica en een bezoek aan het kasteel zou deel moeten uitmaken van uw must-do programma.

Als u naar de Oostzee wilt, bent u ook niet ver weg. In ongeveer 97 kilometer (ongeveer 90 minuten met de auto) bent u in Darlowo. Daar kunt u genieten van brede zandstranden en een zeebriesje.

Een bezoek aan Gdansk is niet alleen de moeite waard vanwege de vele winkelmogelijkheden, maar ook vanwege de prachtige oude stad met haar unieke flair.

Wat u niet mag vergeten, vooral als u in Gdansk bent, is een bezoek aan Sopot. Daar, op de langste pier in de Oostzee (512 meter), kunt u genieten van de zon en de zeebries. Hier liggen boten klaar om u naar het schiereiland Hel en Gdansk te brengen. Het toeristische leven in Sopot concentreert zich op de promenade (Bochaterow Monte Casino Straat). is bijna 700 meter lang. Aan beide kanten van de straat vindt u cafés, pubs, restaurants en clubs voor elk budget. U kunt uitsluitend dineren in een van de vele restaurants of een stokbrood "zapiekanka" bestellen in een "bar" voor zeer weinig geld. Als u de promenade, de pier en de stranden hebt gezien, weet u waarom Sopot jaarlijks 4 000 000 bezoekers trekt.


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak 50€. Een servicetoeslag van 8€ per persoon per dag wordt toegevoegd aan de huurprijs voor de derde persoon of meer. Huisdier forfaitair 5,00€ per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Bijkomende kosten vanaf de derde gast 8,00€ per persoon, per dag als bijkomende kosten forfait. Het vaste tarief voor huisdieren is 5€ per dag
Beddengoed en kussens zijn aanwezig in het vakantiehuis, bedlinnen en handdoeken dient u van thuis mee te nemen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Konefal

Mevr. D. Konefal

Beste gasten, ik ben blij dat u mijn vakantiehuis interessant vindt en dat u deze tekst leest. Mijn naam is Dorothee Konefal, ik ben gelukkig getrouwd, heb een dochter van 4 jaar, woon met mijn kleine gezin in Bochum en werk al vele jaren in de gezondheidssector. Ik kwam als kind naar Duitsland en groeide tweetalig op. Ik vervulde een droom door mijn vakantiehuis te bouwen, waardoor ik mijn creatieve streken kon uitleven. Ik heb elk detail met liefde gepland, ook al was het in Polen in die tijd niet gemakkelijk om zo'n luxueus en modern huis te bouwen. Ik hoop dat het vakantiehuis u ook zal bevallen en dat ik u binnenkort als gast in mijn vakantiehuis mag verwelkomen.


meer informatie

Objectnummer: 376675

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/376675.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven