Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Stuga Tuppen

Dalarna, Midden-Zweden

Max.  4   gasten
115m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
115m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

38 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

1. Huurweek: 875 €. Vanaf de 2e huurweek: dagtarief 100 € / weektarief 700 €.

Gelegen aan de rand van het bergdorpje Tuna Hästberg, staat de villa op een groot natuur- en tuinperceel met oude bomen. Het kleine dorp heeft ongeveer 100 inwoners - nauwelijks mensen, maar des te meer natuur rondom.

Het huis kijkt terug op een geschiedenis van ruim 100 jaar. Bij de uitgebreide renovatie en herinrichting hebben we veel belang gehecht aan het behoud en de herinrichting van historische details. Met 115 m² woonoppervlak biedt het nu plaats aan 4 volwassenen en een peuter. Indien gewenst zorgen wij graag voor een reisbedje en kinderstoel.

Elke kamer is net zo individueel als de villa zelf, met een mix van oud en nieuw meubilair, eerste en tweede hands, opgeknapt of natuurlijk, handgemaakt en gezellig.

De eetkeuken is uitgerust met alle benodigdheden om te koken. Er is een ruime woon- en eetkamer, 3 slaapkamers en een badkamer. En natuurlijk veel ruimte voor kleine retraites.

We houden van de afstand tot het dagelijks leven - we hebben het bewust zonder het "verplichte" tv-toestel gedaan.

Op het zuidterras staan tuintafel en stoelen klaar en de zonneluifel kan indien nodig voor schaduw zorgen. Het oostelijke terras biedt 's middags een schaduwrijke plek. Een vuurschaal in de tuin maakt gezellig samenzijn rond de open haard mogelijk.

Houdt u van koken? Het verhoogde bed herbergt seizoensgebonden kruiden, bon appétit ! En, afhankelijk van het seizoen, kunt u natuurlijk lekker eten van de bessenstruiken en fruitbomen.

Tijdens de zomermaanden kan onze kano gratis gebruikt worden op het ongeveer 8 km² grote Rämenmeer. Het meer met zijn talrijke eilanden is ook zeer rijk aan vis.
..................................................
Gedetailleerde informatie en foto's over het huis en de omgeving vindt u op internet onder de zoekterm "Villa Hästberg" of "Trollstuga" (trollstuga.eu).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (100x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Airconditioning Airconditioning
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.1 km

1.1 km

Meer 0.8 km

0.8 km

Skilift 21 km

21 km

Supermarkt 19 km

19 km

Restaurant 10 km

10 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 225 km Stockholm-Arlanda

225 km

Station 24 km Borlänge

24 km

Snelweg-afrit 130 km Örebro - Norrplan (Nr. 115)

130 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Voor gedetailleerde informatie over het huis en de omgeving, gebruik de Goggle zoekterm "Villa Hästberg" of "Trollstuga" (trollstuga.eu).
..........................................................................................................................
De kleur "Faluröd" van onze villa in Tuna Hästberg is even typisch voor Zweden als het kleine bergdorp met zijn eeuwenoude mijntraditie.

Omgeven door bossen en talloze meren kunt u hier het Zweedse vakantiegevoel beleven en genieten.

In het nabijgelegen natuurgebied Gyllbergen zijn regen- en windhutten beschikbaar, sommige met open haard, en deze kunnen gratis gebruikt worden. Zeer goede vismogelijkheden in de talrijke meren. Paddenstoelen- en bessenrijke omgeving - vlak achter het huis.

De avonturenmijn "Äventyrsgruvan" ligt op 10 minuten loopafstand. Het biedt verkennende tochten van verschillende moeilijkheidsgraden. Nieuw is de avonturensauna op 80 meter diepte. (aventyrsgruvan.se)
In de winter goede mogelijkheden om te langlaufen (kan direct voor de deur beginnen). Alpineskiën in Romme-Alpin, met 33 afdalingen van alle moeilijkheidsgraden en 13 liften, kan worden bereikt in iets minder dan 20 minuten met de auto.

In Dalarna wonen veel beroemde dichters, musici en schilders. Hun tentoonstellingen en de locaties van hun werk kunnen worden bezocht rond het Siljanmeer.
Bij een dagtocht naar Siljan hoort een bezoek aan de Dala paardenfabriek in Nussnäs.

Een "must" is een bezoek aan de kopermijn in Falun. De kopermijn, die de geschiedenis van het land heeft bepaald, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het stadje Kopparberg biedt met het "Tinghus" en de kerk unieke houten leistenen gebouwen.

Stockholm ligt op ongeveer 240 kilometer rijden. Er is een intercityverbinding vanaf het treinstation in Borlänge naar Stockholm Centraal en de luchthaven Arlanda.
----------------------------------
Voor gedetailleerde informatie over het huis en de omgeving, gebruik de Goggle zoekterm "Villa Hästberg" of "Trollstuga" (trollstuga.eu).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 200
Aanbetaling: 10 % bij het boeken
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanaf de 8e huurdag wordt de dagprijs verlaagd met 25 €, dagprijs daarna 100 €, weekprijs 700 €. Het huis dient bij vertrek schoon opgeleverd te worden. Schoonmaakspullen zijn beschikbaar!
Gedetailleerde informatie op trollstuga.eu of ook de Google zoektermen VILLA HÄSTBERG of TROLLSTUGA.

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tritt der Mieter vor Reisebeginn vom Mietvertrag zurück, gelten die folgenden Rücktrittskosten als vereinbart: - vom Vertragsabschluss bis 43 Tage vor Mietbeginn 10 % des vereinbarten Mietpreises, maximal jedoch 200 €.. - ab 42 Tage bis 22 Tage vor Mietbeginn 50 % des vereinbarten Mietpreises. - ab 21 Tage vor Mietbeginn 80 % des vereinbarten Mietpreises. Bei Nichtinanspruchnahme der Mietsache ohne Rücktrittserklärung ist der vereinbarte Mietpreis zu zahlen. *** Möglichkeiten der kostenfreien Stornierung: 1. Falls die Vermietung wegen eines behördlichen Beherbergungsverbots etc. nicht möglich sein sollte, erhalten Sie geleistete Mietzahlungen zurück oder können wahlweise kostenlos umbuchen. Das Risiko für einen solchen Fall liegt bei uns als Vermieter. 2. Falls wegen behördlicher Reisebeschränkungen eine Anreise nicht möglich sein sollte, erhalten Sie geleistete Mietzahlungen zurück oder können wahlweise kostenlos umbuchen. Das Risiko für einen solchen Fall liegt bei uns als Vermieter.

meer informatie:

Individuele aankomst- en vertrekdagen zijn mogelijk. Dit betekent dat de goedkopere veerverbindingen ook doordeweeks gebruikt kunnen worden.
Voor gedetailleerde informatie en foto's van het huis en de omgeving, gebruik de Goggle zoekterm "Villa Hästberg" of "Trollstuga" (trollstuga.eu).


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.6 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.9 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2020

Sina S. uit Delbrück

4,6
4.5 4.5 5 4.5 4.5
Toon Duits

Hier kan de vrouw/man het dagelijkse leven achter zich laten

Dank aan de familie Majcher voor de mogelijkheid om op korte termijn te boeken. We voelden ons hier erg op ons gemak - het huis en de omgeving zijn erg mooi. We komen graag nog eens terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Augustus 2019

Olaf F. uit Bremen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

Prachtig huis in een fantastische natuurlijke omgeving! Wij 4 (oma was er ook) wandelliefhebbers hebben hier een ontspannende en bewogen tijd doorgebracht. Onze aanbeveling: de oude Engelsbergmijn (40 minuten met de auto) en de nabijgelegen historische olieraffinaderij moeten worden bezocht. Dank aan de familie Majcher voor het huren van het huis op zo'n korte termijn. We komen volgend jaar graag terug - er valt nog zoveel te ontdekken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2019

Uwe uit Bremen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Graag weer

Als iemand op zoek is naar een liefdevol onderhouden huis op een enigszins afgelegen locatie, dan is dit de plek. We zouden graag terugkomen.

Juli 2019

Sandra uit 23769 Fehmarn

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Pure idylle!

Wij (twee volwassenen, een bijna volwassen dochter en twee grote honden) hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in het rood-witte vakantiehuis van de familie Majcher in Dalarna. Van het schattige huis en de rustige ligging met uitzicht op het prachtige meer, tot de prachtige natuur met diepe bossen en vele andere meren, de overvloed aan wilde dieren (we konden bijna elke avond elanden bekijken), de afzondering en de verschillende excursiemogelijkheden (bijv. naar Falun en het Siljanmeer), alles klopte voor ons. Wandelen en kanoën in het natuurgebied zijn andere mogelijkheden, evenals bessen en paddenstoelen plukken. Kortom: Voor natuurminnende mensen die de rust en schoonheid van de Scandinavische natuur waarderen, kan een vakantie in het vakantiehuis, dat van al het nodige is voorzien, alleen maar worden aanbevolen. Wij komen in ieder geval graag terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2018

Michael uit Eberstadt

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een prentenboekvakantie in Zweden

We verbleven 2 weken in dit huis en kunnen het iedereen alleen maar aanraden. Het huis is zeer liefdevol ingericht en de ligging is zeer rustig. Alles ziet er precies zo uit als op de foto's. We konden het nauwelijks geloven.
Het meer ter plaatse is super, schoon en nodigt altijd uit tot een duik.

Als je een eland wilt zien, kom je hier aan je trekken, rij maar een stukje door het natuurgebied.

De regio biedt prachtige bezienswaardigheden en veel cultuur. Vooral als het gaat om mijnbouw en smelten.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2017

Rüdiger uit 33100 Paderborn

4,8
5 5 4 5
Toon Duits

Gewoon mooi

Wie uit het dagelijks leven wil ontsnappen, is hier aan het juiste adres. We voelden ons zeer, zeer comfortabel. Het huis is typisch Zweeds en liefdevol ingericht. De omgeving is gewoon fantastisch. We komen zeker terug!!!! Familie Schmidtger

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2016

Andreas F. uit 70499

4,8
5 4 5 5
Toon Duits

Mooi huis op idyllische locatie

- Het huis is ruim en mooi ingericht
- Het is gelegen in de natuur (zeer rustige omgeving) met eigen kano aan het meer en mooie zwemplaats (kleine baai met steiger)
- Goed uitgangspunt voor wandel/fietstochten
- Goede locatie voor excursies in de omgeving (bijv. Falun Gruva Werelderfgoed)
- Ongecompliceerde boeking ondanks contact met de verhuurders op zeer korte termijn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie

Juli 2016

Lars B. uit Marl

3,5
3 3 3 5

Ich hatte direct daneben eine Woche verbracht

Leider hält der Besitzer nichts von Pflege des Grundstücks und die armen Leute die da hinkommen müssen durch kniehohes gras laufen ! Er hat leider sein Grundstück auch nicht Eingezäunt, obwohl er das Haus auch an Leute mit Hund vermietet und die Nachbarn müssen einfach damit klar kommen !
Das alles ist nicht sehr befriedigend für die Gäste der Nachbarhäuser und für die dort lebenden Menschen !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Antwoord van Mevr. S. Majcher:

Es handelt sich bei dem Kommentator um den Mieter Ludger B. aus Hamm der schon direkt nach Ankunft mit fadenscheinigen Argumenten einen hohen Nachlass auf den Mietpreis herausschlagen wollte. Da er sich zudem auch noch nasse Hosenbeine einhandelte bewegte es ihn nun zu einer Forderung nach Mietreduzierung in Höhe einer halben Wochnmiete. Das dem Mieter entgegengebrachte Vertrauen im Umgang mit dem Mietobjekt wurde enttäuscht, es wurden widerrechtlich Privaträume des Vermieters geöffnet und private Gegenstände widerrechtlich benutzt. Diese widerrechtliche Benutzung wurde dann auch noch vom Mieter in Rechnung gestellt (ein Schelm wer Böses dabei denkt...).
Dass das ausnahmsweise geduldete Mitbringen des Hundes dann dazu führt, dass das Einzäunen des Grundstücks gefordert wird - dazu mag sich der Leser selbst seine Meinung bilden. Die in Schweden geltende Regel, das Hunde grundsätzlich an der Leine zu führen sind wurde offensichtlich nicht beachtet.
Solche Mieter mag man keinem Vermieter wünschen!

Juli 2015

S S. uit Bochum

4,8
4 5 5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie!

Prachtig huis met geweldig uitzicht op het meer. De omgeving heeft zoveel te bieden, bij goed weer naar het meer gaan met de kano en nog veel meer...
Hier kan familie eindelijk weer familie zijn. Klein geheimpje: GEEN televisie en mobiele telefoon alleen op afgesproken tijden...

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Juli 2011

Jasuin uit Freiburg

4,9
4.8 5 4.9 5 5
Toon Duits

Eindelijk rust...

We hebben gezocht naar een plek waar de dagelijkse werkelijkheid even vergeten kan worden - en hier hebben we die gevonden. Hier is geen televisie - eindelijk hadden we genoeg tijd voor onze wensen...
Helemaal uitgerust na 10 dagen op en aan het meer, was Stockholm echt leuk! Bedankt voor de geweldige dagen in het Hahnenhaus!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Omgeving van de accommodatie: Schweden wie man es sich vorstellt.

Recreatiemogelijkheden: Auch für Zeitgenossen mit "Hummeln im ..." eine und mehrere 'Reisen wert.

Winkels: In den nahen Städten gibt es gute Einkaufsmöglichkeiten. Einkaufszettel oder Gehirnjogging verhilft zu einem Kühlschrank ohne schmerzhafte Lücken

Juli 2009

Rhein-Harth uit Wuppertal

4,7
4.3 5 4.5 4.5 5
Toon Duits

Gezinsvakantie zoals in de film Lagerlöff

Voor ons volwassenen net zo avontuurlijk en gevarieerd als voor de twee kinderen (9 en 12 jaar oud). 3 weken zijn gewoon te kort om alle attracties in de omgeving te ervaren. De eilandwereld van het meer was een avonturenspeeltuin voor onze kinderen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Omgeving van de accommodatie: Sehr abwechselungsreich. Weltkulturerbe Falun nur 40 Min. entfernt, sehr lohnenswert

Recreatiemogelijkheden: Für uns als Naturliebhaber: alles was das Herz begehrt.

Winkels: Hier muss man schon in die nahen Städte fahren. Borlänges Einkaufszentrum Kupolen bietet nahezu alles gewünschte!


Contactpersoon

Mevr. S. Majcher

Mevr. S. Majcher

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 3779

Laatst bijgewerkt: 09.04.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/3779.htm


«Stuga Tuppen» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 10 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven