Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

VILLA PANORAMICA

Koromacno

Max.  8   gasten
514m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 8  gasten
514m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Beschrijving

De zwarte schoonheid is een nieuw, energiezuinig huis met een internationale architectonische reputatie. De villa is geboren uit het idee om een designobject te creëren in harmonie met de natuur, waar het verblijf gevuld is met rust, ontspanning, comfort en plezier. Op de zuidwestelijke helling, zijn er vier verdiepingen van interieurs die meer dan vijfhonderd vierkante meter beslaan en er zijn ook twee verdiepingen van exterieurs die in harmonie opgaan in de tuin, met respect voor de traditie van de olijventeelt, want er zijn honderdjarige olijfbomen en zestig jonge bomen en de eigenaren zorgen er liefdevol voor. Villa Panoramica streeft ernaar om gasten het hoogste niveau van recreatieve sfeer (privacy) te bieden door middel van een uitstekende accommodatie. De dagen op het landgoed beginnen met de geuren en geluiden van de natuur in combinatie met een niet te missen panoramisch uitzicht op de zee direct vanuit uw bed. Geniet van alles wat de villa te bieden heeft, van de dageraad en het getjilp van de vogels tot de schemering en een frisse zeebries. Driehonderd vierkante meter buitenruimte, waarvan een groot deel een zwembad heeft met uitzicht op zee, de eilanden, het schiereiland Ubas en Kaap Kamenjak. Het interieur is verdeeld in slaap- en recreatiegedeelte op de eerste verdieping, woongedeelte, keuken en buitenkeuken op de middelste verdieping en entertainmentgedeelte op de onderste verdieping, waar zich een fitnessruimte en een kleine wellnessruimte bevinden, die een spa-oase realiseert met het zwembad en de professionele whirlpool. Trakteer uzelf op uw favoriete maaltijd in de eetkamer van het woongedeelte of het buitengedeelte, of laat uw kooktalenten zien in twee professioneel uitgeruste keukens. Om de sterrenhemel te observeren, heeft u in het slaapgedeelte een telescoop tot uw beschikking, waarmee u ook overdag de zeekust van Zuidoost-Istrië kunt verkennen. - Capaciteit: 10 personen (optimaal 8 personen) - Aantal slaapkamers: 4 Alle kamers hebben een panoramisch uitzicht op zee, zijn ingericht met een tweepersoonsbed en twee hebben eenpersoonsbedden indien gewenst en verder meubels met een eigen badkamer en uitgang naar het gemeenschappelijke terras met telescoop.
- Verdieping 0: woongedeelte met hal, woonkamer, keuken en eetkamer; uitrustingsgedeelte met badkamer Buitengedeelte: buitenkeuken, zithoek, zwembad en jacuzzi - Verdieping 1: slaapkamer, recreatieruimte (fauna observatie) - Verdieping -1: ontspanningsruimte, fitnessruimte, sauna, biljartkamer, speelkamer, wijnhoek, uitrustingsgedeelte met badkamer - Verdieping -2: Garage met zes parkeerplaatsen Bij het vallen van de avond, als de zon laag aan de horizon de eeuwenoude olijfbomen en steeneiken op het eco-landgoed verguld, versterkt een handvol zout de geur van salie, lavendel en tijm voor de herten uit het omliggende bos. Zelfs achtduizend vierkante meter zorgvuldig verzorgd zielenrustgevend landschap op de helling van de baai van Raša aan de oostkust van Istrië is een oase van ontspanning waar inheemse fauna, herten en herten op u wachten in hun natuurlijke omgeving. Met de natuur in het middelpunt werd de realisatie van het vakantievilla project ontwikkeld op de gekozen locatie, en zo vult het concept van vreedzame interactie van de omgeving perfect de eco-filosofie van het hele pand aan. Een verblijf in het eco-landgoed biedt een intieme en volledig privé ervaring van de bekende zeegroene klei van het schiereiland, gevuld met het voorrecht van samenleven met de natuur. Uw vakantiedagen beginnen en eindigen met geïmproviseerde bezoekjes van de plaatselijke fauna, die vanuit het omringende bos naar de drinkbak, gelegen aan de noordelijke muur van de villa, komt om de dorst te lessen en essentiële mineralen te vervangen. Met een beetje geluk, als ze even uitrusten tussen de planten, kun je ze zien.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.1 km

1.1 km

Supermarkt 1.1 km

1.1 km

Restaurant 1.2 km

1.2 km

Stadscentrum 15 km

15 km

Bus 15 km

15 km

Luchthaven 30 km Pula

30 km

Station 35 km Pula

35 km

Snelweg-afrit 20 km Tunel Učka

20 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 10:00
Uitchecken: 16:00
Borg: € 1500
Aanbetaling: 40 % bij aankomst
Resterend bedrag: 5 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Juni 2023

Markus F. uit Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Gewoon Wow!

Absoluut hoogwaardige villa!
Keuken, glazen, koffiemachine, interieur, buitenkeuken, geluidsinstallatie. Alles van de allerhoogste kwaliteit - zeer indrukwekkend. Het uitzicht, inclusief de zonsondergang, is het mooiste dat we in Kroatië hebben gezien. Villa PANORAMICA maakt zijn naam meer dan waar. Puur natuur met een ongelooflijk panorama.
Een groot compliment ook aan de gastheren die er alles aan doen om het verblijf onvergetelijk te maken. Ook absoluut topklasse. We komen terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Mevr. S. KRIŽANAC

Mevr. S. KRIŽANAC

Beste gast, ik ben Silvia, en tijdens uw verblijf in Villa Panoramica zal ik uw gastheer zijn. Als u tijdens uw verblijf iets nodig heeft, sta ik 24 uur per dag voor u klaar. Voor vragen stuur me een e-mail of bel me of stuur me een sms, altijd beschikbaar voor mijn gast. We kijken ernaar uit om u te zien! Bij aankomst zullen wij u kennis laten maken met de inhoud van de villa en de diensten die wij aanbieden tijdens uw verblijf. U wordt begroet met een zorgvuldig geselecteerd welkomstgeschenk, zodat u direct kunt genieten van het mooiste van Istrië.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 380224

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/380224.htm


«VILLA PANORAMICA» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven