Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Börgerende-Rethwisch

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 2 Jaren online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Balkon
Parkeren
Terras
Uitzicht op zee

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

4-pits kookplaat
Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies

Apparatuur en toebehoren

CD-speler
Televisie
Radio
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair
Hifi systeem

Geschikt voor

Niet-rokers
Geschikt voor mensen met allergieën
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.05 km

0.05 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • from the 29th day before the start of the rental 100% of the tour price


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


30 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Rudolf S.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Whg,da kann man sich wohlfühlen ! Wir sind schon das zweite Jahr in Folge da gewesen und auch nicht das letzte mal.

Rudolf D.

5,0
5 5 5 5 5

Eine tolle Whg.,alles vorhanden was man braucht ,um sich wohl zu fühlen. Wir kommen sehr gerne wieder.

Bernhard G.

5,0
5 5 5 5 5

Wir empfehlen es nicht weiter, dann bekommen wir keine Unterkunft!

Stefan C.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne, sehr saubere und toll ausgestattete Wohnung. Prima

Aleksandr Kling

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaub

Ursula Nehmert

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung gehört zur gehobenen Klasse. Es hat uns an nichts gefehlt. Wir würden diese Wohnung auf jeden Fall unseren Freunden empfehlen.

Erwin Bartschat

5,0
5 5 5 5 5

Würde es Jedem weiter empfehlen.!

Sabine Antrack

5,0
5 5 5 5 5

War über die Wohnung total überwältigt. Super Ausstattung, sauber, alles in Ordnung und nahe zum Strand. Es waren keine leeren Versprechungen.

Sebastian Schlüter

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr gut

Cornelia Baier

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super Wohnung, nur Fliegengitter wenigstens im Schlafzimmer würden das ganze noch perfekter machen.Ansonsten würden wir jederzeit wieder diese Wohnung mieten.

Marc J.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was zeer schoon en zeer goed uitgerust, de openhaard was helaas alleen nog decoratief. Geweldige locatie, zeer rustig, maar nauwelijks mobiel netwerk voor Telekom-klanten in vergelijking met bijvoorbeeld Usedom/Rügen etc. stenig strand in Börgerende (als natuurlijk strand!) dus het wordt aanbevolen om waterschoenen te dragen. De "hoofdeinden" van de bedden moeten echter eens worden vervangen. Helaas geen "onmisbaar uitzicht op zee" meer zoals geadverteerd op het moment van en tot aan ons vakantiebegin. Er werd helaas geen compensatie aangeboden, maar het "uitzicht op zee" werd verwijderd uit alle advertenties. Het uitzicht op zee was een van onze belangrijkste criteria om het appartement te boeken. De ondergrondse parkeergarage was helaas defect, maar de kosten van de openbare parkeerplaats vlakbij werden vergoed. Anders mooie omgeving, fietsen aanbevolen maar ook te huur. De horeca bestaat voornamelijk uit Italianen, allemaal goed echter. De Griekse was slechts matig aan te bevelen (beter die in Bad Doberan). De eigenaar van het appartement en het personeel van het bureau waren zeer behulpzaam en aardig. Het appartement was zelfs 2 uur eerder beschikbaar. Al met al enigszins ongelukkig verlopen, omdat we ons hadden verheugd en gehecht aan het "onmisbaar zeezicht". Gelukkig hoor je 's nachts de zee in het appartement. We voelden ons erg op ons gemak in het appartement.

Annett L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een heel mooi appartement, we hebben niets aan te merken op de uitrusting. Bij aankomst was er een klein welkomstpakket met een "basisuitrusting" voor de keuken (vaatdoek, vaatwastabletten...), dat was geweldig, want daar hadden we niet aan gedacht. De sleuteloverdracht verliep soepel, de collega daar was erg aardig. We waren er in het laagseizoen, dus het was erg rustig. Je valt bijna vanuit de voordeur op het strand, er liggen echt maar een paar meter tussen. We hebben goed kunnen uitrusten.

Ingo B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer hoogwaardig, rustig en zeer schoon appartement, mooie omgeving met goede restaurants en zeer korte weg naar het strand. We voelden ons zeer comfortabel! Het enige nadeel is dat de wasmachine met muntinworp is uitgerust, in een centrale kelder staat en door alle andere partijen ook gebruikt kan worden.

Sandra E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een vakantieappartement om je thuis te voelen en tot rust te komen. We komen graag terug! Alleen de parkeerplaats in de ondergrondse garage is een beetje speciaal. Dit komt door de "dezelfde" nummering, aangezien er in het naastgelegen huis nog een parkeerplaats nummer 11 in deze garage is. Als je daar rekening mee houdt, is het dan eenvoudig :o)

Ingo B.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer hoogwaardig, stil en zeer schoon appartement, mooie omgeving met goede restaurants en zeer korte afstand naar het strand. We voelden ons zeer comfortabel!
Enige nadeel is dat de wasmachine met muntinworp is uitgerust, in een centrale kelder staat en ook door alle andere partijen wordt gebruikt.

Marc J.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Het appartement was erg schoon en goed uitgerust, helaas was de open haard alleen nog maar decoratie.
Geweldige locatie, erg rustig, maar bijna geen mobiel netwerk voor Telekom-klanten, in vergelijking met bijvoorbeeld Usedom/Rügen etc. stenig strand in Börgerende (aangezien het een natuurlijk strand is!) dus waterschoenen worden aanbevolen.
De "hoofdeinden" van de bedden moeten echter eens worden vervangen.
Helaas is er geen "onmiskenbaar uitzicht op zee" meer zoals geadverteerd op het moment van onze vakantie en tot ons vertrek. Een compensatie werd niet aangeboden, maar het "zeezicht" werd verwijderd uit alle advertenties. Het uitzicht op zee was een van onze belangrijkste criteria om het appartement te boeken.
De ondergrondse parkeergarage was helaas defect, maar de kosten van de openbare parkeerplaats in de directe omgeving werden overgenomen.
Verder is het een mooie omgeving, fietsen aanbevolen maar ook te huur. Eten uit bijna alleen Italiaanse restaurants, maar allemaal goed. Grieks restaurant slechts beperkt aanbevolen (beter in Bad Doberan).
De eigenaar van het appartement en de medewerkers van het agentschap waren zeer behulpzaam en aardig. Het appartement was zelfs 2 uur eerder beschikbaar.
Al met al was het iets ongelukkig verlopen, omdat we hadden uitgekeken naar en vasthielden aan het "onmiskenbare uitzicht op zee". Gelukkig hoor je 's nachts de zee in ieder geval.
We hebben ons erg op ons gemak gevoeld in het appartement.

Sandra E.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een vakantieappartement om je goed te voelen en te ontspannen. We komen graag terug! Alleen de parkeerplaats in de ondergrondse garage is een beetje speciaal. Dit komt echter door de "dezelfde" nummering, omdat er in de ondergrondse garage van het buurhuis nog een ander parkeerplaats nummer 11 is. Als je hier rekening mee houdt, is het dan makkelijk :o)

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooi appartement met hoogwaardige inrichting. Comfortabele bedden, mooie badkamers, volledige keuken met alles erop en eraan. We brachten alleen onze eigen theedoeken mee. Fietsen kunnen worden gestald in de ondergrondse garage. De locatie is weg van de drukte. Perfect om naar Kühlungsborn of Warnemünde te fietsen. Het directe strand is een beetje stenig, maar geen probleem met badschoenen. Er zijn ook strandstoelen beschikbaar. De boeking via Meerfun verliep vlot. Toen we de sleutels kregen, kregen we zelfs een klein schoonmaakpakket met afwasmiddel, lipjes en doekjes. Hartelijk dank voor de mooie [&] zonnige dagen!

Bärbel und Manfred Seidel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

We vonden de flat erg mooi. Het is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Zou er graag nog eens een vakantie doorbrengen. We hadden ook veel geluk met het weer in deze tijd van het jaar. Ook de fietspaden waren naar onze volle tevredenheid.

Thorsten Lanz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat kwam zeer goed overeen met de beschrijving en was zeer schoon. Het uitzicht op het meer vanaf het balkon zoals vermeld in de advertentie, helaas alleen met telelens. We voelden ons zeer comfortabel in de flat. Het is ingericht naar een zeer hoge standaard. Een internetverbinding en een espressomachine zouden ideaal zijn.

Birgitt Witt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren in het appartement met 2 koppels en voelden ons zeer comfortabel. Met 2 badkamers was het perfect. Het appartement is smaakvol ingericht. We misten de Wi-Fi, omdat de ontvangst daar ook slecht was. Voor de rest hebben we niets gemist.

Jeanine Bardtke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We vonden de flat erg mooi. Mijn man vond de lift voor de auto het mooist. De locatie is ook geweldig. Zeer rustig en aangenaam. Helaas was er geen badkamer.

Claus Köhnke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De flat: Zeer schoon, zeer comfortabel en gezellig. Alles wat je nodig hebt om te leven is aanwezig, vooral, wat vrij zeldzaam is in een vakantiewoning, maar voor mij heel belangrijk, comfortabele bedden, zodat je 's morgens niet met rugpijn hoeft op te staan. Daarnaast is er een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage, inclusief bergruimte voor fietsen. Al met al zijn vooral mijn vrouw en ook ik zeer ingenomen met de flat. Al met al een zeer bevredigend pakket. Ik kan het zeker aanraden! Met vriendelijke groeten Heike en Claus Köhnke

Maria

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De flat is gloednieuw, zeer schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een familievakantie. De locatie is uitstekend! Het strand is op loopafstand. Een fietsverhuur, restaurants en een kleine kruidenierswinkel bevinden zich in de directe omgeving. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op ongeveer 2 km afstand.

Peter W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

De flat is zeer goed uitgerust en heeft een goede indeling. De toegang tot het strand is optimaal. Balkon terras zeer groot met zon in de middag tot 's avonds. Het gebruik van de parkeergarage via een (smalle) transportlift was even wennen. Dit kan beter van tevoren worden aangegeven. Het zou ook wenselijk zijn het gebruik van de flat na 15.00 uur algemeen toe te staan.

Karlfried Bergner

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We waren erg blij met de flat en het ruime balkon. De inrichting is van hoge kwaliteit en nieuw, aan veel details is gedacht. Börgerende is een mooi stadje, rustig en waardig. U kunt heerlijk wandelen langs het strand en over de duinen in beide richtingen. Een kleine tip is de Pizzeria da Tonino. Bedankt en tot ziens.

Andreas Gebhardt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We vonden de flat prachtig. Het is modern en chic ingericht. Alles wat we nodig hadden was er. De twee slaapkamers en badkamers pasten perfect bij ons gezin. Mijn zoon vond de ondergrondse parking met lift cool. De ingang is echter een beetje smal voor SUV's. De vrouw durfde er niet in en ik moest het overnemen. De locatie is ook geweldig. Het is niet ver naar het strand. En 's nachts hoor je de zee. Wij vonden de prijs redelijk voor wat er werd aangeboden. We komen nog eens terug!

Lothar S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer chique flat, met alles wat je nodig hebt. Goede keukenuitrusting, twee mooie badkamers, zeer comfortabele bedden, groot balkon, aangename grootte. Alleen het uitzicht op de Oostzee is nog niet mogelijk vanaf de eerste verdieping, maar de kijkrichting is goed, de dijk is nog zichtbaar. Deze omstandigheid doet echter slechts minimaal afbreuk aan de kwaliteit van dit exclusieve appartement. De "toegang" tot de ondergrondse garage via een lift is even wennen, maar het is tenminste geen alledaagse gebeurtenis. Wij kunnen deze flat alleen maar aanbevelen en komen graag terug!

Anett H.

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

Super ingerichte flat met twee slaapkamers en twee badkamers. We waren een beetje teleurgesteld over het balkon. Het is groot en er is genoeg ruimte, zelfs voor 4 personen, maar de zon komt pas rond 16.00 uur tevoorschijn. Dat maakte me een beetje verdrietig. De flat is rustig gelegen, zodat u kunt uitslapen en ontspannen. En 's nachts hoor je de zee.

Annett L.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het is een zeer mooie flat, we hebben niets aan te merken op de uitrusting. Bij aankomst ontvingen we een klein welkomstpakket met "eerste benodigdheden" voor de keuken (vaatdoeken, afwaszeepjes...), wat geweldig was, want daar hadden we niet aan gedacht. De overhandiging van de sleutels verliep zonder problemen, de collega daar was erg aardig. We waren er in het laagseizoen, dus het was erg rustig. Je valt bijna uit de voordeur op het strand, er zitten echt maar een paar meter tussen.
We hebben goed gerust.


Contactpersoon

Bedrijf Meer F.U.N. GmbH

Als familiebedrijf met tientallen jaren ervaring kunnen we met recht zeggen: vakantie zit ons in het bloed. Wij zijn niet alleen kenners, maar ook liefhebbers van onze thuisregio aan de Oostzee en delen deze passie graag met u! Wij bieden een grote verscheidenheid aan vakantiewoningen en vakantiehuizen in en rond Kühlungsborn, maar ook in Heiligendamm en Börgerende-Rethwisch, om aan al uw individuele vakantiewensen te voldoen.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 380645

Laatst bijgewerkt: 04.05.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/380645.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Börgerende-Rethwisch» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 30 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven