Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

huis Cecile

Normandie, Manche, Cotentin

Max.  6   gasten
85m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
85m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

98 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

In een absoluut rustige omgeving tussen het dorp en het strand ligt dit prachtige vrijstaande typisch Normandische stenen huis uit 1783, dat van binnen en van buiten volledig en liefdevol is gerenoveerd.

Het huis heeft een prachtige grote aangelegde tuin ( 1.000 m²) met oude bomen en is ingericht voor 6 personen. Ook honden zijn welkom (max. 2).
Op de begane grond bevindt zich de aparte keuken, de woon/eetkamer met een prachtige Normandische open haard en een badkamer met douche en toilet.
De keuken is zeer goed uitgerust en heeft een inductiekookplaat met oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron en een wasmachine die zich in een aangrenzende ruimte bevindt.
Het is ook uitgerust met internet en satelliet-tv, dus alle gebruikelijke Duitse zenders zijn beschikbaar.
De drie slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping (1x m. Tweepersoonsbed 140cm; 1x m. 2 bedden à 80cm; 1x m. Stapelbed à 90cm en 1 babybedje), die is verdeeld in twee onafhankelijke vleugels. Er is een "salle d'eau" (wastafel koud en warm water en een toilet) aan elke kant. De trap naar de bovenverdieping is vrij smal en steil (zie foto) en kan een probleem zijn voor kleine kinderen of senioren. Indien nodig kan deze worden uitgerust met een traphekje.

In de tuin vindt u voldoende tuinmeubilair, relaxstoelen en een barbecue. Er is genoeg ruimte om te spelen en te ravotten of om te genieten van de rust van deze uitzonderlijke plek.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (140x180 cm)
Babybedje
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (90x180 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 3 km

3 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 3.5 km

3.5 km

Luchthaven 80 km Dinard-Pleurtuit-Saint-Malo

80 km

Station 17 km Granville

17 km

Snelweg-afrit 15 km Avranches, Porte de Bretagne

15 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis maakt deel uit van een klein dorp, die lid is van Dragey-Ronthon in Manche afdeling, die is gelegen aan de baai van Mont St Michel. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 3 km afstand, kan een bewaakte zwemstrand bereikt u in 10km afstand. De dichtstbijzijnde grote stad is het prachtige gebouwd in rotsachtige kust stad van Granville. Hier is de grote couturier Christian Dior werd geboren, waarvan de geboorteplaats wordt losgelaten hoog boven de zee als een museum te bezoeken. Er is een prachtige markt en mooie kleine winkels in de smalle, pittoreske straatjes. Veel restaurants en cafés nodigen u uit om te blijven hangen en te genieten van de typische lokale gerechten. Een bezoek aan de Granville upstream schattige Ile de Chausey is mogelijk vanaf hier en zeer aanbevolen. Het huis maakt deel uit van een rustig dorpje in het land, dat bestaat uit slechts een paar soortgelijke woningen, waarvan er één ook aangeboden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:30
Uitchecken: 10:30
Borg: € 200
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Op elektriciteit, verwarming kost slechts worden berekend gaat verder dan 15 kw / h per dag ( "normaal" stroomverbruik) en ter plaatse te betalen (meter lezing).
Toeristenbelasting, honden, internet inbegrepen in de prijs inbegrepen.

Lakens en handdoeken zijn inbegrepen.

Voor de schoorsteen Een mand met brandhout wordt gratis verstrekt. Als er meer hout gewenst is, kan deze worden gekocht bij de verhuurder (goedkoper en beter dan de supermarkt).


Wisseldag is meestal zaterdag (Aankomst vanaf uur, vertrek tot 10:30).
In juli en augustus is het minimale huurperiode is 2 weken. Indien enkele weken zijn omdat ze vrijwel een verhuur voor een week "links", zoals in het geval van natuurlijk mogelijk.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Stornierungskosten zeitlich gestaffelt auf Anfrage.

meer informatie:

Verhuur is in opdracht van een Franse hospita.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 18-04-2024


4 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2022

Thomas M. uit 72770 Reutlingen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

sterk aanbevolen

We verbleven 3 weken in dit liefdevol gerenoveerde vakantiehuis en voelden ons zeer comfortabel. Alles is zoals beschreven en alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse behoeften is aanwezig. We gebruikten vaak de grote tuin om badminton te spelen. We hadden af en toe problemen met onze plannen en vergaten zelfs onze fietspomp mee te nemen toen we vertrokken. Ondanks alle verwarring waren de verhuurders kalm, begripvol en behulpzaam. We hadden graag langer willen blijven, we hebben erg genoten en goed uitgerust, nogmaals bedankt.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2017

Burkhard M. uit 35418 Alten-Buseck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

absoluut super

Het huis is echt geweldig, alles is nieuw, liefdevol ingericht en biedt een geweldige sfeer. Het pand is enorm groot en heeft een paradijselijke charme. Onze honden waren er ook dol op.
We hebben ook genoten van het gebruik van het terras elke dag. De rustige omgeving, de nabijheid van het strand en de fabelachtig mooie natuur (duinen, strand, Normandië zelf) hebben ons tot echte Frankrijk-fans gemaakt
Het verhuurders echtpaar is super vriendelijk, alles was totaal ontspannen en ongecompliceerd. Conclusie: echt een aanrader

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

September 2016

Doris B. uit 24536 Neumünster

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Schitterend Normandië en een bijzonder huis.

Vóór onze vakantie vonden we de boeking via Normandie Spezial en mevrouw Petig al heel aangenaam. We kregen alle belangrijke informatie ruim op tijd voor het begin van de reis en mevrouw Petig beantwoordde alle vragen snel en uitgebreid.
Ter plaatse werden we zeer vriendelijk ontvangen door de twee verhuurders Cecile en Daniel. Er stond al water klaar voor de honden en de ligstoelen nodigden uit om in de zon te ontspannen. De verhuurders zijn zeer sympathiek en behulpzaam en vroegen tijdens onze vakantie ook of alles in orde was.
Het huis is comfortabel en gezellig. Zeer mooi ingericht en gedecoreerd. De keuken is goed en functioneel uitgerust. De grote tuin is volledig omheind en de twee zithoeken hebben mooie plekjes. Er is een barbecue, fietsen, WiFi en Duitse tv-programma's. Een haardroger, wasmachine, strijkijzer en andere belangrijke dingen in de keuken en badkamer voor de eerste dagen zijn beschikbaar. Er is veel informatiemateriaal over de omgeving en de verhuurders hebben ons ook waardevolle tips gegeven voor uitstapjes en mooie stranden. In de omgeving zijn er veel mooie stranden en goede winkelmogelijkheden. Het huis is gunstig gelegen voor een verscheidenheid aan activiteiten en de vele kleine plaatsen eromheen zijn echt de moeite waard om te bezoeken. We vonden ook de vele plekken van waaruit je een indrukwekkend uitzicht hebt over de hele baai en het mooie landschap erg leuk. We kunnen dit huis absoluut aanbevelen en we hebben het plan om daar weer naartoe te gaan.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2015

B. uit Schweiz

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een juweel!

Een prachtig liefdevol gerenoveerd huis, prachtig gedecoreerd in maritieme stijl. De verhuurders waren zeer behulpzaam en ongecompliceerd. De keuken is volledig uitgerust met een waterkoker, koffiezetapparaten (filter en capsule), broodrooster, magnetron... en buiten is er een barbecue. De grote tuin is perfect voor buitenspellen. Het huis is erg rustig gelegen, de nachten zijn absoluut stil. We hadden fietsen bij ons, maar er zijn ook fietsen beschikbaar in het huis. In tien minuten ben je op het prachtige, verlaten strand met uitzicht op de Mont Saint Michel. Met de auto kun je veel interessante gebouwen en steden bezoeken, twee weken waren niet genoeg om dit geweldige gebied te verkennen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. P. HENDRICKS

Mevr. P. HENDRICKS

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 38083

Laatst bijgewerkt: 13.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/38083.htm


«huis Cecile» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 4 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven