Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
120m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
120m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 2 Jaren online


Beschrijving

Casa La Cumbre is gelegen op de Montañés heuvel boven de stad.
Het hele huis, het privé zwembad met jacuzzi en buitendouche, de overdekte veranda's op het oosten, zuiden en westen en de oprit met garage en parkeerplaatsen bevinden zich allemaal op één niveau, zodat u geen trappen hoeft te beklimmen en uw auto comfortabel kunt uitladen.
In het volledig uitgeruste huis vindt u een zeer grote keuken, een woon- en eetkamer met eettafel voor maximaal 8 personen, twee comfortabele sofa's en een groot tv-scherm met meer dan 200 kanalen in bijna alle talen. Daarnaast is er het programma, het ononderbroken uitzicht op ten minste 30 kilometer kustlijn vanaf het zwembad en vanaf de overdekte veranda's op het zuiden en westen.
Verder vindt u in het huis met ca. 120 m² 3 slaapkamers met brede tweepersoonsbedden en uitzicht op zee, de badkamer met gelijkvloerse douche, een gastentoilet en een kantoor-werkruimte. Buiten zijn er 4 overdekte veranda's met een totaal van ca. 80 m² en een buitendouche. Tijdens uw verblijf heeft u het gehele terrein van ca. 1500 m² tot uw beschikking, in de boomgaard kunt u zich tegoed doen aan het fruit, afhankelijk van het seizoen. Er is een barbecue, veel zitplaatsen buiten, een petanquebaan en gratis WiFi. Roken is in het hele huis verboden. Huisdieren zijn alleen bij uitzondering toegestaan op aanvraag.
U hebt toegang tot alle delen van het huis en het eigendom, met uitzondering van mijn privé-studeerkamer, een bergruimte en een van de twee garages. Voor een routebeschrijving en veel meer informatie, sturen wij u een gedetailleerde beschrijving na uw boeking.
Licentie- of registratienummer: VFT/GR/02680

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.3 km

1.3 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 0.6 km

0.6 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 80 km Málaga

80 km

Station 78 km Málaga

78 km

Snelweg-afrit 6 km Almuñécar Este

6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Casa La Cumbre ligt op ca. 175 m boven de zeespiegel, ca. 600 m van het strand van Cotobro en 2 km van het centrum van het dorp. U moet dus een voertuig ter plaatse hebben, dat u gerust in de garage kunt laten staan.
De steile Montañés-heuvel is bereikbaar via een smalle geasfalteerde weg. Achter Casa La Cumbre, begint het agrarische bergland. Het is erg rustig in het huis, alleen op de terrassen kun je af en toe de rijksweg horen. In het centrum van Almuñécar en op de vele stranden vindt u vele winkels, restaurants en vrijetijdsactiviteiten. Almuñécar ligt aan de Autovía del Mediterraneo van Valencia naar Cádiz, die hier door vele tunnels loopt en vanuit Casa La Cumbre niet te zien of te horen is. Málaga en Granada (via de Autovía de la Sierra Nevada) zijn in een uur te bereiken. Nerja met het Balcón de Europa, de steile vallei van de Río Verde (Otívar) en de Sierra Nevada, die tot midden in de zomer besneeuwd is, zijn uitstapjes die de moeite waard zijn.
Voor wie met het vliegtuig reist, raad ik de luchthaven van Málaga aan en daar een auto te huren. De luchthavens van Granada en Almería liggen ook op minder dan een uur rijden. In het centrum van Almuñécar is een busstation met talrijke verbindingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Voor een verblijf van 2 weken of meer maken wij graag een persoonlijke offerte voor u.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • If a Force Majeure event occurs that makes the fulfillment of this contract impossible in a significant way and for a long time, the landlord or tenant are entitled to cancel free of charge if they have informed the other party immediately. Force Majeure is an external, unforeseeable and uncontrollable extraordinary event that cannot be prevented or averted even with the utmost care. If the tenant cancels up to the 22nd day before arrival for reasons for which he is responsible, the deposit will not be refunded. If the tenant cancels between the 21st and 2nd day before arrival for reasons for which he is responsible, the landlord is entitled to 90% of the rental price. We recommend that you take out travel insurance.

meer informatie:

Voor een routebeschrijving sturen wij u na uw boeking een gedetailleerde beschrijving
U vindt de sleutels in een sleutelbox aan de voorzijde van Casa La Cumbre, wij zullen u de code kort voor aankomst meedelen.
Check-in vanaf 17:00, check-out tot 11:00, afwijkingen zijn mogelijk op aanvraag.
Huisdieren zijn alleen bij uitzondering toegestaan op aanvraag. Er leven ook huisdieren in het gebouw: gekko's worden speciaal gehouden om muggen te eten, zodat mijn gasten minder kans lopen gebeten te worden.
Toegankelijkheid: Alle kamers, veranda's, garage, terras, zwembad en whirlpool zijn toegankelijk zonder treden - er zijn alleen lage treden als bescherming tegen regenwater.
Casa La Cumbre is een niet-roken huis. Roken is alleen buiten toegestaan. Feestjes zijn niet toegestaan.
In overeenstemming met de Andalusische wet moeten alle gasten hun naam, ID-nummer, geboortedatum en geboorteplaats vóór de reis opgeven. Alleen geregistreerde gasten mogen overnachten.
Ik zal niet persoonlijk aanwezig zijn. Ik zal echter met plezier al uw vragen per e-mail of telefoon beantwoorden. In dringende gevallen zal de huismanager ter plaatse u helpen. Na de boekingsbevestiging ontvangt u van mij per e-mail het zeer gedetailleerde gastenhandboek.
Het WLAN bestrijkt niet het hele terrein. Casa La Cumbre is bijna 50 jaar oud, dus ondanks de vele renovaties is niet alles nog dauwfris.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 25-03-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2023

Andy B. uit UK

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Een geweldig verblijf

Een mooie plek om te verblijven met een geweldig uitzicht en geweldige faciliteiten.

Januari 2022

Anette R. uit Baden-Baden

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Casa La Cumbre, Almuñécar

Smaakvol en uitstekend uitgerust vrijstaand huis met privé zwembad, jacuzzi, barbecueplaats en jeu de boules baan en overdekte zonneterrassen op het oosten, zuiden en westen met fantastisch vrij uitzicht over de zee tot aan Marokko. In het noorden kijk je de bergen in, waar we verschillende dagwandelingen hebben gemaakt. We mochten het rijpe fruit in de boomgaard oogsten, zoals mango, stervrucht, sinaasappel, mandarijn en citroen. Een probleem met de wasmachine werd door de verhuurder binnen enkele dagen opgelost. Het Saharazand van twee stormen werd binnen een week schoongemaakt.
Al met al: een goed geleid huis met een voorbeeldige service.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2021

Martin H. uit Stockholm

4,8
5 5 5 4 5

A great house with a wonderful view

Me and my family had a very pleasant week in Casa La Cumbre. The sea view is breathtaking, and the entire house very comfortable. We also enjoyed the garden. I took a swim in the pool every morning, even though it was November.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Oktober 2021

Luc J. uit PENVENAN

5,0
5 5 5 5 5
Toon Frans

een idylle

We hebben een droomverblijf gehad in dit mooie gelijkvloerse huis, met een enorm terras, een jacuzzi en een zwembad. Het huis kijkt uit over de zee en biedt een prachtig uitzicht. Het is zeer goed gelegen om de regio te bezoeken (Magala, Granada, de Alpujarras...). In de terrastuin zijn er avocado's, mandarijnen... Het Almuñécar-station is het hele jaar door levendig en biedt alle winkels.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2021

Marina H. uit Leutkirch im Allgäu

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

gewoon grandioos

Een mega mooi huis, ik voelde me meteen thuis. Alles zoals beschreven en een geweldig uitzicht naar beneden. De oprit is meer aanbevolen voor smallere auto's, maar alles is goed te doen.
De schoonmaker komt ook regelmatig het zwembad schoonmaken. Alles MEGA.

Nogmaals hartelijk dank

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juni 2021

Heather S. uit Chicago Vereinigte Staaten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Almunecar Paradijs - Casa La Cumbre

Het uitzicht vanuit Casa La Cumbre is adembenemend! U heeft uitzicht op de zee, de bergen en Almuñécar. Peter was fantastisch om mee te werken en hielp ons de hele weg, zelfs tijdens de gekke reisbeperkingen van Covid. Het huis en eigendom is onberispelijk. Dit was de beste plek waar we ooit hebben verbleven en we hopen hier weer te verblijven!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. P. Becke

Dhr. P. Becke

Na hard en succesvol werken als ondernemer, geniet ik van mijn leven als privépersoon. Ik breng de winters meestal door in mijn Spaanse villa. Ik hou ervan om te reizen wanneer het mijn levenspartner en mij uitkomt. Ik verhuur mijn Casa La Cumbre sinds 2018 en heb al meer dan 30 groepen gasten gehost. Tot 2021 verliep de verhuur via een ander platform.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 385037

Laatst bijgewerkt: 26.03.2024

Advertentie online sinds: 2 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/385037.htm


«Casa La Cumbre» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven