Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

De Tong 104

Max.  6   gasten
55m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
55m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

80% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

80% Aanbeveling

58 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Heerlijk vakantiehuis met mooie tuin in het schelpendorp Bruinisse, 400 meter naar het strand aan de Grevelingen. 3 slaapkamers (bedden: 1 x 160x200 cm; 1 x 140x200, 2 x 90x190). De slaapkamer met de twee eenpersoonsbedden is op de begane grond, de andere twee slaapkamers zijn bereikbaar via een trap in landelijke stijl, er is ook een gastentoilet op de 1e verdieping, een badkamer met douche beneden. Overdekt terras op het zuidoosten naar de prachtige tuin.

Gedetailleerde beschrijving:
Op de begane grond, die u via een kleine ingang betreedt, bevindt zich de halfopen keuken. De keuken is goed uitgerust, er is een kleine oven/magnetron, een vaatwasser (6 couverts) een Senseo (een klassiek koffiezetapparaat staat in de kast). Er is voldoende serviesgoed, een zeer goede roestvrijstalen bestekset van Zwilling en een bistrobestek voor 6 personen (voor het geval je geen zin hebt om de afwas te doen. Direct naast de ingang is de kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Ook op de begane grond is de badkamer met een grote wastafel, spiegelkast, toilet en douche. Een haardroger is uiteraard aanwezig. In de badkamer vindt u voldoende opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. In de woonkamer staat een uitschuifbare eettafel met 4 comfortabele stoelen. U kunt ontspannen op twee comfortabele banken.
Het mooie terras is overdekt, in de tuinstoelen met verstelbare rugleuning en kussens kunt u heerlijk ontspannen en in de mooie tuin kijken. Er is altijd wat zon en wat schaduw in de tuin, dus waarom niet uw favoriete plekje zoeken? In het tuinhuisje vindt u de kussens voor de tuinstoelen, maar ook een houtskoolgrill en een ligstoel.

Via de typische trap bereikt u de 1e verdieping. Daar vindt u twee slaapkamers, de grootste heeft een comfortabel boxspringbed 160x200, een kledingkast en extra bergruimte onder de helling. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed 140x200, een kleine fauteuil. Er is ook veel bergruimte onder de helling.
Er is ook nog een toilet op de 1e verdieping.

Het huis heeft een eigen aparte internetverbinding, de snelle WiFi is gratis. Dit garandeert dat u het internet niet hoeft te delen met anderen.

Op het park zijn speelvoorzieningen voor kinderen (speeltuinen incl. zandbakken) en sportfaciliteiten (zoals klimrekken, basketbalveld, voetbalveld). In het centrum van het vakantiepark (Aquadelta) bevinden zich ook een supermarkt, een overdekt zwembad, een midgetgolfbaan, tennisbanen en wasmachines en drogers. De faciliteiten van het centrum van Aquadelta kunnen worden gedeeld, in sommige gevallen wordt een vergoeding gevraagd. Fietsen en quad of fun bikes kunnen er ook gehuurd worden.

Er zijn verschillende parkeerplaatsen op het vakantiepark waar u comfortabel kunt parkeren. Toegangskaarten zijn te koop bij de receptie.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.5 km

0.5 km

Meer 0.5 km

0.5 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 70 km Rotterdam/DenHaag

70 km

Station 50 km Rotterdam

50 km

Snelweg-afrit 23 km Hellegatsplein

23 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis is een hoekwoning met een mooie tuin in vakantiepark De Tong in Bruinisse, direct aan de Grevelingenzee. Het kleine zandstrand aan de Grevelingen ligt op slechts 400 meter afstand. Bruinisse ligt in het noorden van Zeeland aan de Oosterschelde en de Grevelingenzee. De zandstranden van de Noordzee in Renesse, Ouddorp of Burgh-Hamstede liggen op ongeveer 25-30 km afstand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 150
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 42 dagen voor aankomst mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 14-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.2 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Michael M. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtige vakantie

We werden zeer hartelijk verwelkomd door de eigenaren. Het huis kwam overeen met de beschrijving. Onze hond had veel plezier in de tuin en op het strand sowieso. In de omgeving zijn er vele geweldige restaurants met een prachtig uitzicht op zee. We hadden een geweldige vakantie en komen graag terug.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2023

Marion S. uit Perl

2,6
3 3 2 3 2

Probleme

Wir würden jederzeit wieder in diesen Park, jedoch nur nicht in dieser Unterkunft. Vermieter ignoriert meine E-mails nach großen Unannehmlichkeiten.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

Antwoord van Dhr. F. Weyers:

Der Vermieter musste vor allem Ihren Müll und die ganzen Flaschen entsorgen, die sie bei der Abreise hinterlassen haben. Ansonsten schien es ihnen ja vor allem darum zu gehen, Geld zurück zu bekommen.

Juni 2023

Thomas E. uit Rheinbach

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus De Tong 104

Sehr nette Vermieter und das Haus ist auch in einem sehr guten Zustand. Wir haben uns hier sehr wohlgefühlt im Ferienhaus war alles für einen Wohlfühlurlaub vorhaben..
Gerne wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Cristine C. uit Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5

Wir wünschen einen schönen Urlaub! 

Wir, drei Erwachsene und zwei kleine Hunde, haben eine wunderbare Woche in diesem bezauberndem Haus verbracht. Das Haus liegt in einer ruhigen Feriensiedlung mit viel Natur, gepflegten Grünflächen und Zugang zum kleinen Hafen und dem Meer in Laufnähe.

Die Ausstattung des Hauses ist hervorragend, sauber, es wurde an alles gedacht, vom Toaster bis zur Sonnenliege, nur noch einkaufen und erholen. Überrascht waren wir auch von den angenehm Temperaturen im Dachgeschoss, selbst bei 30 Grad.  Der Vermieter war sehr freundlich und hilfsbereit.

Mit dem Auto kann man in 10 - 25 Minuten jeden Ort erreichen und so auch kurzfristige Tagesausflüge planen.  Man sollte auf jeden Fall den großen Sandstrand mit Blick aufs weite mehr bei Renesse besuchen.

Wer Hunde hat, sollte darauf achten, dass in der Anlage viele kleine Hasen ihr Zuhause haben, daher Schleppleine mitnehmen und den Hund nicht freilaufen lassen ;)

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2022

L. V. uit BaWü

4,4
4 5 4 4 5
Toon Duits

Klein maar fijn

We hadden een heel fijn verblijf in het liefdevol ingerichte en zeer rustig gelegen end-of-terrace huis. We wilden niets. De beschrijving van het huis klopt heel goed. We verbleven in het huis met 3 volwassenen en 2 kinderen. De huisbaas is erg aardig en meegaand. U kunt hier ontspannen en tot rust komen. Het is een goed uitgangspunt om te fietsen en er zijn veel mooie routes in de omgeving. Als je naar het strand wilt, moet je een stukje richting Noordzee rijden. Wij kunnen de flat aan anderen aanbevelen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. F. Weyers

Dhr. F. Weyers

Toen we in Bruinisse aankwamen, werden we meteen verliefd op het mooie plaatsje. Wat een prachtige lucht, wat een prachtig licht. We hielden meteen van het mooie park en vonden het leuk om ons huisje met anderen te delen. Ons huis heeft een hele mooie tuin, die relatief groot is voor het park. Het is een heerlijke plek om te ontspannen. Soms komt de fazant op bezoek We willen dat u zich thuis voelt bij ons, dus de bedden zijn opgemaakt als u aankomt. Gelieve uw eigen handdoeken en theedoeken mee te brengen. Geef aan welke bedden we voor u mogen opmaken.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 388268

Laatst bijgewerkt: 08.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/388268.htm


«De Tong 104» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 42 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven