Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  4   gasten
56m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
56m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Ons huis biedt 56 vierkante meter ruimte voor vier personen. Er zijn twee slaapkamers, één op de begane grond met twee eenpersoonsbedden en één boven met een tweepersoonsbed. De keuken is volledig uitgerust incl. fornuis, oven, magnetron, koelkast met vriesvak. Er is een open haard in de woonkamer. De badkamer is gerenoveerd in 2023.
Het huis heeft een kleine tuin met een overdekt terras, voorzien van zijmuren die een goede windbescherming bieden. Er is WiFi in het huis, de TV is geschikt voor internet en via WiFi verbonden met het internet.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (140x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1.6 km

1.6 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 1.6 km

1.6 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis ligt in een gezinsvriendelijk vakantiepark, op loopafstand van het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Het is rustig gelegen, omgeven door veel struiken en bomen. Het centrum van het vissersdorp Bruinisse met zijn vele restaurants ligt op 15 minuten lopen. De jachthaven aan het Grevelingemeer ligt op 10 minuten lopen. Er zijn twee kleine stranden in de buurt van de jachthaven. De bekende Noordzeestranden met hun prachtige duinlandschap liggen op slechts 28 km afstand. De omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen.
Het vakantiepark heeft veel recreatiemogelijkheden en diensten:
- Overdekt zwembad met kinderbad
- Restaurant, café
- Supermarkt, het hele jaar geopend, dagelijks verse broodjes
- Biljart, bowling, minigolf, tennisbaan, ballenbak, trampoline
- Verhuur van fietsen, elektrische fietsen, handkarren, karts
- Speeltuin (buiten en binnen)
- Wasserette
Er is een prachtige golfbaan op twee kilometer afstand


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %

Annuleringsvoorwaarden:

  • Vertragsrücktritt bis 60 Tage vor Mietbeginn : 20% des Mietpreises, Vertragsrücktritt bis 30 Tage vor Mietbeginn : 50% des Mietpreises, Vertragsrücktritt bis 14 Tage vor Mietbeginn : 80% des Mietpreises, danach und bei Nichterscheinen 90 %des Mietpreises

meer informatie:

Ons vakantiehuis is een rookvrij huis, huisdieren zijn niet toegestaan. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, gelieve uw eigen beddengoed en handdoeken/theedoek mee te nemen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 06-03-2024


10 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Rene W. uit Bergkamen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Duikvakantie en sightseeing

Super! We doen dat zeker nog een keer!

We hebben gekozen voor een vakantie in de provincie Zeeland, om aan de ene kant aan duiken te kunnen doen, maar ook om het leuke kleine dorpje Bruinisse te bezoeken met de fiets of te voet, en te genieten van heerlijk ijs en te wandelen door de mooie kleine zijstraten in de zon of om de cafés te bezoeken. Een echte aanrader is ook het kleine restaurant BRU17 bij de jachthaven. Daar is heerlijke vis en goede wijn te krijgen!
De accommodatie ligt perfect om zowel het stadscentrum snel en gemakkelijk te bereiken, als de verschillende duikplekken.
Vlak bij het huis is er een supermarkt voor verse broodjes 's ochtends of een spontane boodschap, een midgetgolfbaan, een zwembad, een bowlingbaan en meerdere speeltuinen en nog veel meer voor vermaak.
Het mooie en ruime terras is perfect om te barbecueën en te ontspannen. De moderne badkamer heeft een mooie regendouche :-)

Al met al hebben we een hele fijne tijd gehad en komen we graag weer terug.
Bedankt en tot de volgende boeking!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Cultuur en bezienswaardigheden

September 2023

Angelika und Wilhelm N. uit Bad Honnef

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi gezellig vakantiehuis

We voelden ons zeer comfortabel in het vakantiehuis. Het is zeer smaakvol ingericht met alles wat je nodig hebt. We sliepen in de slaapkamer op de begane grond, omdat de trap naar boven erg steil is. (We zijn allebei ouder dan 65 jaar). De geweldige badkamer en keuken bevinden zich ook op de begane grond. Daarom is het huis ideaal voor senioren, maar ook aanbevolen voor gezinnen. Het huis heeft ook een heel mooi terras waar je gezellig kunt zitten. Zelfs als er een bui valt, omdat het overdekt is. Voor ons was het uitzicht op het groen vooral een hoogtepunt. Al met al een prachtige vakantie en puur ontspannen! Steeds opnieuw!

Aanbevolen voor: Senioren, Strandvakantie

Augustus 2023

Sabine und Rüdiger R. uit Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning!

We hebben ons zeer goed gevoeld in het vakantiehuis. Het biedt alles wat een vakantie nodig heeft, enerzijds een mooie, rustige, zeer goed uitgeruste accommodatie en anderzijds een vakantiepark dat een scala aan activiteiten biedt. We hebben genoten van uitgebreide wandelingen in en rond Bruinisse. Andere mooie bestemmingen in de omgeving zijn gemakkelijk en snel te bereiken met de fiets of auto. In de supermarkt in Bruinisse is er een uitgebreide keuze aan voorzieningen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Augustus 2023

Andreas L. uit Gladbeck

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mooi vakantiehuis op een rustige locatie

Voorzieningen: Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. De keuken is volledig uitgerust. In de woonkamer kun je gezellige avonden doorbrengen op de bank, of je kunt de zomeravond doorbrengen op het grote terras met barbecue en overkapping.
De badkamer en het terras zijn onlangs gerenoveerd en erg mooi.
WiFi is ook gratis beschikbaar in het huis.

Locatie: Rustige locatie in een vakantiepark. Op korte loopafstand zijn er speeltuinen, een supermarkt en andere voorzieningen beschikbaar in het vakantiepark. Je kunt ook in enkele minuten lopen naar een klein strand aan het Grevelingenmeer, dat bijvoorbeeld ideaal is voor een snelle verfrissing 's avonds.
Alleen als je graag naar het Noordzeestrand wilt, moet je een langere rit van ongeveer 25 minuten plannen naar de omgeving van Renesse, omdat Bruinisse aan de andere kant van het eiland ligt.
Verder zijn er in de buurt echter mogelijkheden om te winkelen en te wandelen, Zierikzee ligt op slechts enkele autominuten afstand.

Netheid: Overal schoon en goed onderhouden vakantiehuis. De onlangs gerenoveerde kamers zoals de badkamer, gang en terras laten zien dat de verhuurder veel waarde hecht aan een moderne inrichting en verdere renovaties zijn gepland.

Service: Absoluut probleemloos contact met de verhuurder. Alles is duidelijk geregeld en vragen worden snel beantwoord.

Prijs/kwaliteit: Zeer goed!

We verbleven 6 nachten ter plaatse en waren over het algemeen zeer tevreden met het vakantiehuis. Vooral in de zomer nodigt het grote terras uit om buiten te ontbijten en te dineren, dankzij de nieuwe overkapping kan dat ook als het weer niet zo goed is.
Voor de winter is er een open haard in de woonkamer, ook om binnen voor gezelligheid te zorgen.
We komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2023

Ursula G. uit Kamen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie in een zeer mooi vakantiehuis

We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in uw prachtige en smaakvol ingerichte huis. De uitrusting is erg mooi en modern, er ontbreekt niets, op het gezellige terras kun je heerlijk ontspannen. De locatie is zeer goed, volledige privacy. Het park en de omgeving zijn de moeite waard, zeer goed onderhouden, ruim opgezet met veel vrijetijdsmogelijkheden. We kunnen het huis alleen maar aanbevelen. Zeer vriendelijk contact met de verhuurder. We komen zeker terug!

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Familie M. uit Kerpen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aanbevolen vakantie!

Een heel mooi vakantiehuis met een complete uitrusting op een uitstekende locatie. We hebben het huis voor een week gehuurd met twee kinderen en hebben ons zeer op ons gemak gevoeld. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, een zeer mooie moderne badkamer en een zeer attente en vriendelijke verhuurder. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Saskia C. uit Aachen

4,4
4 5 4 5 4
Toon Duits

Gezellig vakantiehuis

Het vakantiehuis was gezellig en alles wat nodig was, was aanwezig. De nieuwe badkamer en het terras zijn erg mooi geworden. De bedden in de beneden slaapkamer kunnen nieuwe matrassen gebruiken en voor gasten met kleine kinderen zou bijvoorbeeld een kinderstoel leuk zijn, maar dat gold niet voor ons.
Met vriendelijke groet,
Familie Cao

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Johannes S. uit Recklinghausen

5,0
5 5 5 5 5

Super Urlaub

Sehr schöne Terrasse mit Überdachung und modernisiertes Bad mit bodengleicher Dusche

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2023

Raphael G. uit Wetter (Ruhr)

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een zeer mooie vakantie slechts 3 uur van ons thuis verwijderd.

We voelden ons zeer comfortabel in dit vakantiehuis.
We waren vooral dol op het overdekte terras, waar we windbeschut tot in de nacht lekker konden blijven zitten.
We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2023

Walter B. uit 35094 Lahntal

5,0
5 5 5 5 5

Zeeland Radfahrurlaub

Das Ferienhaus war für unseren Urlaub perfekt. Es liegt sehr zentral für sehr viele Radtouren.

Aanbevolen voor: Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. A. Kröner

Dhr. A. Kröner

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 429933

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/429933.htm


«Huis Zeeland» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 10 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven