Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

vakantiehuis

Nederland, Zuid-Holland, Zeeland, Schouven-Duiveland, Bruinisse, Aquadelta, in de buurt van Renesse

Max.  4   gasten
65m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
65m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

143 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

143 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 7 Jaren online



Beschrijving

De herontwikkeld begin 2017 met moderne en hoogwaardige materialen en nieuw ingerichte huis, met zijn ongeveer 65 vierkante meter verdeeld over 2 verdiepingen alles wat uw hartje begeert voor een ontspannen vakantie door te brengen.

Het is ontworpen met fußwarmem en zeer gemakkelijk schoon te maken vinyl vloer, de hoge plafonds bekleed met wit gelakt hout, met als hoogtepunt het rookkanaal met natuursteen.

Het huis bestaat uit een slaapkamers voor volwassenen, kinderen (slaap) kamer, een badkamer, een keuken met eethoek en een woonkamer met open haard en een tuin met terras, gazon, en een ruime tuinhuisje.

kamer van het nautisch thema kinderen is ingericht met een stapelbed, een grote plank voor het opbergen langs speelgoed en een kledingkast incl. Voldoende strijken gebracht.
De zachte tapijt en beanbag nodigen u uit om uit te strekken en te spelen.
Door snuggly dekens en 4-seizoenen dekbedden iedereen kan het zo gezellig als hij het beste bevalt. De matrassen worden beschermd door een waterdichte matrasbeschermer.
De luiken staan ​​een volledig verduisterde kamer, overdag beschermt de dubbelblinde uit zonlicht.
Daarnaast is er een hoge stoel, een bed-mislukking bescherming en diverse outdoor speelgoed beschikbaar.

De master slaapkamer op de eerste verdieping, die bereikbaar is via een galerie, een m bed met Nachschränkchen en een zeer ruime 4-leaf kast incl. Strijkservice.
Opnieuw worden de matrassen beschermd door een matrasbeschermer en voorzien de bedden met een 4-seizoen dekbed. Verdunkelungsplissees beschermen tegen licht en zonlicht wanneer nodig. Alle ramen kunnen worden geopend voor ventilatie.

De badkamer heeft een grote douche met glazen front / deur, een randloos hangend toilet, een wastafel met badmeubel, een handdoek verwarming en een föhn.

De gezellige woonkamer met een plafondhoogte van bijna 5 meter-afhankelijk van het seizoen voor de open haard in de ruime hoekbank met de hele familie om te ontspannen. De bank met liggende functie heeft bij een normale kussen zitdiepte om comfortabel te zitten en zonder kussens een breed zonnebaden en loungen gebied.
De flatscreen TV ontvangt grotendeels alle Duitse programma's. In een inrichting DVD / CD-speler is geïntegreerd. Daarnaast is er een muziekinstallatie beschikbaar.
Het kabinet en de TV Board bieden extra opbergruimte.

De keuken is volledig uitgerust. Het heeft een vaatwasser (Bosch), een wastafel met afneembare douche mixer, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap (Bosch), oven (Bosch), een magnetron met grill, een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker, blender en Pürrierer , Beschikbaar naast een pot / pannen en Keramikmesserset zijn diverse kookgerei, zoals het mengen en maatbekers, keuken schalen, mengkommen, magnetron gerechten, Tupperware, ...
De eettafel met de schommelstoelen is geschikt voor 4 personen.
In afzonderlijke trolley flessen, kunnen groenten en fruit worden opgeslagen.

De gronden zijn binnenkort ook opnieuw ontworpen. Op het terras is er een eettafel met tafel en 4 stoelen gemaakt van poly rotan. correct gegeven, zijn er 2 comfortabele fauteuils.
De ondergebracht in het tuinhuisje Schwenkgrill misschien graag gebruikt kan worden, evenals 2 volwassen fietsen met kinderzitjes (origineel door de Romeinen) en de karren.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (160x200 cm)
Slaapkamers 2
Stapelbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt over 50 km

over 50 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 8 km

8 km

Bus 15 km

15 km

Luchthaven 50 km Rotterdam

50 km

Station 25 km Goes

25 km

Snelweg-afrit 20 km Hellegatsplein

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het resort en omgeving (loopafstand):
Sport en spel
De tuin van ons huisje grenzen -jedoch door hoge bomen en struiken series uit het zicht of direct bloot te stellen aan het grote sport en speeltuin. Er is basketbal hoepels, een voetbalveld, een doel muur, een badminton / volleybalnet, een tafeltennistafel en een kicker. Voor kinderen is er een groot springkussen, een gigantische klimtoren, een kabelbaan, een nest schommel en diverse peuter apparatuur.
Anders, verspreid over het gehele complex grasvelden, speeltuinen en vijvers, waar eenden, meeuwen en meerkoeten kan worden gevoerd.

In het centrum volgt naast een andere speeltuin met tartan vloer beschikbaar:

2 Trampoline
Bowlingbaan met pooltafels
Overdekt zwembad met reuzenglijbaan en het zwembad zeer liefdevol ontworpen voor kinderen
squashbanen
Minigolfbaan
tennisbanen
Speelzaal met speelautomaten
fietsverhuur
Indoor speeltuin.

In het hoogseizoen van het hotel, meestal gratis of tegen een kleine vergoeding een gevarieerde, dagelijks wisselend animatieprogramma.
Gedurende de dag zijn er bijv. Ambachtelijke activiteiten, sportactiviteiten, het beoefenen en demonstreren zelf ontworpen theater of circusvoorstellingen, schminken, eng avonden ... en, natuurlijk, moet de conclusie van de minidisco met mascottes Koos niet missen. Hij houdt direct na elke disco om te knuffelen en fotografie te nemen.

In de buurt, op loopafstand te bereiken zijn er net achter de plant een mooie, grote, een paar jaar geleden aangelegde jachthaven, waar de te voet, of van een van de leuke cafés op de jachthaven van de kleine en grote zeil- en motorboten elke prijsklasse te bewonderen. U kunt ook zelf zeilboten, motorboten en sloepen huren en een onvergetelijke dag door te brengen op zee.
In "Aquavitesse" verschillende watersporten (privé) cursussen, boeken voor kinderen.

Het water speeltuin met 2 zwembaden en een zand-modder plein nodigt de kinderen om rond te spetteren en plons in.
Op kleinere, zeer dicht en een grotere interne gedeelte van het strand met duinen kunt u genieten van de zon en laat de kinderen veilig spelen.

De golfbaan Grevelingenhout kan worden gebruikt door recreatieve golfers van juni tot september met een handicap van 28

In frees messen en vissershaven, een paar meter verder een deel van de grootste vissersvloot is 31 die beschikbaar zijn in operationele vis en schaaldieren trawlers zijn. Het wad in de omliggende gebieden waren uitstekend geschikt voor schelpdieren landbouw, zodat deze industrie, samen met het zaaien oesters voor belangrijke bron van inkomsten. De lokale schelpdieren (mosselbanken zijn al duidelijk zichtbaar wanneer je aankomt) bieden niet minder dan 1/3 van de Shell aanbod Hollands.
Hier kunt u op bepaalde tijden boottochten, met inbegrip van de afdichting banken in de Oosterschelde, boek.
In Vissen (Visserijmuseum in Oudestraat) Dit deel wordt geïllustreerd in leven.

Vlak naast is er een slot, kan pendelen per boot tussen het getij-afhankelijke complex van Oosterschelde en de Grevelingen stagneert. Het compenseert het hoogteverschil tussen de Grevelingen en de Noordzee (Oosterschelde), zodat de schepen van de jachthavens de Noordzee kan varen. Dit proces veroorzaakt in combinatie met het schuiven en de hefbrug jong en oud om langer dan oorspronkelijk gepland te blijven.

Creature Comforts
De fysieke goed je kan ofwel kopen in de supermarkt van het centrum of in de lunch met typische Nederlandse lunch gerechten, evenals pizza of iets waardig in het restaurant dineren.
In de aangrenzende bowling bar en outdoor lounge kunt u ofwel een biertje of een cocktail hapjes.
Natuurlijk, er zijn meer kosten-effectief in de nabije omgeving supermarkten zoals Aldi, Lidl, Jumbo en Albert Hein, en vele andere restaurants.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Er zijn eens 50 € voor de toetsen en door de administratie.
Een hond is toegestaan. Voor mensen 5 € naast per dag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, so ist eine Ausfallentschädigung zu zahlen: a) bis 91 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises b) zw. 90 - 61 Tagen vor Mietbeginn 50 % des Mietpreises c) zw. 60-31 Tagen vor Mietbeginn 75 % des Mietpreises d) ab 30 Tagen vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises. Der Kostenersatz entfällt, wenn der Zurückgetretene selbst einen Ersatzmieter vermittelt.

meer informatie:

De vakantieregio Zeeland / biedt Schouwen-Duiveland in Nederland
- Voor actieve sporters mogelijkheden voor fietsen, zeilen, (strand) Riding (watt) wandelen, vissen, golfen, (kite) surfen, zwemmen en duiken,
- Voor degenen die geïnteresseerd zijn in cultuur historische steden, monumenten en musea,
- Zeer geschikt voor natuurliefhebbers 3 natuurgebieden, natuurgebieden en het Nationaal Park Oosterschelde met een gevarieerde flora en fauna,
- Variety en kinderen spelletjes, plezier en ontspanning en vermaak biedt.

Uw vakantieregio in het kort
De haalbaar zijn door Phillipsdam, de Grevelingendam of Zeeuwse Schouwen Duiveland, een van de provincie Zeeland in Nederland.
Het is de thuisbasis van ongeveer 300km² 33,8000 inwoners in 25 zeer kleine, slaperige stadjes met een historisch karakter grotere dorpen en steden met een gezellige operatie.
Schouwen-Duiveland is omgeven door het Grevelingenmeer, een van de grootste zoutwatermeer van Europa en de Oosterschelde, de open Noordzee. Omgeven door brede stranden en prachtige duinen, bezaaid met natuurgebieden.
U kunt kiezen tussen trubeligen stranden met een verscheidenheid aan watersporten en het strand bars, en rustig, weg liggen baaien en meren.
De kustlijn van Schouwen-Duiveland is onderverdeeld in verschillende delen van het strand:
- Stranden gezin (speciaal ontworpen voor gezinnen en kinderen delen van het strand die worden gecontroleerd door de Nederlandse reddingsbrigade)
- Natuurlijke stranden (ongerepte stranden, waar in de speciale afdelingen naakt zwemmen is toegestaan)
- Water, sport stranden (speciaal ontworpen voor de watersport strand segmenten in elke sectie, het extreme sporten Buggykiten en stunt vliegeren zijn niet toegestaan ​​..
- Familie / water, sport stranden (een mix van gezinnen, water en sport stranden).

Maakt niet uit wat je ook beslist, het is een feit dat de "Kaap van Schouwen" 150 uren zonneschijn heeft meer dan de andere eilanden en het vasteland. Bovendien, gerangschikt in een halve cirkel duinen zijn een ideale windscherm.
U kunt kiezen voor het Grevelingenmeer, achter het strand strip ongeveer 3 m breed aan gazons en schaduwrijke bomen zijn (een ideale mix, vooral voor gezinnen) of de lange, brede, omgeven door duinenstrand van de open Noordzee.

Afgezien van het water en het strand leven dat duizenden toeristen per jaar trekt, Schouwen Duiveland te bieden heeft en de regio Zeeland veel meer.
Zo kan bijvoorbeeld. Zieriksee van groot cultureel en historisch belang, omdat het alleen is de thuisbasis van 560 vermeld, goed bewaard gebleven gebouwen, velen van hen uit de Middeleeuwen of Middelburg met de "Stadhuis", dat is een van de belangrijkste gotische stadhuizen in Nederland.

De Delta werken die over te brengen door middel van tentoonstellingen, films en bezoek de orkaan machine, varen en rondleidingen door de Strumflutwehr levendige indruk van de enorme kracht van het water en de watersnoodramp ramp in 1953 en de bouw van de Deltawerken, trekt ook toeristen uit Amerika en Azië.

De 3 grote natuurgebieden en het gebied in het algemeen kan gewandeld te lopen op uw eigen of met een gids, erradelt met de fiets, gedwarsboomd door rondvaartboot of sloep gehuurd of ervaren hoog op het paard.
Er is de wereld van de Waddenzee te bewonderen en de vogels en dieren van de duinen en de zee.

Zelfs met hun kinderen niet te vervelen. Wie wil er iets andere tijden te doen naast het strand en watersporten, die dierentuinen, boerderijen met speciale aanbieding en vrije tijd / water / klimmen en pretparken, enz. Zijn beschikbaar.

U ziet, kunt u een bezoek aan de vele attracties, biedt recreatieve activiteiten, die graag winkelen, wandelen of stroll of ontspannen met een goed boek in de tuin op het dek of door de zee, terwijl de kinderen bezig zijn.
U hebt de keuze tussen rust en afzondering of toeristische drukte, tussen de attracties of winkelen, tussen frikandel m. Fries of een heerlijke visgerechten, van een cocktail in de jachthaven of de disco nachtleven Renesse, tussen actieve watersporten of relaxen op het strand.
Een volledige lijst van attracties en recreatieve activiteiten verder op dit punt het frame.
Na het sluiten van de overeenkomst kunnen we de interessante punten van contact en informatie materiaal op lengte die u wilt verzenden.
Anders is in het huis een gedetailleerde informatiepakket over het land en de mensen, het milieu en een kleine Holländischkurs voor beginners. De receptie in het centrum van de plant of de VVV in alle grote steden hebben ook veel informatie.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


12 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Augustus 2020

Ortwin u. Carmen K. uit 56736 Kottenheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooie vakantiewoning

Hallo Taufenbach Company
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Vakantiepark de Kreek.
De flat was geweldig en zeer schoon, ik kan het alleen maar aanraden.

Familie Klapperich

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2017

S. + C. D. uit Westerwald

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Smaakvol huis, geweldige omgeving

Als we ons eigen vakantiehuis hadden, zouden we niet weten wat we anders zouden doen. Zeer smaakvol en harmonieus ingericht. De galerij en de lichte kleuren zorgen voor een vriendelijk en open gevoel, en de maritieme details scheppen al snel een vakantiesfeer
We hadden het geluk dat het prachtig weer was, zodat we de omgeving konden verkennen en 's avonds heerlijk konden barbecueën. Er zijn voldoende winkelmogelijkheden in de buurt.
De communicatie met de verhuurders was erg prettig en ongecompliceerd. We kregen geweldige tips.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Axel I. uit 45891 Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5

Ich hab noch einen Traum "Wiederkommen"

Als alte Hasen vom Apuadelta bleibt uns nur zu sagen “Hut ab“ toll renoviertes Haus!
Alles war vorhanden, ankommen und sich wohlfühlen. Die Infomappe auf jeden Fall beim Kaffee oder Tee durchblättern, tolle Tipps.
Danke für eine erholsame und entspannte Woche an die Familie Taufenbach.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2017

Heidi T. uit 21244 Buchholz

5,0
5 5 5 5

Schöne Zeit in Holland

Waren sehr angetan von dem modern gestalteten Haus. Bietet viele Möglichkeiten für Erkundung der näheren und weiteren Umgebung. Sind sicher nicht das letzte Mal hiergewesen.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Augustus 2017

Die 3 B´s uit Karlsruhr

5,0
5 5 5 5

Unser erster Hollandurlaub wird nicht unser letzter bleiben

Das war unser erster Hollandurlaub und es wird nicht unser letzter bleiben.
In das Haus hatten wir uns sofort verliebt und waren uns wenigstens in der Hinsicht sicher, die richtige Entscheidung getroffen zu haben; allerdings waren wir zunächst skeptisch, ob Holland das ideale Reiseziel für uns ist. Aber sowohl die Anlage bietet viel für Groß und Klein (die Kinder haben sehr schnell Anschluss gefunden, da viele deutschsprachige Familien vor Ort waren) als auch die Umgebung, die ebenfalls sehr schön und tatsächlich abwechslungsreicher ist als wir dachten.
Für alle Skeptiker und Unsicheren: Mietet dieses Häuschen und laßt euch von der Insel überzeugen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2017

Familie L. uit Bonn

5,0
5 5 5 5

Perfekte Mischung aus Entspannung und Aktion

Erst durch die ausführlichen Beschreibungen zu den Sehenswürdigkeiten in der Info-Mappe der Eigentümer ist uns bewusst geworden, wie viele tolle Sachen wir mit unseren Kindern neben dem Strand und den Aktivitäten in der Anlage in Zeeland machen konnten. So wurde es zu einer perfekten Mischung aus Faulenzen am Strand und in der Anlage und aktivem Funurlaub.
Und abends immer wieder in ein so schönes und gemütliches Haus zurückkehren zu können, hat das Ganze perfekt abgerundet."

Nicht unerwähnt blieben soll der sehr nette, informative und immer prompte Kontakt zu den Vermietern.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2017

Familie E. uit Weißenthurm

5,0
5 5 5 5

Top Ferienhaus !

Wir haben uns sehr wohlgefühlt !
Das Haus ist wirklich super renoviert und geschmackvoll eingerichtet. Noch schöner als auf den Bildern. Es war alles sauber und gepflegt.
Die Küche hat viele Extras Spülmaschine, Backofen, Mikro, alles was man braucht. Es hat an nichts gefehlt. Die Betten sind bequem und wir haben gut geschlafen. Unser Sohn fand das Kinderzimmer klasse. Auch erwähnenswert ist die perfekte Infomappe mit vielen Informationen und Ausflugsideen.
Auch im Gartenhaus ist alles was man braucht Fahrräder, Bollerwagen, Spielsachen, ein kleiner Stuhl für den Strand :-), Grill.... prima!

Der Park ist perfekt für Kinder. Auch hier kann gespielt und getobt werden nach Lust und Laune.

Gerne machen wir hier nochmal Urlaub. Es war toll !

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2017

G u. D + Enkel uit Kirchhellen

5,0
5 5 5 5

Für die Enkel steht fest: Wir kommen wieder!

Wir waren mit unseren Enkeln in diesem tollen Haus und können alle vier nur sagen: Daumen hoch!
Ein schickes, sauberes und gut ausgestattetes Haus mit Wohlfühl-Ambiente.
Die Kinder hatten bei Bedarf ein nettes, kleines Reich für sich, das sie allerdings selten nutzten, weil wir meistens in der Anlage unterwegs waren (Hüpfkissen, Trampoline, Minidisco, Spielplatz, Sportwiese, …). Oder wir waren am nahegelegenen Strand und dem Yachthafen.
Wir kommen wieder! Das haben unsere Enkel schon beschlossen…

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Hartmut uit 45149 Essen

5,0
5 5 5 5

Traumhafter Urlaub in wunderschönem Ferienhaus

Zunächst einmal ein zusammenfassendes Fazit:
Wir haben einen traumhaften Urlaub in einem wunderschönen Ferienhaus in einer abwechslungsreichen Region verlebt und hatten dann auch noch das Glück sonniges Wetter zu haben.

Das Haus war sehr sauber und gepflegt. Es entspricht in jeglicher Hinsicht dem, was wir von einer schönen Urlaubsunterkunft erwarten; sehr modern, hochwertig und elegant eingerichtet und trotzdem absolut gemütlich mit liebevollen maritimen Details (besonders zu erwähnen sind die schönen Fotos verschiedener Plätze Zeeland, die Lust auf Erkundung machen). Die Küche ist vollwertig ausgestattet, es mangelt an nichts!
Die Bilder im Inserat versprechen also nicht zu viel!

Der Kontakt mit den Vermietern war sehr nett und die Informationsmappe im Haus ausführlich und aufschlussreich, so dass keine Fragen offen blieben und wir viele Anregungen erhielten.

Wir können das Haus und die Vermieter uneingeschränkt weiterempfehlen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Mei 2017

Eheleute Schmidt uit Wuppertal

5,0
5 5 5 5

Es war noch schöner als wir es uns vorgestellt haben!

Sehr gerne schreiben wir diese positive Bewertung, um Interessenten  einen Urlaub in diesem geschmackvoll eingerichteten Häuschen ans Herz zu legen.
Wir haben Anfang Mai eine Woche in diesem Haus verbracht und haben genau das gefunden, wonach wir gesucht haben: Eine entspannte Woche in einer tollen Unterkunft in einer frühsommerlichen Ferienanlage. Kleine Fahrradtouren in die gerade erblühende Umgebung haben den Urlaub abgerundet.
Wir haben uns auf Anhieb wohlgefühlt und es mangelte an nichts, so dass wir gut erholt und mit vielen schönen Erinnerungen nach Hause gefahren sind.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Miri uit Ratingen

5,0
5 5 5 5

Ideal zum Abschalten

Hier kann man sich als Urlaubsgast nur wohlfühlen. Gut gefallen hat uns die umfangreich ausgestattete Küche mit vielen Extras, Backofen und Spülmaschine, so dass man im Urlaub neben Grillabenden auch mal das schnelle Essen machen konnte (Auflauf, Pizza, …). Einkaufsmöglichkeiten (auch die uns bekannten Discounter) gibt es in der nahen Umgebung genug.
Wir haben einfach gefaulenzt und es uns gut gehen lassen und das war in dem Haus und der Anlage sehr gut möglich.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2017

Yvonne und Familie uit Mainz

5,0
5 5 5 5

Entspannung pur

Wie wir erfuhren, waren wir die ersten Mieter nach der Komplettrenovierung. Und man hat gemerkt, dass die Vermieter sich viel Mühe gegeben und viele Gedanken gemacht haben. Das Haus ist nicht nur sehr schön und sauber, sondern auch absolut kinderfreundlich ausgestattet. Die meiste Zeit sind die Kinder allerdings in der Anlage mit ansprechender Animation und vielen Spielmöglichkeiten auf ihre Kosten gekommen. Und jeder der Kinder hat weiß: Sind die Kinder zufrieden und beschäftigt, können auch die Eltern einen entspannten Urlaub genießen. Ein ideales Familiendomizil in einer kinderfreundlichen Anlage.
Also können wir abschließend feststellen, wir haben mit der Entscheidung für das Haus und Aquadelta alles richtig gemacht!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Familie S. Taufenbach

Familie S. Taufenbach

meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 95514

Laatst bijgewerkt: 21.03.2024

Advertentie online sinds: 7 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/95514.htm


«vakantiehuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 12 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven