Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienpark am Meer in SüdNL

Zeeland/Zuid-Holland

Max.  6   gasten
66m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
66m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

223 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

223 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 19 Jaren online



Beschrijving

Ons vakantiehuis ligt in Zuid-Holland, de provincie Zeeland, op het schiereiland Schouwen-Duiveland, in het 5-sterren vakantiepark Aquadelta bij Bruinisse, een pittoresk stadje aan de rand van de Grevelingenzee. De Grevelingen staat bekend als surf-, duik- en zeilparadijs, maar biedt ook een zandstrand op slechts 5 minuten afstand van ons vakantiehuis, dat door het ondiepe water ideaal is voor kinderen. Of bezoek de kilometerslange zandstranden aan de Noordzee, die u in 20 minuten met de auto bereikt Vakantiehuis in Zeeland is geschikt voor maximaal 6 personen en heeft 2 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden, een stapelbed en een kinderbedje. Het heeft een keuken met veel huishoudelijke apparatuur die niets te wensen overlaat en een grote woonkamer met open haard, 50 inch full HD TV, stereo, CD/DVD speler, W-LAN en een breed panoramisch raam, dat een prachtig uitzicht biedt over het terras en de tuin, die uitkomt op een uitgebreide speelplaats. Andere avontuurlijke speeltuinen zijn te vinden over het hele park, want alles is ontworpen voor een ontspannende familievakantie met kinderen. Tijdens de vakantie biedt het vakantieparkcentrum kinderanimatie - kinderdisco, mini-playbackshow, karaoke, Olympische spelen, bingo en rommelmarkten.
Andere recreatie- en sportfaciliteiten op het vakantiepark zijn: een overdekt funbad met een reuzenglijbaan en een warm babybad met veel waterspeelgoed, tennisbanen, squashbanen, moderne bowlingbanen, fitnessruimtes met nieuwe fitnessapparatuur, solarium, sauna, een nieuwe midgetgolfbaan of één van de mooiste 18-holes golfbanen van Nederland, paardrijfaciliteiten, tafelvoetbal-, volleybal- en basketbalvelden en een groot voetbalveld, of de zeil-, surf- en wisselscholen achter het vakantiepark. In het centrum van het vakantiepark vindt u ook een grote supermarkt met elke dag verse broodjes en de laatste dagbladen, een restaurant en een snackbar met fritjes en pizza, een gezellige pub met biljart, een speelzaal en een café met internetaansluiting
Kijk maar eens op onze website!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.3 km

0.3 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 80 km Rotterdam/Antwerpen

80 km

Station 40 km Goes

40 km

Snelweg-afrit 12 km Grevelingendamm

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis ligt in het vakantiepark AquaDelta, direct aan de Grevelingenzee. U vindt er een klein zandstrand en het vissersdorp Bruinisse is gemakkelijk te voet of per fiets te bereiken. Daar heeft u alle winkelmogelijkheden, banken en artsen. Het vakantiepark is parkachtig aangelegd met uitgebreide groenvoorzieningen en talrijke speelmogelijkheden voor kinderen over het hele park, en is bedoeld voor een ontspannen gezinsvakantie met kinderen. Tijdens de vakantie biedt het vakantieparkcentrum kinderanimatie, kinderdisco, mini-playbackshow, karaoke, Olympische spelen, bingo en rommelmarkten.
Andere recreatie- en sportfaciliteiten op het vakantiepark zijn: een overdekt funbad met een reuzenglijbaan en een warm babybad met veel waterspeelgoed, tennisbanen, squashbanen, moderne bowlingbanen, fitnessruimtes met nieuwe fitnessapparatuur, solarium, sauna, een nieuwe midgetgolfbaan of één van de mooiste 18-holes golfbanen van Nederland, paardrijfaciliteiten, tafelvoetbal-, volleybal- en basketbalvelden en een groot voetbalveld, of de zeil-, surf- en wisselscholen achter het vakantiepark. Verder vindt u in het centrum van het vakantiepark een grote supermarkt met elke dag verse broodjes en de laatste dagbladen, een restaurant en een fastfoodrestaurant met fritjes en pizza, een gezellig café met biljart, een speelzaal en een café met internetaansluiting en een wasserette.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zweefvliegen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 50
Aanbetaling: 20 %

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Onze filosofie: Zo min mogelijk extra kosten - duidelijk begrijpelijke prijzen! Geen extra kosten voor kinderspullen zoals kinderstoel, buggy, kinderbed, Tripp Trapp, hond of auto :-)

Snel internet! Netflix gratis! Geen hondenkosten!

Gratis Netflix op grote UHD Smart TV!

Informeer naar onze huurtarieven. Mijn vrouw en ik antwoorden binnen enkele uren. De huurprijzen liggen tussen de 195 en 680 euro huur plus Nk. We kijken uit naar uw aanvraag en communicatie met u!

Bij reiswaarschuwingen uit NL en D annuleren wij kosteloos 14 dagen voor vertrek! Uiteraard zijn wij dan blij als u op een later tijdstip opnieuw bij ons boekt.

Vriendelijke groeten

Annette en Peter Schnelle
Telefoon: 02307/79145

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Bij de boeking is er een 25 pagina's tellende aankomstinformatie over het vakantiepark, winkelmogelijkheden, restaurants, stranden en vele excursiebestemmingen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 02-01-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2014

Werner G. uit Bad Sassendorf

5,0
5 5 5 5

Danke für den schönen Familienurlaub!

Liebe Familie Schnelle,

Wir haben einen herrlichen Urlaub in Ihrem sehr schönen und geschmackvoll eingerichteten Haus und auf der wunderbaren Sonnenterrasse verlebt.

Der Ferienpark mit den vielen Freizeitangeboten hat unseren Kindern sehr gut gefallen und sie haben sogar ein paar Freunde gewonnen.

Die Landschaft ist einfach nur wunderbar. So haben wir einige Fahrradtouren unternommen ein paar tolle Sonnenuntergänge genossen.

Danke Herr Schnelle für die so freundlichen Telefongespräche und die umfangreichen Anreiseinformationen, die wir vorher von Ihnen bekommen haben.

Wir kommen bestimmt wieder.

Herzliche Grüße

Werner Grossjohann

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Dhr. P. Schnelle

Dhr. P. Schnelle

Wij zijn door en door Zeeuwse fans! Dat herkent u in ons comfortabel ingerichte vakantiehuis, de vakantie-informatie en in de communicatie met ons. Wij reageren altijd snel op uw aanvraag! Onze naam is Progamm: Annette en Peter Schnelle Wij verheugen ons op uw telefoontje of e-mail. Annette en Peter Schnelle


Andere accommodaties van Dhr. P. Schnelle


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 4475

Laatst bijgewerkt: 02.01.2024

Advertentie online sinds: 19 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/4475.htm

Dhr. Peter Schnelle

Schopenhauer Str.

59174 Kamen

0049(0) 049 2307 79145


«Ferienpark am Meer in SüdNL» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven