Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Zilte Zee

Noordwijk

Max.  2   gasten
40m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
40m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

9 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Welkom in ons volledig gerenoveerde vakantiehuis! Van april tot juni 2022 hebben we deze gezellige vakantiebestemming voor 2 personen opnieuw ontworpen, compleet met een prachtig zuidelijk terras en airconditioning.

De locatie is gewoon perfect - op slechts een paar minuten lopen van de prachtige stranden, de bruisende boulevard en de adembenemende duinlandschappen.

Op de begane grond verwelkomt een stijlvolle entree u, naadloos overgaand in de moderne open keuken. Hier kunt u uw kookkunsten laten zien en culinair verwend worden. De woonkamer is de ideale plek om te ontspannen na een enerverende dag. Een grote flatscreen-tv en WiFi zorgen voor entertainment en de beste connectiviteit.

Via een charmante trap bereikt u de eerste verdieping, waar de prachtige slaapkamer met twee comfortabele eenpersoonsbedden (180 x 200) zich bevindt. Het uitzicht uit het raam laat u 's ochtends al zien welke fantastische dag u te wachten staat. De aangrenzende badkamer is voorzien van een moderne douche, een wastafel (inclusief föhn) en een stijlvol toilet.

De buitenruimte zal u ook bevallen. Het terras is omringd door een mooie omheining en nodigt uit tot gezellige momenten buiten. Geniet van uw ontbijt in de zon of sluit de dag af met een glas wijn.

Ook voor uw culinaire welzijn is goed gezorgd. De keuken is volledig uitgerust met een 4-pits elektrisch fornuis, een koelkast met vriesvak, een waterkoker, een hoogwaardige koffiemachine (Nespresso), een broodrooster, een moderne vaatwasser, een oven, een praktische stofzuiger en een wasmachine en droger.

Een ander pluspunt is de veilige parkeergelegenheid in onze privégarage, op slechts ongeveer 350 meter afstand, die u gratis kunt gebruiken.

Bij ons hoeft u nergens aan te denken. Dekbedden, kussens, beddengoed, handdoeken, theedoeken, wasmiddel en vaatwastabletten zijn al bij de huurprijs inbegrepen.

Beleef onvergetelijke dagen in ons liefdevol vormgegeven vakantiehuis en voel u thuis!

Ik hoop dat deze moderne en uitgebreidere versie aan je verwachtingen voldoet. Als je verdere aanpassingen wenst of vragen hebt, sta ik graag voor je klaar. Veel succes en een geweldige tijd in je vakantiehuis!

Slaapplaats

Slaapkamers
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.4 km

0.4 km

Meer 5.2 km

5.2 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 0.4 km

0.4 km

Stadscentrum 0.7 km

0.7 km

Bus 0.25 km

0.25 km

Luchthaven 30 km Schiphol

30 km

Station 4.2 km Voorhout

4.2 km

Snelweg-afrit 7.5 km A44 Voorhout-Oegstgeest-noord

7.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Welkom in Noordwijk aan Zee, een prachtige badplaats met een rijke geschiedenis, die het hele jaar door een overvloed aan activiteiten biedt. Hier kunt u op de boulevard of op het strand een gezellig terras opzoeken en de unieke sfeer van dit kustjuweel ervaren.

Verken de gezellige winkelstraat en snuffel op de levendige zomermarkten naar souvenirs en lokale schatten. In de zomer voelt u het warme zand onder uw voeten terwijl u geniet van het geluid van de zee en de majestueuze duinen. Leg uw strandlaken neer op het gouden zand of huur een comfortabele strandstoel met parasol om optimaal van de zon te genieten.

Voor de actievelingen onder u bieden de duinen talloze mogelijkheden voor lange wandelingen in de natuur. Ervaar de schoonheid van de omgeving en ontdek verborgen plekjes buiten de gebaande paden. Voor degenen die op zoek zijn naar avontuur, zijn er verschillende watersportactiviteiten zoals surfen en kitesurfen beschikbaar. Of u nu een beginner of een professional bent, Noordwijk heeft voor elk wat wils.

Een vakantie in Noordwijk is ook een uitnodiging om van het leven te genieten. Ontspan in eersteklas strandpaviljoens en laat u verwennen door de culinaire diversiteit. Proef lokale specialiteiten en verse zeevruchten direct aan het strand.

Naast de geneugten van Noordwijk biedt de regio nog veel meer mogelijkheden. Noordwijk ligt in het hart van de beroemde "Bollenstreek" (bloemenregio) met zijn adembenemende bloemenvelden. Bezoek de wereldberoemde Keukenhof, die zich in de buurt bevindt, en dompel u onder in een zee van kleuren van tulpen en andere bloeiende bloemen.

Dankzij zijn strategische ligging is Noordwijk ook een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar nabijgelegen steden. Ontdek de fascinerende cultuur en architectuur van Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Delft en Den Haag. Deze bruisende steden bieden unieke bezienswaardigheden, musea, winkels en nog veel meer.

Beleef onvergetelijke dagen in Noordwijk en laat u betoveren door de schoonheid van de omgeving. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, cultuur of natuur - Noordwijk is de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Tennis
Volleybal
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Tot 30 dagen voor uw geplande aankomstdatum kunt u uw reservering kosteloos annuleren en zonder zorgen plannen. Mocht u binnen deze termijn annuleren, dan zullen we ons best doen om uw vakantieverblijf voor die periode aan iemand anders te verhuren. Als we erin slagen om een andere gast te vinden, heeft u twee opties: u ontvangt een volledige terugbetaling of we plannen graag een alternatieve datum voor uw verblijf. Bij ons staat uw tevredenheid voorop! Houd er echter rekening mee dat er bij niet-verhuur binnen de laatste 30 dagen vóór de aankomstdatum geen terugbetaling mogelijk is.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Reservierungen werden kostenfrei storniert 30 Tage vor Anreise. Ab 30 Tagen vor Anreise werden wir versuchen, die Ferienunterkunft für Bis zu 30 Tage vor Ihrer geplanten Anreise können Sie Ihre Reservierung kostenfrei stornieren und ohne Sorgen planen. Sollten Sie innerhalb dieser Frist stornieren, kümmern wir uns darum, dass Ihre Ferienunterkunft für diesen Zeitraum anderweitig vermietet wird. Wenn es uns gelingt, einen anderen Gast zu finden, stehen Ihnen zwei Optionen zur Verfügung: Entweder erhalten Sie eine volle Rückerstattung oder wir vereinbaren gerne einen alternativen Termin für Ihren Aufenthalt. Bei uns stehen Ihre Bedürfnisse im Mittelpunkt! Bitte beachten Sie jedoch, dass bei Nichtvermietung innerhalb der letzten 30 Tage vor Anreise keine Rückerstattung möglich ist.

meer informatie:

Jouw viervoetige vriend is ook van harte welkom! Voor slechts €40 per verblijfsduur kan ook jouw trouwe metgezel genieten van deze droom locatie.

Je hoeft alleen kleding in te pakken, want bij ons is alles al voor je geregeld: beddengoed, handdoeken, keukendoeken, wasmiddel en vaatwasser tabletten zijn inbegrepen! En maak je geen zorgen, we hebben ook aan de eindschoonmaak gedacht voor slechts €40 per verblijfsduur.

Aankomst is mogelijk vanaf 15:00 uur en je kunt tot 10:00 uur afscheid nemen van jouw droomvakantie.

Overigens kunnen fietsen veilig worden gestald in de tuin of de garage.

We willen dat je je helemaal op je gemak en veilig voelt, daarom kunnen we je bij aankomst alles ook contactloos laten zien en de sleutels van het huis overhandigen.

Verheug je op een onvergetelijke tijd bij ons!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


16 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

September 2023

Kerstin und Willy F. uit Bensheim

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Fijne vakantie - Geweldige locatie

Hartelijk dank nogmaals voor alles. We kunnen dit huisje met een gerust geweten aanbevelen. Alles was goed en er was niets om over te klagen. We waren met 2 personen en een hond. We komen graag terug, lieve groeten aan Stefanie en Maurice.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2023

Wolfgang M. uit Wadersloh

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Vakantie met honden

Super bed, moderne meubels, mooie douche en alles was super schoon! Ook buiten in de tuin kon je heerlijk zitten. Alles kon worden afgesloten. We hebben een heerlijke vakantie gehad en zullen zeker terugkomen. Zeer aanbevolen! Als er al iets ontbrak, was het hooguit een garderobe beneden en wat ruimte voor kleding (bij 3 weken vakantie)! Bedankt ook voor het vriendelijke welkom Wolfgang en Claudia met Lily en Fenja.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier

September 2023

Melina G. uit Frechen

5,0
5 5 5 5 5

Alles super

Ich war mit meiner Mutter da und einem kleinen Hund, das Haus ist super modern & Sauber

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2023

Frauke H. uit Wilhelmshaven

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Hartelijk dank aan Stefanie en Maurice!!!

Helaas konden we vanwege ziekte niet komen, dus kunnen we de accommodatie niet beoordelen, maar de foto's en beoordelingen spreken voor zich!


Maar we kunnen wel de omgang van de verhuurders met de situatie beoordelen, en dat is zeer positief!


Heel erg bedankt aan Stefanie en Maurice, die zeer hartelijk hebben gereageerd op onze plotselinge annulering (één dag van tevoren) en ons onmiddellijk de benodigde documenten (annuleringsfactuur) voor de reisverzekering hebben gestuurd. Bovendien werd de accommodatie meteen vrijgegeven in de boekingskalender om mogelijk nog spontane gasten te vinden (ook belangrijk voor de verzekering!). In elke volgende e-mail werd gevraagd hoe het ging en werd beterschap gewenst, en verdere hulp werd aangeboden indien nodig! Het had niet beter of vriendelijker kunnen gaan!


We zullen zeker op een later tijdstip de accommodatie boeken.


Frauke en Knut

Juli 2023

Petra G. uit D- 59368 Werne

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig!

Een klein, fijn en perfect vakantiehuisje voor 2 personen!
Liefdevol en smaakvol ingericht, zodat je je meer dan comfortabel kunt voelen.
We hebben niets gemist.
Heel erg bedankt!!!

April 2023

Jutta und Ferdinand R. uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie om je goed te voelen

We hebben een paar heerlijke dagen doorgebracht in deze lichte, onlangs en zeer smaakvol gerenoveerde flat. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannende vakantie. De kleine buitenruimte is beschut tegen de wind en nodigt uit om in de zon te vertoeven. De flat ligt op loopafstand van het strand en we konden de auto gemakkelijk parkeren in een nabijgelegen garage. De communicatie met de verhuurders was volledig ongecompliceerd en zeer betrouwbaar.
Beste Stefanie en Maurice, nogmaals bedankt. Jullie hebben "Zilte Zee" prachtig heringericht! We komen graag nog eens terug!

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

April 2023

Maik B. uit Nuthetal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer aanbevolen

We werden heel aardig ontvangen door Maurece. Hoewel we pas 4 dagen van tevoren hadden geboekt, werkte alles perfect. De kleine flat is erg schoon en heeft alles wat je nodig hebt om je comfortabel te voelen.



Het wordt snel warm als je van het strand komt en het koud hebt.
We hebben zo genoten van onze korte vakantie daar dat we het zeker zullen aanbevelen aan anderen.
Bedankt voor alles!

Aanbevolen voor: Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2023

Maurice& Stefanie S. uit Neuwied

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Eerste klas

Zeer mooie en schone vakantiewoning.
Aankomst en goed gevoel.
Alles is zo goed als nieuw, super uitgerust.
We zullen altijd terugkomen.
Vijf minuten naar het strand en de duinen
door de kleine steegjes.
Winkelen op een paar minuten loopafstand.
???

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Kerstin P. uit Wermelskirchen

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Mooie vakantie in Nordwijk

Gezellige flat met geweldige faciliteiten. Alleen de bank zou comfortabeler kunnen en meer opbergruimte voor kleding zou fijn zijn. We voelden ons erg op ons gemak

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Antwoord van Dhr. M. Ter Weeme:

Hallo Kerstin,
Wir haben die Couch ersetzt, weil wir dachten, es könnte etwas bequemer sein.
LG

September 2022

Cüneyt C. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Herfstvakantie met hond ?

Zodra we aankwamen, waren we erg enthousiast over de accommodatie. Het biedt alle comfort en is zeer modern en schoon. We wilden absoluut niets. Het gastgezin is zeer vriendelijk en stond tot onze beschikking voor elk verzoek.
Het strand ligt op enkele minuten afstand en alle winkels voor de dagelijkse behoeften zijn op loopafstand.
We hebben erg genoten van ons verblijf.
We komen altijd terug!
Veel dank aan Stefanie en Maurice ?

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Andreas Z. uit Mainz

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub

Guten Abend Maurice ,

vielen Dank für die schönen Tage bei traumhaften Wetter und einer ganz tollen , mit viel Geschmack und Liebe eingerichteten Ferienwohnung .
Wir haben uns sehr wohlgefühlt und noch besser geschlafen .
Gerne kommen wir nächstes Jahr wieder .

Bis dahin ,
viele liebe Grüße ,

Martina , Andreas und Emma

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Nicole Q. uit Echt

5,0
5 5 5 5 5

Fijne vakantieplek

Het huisje heeft een centrale ligging. Je kan te voet naar het strand, de boulevard en de het duinwandelgebied.
Huisje is voorzien van alle gemakken en benodigdheden.

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2022

Uwe M. uit Walluf

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus „Zilte Zee“ zum Wohlfühlen und Erholen!

Liebe Familie Ter Weeme,

wir haben uns in Ihrem sehr schönem Ferienhaus „Zilte Zee“ sehr wohl gefühlt. Es ist sehr gemütlich, hell und technisch optimal eingerichtet.
Der kleine feine Außenbereich rundet das Ganze ab. Wir konnten in Ruhe die Sonne genießen.
Auch die Lage ist sehr günstig, da wir zu Fuß den (Hunde-)Strand schnell erreichen konnten.
Wir waren aber auch schnell in der Fußgängerzone bzw. im Supermarkt.




Wir können Ihr Haus nur weiter empfehlen und würden jederzeit gerne wiederkommen!





Steffi, Uwe und Lilly

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie

Juli 2022

Alexa-Sarah B. uit Sprockhövel

4,8
5 4 5 5 5

Haus Zilte Zee

Das Haus, welches wir für unseren „Miniurlaub“ gebucht haben, ist ein Traum! Sehr moderne und gemütliche Einrichtung, sodass wir uns sofort heimisch gefühlt haben. Zudem ist die Stadt und der Strand in fussläufiger Nähe. Die Familie, welches das Haus zur Verfügung stellt, ist sehr freundlich und zuvorkommend. 
Wir empfehlen es sehr weiter und werden auf jeden Fall wieder dort hin. 

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Annett H. uit Schmalkalden

5,0
5 5 5 5 5

Super schöne Ferienwohnung sehr zu empfehlen!

Lieber Maurice, liebe Stefanie, was für eine schöne Woche durften wir bei euch verbringen . Die Wohnung ist sehr zentral zum Strand und mit soviel Liebe neu gemacht und eingerichtet, es fehlt an nichts und super sauber. Die Terrasse ist niedlich, eingezäunt, geschützt und läd für Frühstück am Morgen oder ein schönes Glas Wein am Abend ein. Wer mit Hund reist, sehr zu empfehlen der Hundestrand befindet sich genau in der Nähe über den Parkplatz rechts am letzten Strandabschnitt runter laufen und rechts am Strand lang, hier können sich die Hunde austoben ohne Leine. Auch kann man dort ungestört sich den ganzen Tag am Strand aufhalten mit Hund. Bei den Strandbars an diesem Abschnitt sind Hunde auch gerne willkommen. Dieser Strandabschnitt ist auch sehr wenig besucht auch zu empfehlen wer seine Ruhe haben möchte und man kann in diese Richtung unendlich weit laufen. Einkaufsstraße mit vielen Geschäften läd zum bummeln ein alles zu Fuß zu erreichen. Ein Lidl ist auch im Ort hier muss man aber mit dem Auto fahren sonst sind andere Läden auch zu Fuß zu erreichen. Maurice ist für alle Fragen immer zu erreichen, persönlich auch vor Ort und hat viele sehr gute Tips. Wir werden auf jeden Fall sehr gerne wieder kommen, danke an euch! Annett, Tilo und Hund Luna ♥️

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2022

Ronald G. uit Berlin

5,0
5 5 5 5 5

Zilte Zee

Wir haben unseren ersten Hollandurlaub im Ferienhaus Zilte Zee der Familie ter Weeme sehr genossen. Die Unterkunft ist sehr ruhig gelegen und komplett neu renoviert. Es hat uns an nichts gefehlt. Die eingezäunte Terrasse bietet genügend Platz zum entspannten Frühstück. Mitgebrachte Fahrräder kann man dort auch abstellen. Ein Highlight sind die schönen Bars am breiten Norseestrand (5 min. zu Fuß).

Aanbevolen voor: Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. M. Ter Weeme:

Danke für den schöne Bewertung. Uns hat auch gefallen, dass Sie da waren.


Contactpersoon

Dhr. M. Ter Weeme

Dhr. M. Ter Weeme

Wij zijn Stefanie & Maurice en wonen in het prachtige Noordwijk. Wij verhuren twee heerlijke vakantiewoningen, en we vinden het geweldig om gasten te verwelkomen die willen genieten van een fantastische vakantie met strand, zee, duinen en bos. Bent u toe aan een ontspannen en gezellige vakantie? Dan heten we u van harte welkom in Zomerhuis Zomerbries of Zomerhuis Zilte Zee! Hier kunt u genieten van alles wat Noordwijk te bieden heeft, terwijl u zich thuis voelt in één van onze gezellige zomerhuizen. Kom heerlijk tot rust aan het strand, neem verfrissende duik in de zee, maak een ontspannende wandeling door de duinen of verken het prachtige bos. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of gewoon quality time met uw dierbaren, bij Zomerhuis Zomerbries of Zilt Zee zit u goed! We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw vakantie onvergetelijk te maken. Aarzel niet om ons te contacteren voor eventuele vragen.


Andere accommodaties van Dhr. M. Ter Weeme


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 394014

Laatst bijgewerkt: 12.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/394014.htm

Dhr. Maurice Ter Weeme

Oranje Nassaustraat 13

2202 TM Noordwijk

0031(0) +31651719130


«Vakantiehuis Zilte Zee» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 16 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven