Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Roots

Max.  11   gasten
390m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 11  gasten
390m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Boek uw luxueuze retraite. Villa Roots is een prachtige en moderne villa met veel ruimte voor maximaal 10 + 1 gasten. Dit biedt verschillende woonruimtes op drie niveaus, allemaal exclusief aangeboden voor een groep. Het penthouse (80m2) biedt een slaapkamer, de 1e verdieping (170m2) biedt twee slaapkamers en de begane grond (140m2) biedt ook twee slaapkamers. Het zwembad met zonneterras bevindt zich op de middelste verdieping. Het pand strekt zich uit over 1.000m2. De aandacht voor detail, gebaseerd op natuurlijke materialen en een spectaculair uitzicht op de baai van Ražanj en de Adriatische Zee, maakt Villa Roots de perfecte keuze voor meerdere generaties. De villa is super geschikt voor families of een groep vrienden. Het uitzicht op de zonsondergang, vanuit elke hoek van het pand, zal zelfs de meest veeleisende gasten fascineren.
Met grote ramen in de hele villa, die het interieur met de terrassen verbinden, biedt de accommodatie een luchtig, licht en ruim interieur. De accommodatie is volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi.
Aan de voorzijde van de villa is er een overdekte privé-parkeerplaats die plaats biedt aan 3 auto's en nog eens 2 parkeerplaatsen op een open privé-terrein. Bij de ingang is er een interne trap, hiermee kunt u rechtstreeks naar het penthouse of naar beneden naar de 1e verdieping en de begane grond.
Met een prachtige architectonische stijl en ingericht met natuurlijke en hoogwaardige materialen, biedt Villa Roots de volgende organisatie:
* De buitenruimte (zwembad niveau) biedt een 28 m² (7,4 m x 3,8 m) verwarmd prive-infinity zwembad met hydro-massage, het chloorvrije systeem zorgt voor een perfecte afkoeling voor een ontspannen duik. Het zonneterras biedt 11 ligstoelen en een buitendouche. Vanuit het zwembadgedeelte kunt u een paar treden naar beneden nemen naar de begane grond. Nog een paar treden naar beneden brengt u naar de baai van Ražanj, hier heeft u direct toegang tot de zee. Vanaf het zwembad komt u met een paar treden boven op de 1e verdieping, waar zich de barbecueplaats bevindt. Bovendien biedt elke verdieping een eethoek in de openlucht, zodat u uw perfecte plek kunt vinden om helemaal tot rust te komen. Hier kunt u genieten van de verschillende tinten blauw van de zee.
* De 1e verdieping (een paar treden hoger dan het zwembad) heeft een aparte ingang. Deze ruimte is volledig voorzien van airconditioning en biedt een comfortabele woonkamer met prachtig uitzicht op zee, een eethoek voor 8 personen en een volledig uitgeruste keuken (koelkast, vaatwasser, magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, French Press en Dolce Gusto). Op dit niveau is er een overdekt terras met eettafel aan de westkant met zwembad- en zeezicht en een ander terras aan de oostkant met een gasbarbecue en nog een eettafel. Slaapkamer nr. 1 met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), een aangrenzende badkamer met douche en een terras met tuinmeubelen voor twee personen (oostkant). Slaapkamer nr. 2 met een tweepersoonsbed (180 cm x 200 cm), en-suite badkamer met douche, inloopkast en een terras met uitzicht op het zwembad (zuidkant). Er is ook een apart toilet.
* Het penthouse niveau heeft ook een aparte ingang (parkeerniveau). Dit gedeelte is volledig voorzien van airconditioning en biedt een comfortabele woonruimte met een prachtig uitzicht op de zee en Rogoznica. Er is ook een terras met eettafel en prachtig uitzicht op zee. Een eethoek voor 4 personen en een volledig uitgeruste keuken (koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, Franse pers). Hier vindt u de ouderslaapkamer nr. 3 met uitzicht op zee, een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm, een eenpersoonsbed (80 cm x 180 cm), een en-suite badkamer met douche en een inloopkast. De slaapkamer is zonder deuren verbonden met het woongedeelte en heeft verduisteringsgordijnen op de glazen wanden om een intiemere sfeer te creëren.
* De benedenverdieping (een paar stappen onder het zwembad) heeft ook een aparte ingang, is volledig voorzien van airconditioning en biedt een comfortabele woonruimte met prachtig uitzicht op de zee en Rogoznica. Er is directe toegang tot een terras met eettafel en prachtig uitzicht op zee. De glazen wanden in het woongedeelte kunnen worden geopend. Er is een eethoek voor 4 personen en een volledig uitgeruste keuken (koelkast, vaatwasser, magnetron, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, Franse pers). Slaapkamer nr. 4 biedt een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm met uitzicht op zee en een uitgang naar het zwembad (enkele treden omhoog), een en-suite badkamer met douche. Slaapkamer nr. 5 biedt een tweepersoonsbed van 180 cm x 200 cm met uitzicht op zee en uitgang naar het zwembad (enkele treden omhoog) en een eigen badkamer met douche. Er is ook een apart toilet.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.1 km

0.1 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 6 km

6 km

Luchthaven 32 km Split

32 km

Station 55 km Split

55 km

Snelweg-afrit 40 km Trogir-Prgomet

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Roots is gelegen in een natuurlijk mediterraan landschap en biedt haar gasten een ideaal privé toevluchtsoord in een afgelegen omgeving.
Direct vanuit de villa heeft u toegang tot de rotsachtige kust met toegang tot de kristalheldere en warme zee van de baai van Ražanj (er staan twee ligstoelen tot uw beschikking). U kunt ook een korte wandeling van 5 minuten maken naar het kiezelstrand. De zee in dit gebied is kristalhelder en warm. De dichtstbijzijnde minimarkt en enkele restaurants bevinden zich op 2 km van de villa. U kunt ook naar de Tommy-supermarkt in Rogoznica (11 km) rijden voor een ruimere keuze
U kunt genieten van het fantastische uitzicht op Rogoznica door een korte taxiboottocht te maken, verder zijn er geweldige fietspaden in de omgeving. U bevindt zich op 18 km van Primošten, 25 km van de beroemde stad Trogir, 30 km van de luchthaven van Split en 55 km van de stad Split met zijn grote historische bezienswaardigheden.
Enkele van de beste wijnproducenten van Kroatië liggen om de hoek. U kunt een boottocht met schipper boeken of een dagtocht met vis en picknick. U kunt gaan duiken in Ražanj of fietsen huren en de omgeving verkennen (meer informatie krijgt u van de gastheren bij aankomst).


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 40 % bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

* Er zijn extra koelkasten en diepvriezers in de hal op de begane grond en er is ook een wasruimte met wasmachine en strijkbenodigdheden. De villa zelf is zeer goed uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf.
Het kristalheldere zeewater is iets dat zeer specifiek is voor dit gebied als gevolg van de ligging van Ražanj en de zeestroming. Mis dus niet de kans om te profiteren van de voordelen van schoon en warm zeewater, zoals De gezondheidsvoordelen van zeewater.
Extra diensten aanbevolen door ons agentschap Feriehome (niet inbegrepen in de prijs):
- U kunt vanuit uw luie stoel boodschappen bestellen, die op het afgesproken tijdstip bij de villa worden afgeleverd;
- Geniet van een culinaire ervaring met een privékok in de villa die alles kan klaarmaken. Geniet van een romantisch diner of een gezinsvriendelijk diner.
- U kunt genieten van een massage in de villa met onze professionele masseuse.
- Boek een zeilboot (+ schipper) om de Adriatische Zee te leren kennen en wat zeilervaring op te doen
- Boek een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag verder.

We kijken uit naar uw aanvraag!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Mevr. T. Coric

Mevr. T. Coric

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in de verhuur van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering bij het vinden van de perfecte accommodatie voor uw vakantie in Kroatië. Onze villa's zijn gelegen in Midden Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en bieden alles wat onze gasten nodig hebben, of onze gast nu op zoek is naar een actieve, landelijke, avontuurlijke, historische, of een ander soort vakantie, Midden Dalmatië is super. Als hoofdvertegenwoordiger van de accommodatie controleren wij persoonlijk wat elke villa te bieden heeft, zodat de beste huurprijs gegarandeerd is! Ik kijk ernaar uit om van je te horen :)


Andere accommodaties van Mevr. T. Coric

Alle accommodaties weergeven van Mevr. T. Coric

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 394127

Laatst bijgewerkt: 01.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/394127.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 7 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven