Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Gezellig vakantiehuis met privé tuin

Max.  6   gasten
170m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
170m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Parterre: (hal, keuken(waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV(satelliet), eettafel, DVD-speler), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), badkamer(douche, wastafel), toilet(toilet), berging(wasdroger, wasmachine))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(90 x 190 cm)), badkamer(ligbad, wastafel, toilet))

verwarming(CV), terras, tuin(privé, omheind, 2000 m2), tuinmeubilair, BBQ, parking, kinderbed, kinderstoel

Dit vrijstaande vakantiehuis ligt op het Franse platteland, omgeven door prachtige weilanden. Je zult versteld staan van het adembenemende uitzicht op de zee vanuit het huis. Deze plek is perfect voor een familie- of een groepsvakantie.

De zee ligt op slechts 1 km afstand en de omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen. Een mooie kustplaats ligt op slechts 15 minuten lopen van het huis en je vindt er enkele geweldige restaurants. Een supermarkt is tevens beschikbaar op 1 km van het huis.

De woning heeft een terras met een barbecue zodat je de ultieme zomeravond kunt creëren. Het kindvriendelijke verblijf beschikt over een kinderbed- en stoel en de centrale verwarming zorgt voor comfort en warmte in de winter. Je kunt maximaal 2 huisdieren meenemen en in de omheinde privétuin kun je de dag afsluiten met je favoriete drankje.

De luchthaven Le Havre-Octeville ligt op 22 km afstand. De parkeerplaats is goed afgesloten

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras
tuin met schutting

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche en ligbad

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
Kinderstoel
WiFi
Rookmelder
Terrasmeubilair
DVD-speler

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 1; € 50/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Badhanddoeken: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


130 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,6 van 5
4.6 Inrichting
4.6 Prijs / kwaliteit
4.6 Service
4.6 Ligging
4.6 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

anita sterken

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima accommodatie, heel ruim en schoon.

edwin Osstyn

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

heel groot huis met ontheinde tuin dicht bij het stadje en zee vriendelijk eigenaar die ons niet lastig viel propper en net onderhouden

scotty peltzer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

een hele goede aankomst en een aardige eigenaar.het huis is zelfs geschikt voor iemand met een rolstoel .de omgeving is schitterend.

Marion Eggermann

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

De vriendelijke eigenaar was ons te wachten. Het huis ligt in een prachtige omgeving en heeft onze verwachtingen overtroffen.

Dr. Ludgera Vogt

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het perfecte vakantiehuis voor 6 personen. Generous, schoon, rustig.

piet dellaert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel rustige plek op slechts 15 minuten wandelen van het strand. De woning was kraaknet en de eigenaar is een vriendelijke man.

Ralf Schleupner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het hotel ligt aan de rand van Etretat met super uitzicht op de zee en het monument van Nungesser en Coli lucht pioniers en de Chapelle, biedt een goede uitgangspositie om de directe omgeving van Etretat en de kustplaatsen Deauville te verkennen naar Dieppe. In 15 minuten afstand van het midden van de drukte van het strand. Alle restaurants zijn aanbevolen. Je moet zeker proberen de moules frites. Voor de terugreis duurt het iets langer, omdat het huis niet op zeeniveau. Net als bij het uitzicht. Vooral leuk was het oude vissersdorp van Veules-les-Roses met de kleinste rivier en de forel. Ook van belang was de reis naar Fécamp en het voormalige klooster, waar de beroemde benedictijnse wordt gemaakt. De gids in het Frans en Engels was zeer informatief. Een dagtocht naar OMAHA BEACH is voor geschiedenisliefhebbers natuurlijk drin.Ein bezoeken Honfleur met zijn charmante centrum en een kleine haven is de moeite waard in ieder geval. 1 1/2 uur boottocht wordt u beloond met een prachtig uitzicht op de Normandië, de haven van Le Havre en de Côte de Grâce. Met al een geweldige plek om te ontspannen en kennenzulern land en volk

Jan Tensen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Veel rondgereden en veel van Normandie gezien ook de D Day stranden,,,

Paul Dhave

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Uiteraard spelen de weergoden mee, en die waren ons heel goed gezind! Wij konden genieten van de rustige omgeving vlakbij het huis, de stranden in de buurt, alsook de bezienswaardigheden in Etretat, Fecamp, abdij St. Wandrille... 's Avonds is er voor thuisblijvers tv met satellietverbinding en dvd-speler - géén radio!

C.L Castelein

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Vanwege de rustige periode zijn de meeste bezienswaardigheden gesloten. (musea) Toch zijn we tevreden over onze vakantie, veel wandelen aan het strand. Bezoekjes aan Fécamp, Le Havre, Honfleur.

Marion Leurink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

prima huis dit was de tweede keer

Marion Leurink

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

een zeer fijn royaal huis, goed meubilair, prachtige omgeving, behulpzame eigenaar. Wandelen naar etretat en de zee is prettig en mooi.

Filip Ott

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Deze woning ziet er in het echt zo uit als op de foto's. Prachtig uitzicht, rustig en grote omheinde tuin. Ideaal voor de hond. Mooi uitzicht op de zee, met fantastische zonsondergang elke avond ! Absolute rust, 3 auto's per dag rijden voorbij. Alle comfort is aanwezig, de hygiëne kan beter. Wij hebben eerst eens deftig gepoetst met allerhande produkten om de muffe geur te verwijderen. Barbeque is onbruikbaar wegens vuil en roest. We hebben een nieuwe gekocht in de Carrefour van Fécamp. Omgeving super. Etretat is nog typisch en niet bedorven door massatoerisme. Ongelooflijk mooie kliffen en stranden. Je vind gemakkelijk een parking, en ook een plaatsje op het strand waar geen mens is in de wijde omgeving. Strand = stenen, dus rubber sandalen meenemen ! Een aanrader, maar neem de moeite om de eerste dag het huis op te frissen zodat de muffe geur weg is. Maar alles is er en werkt, keuken heeft alle comfort, douche is nieuw. Kamers boven zijn zeer ruim ! 2 badkamers en 2 wc's, ideaal voor 2 koppels dus.

E.F. Van Dijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We zijn een week in Etretat geweest voor een actieve wandelvakantie met de honden op een rustige plaats. En dat hebben we gevonden!! Het huis ligt in een zeer rustige en mooie omgeving, uitstekend om te wandelen. Etretat is een leuk dorp waar ondanks de rustige periode januari toch het een en ander te doen was. Het dorp heeft goede betaalbare restaurants. Alle benodigde winkels zijn aanwezig. De ligging van het dorp is uniek, namelijk tussen de witte krijtrotsen. In het zeer goed uitgerust huis is alle comfort aanwezig; een afwasmachine, wasmachine, wasdroger, oven, magnetron, en satelliet televisie. Twee wc's; één beneden en één boven. 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad. De bedden zijn goed, maar aan de korte kant. (Maar ik ben dan ook 1,96m) We hebben in de prachtige omgeving 7 dagen gewandeld, elke dag een route van 6 á 12 km. Daarnaast zijn we naar Fecamp en Honfleur geweest. Vooral Honfleur is een zeer mooi en leuk (kunstenaars)stadje. De eigenaar van de vakantiewoning is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft een boederij (tegenover de woning) met circa 45 melkkoeien, en heeft jaarlijks circa 40 jonge kalfjes. De koeien staan vlakbij in de wei.. Vanuit de afgebakende tuin kun je ze zien en horen. Van geurhinder hadden we totaal geen last. Voor ons is dit verblijf zeker voor herhaling vatbaar! We zullen dit huis dan ook zeker aanbevelen bij vrienden..Edwin en Annick

Dominique Wendling

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Frans

Wij zijn van harte verwelkomd door de eigenaar en had een zeer aangenaam verblijf zowel ontspannend en verkwikkend in een mooi en groen.

Shujah

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

leuke omgeving, tof huisje

Bart Vervaeck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De eigenaar van de woning is to the point, discreet en uiterst hulpvaardig. De woning bevond zich in heel goede staat. De tuin is volledig omheind waardoor onze hond volledig vrij kon rondlopen. Mooi uitzicht met in de verte zicht op zee. De afstand tot het centrum /kust van Etretat bedraagt 1,5 km. De terugweg is aangenaam lastig. Het is niet aan te raden om met de auto naar het centrum te gaan wegens een beperkte parkeercapaciteit. Er bevindt zich evenwel een grote gratis parking op 10' te voet van het centrum. Die afstand is vlak. De woning staat in een rustige landelijke straat.

Philip Sidney

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

We verbleven in Des 3 Mathildes voor een week aan het einde van mei. We waren een groep van 4 volwassenen, 1 baby en twee honden. Het pand was erg schoon en goed gepresenteerd en was zeer comfortabel. De tuin is veilig voor kinderen en honden. De keuken is goed uitgerust. De eigenaar was zeer behulpzaam en vriendelijk. Er waren paarden en veulens in de velden rondom het pand en prachtige verre uitzicht op zee. De weg was erg rustig. Mijn enige kritiek is dat beddengoed niet werd geleverd en we kregen te horen dat er dekbedden op de bedden. Daarom nam ik dekbedovertrekken, maar er waren geen dekbedden! Het beddengoed en handdoeken nogal een gewicht toegevoegd aan onze bagage en ik had liever gezien dat ze werden verstrekt.

Volkhard Ruppel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Voor onze 14-daagse Normandië vakantie die we hadden voor een week gekozen voor een ander huis in een ander gebied. Na de eerste week van de gehuurde vakantiewoning in Portbail onze ideeën kwamen niet overeen en werd draaien van de molen, hebben we getrokken in de loterij Etretat: Het huis is nog erg nieuw, volledig uitgerust en zeer goed ingericht. Je voelt je helemaal wohl.Nur terloops vermeld dat er sprake is van een grote flatscreen-tv met veel internationale zenders gab.Das beste maar was het geweldige uitzicht op de zee met zijn prachtige Sonnenuntergängen.Wir zal zeker terugkomen.

Valeska Joecks

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Heerlijk rustig huis met uitzicht op een paard en een koeienweide. De zee is zichtbaar aan de horizon. 'S Ochtends kunt u de vogels horen fluiten,' s avonds kunt u vleermuizen en de sterrenhemel bekijken. De weg naar Etretat ligt direct aan het terrein (geasfalteerde weg met grote helling) De verhuurder is een zeer vriendelijke man en heeft ons hartelijk ontvangen. De communicatie werkt met handen en voeten over Franse Bzw. Het hele huis heeft luiken (elektronisch). De keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, een Senseo-apparaat, een waterkoker en alles wat u nodig heeft. Magnetron, oven, gasfornuis (met elektrische ontsteker) .... De bedden zijn zeer comfortabel. Let op de grote dekens passen niet in standaard dekbedovertrekken. Als iemand speciale eisen stelt aan het beddengoed, moet u dit zelf meenemen. De douche is erg groot en nieuw. Daarnaast is er een gloednieuwe Bosch wasmachine, die zeer gemakkelijk te gebruiken is. We hebben de droger niet geprobeerd. In aanvulling op de koelkast / vriezer, is er een vriezer in de ruimte naar de garage. Het huis is echt aan te bevelen en biedt een goed startpunt voor dingen om te doen.

CLM Hoppenbrouwer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een rustgevend verblijf in de natuur met uitzicht op de Atlantische Oceaan vanuit de keuken. Prachtig. Alles wat nodig is kan in de nabijheid worden verkregen - sportieve wandeling ook mogelijk. Mooie dorpen, musea etc in de omgeving. Honfleur en Fecamp op korte afstand. Gastvrije ontvangst en service van de eigenaar.

mbf van Loveren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ruim en licht vakantiehuis. De woonkamer met een comfortabele hoekbank en drie grote schuifpuien is heerlijk licht. De witte vloerplavuizen versterken het licht maar maken de woonkamer wel wat lawaai/geluid gevoelig. De slaapkamers boven zijn ware slaapzalen ! Alle apparatuur aanwezig en goed werkend. Ruime parkeerplaatsen op eigen terrein en (inbegrepen) WiFi ook handig. Het enige wat er aan ontbreekt is de mogelijkheid om bedlinnen te huren. Met kleine kinderen is de loopafstand naar Étretat net te ver,zeker omdat de terugweg een best wel steile klim omhoog bevat.

René Janssens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Aangenaam,rustig gelegen huisje met alle mogelijke luxe.Prachtig uitzicht op zee. Ideaal om te wandelen en uitstapjes te maken. We hadden onze hond en kleindochtertje mee en ze hebben zich zeer goed geamuseerd. Etretat is mooi, een zandstrand is er echter niet, maar de prachtige rotsformaties maken dat ruimschoots goed. De eigenaar is een vriendelijke man,woont er schuin over, maar dringt zich totaal niet op.

Albert Hamper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Kortom een u200bu200bzeer leuke vakantie en een prachtige omgeving. De stad Etretat ligt op loopafstand, evenals de auto en zeker een bezoek waard in ieder geval. Ons, maar we hebben wel te beseffen dat het lijkt moeilijk toegeven pad dat niet wordt uitgevoerd Entang de weg. Er zijn enkele manieren die u in staat om te lopen met je hond zonder leiband of met de sleepkabel, maar ze zijn alleen bereikbaar met de auto. Om de Honden zijn verboden op alle stranden in de omgeving.

Freddy Sigl

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles wat je verwacht behalve 2é helft slecht weer ( kan niemand iets aan doen ) Schitterend huis , perfect ingericht en Etretat zeer mooi, evenals de omgeving. Eigenaar die op 2dé grondstuk woont, zeer vriendelijk en behulpzaam indien nodig. Zal er zeker terugkeren .

greta vandierendonck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

we werden vriendelijk onthaald door de eigenaar. Hij toonde ons meteen een minder stijle weg om het huisje te bereiken. Wel iets verder rijden. Het huis was heel net en fantastisch om er met twee honden te logeren. Je zou wel wat meer privacy hebben moest de tuin omheind zijn. Wanneer we 's morgens wakker werden zagen we meteen de zee.

Lieve Wauters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hadden een mooie week in deze vakantiewoning, het huis is mooi doch waren er twee serieuze minpunten de volledig omheinde tuin was eigenlijk niet goed omheind. We waren nog geen vijf minuten ter plaatse of onze hond had al de benen genomen. Wel jammer, moest hij tijdens ons ganse verblijf aangelijnd blijven. We huurden dit huis wegens de afgesloten tuin. Verder was de koelkast aan een serieus onderhoud toe, ze had niet alleen een onaangename geur doch koelde niet. Resultaat voor ons vlees moesten we dagelijks naar de winkel en een fris glaasje bier of wijn.......... gelukkig was het weer bij ons niet al te warm.

Jean-Pierre Leroy

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit verblijf was precies wat we wilden, stilte, rust, comfort, omheinde tuin (voor onze whippet) en slechts op 1 km van de indrukwekkende kliffen van Etretat. Een goede uitvalbasis voor uitstapjes, maar vooral voor prachtige natuurwandelingen. Is een aanrader vor iedereen die eens echt tot rust wil komen.

Henk Tuin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben 3 weken genoten van dit geweldige vakantiehuis! Van alle gemakken voorzien en rustig gelegen, hoewel wel iets meer verkeer dan in een vorige recensie. De eigenaar spreekt alleen Frans en houdt zich prettig afzijdig. Een geweldig huis op een geweldige locatie, een aanrader!!

Dirk Van den Mergele

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was een zeer aangenaam verblijf. Het huis biedt alles wat je kan verwachten. Bij mooi weer heb je een mooi uitzicht. Je kan daar enorm tot rust komen. Het huis is ook prima gelegen. Op 15 min wandelen zit je in Etretat en kan je genieten van de zee en de lekkere restaurantjes. We komen zeker terug.

JC Vergoosen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooie ruime woning, zeer rustig en landelijk gelegen met een mooi uitzicht over de zee. Grote ruime tuin. Afstand tot zee is iets te ver om te lopen. Neem je fiets mee, dan hoef je niet het krappe centrum in met je auto om van zee en strand te genieten. In de omgeving is meer dan voldoende te doen/zien. Etretat zelf is uiteraard al meerdere bezichtingen waard, maar ook de (directe) omgeving is ontzettend mooi en afwisselend. Zeer zeker een aanrader.

P A Bradley

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

We hadden een echt goede vakantie in deze gite. Contact met de eigenaar was zeer goed, hoewel we heb 't dezelfde taal spreken. We hebben vooral de goede kwaliteit van het meubilair en lampen en de hoge kwaliteit TV / DVD-faciliteiten (gebruikt op onze enige regenachtige dag) gewaardeerd. Etretat is prachtig . Walking naar Etretat van de gite is moeilijk, maar parkeren in de stad was geen 'ta probleem in de avonden in juni - en er waren prachtige zonsondergangen over de zee!

Wieke Koopmans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij zijn van 29 mei 2010 tot 6 juni 2010 in dit vakantiehuis geweest. De kwaliteit van het huis is zowel wat betreft prijs als aantal sterren boven onze verwachtingen gebleken. Etretat is te voet heel goed bereikbaar. Het uitzicht vanuit het huis is prachtig. De tuin is omheind dus veilig voor kinderen en evt.voor de hond. In de woonkamer staat in tegenstelling tot wat op de foto's staat een comfortabele hoekbank in plaats van slaapbankjes. Een hele verbetering. Al met al een huis waar we graag nog eens naar terug gaan.

Rudie Niemeijer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel vriendelijk ontvangst. Eigenaar stond direct paraat. Eigenaar spreekt geen Engels, maar met handen en voeten kwamen we een heel eind. Prachtige ruime accommodatie met uitzicht op zee. Bij de zee waren er erg mooie kliffen waar je heerlijk kon wandelen en de boulevard in het plaatsje Etretat was erg gezellig!

Tony Witrouw

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Uitstekende ontvangst rustig gelegen, zeer mooi en goed onderhouden vakantie woning . Alles wat er was is van goede kwaliteit en nieuw. Dikke aanrader. Onze derde vakantie woning in Frankrijk, deze is met de meeste kwaliteit.

F Wouters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was een toffe week. Alhoewel het weer niet erg meezat, hebben we toch genoten van het mooie Etretat en omliggende stadjes. Rouen sprak ons ook bijzonder aan. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan in de lente of zomer. Het huis was super met een zeer vriendelijke service !

Rosalie Van Baest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een hele fijne week gehad in dit gerieflijke en degelijke huis met uitkijk op de zee. De kamers zijn groot en sfeervol. Er is veel ruimte rondom het huis en dat geeft een gevoel van openheid en rust. De huiseigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Hoog Normandie is een mooi gebied en de kust laat prachtige rotsformaties zien, speciaal in Etretat. Voor ons bijzonder de moeite waard en we hebben het plan om zeker nog eens terug te gaan.

Bart Gaudissabois

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Comfortabel ruim huisje waar je je meteen thuis voelt, ideaal om met jonge kinderen te boeken. Veel speelruimte in een rustige omgeving, in de nabijheid wandelmogelijkheden, winkeltjes in het dorp en restaurantjes. Een aanrader ! Ook de eigenaar die aan de overkant woont is de vriendelijkheid zelve.

Marc Van Schoorisse

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooie recente gîte, voorzien van alle comfort zowel binnen als buiten meubilair. De ligging is prachtig, het eerste wat je 's ochtends ziet als je naar buiten kijkt is een prachtig zicht op zee. Strand en zee zijn op loopafstand maar je conditie moet wel op peil zijn gezien de steile klim terug. En voor je dagelijkse inkopen moet je nooit verder dan Etretat, waar je al het nodige vindt. De eigenaar is zeer vriendelijk en de sleuteloverdracht is dan ook in een leuke sfeer verlopen, ook de fles schuimwijn die klaar staat bij aankomst is een attentie die ik wel weet te apprecieren.

Patrick Harte

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Lovely modern house - with decent wifi to keep our kids satisfied. Owner lives next door but we have absolute privacy. He is very kind. He speaks little English but a tiny bit of French & Google Translate ensures all is clear. Etretat is a beautiful spot but parking is a nightmare. Walking is the best way around there and the hills will keep you fit!

Güldner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Groot huis met een groot omheind perceel. Alles aanwezig. Zeer rustig 's nachts. Zeer aardige eigenaar woont naast de deur voor het geval er iets ontbreekt. Naar de plaats 20 minuten te voet. Prachtige kliffen. Je moet restaurants zorgvuldig kiezen, heel vaak fastfood of super dure, kleine middenklasse. Wacht tot het laagtij is of neem badschoenen mee. De stenen zijn rond, maar het is oncomfortabel om op blote voeten te lopen. Op een handdoek zitten is prima. Geen schaduw op het strand, geen honden toegestaan.

Bart Gaudissabois

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Comfortabel ruim huisje waar je je meteen thuis voelt,
ideaal om met jonge kinderen te boeken.
Veel speelruimte in een rustige omgeving,

in de nabijheid wandelmogelijkheden, winkeltjes in het dorp en restaurantjes.

Een aanrader !

Ook de eigenaar die aan de overkant woont is de vriendelijkheid zelve.

Maritza Gerber

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Voor een herfst vakantie vakantie zeer geschikt. Etretat is dan zeer aangenaam en zeer weinig toeristen. Het huis ligt op ongeveer 10 minuten lopen boven Etretat uit de keuken en heeft een prachtig uitzicht. Men moet houden van de frisse lucht hier, omdat het huis wordt omringd door de Kuhwiesen van de eigenaar. Als u wilt dat om creatief te zijn in de keuken, dan dient u een goede snijplanken en keukenmes van huis. Anders, alles is er. We kunnen denken aan een tweede vakantie hier goed is, niet alleen in de zomer!

EDDY DE COOMAN

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi en confortabel huis (alles is aanwezig zelfs voor een kleine baby), grote tuin met omheining wat ideaal is voor kinderen en/of hond, mooie ligging met zicht op zee, midden in de natuur, heel kalm en rustig bovenop een steile helling niet ver van de dorpskern (1 km). De eigenaar-landbouwer die aan de overkant woont op zijn boerderij is een vriendelijke man. Een aanrader voor mensen die goed te been zijn (steile helling om het huis te bereiken vanuit het dorp)

Filip Ott

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Deze woning ziet er in het echt zo uit als op de foto's. Prachtig uitzicht, rustig en grote omheinde tuin. Ideaal voor de hond. Mooi uitzicht op de zee, met fantastische zonsondergang elke avond ! Absolute rust, 3 auto's per dag rijden voorbij.
Alle comfort is aanwezig, de hygiëne kan beter. Wij hebben eerst eens deftig gepoetst met allerhande produkten om de muffe geur te verwijderen. Barbeque is onbruikbaar wegens vuil en roest. We hebben een nieuwe gekocht in de Carrefour van Fécamp. Omgeving super. Etretat is nog typisch en niet bedorven door massatoerisme. Ongelooflijk mooie kliffen en stranden. Je vind gemakkelijk een parking, en ook een plaatsje op het strand waar geen mens is in de wijde omgeving. Strand = stenen, dus rubber sandalen meenemen ! Een aanrader, maar neem de moeite om de eerste dag het huis op te frissen zodat de muffe geur weg is. Maar alles is er en werkt, keuken heeft alle comfort, douche is nieuw. Kamers boven zijn zeer ruim ! 2 badkamers en 2 wc's, ideaal voor 2 koppels dus.

E.F. Van Dijk

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We zijn een week in Etretat geweest voor een actieve wandelvakantie met de honden op een rustige plaats. En dat hebben we gevonden!! Het huis ligt in een zeer rustige en mooie omgeving, uitstekend om te wandelen. Etretat is een leuk dorp waar ondanks de rustige periode januari toch het een en ander te doen was. Het dorp heeft goede betaalbare restaurants. Alle benodigde winkels zijn aanwezig. De ligging van het dorp is uniek, namelijk tussen de witte krijtrotsen. In het zeer goed uitgerust huis is alle comfort aanwezig; een afwasmachine, wasmachine, wasdroger, oven, magnetron, en satelliet televisie. Twee wc's; één beneden en één boven. 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad.
De bedden zijn goed, maar aan de korte kant. (Maar ik ben dan ook 1,96m)
We hebben in de prachtige omgeving 7 dagen gewandeld, elke dag een route van 6 á 12 km.
Daarnaast zijn we naar Fecamp en Honfleur geweest. Vooral Honfleur is een zeer mooi en leuk (kunstenaars)stadje.
De eigenaar van de vakantiewoning is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft een boederij (tegenover de woning) met circa 45 melkkoeien, en heeft jaarlijks circa 40 jonge kalfjes. De koeien staan vlakbij in de wei.. Vanuit de afgebakende tuin kun je ze zien en horen. Van geurhinder hadden we totaal geen last. Voor ons is dit verblijf zeker voor herhaling vatbaar! We zullen dit huis dan ook zeker aanbevelen bij vrienden..Edwin en Annick

Dirk Van den Mergele

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was een zeer aangenaam verblijf. Het huis biedt alles wat je kan verwachten. Bij mooi weer heb je een mooi uitzicht.
Je kan daar enorm tot rust komen. Het huis is ook prima gelegen. Op 15 min wandelen zit je in Etretat en kan je genieten van de zee en de lekkere restaurantjes.
We komen zeker terug.

Volkhard Ruppel

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Voor onze 14-daagse Normandië vakantie die we hadden voor een week gekozen voor een ander huis in een ander gebied. Na de eerste week van de gehuurde vakantiewoning in Portbail onze ideeën kwamen niet overeen en werd draaien van de molen, hebben we getrokken in de loterij Etretat: Het huis is nog erg nieuw, volledig uitgerust en zeer goed ingericht. Je voelt je helemaal wohl.Nur terloops vermeld dat er sprake is van een grote flatscreen-tv met veel internationale zenders gab.Das beste maar was het geweldige uitzicht op de zee met zijn prachtige Sonnenuntergängen.Wir zal zeker terugkomen.

Henk Tuin

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben 3 weken genoten van dit geweldige vakantiehuis! Van alle gemakken voorzien en rustig gelegen, hoewel wel iets meer verkeer dan in een vorige recensie. De eigenaar spreekt alleen Frans en houdt zich prettig afzijdig.
Een geweldig huis op een geweldige locatie, een aanrader!!

Marita Bos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben net als 2 jaar geleden weer een fantastische vakantie gehad, het huis is geweldig fijn, van alle gemakken voorzien, lekker veel ruimte en rust om het huis heen. Je kan lekker naar de kust en krijtrotsen wandelen vanuit het huisje, terug is het wat klimmen, maar als je gezond bent is dat geen probleem. Er zijn ook veel leuke dingen in de omgeving te doen, helaas hebben we maar 1 week kunnen genieten van dit heerlijke huis en de omgeving. Dit huis is echt een aanrader voor iedereen, jong en oud kan hier genieten. Fam. Bos uit Elst (ut) Nederland

Albert Hamper

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Kortom een u200bu200bzeer leuke vakantie en een prachtige omgeving. De stad Etretat ligt op loopafstand, evenals de auto en zeker een bezoek waard in ieder geval. Ons, maar we hebben wel te beseffen dat het lijkt moeilijk toegeven pad dat niet wordt uitgevoerd Entang de weg. Er zijn enkele manieren die u in staat om te lopen met je hond zonder leiband of met de sleepkabel, maar ze zijn alleen bereikbaar met de auto. Om de Honden zijn verboden op alle stranden in de omgeving.

Theun Herder

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Met vijf volwassenen vijf dagen doorgebracht in deze gite. Het huis is van alle gemakken voorzien, en is ruim en netjes ingericht. De ruimte rondom het huis, nodigt uit tot sportieve prestaties, en je geniet er van een prachtig uizicht op zee, en van de koeien! Het "klimmetje" vanuit het dorp, was even wennen, maar goed te doen. In de omgeving is genoeg te zien en te beleven. Voor ons een huis om te onthouden, we komen er vast nog een keer terug.

Jean-Pierre Leroy

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Dit verblijf was precies wat we wilden, stilte, rust, comfort, omheinde tuin (voor onze whippet) en slechts op 1 km van de indrukwekkende kliffen van Etretat.
Een goede uitvalbasis voor uitstapjes, maar vooral voor prachtige natuurwandelingen.
Is een aanrader vor iedereen die eens echt tot rust wil komen.

c. Ziermans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

,n Fijn ruim huis, waar alles wat nodig is aanwezig is, op ,n werkelijk wonderschone plek. De hele week buiten gegeten met alleen maar vogelzang en het zachte ruisen van de wind over de golven van de oceaan. Schitterend uitzicht en omgeving. Goede wandelomgeving (goed ter been zijn , veel is hellend). Eigenaar woont er t.o. en heeft ,n boerenbedrijf. Gemoedelijk en vriendelijk. Top ,n 9.9.

Walter Eckstein

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een heel comfortabel schoon huis. De hond heeft het ook leuk gehad vanwege grote tuin. Hele mooie rustgevende omgeving midden in het boeren land en toch op loopafstand van Etretat. Leuke wandeling ook maar op terugweg wel veel klimmen. Je moet goed ter been zijn. Kleine handige supermarkt in Etretat en genoeg restaurants.

Rosalie Van Baest

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een hele fijne week gehad in dit gerieflijke en degelijke huis met uitkijk op de zee. De kamers zijn groot en sfeervol. Er is veel ruimte rondom het huis en dat geeft een gevoel van openheid en rust. De huiseigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Hoog Normandie is een mooi gebied en de kust laat prachtige rotsformaties zien, speciaal in Etretat.
Voor ons bijzonder de moeite waard en we hebben het plan om zeker nog eens terug te gaan.

Robert Winkeler

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De eigenaar had zijn best gedaan om de muren te schilderen maar was vergeten op te kuisen. Dat heeft hij dan wel oppervlakkig op 1 uur tijd gedaan en daardoor hebben wij met 2 personen elk nog 1 uur grondig gepoetst. Wel moesten we nadien de 40.00 euro poetskosten wel niet betalen, wat een mooie geste was.

W Smet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een zeer leuke vakantie in dit huis gehad. 2 weken hebben we genoten van de rust in de natuur met een prachtig uitzicht in de verte op zee. Op 15 minuten wandelen ben je in het centrum van Etretat. De eigenaar die aan de overkant woont is een zeer vriendelijk en hartelijk persoon. Ideale locatie om van daaruit de omgeving te verkennen. Wij gaan zeker terug.

JC Vergoosen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie ruime woning, zeer rustig en landelijk gelegen met een mooi uitzicht over de zee. Grote ruime tuin. Afstand tot zee is iets te ver om te lopen. Neem je fiets mee, dan hoef je niet het krappe centrum in met je auto om van zee en strand te genieten.

In de omgeving is meer dan voldoende te doen/zien. Etretat zelf is uiteraard al meerdere bezichtingen waard, maar ook de (directe) omgeving is ontzettend mooi en afwisselend.

Zeer zeker een aanrader.

Marita Bos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

we hebben een schitterende vakantie gehad in dit mooie vakantie huis. ook de kinderen hebben het geweldig naar de zin gehad ook op het grasveld om het huis.De omgeving is ook geweldig, vooral de krijtrotsen aan de kust.Het is zeker een aanrader.

Max Meier

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het huis is een beetje ver weg van Etretat en het is perfect voor rustzoekers. Met grote kamers, het hotel nodigt u uit om te verblijven in slecht weer. Het uitzicht op zee is erg mooi, helaas is het huis iets mis is, kunt u niet zien van de zitting platform en het leven op zee.

Henri Timmerhuis

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hebben een erg leuke week in Normandie gehad. Het ruime vakantiehuis was compleet en goed ingericht. De locatie van het huis was uitstekend; een rustige plek buitenaf in de natuur tegenover de boerderij waar de eigenaar woont, en met zicht op zee. Het bijzonder mooie plaatsje Etretat ligt op loopafstand en tevens zijn er meerdere leuke plaatsen te bezoeken, zoals Honfleur en Fecamp. Het weer was prima, elke dag zon en geen druppel regen. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Philip Sidney

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

We verbleven in Des 3 Mathildes voor een week aan het einde van mei. We waren een groep van 4 volwassenen, 1 baby en twee honden. Het pand was erg schoon en goed gepresenteerd en was zeer comfortabel. De tuin is veilig voor kinderen en honden. De keuken is goed uitgerust. De eigenaar was zeer behulpzaam en vriendelijk. Er waren paarden en veulens in de velden rondom het pand en prachtige verre uitzicht op zee. De weg was erg rustig. Mijn enige kritiek is dat beddengoed niet werd geleverd en we kregen te horen dat er dekbedden op de bedden. Daarom nam ik dekbedovertrekken, maar er waren geen dekbedden! Het beddengoed en handdoeken nogal een gewicht toegevoegd aan onze bagage en ik had liever gezien dat ze werden verstrekt.

Ralf Schleupner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Het hotel ligt aan de rand van Etretat met super uitzicht op de zee en het monument van Nungesser en Coli lucht pioniers en de Chapelle, biedt een goede uitgangspositie om de directe omgeving van Etretat en de kustplaatsen Deauville te verkennen naar Dieppe. In 15 minuten afstand van het midden van de drukte van het strand. Alle restaurants zijn aanbevolen. Je moet zeker proberen de moules frites. Voor de terugreis duurt het iets langer, omdat het huis niet op zeeniveau. Net als bij het uitzicht. Vooral leuk was het oude vissersdorp van Veules-les-Roses met de kleinste rivier en de forel. Ook van belang was de reis naar Fécamp en het voormalige klooster, waar de beroemde benedictijnse wordt gemaakt. De gids in het Frans en Engels was zeer informatief. Een dagtocht naar OMAHA BEACH is voor geschiedenisliefhebbers natuurlijk drin.Ein bezoeken Honfleur met zijn charmante centrum en een kleine haven is de moeite waard in ieder geval. 1 1/2 uur boottocht wordt u beloond met een prachtig uitzicht op de Normandië, de haven van Le Havre en de Côte de Grâce. Met al een geweldige plek om te ontspannen en kennenzulern land en volk

Michael Feigenspan

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Zeer mooie en rustige huis boven Etretat. Vanuit de keuken van de zonsondergang te bewonderen in de zee. Apparatuur is eenvoudig, maar voldoende. Bedden bevinden zich Super. Tweepersoonskamers zijn niet twee full-size bedden. Normale dekbedovertrekken en lakens niet fit! Zeer de moeite waard is Rouen en Fécamp.

VC Verhaert

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Zeer mooi gelegen huis met alle nodige comfort.Aangename en vriendelijke eigenaar.Rustig gelegen en omheinde tuin,ideaal voor ons Frans bulletje.Goede ligging voor uitstappen te maken,dorp tevoet bereikbaar maar enkel voor sportievelingen(steile helling).Zeker een aanrader!!!!!

René Janssens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Aangenaam,rustig gelegen huisje met alle mogelijke luxe.Prachtig uitzicht op zee.

Ideaal om te wandelen en uitstapjes te maken.

We hadden onze hond en kleindochtertje mee en ze hebben zich zeer goed geamuseerd.

Etretat is mooi, een zandstrand is er echter niet, maar de prachtige rotsformaties maken dat ruimschoots goed.

De eigenaar is een vriendelijke man,woont er schuin over, maar dringt zich totaal niet op.

Paul Dhave

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Uiteraard spelen de weergoden mee, en die waren ons heel goed gezind!
Wij konden genieten van de rustige omgeving vlakbij het huis, de stranden in de buurt, alsook de bezienswaardigheden in Etretat, Fecamp, abdij St. Wandrille...
's Avonds is er voor thuisblijvers tv met satellietverbinding en dvd-speler - géén radio!

CLM Hoppenbrouwer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een rustgevend verblijf in de natuur met uitzicht op de Atlantische Oceaan vanuit de keuken. Prachtig. Alles wat nodig is kan in de nabijheid worden verkregen - sportieve wandeling ook mogelijk. Mooie dorpen, musea etc in de omgeving. Honfleur en Fecamp op korte afstand.

Gastvrije ontvangst en service van de eigenaar.

F Wouters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was een toffe week. Alhoewel het weer niet erg meezat, hebben we toch genoten van het mooie Etretat en omliggende stadjes. Rouen sprak ons ook bijzonder aan. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan in de lente of zomer.

Het huis was super met een zeer vriendelijke service !

Rudie Niemeijer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heel vriendelijk ontvangst. Eigenaar stond direct paraat. Eigenaar spreekt geen Engels, maar met handen en voeten kwamen we een heel eind. Prachtige ruime accommodatie met uitzicht op zee.

Bij de zee waren er erg mooie kliffen waar je heerlijk kon wandelen en de boulevard in het plaatsje Etretat was erg gezellig!

Lieve Wauters

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij hadden een mooie week in deze vakantiewoning, het huis is mooi doch waren er twee serieuze minpunten de volledig omheinde tuin was eigenlijk niet goed omheind. We waren nog geen vijf minuten ter plaatse of onze hond had al de benen genomen. Wel jammer, moest hij tijdens ons ganse verblijf aangelijnd blijven. We huurden dit huis wegens de afgesloten tuin.

Verder was de koelkast aan een serieus onderhoud toe, ze had niet alleen een onaangename geur doch koelde niet. Resultaat voor ons vlees moesten we dagelijks naar de winkel en een fris glaasje bier of wijn.......... gelukkig was het weer bij ons niet al te warm.

Bart Vervaeck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De eigenaar van de woning is to the point, discreet en uiterst hulpvaardig.



De woning bevond zich in heel goede staat. De tuin is volledig omheind waardoor onze hond volledig vrij kon rondlopen. Mooi uitzicht met in de verte zicht op zee. De afstand tot het centrum /kust van Etretat bedraagt 1,5 km. De terugweg is aangenaam lastig. Het is niet aan te raden om met de auto naar het centrum te gaan wegens een beperkte parkeercapaciteit. Er bevindt zich evenwel een grote gratis parking op 10' te voet van het centrum. Die afstand is vlak. De woning staat in een rustige landelijke straat.

W.H.T. vanMegen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Rustige ligging op loopafstand naar Etretat, zij het dat in de weg naar Etretat een pittige helling zat. De huiseigenaar was zeer behulpzaam, maar sprak alleen Frans, zodat de communicatie soms met handen en voeten verliep.

P A Bradley

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Engels

We hadden een echt goede vakantie in deze gite. Contact met de eigenaar was zeer goed, hoewel we heb 't dezelfde taal spreken. We hebben vooral de goede kwaliteit van het meubilair en lampen en de hoge kwaliteit TV / DVD-faciliteiten (gebruikt op onze enige regenachtige dag) gewaardeerd. Etretat is prachtig . Walking naar Etretat van de gite is moeilijk, maar parkeren in de stad was geen 'ta probleem in de avonden in juni - en er waren prachtige zonsondergangen over de zee!

Wieke Koopmans

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Wij zijn van 29 mei 2010 tot 6 juni 2010 in dit vakantiehuis geweest. De kwaliteit van het huis is zowel wat betreft prijs als aantal sterren boven onze verwachtingen gebleken.
Etretat is te voet heel goed bereikbaar. Het uitzicht vanuit het huis is prachtig. De tuin is omheind dus veilig voor kinderen en evt.voor de hond. In de woonkamer staat in tegenstelling tot wat op de foto's staat een comfortabele hoekbank in plaats van slaapbankjes. Een hele verbetering.
Al met al een huis waar we graag nog eens naar terug gaan.

mbf van Loveren

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ruim en licht vakantiehuis. De woonkamer met een comfortabele hoekbank en drie grote schuifpuien is heerlijk licht. De witte vloerplavuizen versterken het licht maar maken de woonkamer wel wat lawaai/geluid gevoelig. De slaapkamers boven zijn ware slaapzalen !

Alle apparatuur aanwezig en goed werkend.

Ruime parkeerplaatsen op eigen terrein en (inbegrepen) WiFi ook handig.

Het enige wat er aan ontbreekt is de mogelijkheid om bedlinnen te huren.

Met kleine kinderen is de loopafstand naar Étretat net te ver,zeker omdat de terugweg een best wel steile klim omhoog bevat.

Tony Witrouw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Uitstekende ontvangst rustig gelegen, zeer mooi en goed onderhouden vakantie woning .

Alles wat er was is van goede kwaliteit en nieuw.

Dikke aanrader. Onze derde vakantie woning in Frankrijk, deze is met de meeste kwaliteit.

Jean Pierre Thomas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ontvangst is correct. De eigenaar woont in de nabijheid, is discreet doch beschikbaar voor info en tips. Recente woning, comfortabel, proper, degelijk onderhouden. Ligging op 2 km van het strand in een rustige groene omgeving. Vrijstaande woning voorzien van garage. Parking voor 2 wagens. Volledig afgesloten tuin.

Valeska Joecks

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Heerlijk rustig huis met uitzicht op een paard en een koeienweide. De zee is zichtbaar aan de horizon. 'S Ochtends kunt u de vogels horen fluiten,' s avonds kunt u vleermuizen en de sterrenhemel bekijken. De weg naar Etretat ligt direct aan het terrein (geasfalteerde weg met grote helling) De verhuurder is een zeer vriendelijke man en heeft ons hartelijk ontvangen. De communicatie werkt met handen en voeten over Franse Bzw. Het hele huis heeft luiken (elektronisch). De keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, een Senseo-apparaat, een waterkoker en alles wat u nodig heeft. Magnetron, oven, gasfornuis (met elektrische ontsteker) .... De bedden zijn zeer comfortabel. Let op de grote dekens passen niet in standaard dekbedovertrekken. Als iemand speciale eisen stelt aan het beddengoed, moet u dit zelf meenemen. De douche is erg groot en nieuw. Daarnaast is er een gloednieuwe Bosch wasmachine, die zeer gemakkelijk te gebruiken is. We hebben de droger niet geprobeerd. In aanvulling op de koelkast / vriezer, is er een vriezer in de ruimte naar de garage. Het huis is echt aan te bevelen en biedt een goed startpunt voor dingen om te doen.

A.A. Wiersinga

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

locatie is goed te vinden, het is een vrij nieuw huis en goed ingericht. fijn dat er overal rolluiken zijn om de warmte overdag te weren, en in de nacht de slaapkamer te kunnen verduisteren. de omgeving is prachtig, je komt er echt voor de kliffen en die zijn indrukwekkend. de tuin is kaal, terras ligt in de volle zon waar het met de prachtige parasol prima toeven is.

Tiety Bouma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtig gelegen huis met riante tuin en uitzicht op zee. No nonsense ontvangst door de eigenaar die vlakbij het huis woont. Etretat en zijn prachtige rotsen en strand op wandelafstand. Uitstapjes in de omgeving van natuur tot mooie steden. Huis is goed toegankelijk, de moderne douche met lage instap handig om een douchestoel in te kunnen zetten. Garage met electriciteit, zodat de scootmobiel daar onder dak opgeladen kon worden. De weg naar beneden, Etreat in, is stijl en erg smal.

Güldner

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Duits

Groot huis met een groot omheind perceel. Alles aanwezig. Zeer rustig 's nachts. Zeer aardige eigenaar woont naast de deur voor het geval er iets ontbreekt. Naar de plaats 20 minuten te voet. Prachtige kliffen. Je moet restaurants zorgvuldig kiezen, heel vaak fastfood of super dure, kleine middenklasse. Wacht tot het laagtij is of neem badschoenen mee. De stenen zijn rond, maar het is oncomfortabel om op blote voeten te lopen. Op een handdoek zitten is prima. Geen schaduw op het strand, geen honden toegestaan.

Carine Desimpele

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Een heel mooi huis. Hoewel Etretat zelf heel druk is (maar ook heel mooi), is het huis heel rustig gelegen, met een zicht op de zee. De tuin is helemaal omheind zodat de hond zonder probleem kan rondlopen. In huis is alles aanwezig. Het waren ook heel goede bedden. Een aanrader!

Freddy Sigl

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Alles wat je verwacht behalve 2é helft slecht weer ( kan niemand iets aan doen )

Schitterend huis , perfect ingericht en Etretat zeer mooi, evenals de omgeving.

Eigenaar die op 2dé grondstuk woont, zeer vriendelijk en behulpzaam indien nodig.

Zal er zeker terugkeren .

greta vandierendonck

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

we werden vriendelijk onthaald door de eigenaar. Hij toonde ons meteen een minder stijle weg om het huisje te bereiken. Wel iets verder rijden.

Het huis was heel net en fantastisch om er met twee honden te logeren. Je zou wel wat meer privacy hebben moest de tuin omheind zijn.

Wanneer we 's morgens wakker werden zagen we meteen de zee.

EDDY DE COOMAN

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi en confortabel huis (alles is aanwezig zelfs voor een kleine baby), grote tuin met omheining wat ideaal is voor kinderen en/of hond, mooie ligging met zicht op zee, midden in de natuur, heel kalm en rustig bovenop een steile helling niet ver van de dorpskern (1 km). De eigenaar-landbouwer die aan de overkant woont op zijn boerderij is een vriendelijke man. Een aanrader voor mensen die goed te been zijn (steile helling om het huis te bereiken vanuit het dorp)

Bart Gaudissabois

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Comfortabel ruim huisje waar je je meteen thuis voelt,
ideaal om met jonge kinderen te boeken.
Veel speelruimte in een rustige omgeving,

in de nabijheid wandelmogelijkheden, winkeltjes in het dorp en restaurantjes.

Een aanrader !

Ook de eigenaar die aan de overkant woont is de vriendelijkheid zelve.

Wieke Koopmans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij zijn van 29 mei 2010 tot 6 juni 2010 in dit vakantiehuis geweest. De kwaliteit van het huis is zowel wat betreft prijs als aantal sterren boven onze verwachtingen gebleken.
Etretat is te voet heel goed bereikbaar. Het uitzicht vanuit het huis is prachtig. De tuin is omheind dus veilig voor kinderen en evt.voor de hond. In de woonkamer staat in tegenstelling tot wat op de foto's staat een comfortabele hoekbank in plaats van slaapbankjes. Een hele verbetering.
Al met al een huis waar we graag nog eens naar terug gaan.

c. Ziermans

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

,n Fijn ruim huis, waar alles wat nodig is aanwezig is, op ,n werkelijk wonderschone plek. De hele week buiten gegeten met alleen maar vogelzang en het zachte ruisen van de wind over de golven van de oceaan. Schitterend uitzicht en omgeving. Goede wandelomgeving (goed ter been zijn , veel is hellend). Eigenaar woont er t.o. en heeft ,n boerenbedrijf. Gemoedelijk en vriendelijk. Top ,n 9.9.

E.F. Van Dijk

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We zijn een week in Etretat geweest voor een actieve wandelvakantie met de honden op een rustige plaats. En dat hebben we gevonden!! Het huis ligt in een zeer rustige en mooie omgeving, uitstekend om te wandelen. Etretat is een leuk dorp waar ondanks de rustige periode januari toch het een en ander te doen was. Het dorp heeft goede betaalbare restaurants. Alle benodigde winkels zijn aanwezig. De ligging van het dorp is uniek, namelijk tussen de witte krijtrotsen. In het zeer goed uitgerust huis is alle comfort aanwezig; een afwasmachine, wasmachine, wasdroger, oven, magnetron, en satelliet televisie. Twee wc's; één beneden en één boven. 2 badkamers, waarvan 1 met ligbad.
De bedden zijn goed, maar aan de korte kant. (Maar ik ben dan ook 1,96m)
We hebben in de prachtige omgeving 7 dagen gewandeld, elke dag een route van 6 á 12 km.
Daarnaast zijn we naar Fecamp en Honfleur geweest. Vooral Honfleur is een zeer mooi en leuk (kunstenaars)stadje.
De eigenaar van de vakantiewoning is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij heeft een boederij (tegenover de woning) met circa 45 melkkoeien, en heeft jaarlijks circa 40 jonge kalfjes. De koeien staan vlakbij in de wei.. Vanuit de afgebakende tuin kun je ze zien en horen. Van geurhinder hadden we totaal geen last. Voor ons is dit verblijf zeker voor herhaling vatbaar! We zullen dit huis dan ook zeker aanbevelen bij vrienden..Edwin en Annick

P A Bradley

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

We hadden een echt goede vakantie in deze gite. Contact met de eigenaar was zeer goed, hoewel we heb 't dezelfde taal spreken. We hebben vooral de goede kwaliteit van het meubilair en lampen en de hoge kwaliteit TV / DVD-faciliteiten (gebruikt op onze enige regenachtige dag) gewaardeerd. Etretat is prachtig . Walking naar Etretat van de gite is moeilijk, maar parkeren in de stad was geen 'ta probleem in de avonden in juni - en er waren prachtige zonsondergangen over de zee!

Max Meier

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het huis is een beetje ver weg van Etretat en het is perfect voor rustzoekers. Met grote kamers, het hotel nodigt u uit om te verblijven in slecht weer. Het uitzicht op zee is erg mooi, helaas is het huis iets mis is, kunt u niet zien van de zitting platform en het leven op zee.

Henri Timmerhuis

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een erg leuke week in Normandie gehad. Het ruime vakantiehuis was compleet en goed ingericht. De locatie van het huis was uitstekend; een rustige plek buitenaf in de natuur tegenover de boerderij waar de eigenaar woont, en met zicht op zee. Het bijzonder mooie plaatsje Etretat ligt op loopafstand en tevens zijn er meerdere leuke plaatsen te bezoeken, zoals Honfleur en Fecamp. Het weer was prima, elke dag zon en geen druppel regen. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!

Volkhard Ruppel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Voor onze 14-daagse Normandië vakantie die we hadden voor een week gekozen voor een ander huis in een ander gebied. Na de eerste week van de gehuurde vakantiewoning in Portbail onze ideeën kwamen niet overeen en werd draaien van de molen, hebben we getrokken in de loterij Etretat: Het huis is nog erg nieuw, volledig uitgerust en zeer goed ingericht. Je voelt je helemaal wohl.Nur terloops vermeld dat er sprake is van een grote flatscreen-tv met veel internationale zenders gab.Das beste maar was het geweldige uitzicht op de zee met zijn prachtige Sonnenuntergängen.Wir zal zeker terugkomen.

Filip Ott

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Deze woning ziet er in het echt zo uit als op de foto's. Prachtig uitzicht, rustig en grote omheinde tuin. Ideaal voor de hond. Mooi uitzicht op de zee, met fantastische zonsondergang elke avond ! Absolute rust, 3 auto's per dag rijden voorbij.
Alle comfort is aanwezig, de hygiëne kan beter. Wij hebben eerst eens deftig gepoetst met allerhande produkten om de muffe geur te verwijderen. Barbeque is onbruikbaar wegens vuil en roest. We hebben een nieuwe gekocht in de Carrefour van Fécamp. Omgeving super. Etretat is nog typisch en niet bedorven door massatoerisme. Ongelooflijk mooie kliffen en stranden. Je vind gemakkelijk een parking, en ook een plaatsje op het strand waar geen mens is in de wijde omgeving. Strand = stenen, dus rubber sandalen meenemen ! Een aanrader, maar neem de moeite om de eerste dag het huis op te frissen zodat de muffe geur weg is. Maar alles is er en werkt, keuken heeft alle comfort, douche is nieuw. Kamers boven zijn zeer ruim ! 2 badkamers en 2 wc's, ideaal voor 2 koppels dus.

Marita Bos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben net als 2 jaar geleden weer een fantastische vakantie gehad, het huis is geweldig fijn, van alle gemakken voorzien, lekker veel ruimte en rust om het huis heen. Je kan lekker naar de kust en krijtrotsen wandelen vanuit het huisje, terug is het wat klimmen, maar als je gezond bent is dat geen probleem. Er zijn ook veel leuke dingen in de omgeving te doen, helaas hebben we maar 1 week kunnen genieten van dit heerlijke huis en de omgeving. Dit huis is echt een aanrader voor iedereen, jong en oud kan hier genieten. Fam. Bos uit Elst (ut) Nederland

Dirk Van den Mergele

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was een zeer aangenaam verblijf. Het huis biedt alles wat je kan verwachten. Bij mooi weer heb je een mooi uitzicht.
Je kan daar enorm tot rust komen. Het huis is ook prima gelegen. Op 15 min wandelen zit je in Etretat en kan je genieten van de zee en de lekkere restaurantjes.
We komen zeker terug.

Rosalie Van Baest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een hele fijne week gehad in dit gerieflijke en degelijke huis met uitkijk op de zee. De kamers zijn groot en sfeervol. Er is veel ruimte rondom het huis en dat geeft een gevoel van openheid en rust. De huiseigenaar was bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
Hoog Normandie is een mooi gebied en de kust laat prachtige rotsformaties zien, speciaal in Etretat.
Voor ons bijzonder de moeite waard en we hebben het plan om zeker nog eens terug te gaan.

Henk Tuin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben 3 weken genoten van dit geweldige vakantiehuis! Van alle gemakken voorzien en rustig gelegen, hoewel wel iets meer verkeer dan in een vorige recensie. De eigenaar spreekt alleen Frans en houdt zich prettig afzijdig.
Een geweldig huis op een geweldige locatie, een aanrader!!

Paul Dhave

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Uiteraard spelen de weergoden mee, en die waren ons heel goed gezind!
Wij konden genieten van de rustige omgeving vlakbij het huis, de stranden in de buurt, alsook de bezienswaardigheden in Etretat, Fecamp, abdij St. Wandrille...
's Avonds is er voor thuisblijvers tv met satellietverbinding en dvd-speler - géén radio!

Walter Eckstein

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heel comfortabel schoon huis. De hond heeft het ook leuk gehad vanwege grote tuin. Hele mooie rustgevende omgeving midden in het boeren land en toch op loopafstand van Etretat. Leuke wandeling ook maar op terugweg wel veel klimmen. Je moet goed ter been zijn. Kleine handige supermarkt in Etretat en genoeg restaurants.

Ralf Schleupner

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Het hotel ligt aan de rand van Etretat met super uitzicht op de zee en het monument van Nungesser en Coli lucht pioniers en de Chapelle, biedt een goede uitgangspositie om de directe omgeving van Etretat en de kustplaatsen Deauville te verkennen naar Dieppe. In 15 minuten afstand van het midden van de drukte van het strand. Alle restaurants zijn aanbevolen. Je moet zeker proberen de moules frites. Voor de terugreis duurt het iets langer, omdat het huis niet op zeeniveau. Net als bij het uitzicht. Vooral leuk was het oude vissersdorp van Veules-les-Roses met de kleinste rivier en de forel. Ook van belang was de reis naar Fécamp en het voormalige klooster, waar de beroemde benedictijnse wordt gemaakt. De gids in het Frans en Engels was zeer informatief. Een dagtocht naar OMAHA BEACH is voor geschiedenisliefhebbers natuurlijk drin.Ein bezoeken Honfleur met zijn charmante centrum en een kleine haven is de moeite waard in ieder geval. 1 1/2 uur boottocht wordt u beloond met een prachtig uitzicht op de Normandië, de haven van Le Havre en de Côte de Grâce. Met al een geweldige plek om te ontspannen en kennenzulern land en volk

Robert Winkeler

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De eigenaar had zijn best gedaan om de muren te schilderen maar was vergeten op te kuisen. Dat heeft hij dan wel oppervlakkig op 1 uur tijd gedaan en daardoor hebben wij met 2 personen elk nog 1 uur grondig gepoetst. Wel moesten we nadien de 40.00 euro poetskosten wel niet betalen, wat een mooie geste was.

Albert Hamper

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Kortom een u200bu200bzeer leuke vakantie en een prachtige omgeving. De stad Etretat ligt op loopafstand, evenals de auto en zeker een bezoek waard in ieder geval. Ons, maar we hebben wel te beseffen dat het lijkt moeilijk toegeven pad dat niet wordt uitgevoerd Entang de weg. Er zijn enkele manieren die u in staat om te lopen met je hond zonder leiband of met de sleepkabel, maar ze zijn alleen bereikbaar met de auto. Om de Honden zijn verboden op alle stranden in de omgeving.

Theun Herder

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Met vijf volwassenen vijf dagen doorgebracht in deze gite. Het huis is van alle gemakken voorzien, en is ruim en netjes ingericht. De ruimte rondom het huis, nodigt uit tot sportieve prestaties, en je geniet er van een prachtig uizicht op zee, en van de koeien! Het "klimmetje" vanuit het dorp, was even wennen, maar goed te doen. In de omgeving is genoeg te zien en te beleven. Voor ons een huis om te onthouden, we komen er vast nog een keer terug.

VC Verhaert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Zeer mooi gelegen huis met alle nodige comfort.Aangename en vriendelijke eigenaar.Rustig gelegen en omheinde tuin,ideaal voor ons Frans bulletje.Goede ligging voor uitstappen te maken,dorp tevoet bereikbaar maar enkel voor sportievelingen(steile helling).Zeker een aanrader!!!!!

Philip Sidney

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Engels

We verbleven in Des 3 Mathildes voor een week aan het einde van mei. We waren een groep van 4 volwassenen, 1 baby en twee honden. Het pand was erg schoon en goed gepresenteerd en was zeer comfortabel. De tuin is veilig voor kinderen en honden. De keuken is goed uitgerust. De eigenaar was zeer behulpzaam en vriendelijk. Er waren paarden en veulens in de velden rondom het pand en prachtige verre uitzicht op zee. De weg was erg rustig. Mijn enige kritiek is dat beddengoed niet werd geleverd en we kregen te horen dat er dekbedden op de bedden. Daarom nam ik dekbedovertrekken, maar er waren geen dekbedden! Het beddengoed en handdoeken nogal een gewicht toegevoegd aan onze bagage en ik had liever gezien dat ze werden verstrekt.

F Wouters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was een toffe week. Alhoewel het weer niet erg meezat, hebben we toch genoten van het mooie Etretat en omliggende stadjes. Rouen sprak ons ook bijzonder aan. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan in de lente of zomer.

Het huis was super met een zeer vriendelijke service !

Michael Feigenspan

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Zeer mooie en rustige huis boven Etretat. Vanuit de keuken van de zonsondergang te bewonderen in de zee. Apparatuur is eenvoudig, maar voldoende. Bedden bevinden zich Super. Tweepersoonskamers zijn niet twee full-size bedden. Normale dekbedovertrekken en lakens niet fit! Zeer de moeite waard is Rouen en Fécamp.

W Smet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een zeer leuke vakantie in dit huis gehad. 2 weken hebben we genoten van de rust in de natuur met een prachtig uitzicht in de verte op zee. Op 15 minuten wandelen ben je in het centrum van Etretat. De eigenaar die aan de overkant woont is een zeer vriendelijk en hartelijk persoon. Ideale locatie om van daaruit de omgeving te verkennen. Wij gaan zeker terug.

René Janssens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Aangenaam,rustig gelegen huisje met alle mogelijke luxe.Prachtig uitzicht op zee.

Ideaal om te wandelen en uitstapjes te maken.

We hadden onze hond en kleindochtertje mee en ze hebben zich zeer goed geamuseerd.

Etretat is mooi, een zandstrand is er echter niet, maar de prachtige rotsformaties maken dat ruimschoots goed.

De eigenaar is een vriendelijke man,woont er schuin over, maar dringt zich totaal niet op.

mbf van Loveren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ruim en licht vakantiehuis. De woonkamer met een comfortabele hoekbank en drie grote schuifpuien is heerlijk licht. De witte vloerplavuizen versterken het licht maar maken de woonkamer wel wat lawaai/geluid gevoelig. De slaapkamers boven zijn ware slaapzalen !

Alle apparatuur aanwezig en goed werkend.

Ruime parkeerplaatsen op eigen terrein en (inbegrepen) WiFi ook handig.

Het enige wat er aan ontbreekt is de mogelijkheid om bedlinnen te huren.

Met kleine kinderen is de loopafstand naar Étretat net te ver,zeker omdat de terugweg een best wel steile klim omhoog bevat.

Tony Witrouw

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Uitstekende ontvangst rustig gelegen, zeer mooi en goed onderhouden vakantie woning .

Alles wat er was is van goede kwaliteit en nieuw.

Dikke aanrader. Onze derde vakantie woning in Frankrijk, deze is met de meeste kwaliteit.

Lieve Wauters

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hadden een mooie week in deze vakantiewoning, het huis is mooi doch waren er twee serieuze minpunten de volledig omheinde tuin was eigenlijk niet goed omheind. We waren nog geen vijf minuten ter plaatse of onze hond had al de benen genomen. Wel jammer, moest hij tijdens ons ganse verblijf aangelijnd blijven. We huurden dit huis wegens de afgesloten tuin.

Verder was de koelkast aan een serieus onderhoud toe, ze had niet alleen een onaangename geur doch koelde niet. Resultaat voor ons vlees moesten we dagelijks naar de winkel en een fris glaasje bier of wijn.......... gelukkig was het weer bij ons niet al te warm.

CLM Hoppenbrouwer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een rustgevend verblijf in de natuur met uitzicht op de Atlantische Oceaan vanuit de keuken. Prachtig. Alles wat nodig is kan in de nabijheid worden verkregen - sportieve wandeling ook mogelijk. Mooie dorpen, musea etc in de omgeving. Honfleur en Fecamp op korte afstand.

Gastvrije ontvangst en service van de eigenaar.

Bart Vervaeck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De eigenaar van de woning is to the point, discreet en uiterst hulpvaardig.



De woning bevond zich in heel goede staat. De tuin is volledig omheind waardoor onze hond volledig vrij kon rondlopen. Mooi uitzicht met in de verte zicht op zee. De afstand tot het centrum /kust van Etretat bedraagt 1,5 km. De terugweg is aangenaam lastig. Het is niet aan te raden om met de auto naar het centrum te gaan wegens een beperkte parkeercapaciteit. Er bevindt zich evenwel een grote gratis parking op 10' te voet van het centrum. Die afstand is vlak. De woning staat in een rustige landelijke straat.

Rudie Niemeijer

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel vriendelijk ontvangst. Eigenaar stond direct paraat. Eigenaar spreekt geen Engels, maar met handen en voeten kwamen we een heel eind. Prachtige ruime accommodatie met uitzicht op zee.

Bij de zee waren er erg mooie kliffen waar je heerlijk kon wandelen en de boulevard in het plaatsje Etretat was erg gezellig!

Valeska Joecks

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Heerlijk rustig huis met uitzicht op een paard en een koeienweide. De zee is zichtbaar aan de horizon. 'S Ochtends kunt u de vogels horen fluiten,' s avonds kunt u vleermuizen en de sterrenhemel bekijken. De weg naar Etretat ligt direct aan het terrein (geasfalteerde weg met grote helling) De verhuurder is een zeer vriendelijke man en heeft ons hartelijk ontvangen. De communicatie werkt met handen en voeten over Franse Bzw. Het hele huis heeft luiken (elektronisch). De keuken is uitgerust met een koffiezetapparaat, een Senseo-apparaat, een waterkoker en alles wat u nodig heeft. Magnetron, oven, gasfornuis (met elektrische ontsteker) .... De bedden zijn zeer comfortabel. Let op de grote dekens passen niet in standaard dekbedovertrekken. Als iemand speciale eisen stelt aan het beddengoed, moet u dit zelf meenemen. De douche is erg groot en nieuw. Daarnaast is er een gloednieuwe Bosch wasmachine, die zeer gemakkelijk te gebruiken is. We hebben de droger niet geprobeerd. In aanvulling op de koelkast / vriezer, is er een vriezer in de ruimte naar de garage. Het huis is echt aan te bevelen en biedt een goed startpunt voor dingen om te doen.

W.H.T. vanMegen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooi vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Rustige ligging op loopafstand naar Etretat, zij het dat in de weg naar Etretat een pittige helling zat. De huiseigenaar was zeer behulpzaam, maar sprak alleen Frans, zodat de communicatie soms met handen en voeten verliep.

JC Vergoosen

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Mooie ruime woning, zeer rustig en landelijk gelegen met een mooi uitzicht over de zee. Grote ruime tuin. Afstand tot zee is iets te ver om te lopen. Neem je fiets mee, dan hoef je niet het krappe centrum in met je auto om van zee en strand te genieten.

In de omgeving is meer dan voldoende te doen/zien. Etretat zelf is uiteraard al meerdere bezichtingen waard, maar ook de (directe) omgeving is ontzettend mooi en afwisselend.

Zeer zeker een aanrader.

Marita Bos

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

we hebben een schitterende vakantie gehad in dit mooie vakantie huis. ook de kinderen hebben het geweldig naar de zin gehad ook op het grasveld om het huis.De omgeving is ook geweldig, vooral de krijtrotsen aan de kust.Het is zeker een aanrader.

Tiety Bouma

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prachtig gelegen huis met riante tuin en uitzicht op zee. No nonsense ontvangst door de eigenaar die vlakbij het huis woont. Etretat en zijn prachtige rotsen en strand op wandelafstand. Uitstapjes in de omgeving van natuur tot mooie steden. Huis is goed toegankelijk, de moderne douche met lage instap handig om een douchestoel in te kunnen zetten. Garage met electriciteit, zodat de scootmobiel daar onder dak opgeladen kon worden. De weg naar beneden, Etreat in, is stijl en erg smal.

Jean Pierre Thomas

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ontvangst is correct. De eigenaar woont in de nabijheid, is discreet doch beschikbaar voor info en tips. Recente woning, comfortabel, proper, degelijk onderhouden. Ligging op 2 km van het strand in een rustige groene omgeving. Vrijstaande woning voorzien van garage. Parking voor 2 wagens. Volledig afgesloten tuin.

A.A. Wiersinga

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

locatie is goed te vinden, het is een vrij nieuw huis en goed ingericht. fijn dat er overal rolluiken zijn om de warmte overdag te weren, en in de nacht de slaapkamer te kunnen verduisteren. de omgeving is prachtig, je komt er echt voor de kliffen en die zijn indrukwekkend. de tuin is kaal, terras ligt in de volle zon waar het met de prachtige parasol prima toeven is.

Freddy Sigl

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alles wat je verwacht behalve 2é helft slecht weer ( kan niemand iets aan doen )

Schitterend huis , perfect ingericht en Etretat zeer mooi, evenals de omgeving.

Eigenaar die op 2dé grondstuk woont, zeer vriendelijk en behulpzaam indien nodig.

Zal er zeker terugkeren .

greta vandierendonck

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

we werden vriendelijk onthaald door de eigenaar. Hij toonde ons meteen een minder stijle weg om het huisje te bereiken. Wel iets verder rijden.

Het huis was heel net en fantastisch om er met twee honden te logeren. Je zou wel wat meer privacy hebben moest de tuin omheind zijn.

Wanneer we 's morgens wakker werden zagen we meteen de zee.

Maritza Gerber

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Toon Duits

Voor een herfst vakantie vakantie zeer geschikt. Etretat is dan zeer aangenaam en zeer weinig toeristen. Het huis ligt op ongeveer 10 minuten lopen boven Etretat uit de keuken en heeft een prachtig uitzicht. Men moet houden van de frisse lucht hier, omdat het huis wordt omringd door de Kuhwiesen van de eigenaar. Als u wilt dat om creatief te zijn in de keuken, dan dient u een goede snijplanken en keukenmes van huis. Anders, alles is er. We kunnen denken aan een tweede vakantie hier goed is, niet alleen in de zomer!

Jean-Pierre Leroy

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Dit verblijf was precies wat we wilden, stilte, rust, comfort, omheinde tuin (voor onze whippet) en slechts op 1 km van de indrukwekkende kliffen van Etretat.
Een goede uitvalbasis voor uitstapjes, maar vooral voor prachtige natuurwandelingen.
Is een aanrader vor iedereen die eens echt tot rust wil komen.

Carine Desimpele

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Een heel mooi huis. Hoewel Etretat zelf heel druk is (maar ook heel mooi), is het huis heel rustig gelegen, met een zicht op de zee. De tuin is helemaal omheind zodat de hond zonder probleem kan rondlopen. In huis is alles aanwezig. Het waren ook heel goede bedden. Een aanrader!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 394312

Laatst bijgewerkt: 03.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/394312.htm


«Gezellig vakantiehuis met privé tuin» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.6 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 130 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven