Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Abuela

Mallorca - Maria De La Salut

Max.  4   gasten
180m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
180m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 57 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

2 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Het herenhuis met zwembad in Mallorca is rustig gelegen in het centrum van Maria de la Salut. De dichtstbijzijnde stranden Playa de Muro of Can Picafort of Son Serra liggen op ongeveer 20 minuten rijden.
Via smalle en pittoreske steegjes bereikt u het centrum van het dorp, waar het Mallorca herenhuis met zwembad ligt. Het herenhuis met zwembad is liefdevol gemoderniseerd en ingericht en biedt een origineel interieur. Het Mallorca herenhuis met zwembad heeft een grote woonkamer, eetkamer, studeerkamer, doucheruimte en de keuken op de begane grond. De patio met zwembad is ingericht met tafel en stoelen en heeft een gezellig buitenzitje. Boven zijn tweepersoonsslaapkamers, een doucheruimte en een terras als verder toevluchtsoord. De woonkamer is uitgerust met een grote Smart TV en de wifi is supersnel (100 mbit glasvezelkabel). Als u op zoek bent naar een vakantie buiten de gebaande paden, dan is dit de plek voor u. Met de snelle wifi-verbinding en de werkplek is het herenhuis met zwembad ook ideaal voor een workation of als kantoor aan huis.
In Maria de la Salut worden traditionele feesten gevierd en woont u naast vriendelijke Mallorcanen in een gemeenschap midden in de natuur. S Avonds ontmoet men elkaar op het Plaça. Met zijn restaurants en bars is het slechts een steenworp afstand van het herenhuis met zwembad. Op vrijdag wordt hier een kleine markt gehouden. De dichtstbijzijnde stranden liggen in Can Picafort, Son Serra de Marina of Playa de Muro, allemaal op ongeveer 20 minuten rijden. Ben je op zoek naar een Mallorca herenhuis met zwembad voor je vakantie in Mallorca, een werkverblijf of als kantoor aan huis? Dan zit je hier goed.
Licentie- of registratienummer: ETV/15615

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De locatie is ideaal. Met de auto bent u in 20-30 minuten in Inca, op de fijne zandstranden van Playa de Muro, Can Picafort of Son Serra en even snel in Palma, de hoofdstad van het eiland. Het herenhuis ligt op een steenworp afstand van het Plaça, waar u fantastische restaurants vindt.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Kinderstoel inbegrepen (max. 1)
Aankomst buiten de openingsuren inbegrepen
Babyledikantje inbegrepen (max. 1)
Electricity inbegrepen
Air conditioning inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Internet toegang inbegrepen
Bedlinnen inbegrepen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 57 dagen voor aankomst mogelijk.
  • The tenant can withdraw from this agreement any time before the rental commences. The cancellation has to be made in writing to contacto-mallorca, registered mail or email will do in order to be effective. The cancellation will take effect the day contacto-mallorca receives the statement. In the event of a cancellation of contract prior to the commencement of the rental contacto-mallorca strives to find another tenant under the same terms of the contract for the agreed period. Provided that contacto-mallorca will find another tenant for the same period under the same terms of the contract, 10 % of the agreed rental fee will become due as a flat rate reimbursement of expenses regardless of the date of cancellation. In the event of cancelling the contract the tenant agrees to pay the following cancellation fees:
  • If the tenant cancels this agreement more than 57 days prior to the commencement of the rental, the tenant pays 0 % of the agreed rental fee.
  • If the tenant cancels this agreement between 56 and 29 days prior to the commencement of the rental, the tenant pays 15 % of the agreed rental fee.
  • For a cancellation of this agreement less than 28 days, the tenant pays 95% of agreed rental fee. For a No Show the tenant pays 100 % of the rental fee.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


18 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

5,0
5 5 5 5 5

Martina and Javier were super friendly, helpful and welcoming. We felt right at home and already plan to come back. The house is a gem and Maria a peaceful and lovely place to be.

5,0
5 5 5 5 5

Agréable séjour passé à Maria de la Salut, maison spacieuse en centre bourg, jolie décoration, maison au calme, literie au top. On se sent comme à la maison:)- Belle continuation

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben 8 heerlijke dagen gehad op de plek van Martina. Het was groter dan we hadden verwacht en de inrichting was prachtig. De binnenplaats is een oase van rust en stilte en heel privé en we brachten de meeste middagen daar door met lezen en praten. De locatie is ideaal omdat het zo dicht bij een lokale supermarkt en vier leuke restaurants/cafés ligt. We vonden de lokale bevolking ook absoluut heerlijk - erg vriendelijk en behulpzaam. We komen terug! Dank je!

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een geweldige tijd gehad in de accommodatie! Alles was top.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben echt genoten van dit mooie herenhuis dat rustig, veilig en zeer privé is. Het heeft een traditionele zware voordeur die we een aantrekkelijk kenmerk vonden. Zeer comfortabele matrassen en airconditioning wanneer nodig. We verbleven de eerste week van oktober en het was warmer (30 graden) dan we hadden verwacht. Daarom waardeerden we de slimme buitenplaats en het dompelbad. We vonden het eten in het nabijgelegen stadje Sineu in het restaurant Windmill en de lokale pizzeria en pastaplek hoogtepunten. Hoewel er ook goed eten te vinden was in Maria Salute zelf.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Heerlijk thuis weg van huis en als er iets is, doen de foto's geen recht aan het! Het huis is ideaal gelegen binnen Maria de la Salut en profiteert echt van de mooie buitenruimte. We hebben vele gelukkige uren doorgebracht in het zwembad en genoten van veel familiekaartspellen rond de buitentafel. Al met al een uitstekende locatie voor een gezinsvakantie, we zouden zonder aarzeling terugkeren!

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het mooie stadshuis is ons zeer goed bevallen. De indeling van de kamers, de voorzieningen en het buitengebied met het zwembad lieten niets te wensen over. Af en toe kwam Javier langs om voor het zwembad te zorgen. De plaats Maria de la Salut is erg mooi, rustig en helemaal niet toeristisch.

5,0
5 5 5 5 5

..

5,0
5 5 5 5 5

Wonderful accommodation in a quiet village that allows you to relax without crowds of tourists. Friendly host Martina described everything in detail, gave exact instructions and always responded quickly to messages. The location makes it possible to explore the island in all directions, it is about 45 minutes to the main town, 20 minutes to the nearest beach. The village has a few small shops and restaurants, everything is within reach. The house is perfectly equipped and very spacious, the pool came in very handy on hot days. Everything in the house works flawlessly and we were very pleased to have chosen it for our family vacation. I recommend it!

5,0
5 5 5 5 5

Beautiful townhouse and outdoor space. The townhouse has everything needed for an amazing vacation. I will definitely book here again!

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

De accommodatie is erg mooi en van alle gemakken voorzien. Vooral de buitenruimte is geweldig. We voelden ons zeer comfortabel. Parkeren was altijd mogelijk op straat direct voor de accommodatie. Er zijn nauwelijks toeristen in het dorp, dus je dompelt onder in het leven van de lokale bevolking, vooral tijdens het eten op het kleine marktplein. Zeer goede restaurants daar en 3 supermarkten in de directe omgeving. Houd er rekening mee dat de tweede badkamer erg klein is en slechts voorzien van een vrij transparante schuifdeur.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super geweldige accommodatie, iets weg van de drukte, gelegen in een prachtig dorp. We hadden een geweldige tijd daar en voelden ons meteen op ons gemak.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hebben een geslaagde vakantie en verblijf gehad in Maria de la Salut. Dank je wel! Het huis was gemakkelijk te vinden, inchecken verliep soepel. Het huis was schoon en relatief rustig. Bedankt ook voor een welkomstgeschenk! Overdag was het niet te warm in het huis en 's nachts niet te koud. Als het nodig was, was er airconditioning (4 stuks in het huis). De bedden waren comfortabel, de kussens ook (niet zoals gebruikelijk). Veel opbergruimte, waar mijn vrouw erg blij mee was. We vonden vooral de open kasten in de slaapkamer erg praktisch.
De keuken was goed uitgerust, maar er ontbrak een Nespressomachine. Verder was alles in orde, messen scherp, servies en glazen, potten en pannen. We voelden ons daar 's middags erg op ons gemak.
De parkeersituatie was ook in orde. Als er geen plek voor de deur was, dan in de volgende straat. Helaas hebben we in Maria geen restaurant gevonden. Winkelen om de hoek, geweldig aanbod en redelijke prijzen. Nogmaals, lof en dank aan deze plek! En hopelijk zien we elkaar snel weer.

5,0
5 5 5 5 5

A beautiful home away from home, tastefully decorated, perfectly equipped, wonderful hosts… we stayed for two months and left with a heavy heart!

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden een geweldige tijd in het herenhuis, dat in werkelijkheid nog veel mooier is dan op de foto's. Het huis biedt alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Helaas was het te koud om het zwembad te gebruiken, in plaats daarvan hebben we de avonden voor de open haard doorgebracht wat voor ons een hoogtepunt was. We zouden deze geweldige accommodatie meteen weer huren.

5,0
5 5 5 5 5

La maison de Martina est encore plus belle dans la réalité que sur le descriptif et les photos. Nous y avons passé un excellent séjour. Nous recommandons vivement cette adresse.

5,0
5 5 5 5 5

This house completely surpassed our expectations. The house is large and spacious with AC in all rooms. The outside area is perfect and always in the sun no matter the time of day. The house has everything you would need and there is a supermarket right down the road, as well as a number of cafes and restaurants in the main square. The area is beautiful and everyone was so friendly and helpful. We struggled with taxis and buses in the area as it’s quite remote so highly recommend hiring a car if you’re looking at going to the beach or surrounding towns. Honestly couldn’t recommend this house more, everything was perfect. We can’t wait to book again for next year!

5,0
5 5 5 5 5

Super schönes, sauberes AirBnb. Mit dem Auto sind es 20 min. bis zum nächsten Strand.


Contactpersoon

Bedrijf contacto-mallorca
Mevr. M. Prager

Mevr. M. Prager

Bent u op zoek naar een vakantiehuizenagent die zich aan de waarheid houdt in foto's en tekst? Wie neemt uw vragen serieus en is uw persoonlijke contactpersoon? Wilt u deskundig en individueel advies? Dan bent u in goede handen bij contacto-mallorca! Hier boekt u uw vakantie zo ongecompliceerd mogelijk. Ik ben Martina Prager. Ik regel al bijna twintig jaar een privé vakantieverblijf op Mallorca. Ik ben de contactpersoon voor iedereen die kwaliteit waardeert tijdens de vakantie en op zoek is naar het origineel. Naar mijn mening is Mallorca het beste te ontdekken in een vakantiehuis. Voor de selectie van mijn vakantiehuizen neem ik veel tijd en maak de selectie persoonlijk. Ik kan u dus deskundig advies geven. Voor alle accommodaties garandeer ik netheid, privacy, individualiteit en een goede tot eersteklas uitrusting. Elk kwartaal heeft zijn eigen charme en persoonlijke touch.


Andere accommodaties van Mevr. M. Prager

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Prager

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 394430

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/394430.htm


«Casa Abuela» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 18 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 57 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven