Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

XXL Appartement Moarhof

Sand in Taufers

Max.  8   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 8  gasten
130m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Onze liefdevol ingerichte flat in Zuid-Tiroolse stijl is met een grote keuken, plaats voor 10 personen. De woonkamer met houten lambrisering van de oude boerderij en boerenkachel is erg gezellig. De grote badkamer heeft een ligbad en douche (handdoeken beschikbaar), dagelijks Wc, 3 slaapkamers (2 tweepersoonskamers, een 3-4 bed kamer), groot balkon met zithoek en uitzicht op de bergen. We hebben ook een kaasmakerij met Zuid-Tiroolse specialiteiten
Licentie- of registratienummer: 21017.23

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Skilift 4 km

4 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.01 km

0.01 km

Bus 0.001 km

0.001 km

Station 25 km Bruneck

25 km

Snelweg-afrit 40 km Brixen

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Onze vakantiewoning ligt in het centrum van Ahornach, het ideale uitgangspunt voor wandelingen naar het natuurpark Rieserferner, kasteel Taufers of naar de watervallen en nog veel meer. In Sand in Taufers, waar u direct voor onze deur met de bus kunt starten, heeft u allerlei winkels om te flaneren of verschillende koffietentjes om een gezellige dag door te brengen. U kunt uw auto dus ook gewoon achterlaten. In Ahornach overheerst de zuidelijke invloed van het klimaat en wij zijn bijzonder beschermd dat het hier vaak rondom regent en droog blijft. In maart lopen de temperaturen vaak op tot 15 graden en in mei wordt het vaak 25 graden. De zomerse temperaturen blijven meestal tot eind september aanhouden. Zelfs in de winter is het een paradijs. Het kan flink sneeuwen, maar de wegen zijn altijd vrij. Het is dus moeilijk te zeggen wanneer de beste tijd is om Ahornach te bezoeken, want elk seizoen heeft zijn charme, hoewel de herfst bijzonder mooi is.

We hebben ook een flat op het zuidwesten waar de hele dag zon is. In het voorjaar is het bijzonder mooi als de mist in de dalbodem blijft hangen en de zon hier schijnt
In de zomer de hooibouw met fris geurend hooi rondom en de bloesempracht van de bergweiden en het mooie weer voor de wandelingen,
In de herfst, de dooi van de bergweiden en de kleurrijke bladeren, ook ideaal om te wandelen
In de winter trekken de sneeuw en de goed geprepareerde skipistes bezoekers aan en ook de kerstmarkten hebben hun bijzondere flair.

De Zuid-Tiroolse landbouw heeft sinds jaar en dag vorm gegeven aan een uniek en divers cultuurlandschap. Het is de basis voor ontspanning en recreatie.

De boerderij is de beste plaats om het leven van de boerenfamilie en haar tradities en gewoonten in onvervalste vorm te leren kennen.
Traditie is het motto van ons huis en Roland zal u met plezier vertellen hoe het vroeger in zijn jeugd was. De centrale ligging

van de vakantiewoning heeft natuurlijk enkele voordelen:
- het toeristenbureau van Sand in Taufers is met de bus (die voor ons huis stopt) in ruim 10 minuten te bereiken. Hier vindt u veel informatie en talrijke tips om uw vakantie in het Pustertal interessant en afwisselend te maken. Bovendien krijgt u ook alle informatie over de verschillende gastenkaarten.
- Voor boodschappen kunt u in Sand in Taufers naar de kruidenierswinkels of melk, boter en kaas en eieren kopen in onze boerderijwinkel. De supermarkt Despar met Zuid-Tiroolse specialiteiten en de bakkerij met vers brood en diverse bakkerswaren en ook de slagerij met hoogwaardige vleesproducten vindt u in het centrum van Sand in Taufers.
- Vanaf onze boerderij loopt ook een idyllische wandelroute naar Sand in Taufers, waar u vervolgens comfortabel met de bus naar terug kunt.
- Apotheek en dokter zijn dicht bij het busstation in Sand in Taufers
- om te winkelen zijn er enkele leuke winkels met een grote keuze aan schoenen, lederwaren, sport- en klederdrachtmode en nog veel meer
- Het zwembad met sauna en koffiehuis met terras ligt direct naast de landingsplaats voor paragliding, en de bushalte ligt er natuurlijk pal voor

Dankzij het milde klimaat groeit en bloeit hier een grote verscheidenheid aan kruiden in hun mooiste vorm. Vooral mediterrane kruiden zoals basilicum, salie, rozemarijn enz. geven de bereide gerechten de nodige pit
Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met Claudia
Onze productenhoek bevindt zich in onze boerderijwinkel in de kelder naast de kaasmakerij.

Onze producten worden gemaakt zonder conserveringsmiddelen, dus wij raden u aan ze in de koelkast te bewaren vanaf het moment van aankoop. Op het etiket vindt u ook de exacte bewaarinformatie

Claudia zal u graag de prijzen geven

Als u vragen heeft over de productie, neem dan contact op met Claudia of Roland

U bent ook welkom om voor vertrek een bestelling bij ons te plaatsen.
Onze vakantiewoning in Ahornach is modern en rustiek, comfortabel en vooral gezellig ingericht, met als doel u een zo vertrouwd mogelijke sfeer te bieden. We hebben een zeer ruim balkon, eigenlijk bijna een terras met 15 m² en een gezellige zithoek en grote parasol.
Hier kunt u genieten van uw vakantie met uitzicht op de prachtige bergen.
Het appartement is uitgerust met tegels en houten vloeren en vloerverwarming in de badkamer om een gezellige sfeer te creëren.
Ons appartement is nieuw en is ingericht met veel aandacht voor detail, dus we vragen u voorzichtig te zijn met de meubels en apparatuur.

De keuken

is uitgerust met vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, waterkoker, broodrooster, mixer, bestek, glazen, borden zijn ruimschoots aanwezig, evenals potten en pannen.


Recreatiemogelijkheden

Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:20
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 20 % 3 weken voor aankomst
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 31 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bei Stornierung bis 31 Tage vor Anreise fallen keine zusätzlichen Stornokosten an. Bei Stornierung innerhalb 30 bis 15 Tage vor Anreise fallen Gebühren in Höhe von 40% des gebuchten Gesamtbetrags an. Bei Stornierung innerhalb 14 bis 8 Tage vor Anreise fallen Gebühren in Höhe von 40% des gebuchten Gesamtbetrags an. Bei Stornierung innerhalb 7 Tage vor Anreise fallen Gebühren in Höhe von 70% des gebuchten Gesamtbetrags an.: Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung.

meer informatie:

Onze ruime badkamer
is uitgerust met badkuip, douche, bidet, toilet, handdoekenverwarmer en vloerverwarming.

In de dag-WC
er is een toilet, een urinoir en een wastafel.

Kamer 1:
de liefdevol ingerichte kamer heeft een tweepersoonsbed, een ruime kledingkast, toegang tot het terras en een prachtig uitzicht op de bergen.
Kamer 2:
heeft 2 eenpersoonsbedden en ruime kledingkast met uitzicht op de bergen
Kamer 3:
Het houten tweepersoonsbed is door boer Roland zelf getimmerd en de kist is nog een erfstuk van de oude boer Franz. Er is ook een uittrekbare bank waar 2 gasten kunnen slapen.

Wij bieden u graag onze boerderijproducten aan, zoals zelfgemaakte jam, bloemenzout, stroop, boter, kruidenboter, kaas, verse koemelk en eieren van onze kippen.
Je kunt dit allemaal krijgen in onze boerderijwinkel bij Claudia's.

Handdoeken en beddengoed worden bij aankomst verstrekt
Wij vragen u er voorzichtig mee om te gaan.

Een wasservice is beschikbaar voor onze gasten. Laat de gewenste kleren 's morgens voor Claudia's deur liggen en laat het haar weten. S Avonds kunt u de gewassen kleding ophangen aan het droogrek op uw terras
Per wasmachine Euro 5,00

Er is SAT TV in de salon en u kunt gebruik maken van onze gratis WLAN in alle kamers

Een bijzonderheid in de zitkamer is het oude plafond van onze oude boerderij en de boerderijkachel die voor behaaglijke warmte zorgt
De bank kan worden uitgetrokken voor 2 personen om op te slapen, en iemand anders kan ook comfortabel slapen op de kachelbank.
In het koude seizoen kun je Claudia vragen om het voor je op te warmen. Het hout hiervoor (de kakkerlak) wordt natuurlijk door ons geleverd. De foto's in de salon zijn een keer van Altbauer Franz in Hotel Moosmair op zondag na de kerk en boven de TV de "Stocker Tondl" die lange tijd schaapherder bij ons in de Jagdhausalm is geweest. Vanuit de keuken, de woonkamer en slaapkamer 1 heeft u direct toegang tot het terras.


om uw vakantie zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken, vragen wij u vriendelijk zich te houden aan onze
onze huisregels.

Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben, aarzel dan niet om tussen 8.00 en 20.00 uur contact met ons op te nemen.

Bel of schrijf me een bericht: 0039-340-0538406 Claudia

Aankomst:
vanaf 15.00 uur of volgens afspraak, is ons appartement klaar voor u om in te trekken, dan begint uw vakantie en wensen wij u een heerlijke en vooral ontspannen tijd.

Vertrek:

om 9.30 uur verzoeken wij u het appartement te verlaten.......Auf ein Wiedersehen bei Moarhof

Wij verzoeken u vriendelijk zich aan de aangegeven of afgesproken tijden te houden, zodat wij een grondige schoonmaak voor al onze gasten kunnen garanderen.
Inchecken: 1400
Check-out: 09.30
Aanbetaling: 20 % bij reservering
Laatste betaling: bij aankomst
Aanvullende informatie over de huurprijs:

toeristenbelasting 2,1€ € per nacht personen ouder dan 14 jaar


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-03-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2022

Eugenia L. uit Offenau

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie flat, super gastheren!

De flat is schoon, zeer ruim en comfortabel ingericht. We hebben er een heerlijke vakantie doorgebracht
Eieren, verse melk en kaas kunnen zelfs ter plaatse worden gekocht. Geweldige service!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Skivakantie, Romantische vakantie


Contactpersoon

Bedrijf XXL Appartement Moarhof - Hofkäserei Moarhof
Mevr. C. Eder

Mevr. C. Eder

Wij, Roland en Claudia Eder, runnen onze boerderij met een boerenkaasmakerij. We hebben 10 melkkoeien, 15 kippen, 1 hond, 3 katten en 5 varkens. Wij zijn boeren uit overtuiging en met veel liefde voor de dieren. Wij wonen op 1300 meter hoogte in Ahornach, de woonplaats van extreme bergbeklimmer Hans Kammerlander, en genieten elke dag van de prachtige omgeving met de Ahrntal bergen. We heten u van harte welkom in ons kleine paradijs. Roland & Claudia Eder


meer informatie

Objectnummer: 396923

Laatst bijgewerkt: 11.12.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/396923.htm

Mevr. Claudia Eder

Ahornach 38, Moarhof

39032 Sand in Taufers

0039(0) 03400538406

IT 02524060213


«XXL Appartement Moarhof» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 31 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven