Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Lady Maris with heated pool

Slatine

Max.  10   gasten
300m²  Woonoppervlakte
5 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 10  gasten
300m²
5 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Lady Maris is een nieuw gebouwde villa met een zeer comfortabel en ruim interieur van 360m², gelegen op een omheind perceel van 1000m². Het is ingericht met hoge kwaliteit en biedt alles wat een moderne gast nodig heeft voor een zeer comfortabel verblijf, volledig voorzien van airconditioning en gratis WiFi. De villa biedt verschillende zithoeken buiten, een whirlpool aan het zwembad en een Finse sauna. Georganiseerd op 3 niveaus, villa Lady Maris biedt 5 slaapkamers geschikt voor maximaal 10 personen. Elke slaapkamer heeft een en-suite badkamer en een balkon of een terras, en er is een mooi uitzicht op zee vanaf het pand.

Villa Lady Maris is gelegen in het zuid-oosten van Slatina op slechts 70m van het strand, op het eiland Čiovo verbonden met een brug met de beroemde stad Trogir met grote historische en culturele bezienswaardigheden, onder UNESCO biedt alles wat nodig is op loopafstand, mini-markt (200m), strand (70m), watersporten, restaurants (300m), bars (200m), massage service....of u kunt een mooie wandeling maken naar Slatine strand en de Kaap Čiovo (4km) met een prachtig uitzicht op Split. De stad Trogir is een echt levend museum in elke zin van het woord, met romantische binnenplaatsen, culturele en historische monumenten, kunst en originele architectuur. U kunt veel leren over het complexe erfgoed van deze stad. De luchthaven ligt op slechts 11 km afstand, en de beroemde stad Split ligt op slechts 30 km van de villa.

Villa Lady Maris biedt:
* Het buitenleven: Privé en verwarmd zwembad van 11m x 4m, met aangebouwde Whirlpool (beide met hetzelfde no-Chlorine systeem), een ruim zonneterras met 10 ligstoelen, een buitendouche, een eettafel en 2 parasols. Aan de andere kant van het eigendom is er nog een eethoek buiten met de barbecue, een loungehoek, twee parasols en mooi zeezicht
* De benedenverdieping: Een ruime en zeer comfortabele woonkamer met flatscreen-tv, airconditioning, glazen deuren naar de eethoek buiten, een volledig uitgeruste keuken met alles wat u nodig heeft voor uw culinaire expertise, een espresso-koffiezetapparaat DeLonghi, magnetron...en andere benodigde voorzieningen, een eettafel met glazen deuren naar de eethoek buiten. Er is een Finse Sauna ruimte met een douche en glazen deuren naar het zwembad, een zeer aangename 15 m² ruimte voor uw absolute ontspanning. Op de begane grond, in de hal is ook een wasserette met een wasmachine en een droger. Een apart toilet.
* De eerste verdieping biedt: Slaapkamer No1 met kingsize bed 180cm x 200cm met uitzicht op zee, en-suite badkamer met een douche, air-conditioning, een terras met uitzicht op zee. Slaapkamer No2 met kingsize bed 180cm x 200cm met uitzicht op zee, en-suite badkamer met een douche, air-conditioning, een balkon met uitzicht op zee. Slaapkamer No3 met kingsize bed 180cm x 200cm met uitzicht op het zwembad, en-suite badkamer met een douche, air-conditioning, een balkon met uitzicht op het zwembad en de buurt.
* De 2e verdieping biedt: Slaapkamer No4 met kingsize bed 180cm x 200cm met een ruim balkon met open uitzicht op zee, en-suite badkamer met een douche, air-conditioning. Slaapkamer No5 met kingsize bed 180cm x 200cm met een terras met uitzicht op het zwembad, en-suite badkamer met een douche, air-conditioning.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.07 km

0.07 km

Supermarkt 0.2 km

0.2 km

Restaurant 0.3 km

0.3 km

Stadscentrum 0.3 km

0.3 km

Bus 0.3 km

0.3 km

Luchthaven 11 km Split Airpot

11 km

Station 25 km Split railway

25 km

Snelweg-afrit 40 km Dugopolje

40 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Tijdens uw verblijf in Villa Lady Maris zijn er een aantal must-visit locaties zoals zeker de UNESCO stad Trogir (9km) die ook wel een stadsmuseum wordt genoemd vanwege zijn rijke culturele erfgoed en intacte authentieke architectuur. Dan de beroemde stad Split (33km) met zijn grote historische bezienswaardigheden zoals het paleis van Diocletianus en de oude stad, beschermd door UNESCO. U kunt een mooie tocht maken naar de Krka watervallen (1 uur rijden), adrenalinesporten beoefenen op Čiovo zoals een tocht met jetski's, een quadtocht of het eiland Čiovo verkennen met mooie wandelpaden.
Of geniet gewoon van uw welverdiende vakantie in dit geweldige en comfortabele vakantiehuis Villa Lady Maris, want het biedt alles wat u nodig heeft voor uw perfecte Kroatische vakantie.

Er zijn 5 beveiligde parkeerplaatsen op het privé parkeerterrein voor het huis
Locatie: 43.497778, 16.339369


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 400
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: bij aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving
Contant Betalen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Cancellation Policy: If the Guest wishes to cancel his/her reservation the Homeowner can keep: 40% of the total booking price if canceled 48 hours after deposit payment, to 60 days prior to the Check-in Date 50% of the total booking price if canceled 60-30 days prior to the Check-in Date 100% of the total booking price if canceled 30-0 days prior to the Check-in Date Guest can cancel for free in 48 hours after paying the Booking deposit (owner makes full refund)

meer informatie:

Extra diensten (niet inbegrepen) aanbevolen door ons agentschap Feriehome:
- U kunt een boodschappen levering bestellen vanuit het comfort van uw bank, geleverd in villa op afgesproken tijd;
- Geniet van een culinaire ervaring met in-villa privé kok die alles kan bereiden, van een romantisch diner tot een familie-vriendelijk diner;
- U kunt een in-villa massage krijgen van onze professionele masseuse die u haar therapeutische vaardigheden kan tonen;
- Krijg een gevoel voor de Adriatische Zee en wat zeilervaring met een zeilboot (+schipper);
- Maak een boottocht om de Midden-Dalmatische kust en de eilanden te verkennen...voor meer informatie staan wij tot uw beschikking en helpen u graag.
Kom naar Villa Lady Maris en beleef een geweldige en welverdiende vakantie in deze geweldige en nieuwe villa waar ons team 24/7 voor u klaar staat indien nodig
We kijken uit naar uw aanvraag
Uw Feriehome team


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
Bedrijf B. FerieHome

Bedrijf B. FerieHome

FerieHome is een klein agentschap dat gespecialiseerd is in het verhuren van zorgvuldig geselecteerde villa's met zwembad, wij bieden een persoonlijke en vriendelijke benadering waarbij wij streven naar het vinden van de perfecte villa voor uw Kroatische vakantie. Onze villa's zijn gelegen in Midden-Dalmatië, de meest populaire en mooiste Kroatische regio, en het biedt alles wat een moderne gast nodig heeft, ongeacht of onze gast een actieve, landelijke, avontuurlijke, familie, historische, medische, of andere soort vakantie wil, dit gebied past bij iedereen Wij doen de persoonlijke controle van elke woning en alles wat elke villa biedt, daarom, als de belangrijkste vertegenwoordiger van de accommodatie gepresenteerd op deze site, de beste prijs is gegarandeerd. We kijken ernaar uit om met u te spreken :)


Andere accommodaties van Bedrijf B. FerieHome

Alle accommodaties weergeven van Bedrijf B. FerieHome

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 397494

Laatst bijgewerkt: 03.09.2023

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/397494.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven