Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ferienhaus in Medemblik, Ijsselmeer

Max.  7   gasten
90m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 7  gasten
90m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
17% 25.04 tot 25.04.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
17% Korting 25.04 tot 25.04.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

22 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Wij hebben onze droom om een eigen vakantiehuis te bezitten, waargemaakt en willen die graag met u delen. We hebben het huis net overgenomen op 1 juli 2022, dus we zullen de advertentie blijven bijwerken en foto's en tips voor uitstapjes toevoegen.

Ons mooie, particuliere vakantiehuis met eigen aanlegsteiger in het EuroParcs Ijsselmeer (voorheen Bungalowpark Zuiderzee) in Medemblik, Noord-Holland, nodigt uit tot ontspannen boottochten, barbecues, vissen, zwemmen en spelen.

In de gezellige tuin vindt u vele zonnige en schaduwrijke hoekjes voor mooie dagen en avonden op het terras. De tuin is volledig omheind, zodat u ook als gezin met kleine kinderen kunt ontspannen.

Ga op verkenning in het vakantiepark of in de omgeving! Te voet, met de fiets of met de boot.

Het EuroParcs vakantiepark biedt vele leuke speeltuinen en een overdekt zwembad met een grote glijbaan, dus er zijn altijd activiteiten op het terrein, zelfs op regenachtige dagen.

Het zandstrand aan het Ijsselmeer is te voet snel te bereiken, direct tegenover het vakantiehuis achter de dijk. Daar kunt u genieten van uw rust, zandkastelen bouwen of zwemmen in het water. In Strandpaviljoen De Zoete Zee staan hapjes en drankjes voor u klaar, en de kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin.

Medemblik in Noord-Holland is de oudste stad van West-Friesland en zeer populair bij watersporters.

Surfen, zeilen, vissen, stand-up paddling, er is hier iets voor elke watersportliefhebber.

Het vakantiehuis

Op de begane grond is er een moderne, open keuken, de woonkamer met uitzicht op het water, een bijkeuken en het gastentoilet met douche.

De ingerichte keuken is uitgebreid met een gasfornuis, afwasmachine, magnetron, twee grote koelkasten met vriesvak, oven, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, serviesgoed en kookgerei.

De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over het terras op het water en de privésteiger, vanwaar u kunt vissen, lezen, zonnebaden of direct kunt gaan varen.

Via de grachten bereikt u Medemblik, de andere naburige plaatsen en via een vrije sluis direct het Ijsselmeer. U kunt uw eigen boot meenemen (er is een scheepshelling in het park) of er een huren op het terrein van EuroParcs.

We hebben een stand-up paddle board ter plaatse, die u gratis kunt gebruiken. We hebben ook 4 fietsen (2 met kinderzitjes) en een kinderfiets. Een kleine houtskoolbolgrill en een 3-pits gasgrill zijn beschikbaar voor barbecuen.

In de bijkeuken op de begane grond vindt u een wasmachine met droogfunctie, strijkplank, strijkijzer en droogrek, die u ook gratis kunt gebruiken.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers met comfortabele tweepersoonsbedden van 180 x 200 cm, alsmede een (kinder)slaapkamer met een hoogslaper. Het onderste bed in de kinderkamer kan worden uitgetrokken, zodat er drie personen kunnen slapen. In totaal is het huis geschikt voor maximaal 7 personen. Er is ook een badkamer op de bovenverdieping met douche, toilet en vloerverwarming, evenals een bergruimte of inloopkast die veel bergruimte biedt.

Als u met kleine kinderen op vakantie bent, kunt u gebruik maken van de kinderstoel, een reisbedje, een babybadje en een gezellige kinderzitjeshoek.

Beddengoed, handdoeken en theedoeken zijn momenteel niet beschikbaar, gelieve deze zelf mee te brengen.

Het vakantiehuis wordt particulier verhuurd, maar u kunt toch gebruik maken van de vele geweldige recreatiemogelijkheden van EuroParcs. Het zwembad met apart kinderbad en glijbaan kost ongeveer €4 per persoon. Er zijn ook veel speeltuinen, sportvelden, een tennisbaan, bootverhuur, fietsverhuur en een restaurant met een bar. Er is zelfs een broodbezorgservice vanaf het park, en de supermarkten Aldi en Albert Hejn liggen op slechts een paar minuten fietsen.

Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 7 personen (+ kleine kinderen die in het bed van de ouders of in een reisbedje slapen).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.2 km

0.2 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 1.4 km

1.4 km

Luchthaven 70 km Schiphol Amsterdam

70 km

Station 2 km Station Medemblik

2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

De omgeving

Het havenstadje Medemblik is te voet, per fiets of per boot te bereiken. Er zijn goede mogelijkheden om te winkelen, leuke restaurants en cafés.

Ook de omliggende plaatsen Enkhuizen en Horn zijn een bezoek waard. Amsterdam ligt op slechts 30 minuten rijden met de auto en de Noordzeestranden zijn in ongeveer 45 minuten te bereiken.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Daarnaast is er een borgsom van € 250, die binnen 7 dagen na vertrek wordt overgemaakt als alles in orde is.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • 100% Rückerstattung, wenn Sie mind. 60 Tage vor Check in stornieren. Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 15 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tage vor Check-in vorgenommen werden, findet keine Rückerstattung statt.

meer informatie:

Wij verheugen ons op uw bezoek en wensen u een heerlijke, ontspannen vakantie in Noord-Holland.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 21-04-2024


32 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

April 2024

Michaela C. uit Lichtenfels

4,2
5 4 5 5 2

Tolles Haus mit super Lage.

Wir hatten eine tolle Zeit in diesem Haus. Alles da was man braucht. Medemblik hat uns auch sehr gut gefallen. Schöne Runden mit dem Hund.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Maart 2024

Harald M. uit Köln

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooi verblijf met Pasen.

We hadden een prettig en ontspannen verblijf in dit vakantiehuis met 5 volwassenen, twee kinderen en een hond. De uitrusting was goed, alles was schoon en het contact met mevrouw Ulbricht was erg aardig en volkomen ongecompliceerd. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Februari 2024

Markus G. uit Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ein sehr tolles Ferienhaus in einer schönen Umgebung, ideal für entspannte Ferien.

We hebben onlangs met drie volwassenen en twee honden dit geweldige vakantiehuis gehuurd en zijn absoluut tevreden met wat we hebben gevonden. Wat betreft voorzieningen, netheid en locatie waren we meer dan tevreden. Het enige nadeel is de trap naar de eerste verdieping die extreem steil is en niet per se geschikt is voor honden, maar over het algemeen is dit echt een geweldig vakantiehuis op een fantastische locatie voor een zeer redelijke prijs. Bedankt voor de gastvrijheid en misschien tot de volgende keer.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

December 2023

Claudia D. uit Bonn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Pure ontspanning

We (2 adults, one dog) have spent a week here over New Year's Eve and were very satisfied: We found the house very clean, the large kitchen was super equipped. Exactly as described. There are ample opportunities for nice walks and swimming for dogs here. Additionally, it was very pleasant that there is a parking space right in front of the house. However, a large parking lot is also not far away.
The garden is completely fenced and with the many seating areas and the lush greenery right by the water, it feels very cozy. We were able to let our dog run here without any problems. The boat can also be used, along with SUP and bicycles. The landlady even provided an illustrated instruction for it.
The contact with the landlady was very nice and uncomplicated. We would love to come back ;-)

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Oktober 2023

Elke R. uit Ulmen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vakantie met familie en hond

We hebben daar een paar mooie dagen doorgebracht met 2 tieners en een hond. We vonden het huis heel schoon en er ontbrak niets, zeer goede uitrusting, zoals beschreven. We voelden ons daar zeer comfortabel, zoals thuis. Het hoogtepunt was de kleine roeiboot met elektrische motor.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Oktober 2023

Petra W. uit Hürtgenwald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Mooie tijd met de hond

Een geweldig huis op een verzorgd vakantiepark. We voelden ons zeer comfortabel met drie personen en een grote hond. De keuken is perfect uitgerust. Er zijn veel kinderspeelgoed aanwezig. Fietsen, een boot, een stand-up paddle, alles is er. Als je je hier verveelt, kan niemand je helpen. Medemblik is een sympathiek stadje, Hoorn en Enkhuizen zijn een bezoek waard en natuurlijk is de nabijheid van Amsterdam noemenswaardig. Bedankt voor de mooie tijd aan de sympathieke verhuurders.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

September 2023

Vanessa K. uit Bad Neuenahr-Ahrweiler

5,0
5 5 5 5 5

Mega

Die Unterkunft hat eine super Lage und viel Ausstattung.
Wir waren mit Hund dort und es war wirklich toll.
Fahrradtouren,Boats fahrten und Strandspaziergänge waren Teil unseres Aufenthalts.
Wirklich sehr empfehlenswert

Aanbevolen voor: Avontuur en actief

September 2023

Wencke G. uit Fernwald

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis direct aan het water

De locatie direct aan het water is perfect - vanaf het terras in de kleine tuin kun je uitstekend naar het water kijken en ontspannen. Het vakantiehuis zelf is zeer goed uitgerust en schoon. De tegels op de begane grond zijn geweldig voor vakantie met honden en regenachtig weer :-) De trap naar de bovenverdieping en dus naar de slaapkamers was te steil voor onze honden, maar ze bleven gewoon beneden. Er zijn veel mooie wandelmogelijkheden, stranden en kleine winkels in Medemblik en omgeving. Over het algemeen zeer aan te bevelen - ook voor vakantie met kinderen en/of honden.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2023

Johannes W. uit Ochtendung

4,8
5 4 5 5 5

Sehr entspannend

Super lage angenehme Atmosphäre...

Gross genug mit 3 Erwachsenen 2 tennagern und 1 Cane Corso!!!!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Familie S. uit Heilbronn

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Ongecompliceerde vakantie met hond

Wij (2 volwassenen) hebben 12 dagen met een hond doorgebracht in het mooie vakantiehuis. We vonden het geweldig dat er naast de grote algemene parkeerplaats ook een eigen parkeerplaats was voor 1 voertuig direct bij het huis. Voor de gehele duur van ons verblijf kostte de parkeerkaart €12 (te verkrijgen bij de parkeer receptie). Omdat de trap naar de bovenverdieping in het huis een beetje steil is en onze hond al wat ouder is, kon hij de trap naar de bovenverdieping niet gebruiken. Dit was echter de enige beperking voor onze hond vanwege zijn leeftijd. Verder was alles geweldig. Op de beneden- en bovenverdieping is er een stofzuiger, wat geweldig is omdat je de stofzuiger dan niet op en neer hoeft te dragen. De uitrusting in het huis is zeer goed, alles is aanwezig wat je nodig hebt. Alle apparaten werken - wat we tijdens andere vakanties in vakantiehuizen wel eens anders hebben meegemaakt. De buitenruimte met tuin, tafel en stoelen en eigen steiger en boot is geweldig. De omgeving biedt goede mogelijkheden om te wandelen, zwemmen, winkelen, etc. - zelfs zonder fietsen konden we veel ondernemen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Juli 2023

Ivonne S. uit Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een prachtige week met helaas wisselvallig weer

We hebben een geweldige week gehad op een locatie direct aan het water. Alle vakantiehuizen in dit vakantiepark liggen aan een klein kanaal, zodat je in de tuin kunt zitten en naar het water kunt kijken. Alleen daarom is dit huis al een droom. Het vakantiehuis is uitstekend uitgerust, voldoende servies, potten en andere gebruiksvoorwerpen, alles is er. Zelfs bij slecht weer kun je comfortabel zitten en naar de regen kijken. Zeker niet zo geweldig als bij mooi weer, maar toch. Naar het strand hoef je alleen maar een weg en de duinen over te steken. Als je naar rechts gaat over de duinen, is er een mooie hondenwandeling om te maken. Ondanks het regenachtige weer hebben we veel kunnen doen, het stoommuseum is op loopafstand. Anders ben je snel in Enkhuizen, Hoorn of Medemblik. Daar zijn overal geweldige bezienswaardigheden die ook leuk zijn voor kinderen. In iets meer dan een half uur rijden ben je aan de andere kant aan de Noordzee, als je een keer naar de "echte zee" wilt.
Het contact vooraf verliep eenvoudig en snel, tijdens onze vakantie was er geen communicatie nodig, omdat alles goed verliep.
Al met al een geweldige week die we graag nog een keer willen herhalen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Juli 2023

Petra B. uit Düsseldorf

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Gezinsvakantie

We verbleven 10 dagen in het huis met vier volwassenen en twee kleine kinderen. Het huis is zeer goed uitgerust, veel serviesgoed, twee koelkasten, gezellige zithoek, grote eettafel. Kleine douche beneden, waarbij de douche groot genoeg is. Grotere badkamer boven met een tweede douche zonder bad (als iemand het wil weten). Ook boven zijn er drie slaapkamers, waarvan één met een stapelbed.
Verder heeft het huis een mooie kleine tuin, er is een gasbarbecue, een houtskool barbecue, vier fietsen, twee kinderzitjes, een supboard, een bootje met een elektrische motor, die minstens een uur meegaat op stand drie. Het hoogtepunt van het hele gebeuren is het strand, op slechts een steenworp afstand van het huis. Daar is ook een leuke strandbar. Een parkeerplaats direct voor het huis, en nog meer recht tegenover. We voelden ons helemaal op ons gemak.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juni 2023

Marc K. uit Breckerfeld

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

: vakantiehuis

We waren er als gezin en alles was geweldig. Het vakantiehuis direct aan het water nodigt uit om te ontspannen en tot rust te komen. Het huis is uitgerust met alles wat je nodig hebt. De communicatie met de verhuurder verliep ook prima, alles was vriendelijk en goed georganiseerd. We bevelen de accommodatie graag aan.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2023

Andreas S. uit Kamp-Lintfort

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onvoorwaardelijk aan te bevelen....

We zijn aangekomen met 2 koppels, 2 kinderen en een hond. Het huis heeft 3 slaapkamers die qua grootte allemaal tamelijk bescheiden zijn, maar aangezien je er voornamelijk alleen om te slapen bent, is het geen enkele uitdaging. Een slaapkamer is echter een uitgesproken kinderkamer met een stapelbed en een uitschuifbaar bed. Een overnachting met 6 volwassenen zal daar zeker wat moeilijker zijn. Maar dat ter informatie, zodat je weet wat je kunt verwachten.

De uitrusting van het huis is erg goed. De keuken heeft 2 koelkasten, waarvan één met een groter vriesvak. Er is ook een behoorlijk grote gasbarbecue en een houtskoolbarbecue beschikbaar. Er zijn ook enkele spellen beschikbaar.

Achter het huis aan de gracht ligt een boot met elektrische motor waarmee je een beetje door de gracht kunt varen.

We kunnen het huis zonder voorbehoud aanbevelen. Hier kun je goed ontspannen en genieten van je tijd.

De communicatie met de verhuurders was altijd vriendelijk en goed.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Mei 2023

Barbara S. uit Riedelberg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooie vakantie in Medemblik.

We hadden het vakantiehuis van de familie Ulbricht voor 2 weken gehuurd en hebben een geweldige tijd gehad in Medemblik. Het is een erg mooi huis, licht, schoon, gezellig en rijkelijk uitgerust. Fietsen, bootjes, stand-up paddle boards, een barbecue, spellen, alles is er! Je kunt naadloos van het dagelijks leven overstappen naar de vakantie. De bedden zijn comfortabel, we hebben heel goed geslapen. Het is ook zeer goed gelegen. Hoewel het aan de rand van de plaats is, ben je toch in twee minuten (!) lopen op het strand en in een paar minuten fietsen in het centrum en in de supermarkt. Ondanks de nabijheid van het zwembad, de bootverhuur en de parkeerplaats was het er rustig. We voelden ons erg op ons gemak!

Mei 2023

Familie E. uit Alsdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Overal tevreden

We zijn vaak in Nederland op vakantie geweest en hebben heel wat meegemaakt.

In deze accommodatie waren we van begin tot eind helemaal tevreden. Het ontbrak aan niets. Geweldige locatie, geweldig ingericht huis, geweldige extra mogelijkheden zoals de huisboot (niet te vergeten, zwemvesten in alle mogelijke maten aanwezig en sinds kort een elektrische motor), het SUP board of de fietsen. Wil je barbecueën, dan is er een grote gasbarbecue of een houtskoolbarbecue.

Het huis heeft alles wat u nodig heeft. De keuken heeft 2 koelkasten met vriezers, een oven, een 4-pits kookplaat en veel kleine apparaten die u nodig heeft. Een ander hoogtepunt is de wasmachine-droger. U hoeft niet per se veel kleren mee te nemen, want u kunt er comfortabel wassen. Op de begane grond is er een kleinere badkamer met toilet en douche.

Boven zijn de 2 grote slaapkamers en een kinderkamer, evenals een grotere badkamer, ook met douche en toilet. Er is ook een bergruimte boven.

In de omgeving is veel te doen, u bent snel op het kleine maar mooie strand en 's avonds kunt u op het terras genieten van de zonsondergang. Ook bent u snel in het centrum van Medemblik, waar u heerlijk kunt winkelen.

De communicatie met de verhuurster verliep altijd vlot, snel en zeer vriendelijk. Ook de afhandeling was zeer goed. Veel dank daarvoor.

We kunnen het huis alleen maar aanraden voor gezinnen, ook met honden.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

April 2023

Jasmin H. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Onverslaanbaar voor gezinnen

We waren in de accommodatie met vier volwassenen en drie kleine kinderen, evenals een hond, en kunnen alleen maar positieve dingen melden. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de kinderen want alles is omheind en beveiligd. Het was voor iedereen heerlijk om op de steiger te zitten en naar de eenden te kijken. Het strand op 5 minuten afstand was een populaire plek om te verblijven. Alle supermarkten en een klein dorp in de buurt. Uitgebreide wandelingen met geweldige uitzichten waren een geweldige ervaring voor hond en ons. Bestemmingen waren onder andere het prachtige kasteel en een kinderboerderij. Op het park zelf kunnen we ook zonder voorbehoud de speeltuinen en het zwembad aanbevelen. Het restaurant biedt ook een goede selectie tegen redelijke prijzen. De volwassenen aten terwijl de kinderen in het zicht speelden. De droom van elke ouder. Het contact met de verhuurster was altijd vriendelijk en beleefd en we kregen altijd snel feedback als er vragen waren. Bovenal was de netheid van de accommodatie erg belangrijk voor ons allemaal en we hadden niets te klagen. Parkeren direct voor de deur, geweldig met de kinderen en bagage.
We zullen zeker terugkomen. Bedankt voor een heerlijke tijd.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2023

Rabea W. uit Reken

4,8
4 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig huis met eigen aanlegsteiger

Het huis is zeer goed uitgerust. De keuken biedt alles wat je nodig hebt om te koken en een hoogtepunt is de populaire gasbarbecue.
Het huis is omheind en dus kunnen zelfs kleine kinderen met een goed gevoel de tuin in.
De eigen roeiboot van het huis biedt de mogelijkheid om de kanalen te verkennen. Voor vissers een zeer goede mogelijkheid om een goede vangst te doen vanaf het land of het water.
Het strand ligt op 5 minuten loopafstand en was niet te druk. De uitgestrekte Noordzeestranden liggen op ruim 35 minuten afstand. Hoorn met zijn goede winkelmogelijkheden is ook gemakkelijk te bereiken.
Er is een geweldige viswinkel in het stadje Medemblik, dat met de fiets in 10 minuten te bereiken is.
Wij komen graag terug.
Het contact verliep soepel.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

April 2023

Agnes P. uit Iserlohn

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Paasvakantie

Alles was geweldig, het huis is perfect gelegen, alles direct bereikbaar.
Een parkeerplaats voor de deur en een enorme parkeerplaats tegenover het huis.
Het weer was geweldig, we konden genieten op de steiger en ook relaxen op het strand, dat op 2 minuten lopen ligt.
Het park is geweldig, zwembad om de hoek.
Medemblik Centrum en de haven zijn dichtbij, daar hebben we ook gewandeld.

Zouden graag nog eens komen

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie

Maart 2023

Doro K. uit Swisttal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Goed uitgerust vakantiehuis met charme

We waren met 4 volwassenen, 3 kinderen en een hond in het prachtige huis.

De kamers hebben een goede indeling en de bedden zijn zeer comfortabel. De directe ligging ten opzichte van het strand is optimaal. De tuin zorgt voor directe ontspanning. Omdat het volledig omheind is, kon de hond zich ook vrij bewegen. We konden de roeiboot niet gebruiken vanwege het weer, maar in de zomer zou het een hoogtepunt zijn, vooral voor de kinderen. De badkamers zijn het vermelden waard. Zoals het hele huis zijn ze schoon en up-to-date. De verwarming droeg bij aan het comfortabele klimaat bij de lage buitentemperaturen. Het contact met de hospita verliep vlot en we kregen altijd onmiddellijk een leuk antwoord.

We komen graag terug en geven onze volledige aanbeveling.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Februari 2023

Christine H. uit Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Huis aan het meer

We mochten hier 2 dagen verblijven met ons hondje. We hebben er geen seconde spijt van gehad! Mooi, goed onderhouden, schoon huis op een geweldige locatie. Direct aan het water en ideaal om te vissen...we hadden geluk en hebben een geweldige vangst gedaan! Het strand ligt ook bijna voor de deur. De uitrusting van het huis is uitstekend. We komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Februari 2023

Annika S. uit Bornheim

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Mooi vakantiehuis

We hebben erg genoten van ons verblijf hier.
De uitrusting was goed. We werden door de gastheren uitvoerig geïnformeerd over alles wat we zelf moesten meenemen, zodat het ons aan niets ontbrak. Vooral onze 3-jarige metgezel was erg blij met wat kinderboeken en ander speelgoed!
Vooral de locatie beviel ons.
De communicatie met de verhuurders was ook zeer aangenaam en we voelden ons zeer goed geïnformeerd en geadviseerd.
Absoluut een aanrader.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

December 2022

D. E. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Oudejaarsweekend

We kwamen met 6 personen, 2 kinderen en 4 volwassenen, om het nieuwjaarsweekend door te brengen. Bij ons was de hond van onze familievriend.

Het huis is ideaal gelegen, ongeveer 2 minuten van een prachtig strand en ook het centrum is op loopafstand. Het strand is ruim en schoon, natuurlijk niet bruikbaar om te zwemmen eind december, maar zeker een hoogtepunt in de zomer. Er is een gezellig strandpaviljoen direct aan het eerste strandgedeelte, waar u heerlijk kunt eten en drinken en waar u bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten.
Het hele gebied biedt veel wandelpaden, die we vaak gebruikten voor wandelingen met de hond en de kinderen.
Het centrum van Medemblik is een typische kleine/middelgrote Nederlandse kustplaats. Hier vindt u vele winkels, snackbars en bars. Het Koningin Emma Park ligt in de directe omgeving. Dit biedt veel speelmogelijkheden voor kinderen, kleine dierenverblijven en ligt ook dicht bij de kust. Excursies naar de omliggende steden zijn ook gemakkelijk. Alkmar en natuurlijk Amsterdam zijn zeker een reis waard. Maar onze accommodatie was eigenlijk het echte hoogtepunt. Door het nogal slechte weer zijn we langer in het huis gebleven, wat zelfs met kinderen geen probleem was. Speelgoed en "kinderhoekjes" zijn voorzien ;) De uitrusting laat niets te wensen over. In de 2 badkamers is alles aanwezig om eten te bereiden, te ontspannen of je op te frissen. Het huis heeft een directe toegang tot de kreek, een boot, een schuurtje, een barbecue, terrasmeubilair en een parkeerplaats voor de ingang. De hele accommodatie is kindveilig, wat ons verblijf meer stressvrij maakte ;) De verhuurders zijn erg aardig, altijd beschikbaar en goed geïnformeerd over de omgeving en het huis. We komen graag nog eens terug en bevelen het zonder voorbehoud aan! Bedankt;
)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie

December 2022

Louay G. uit Winterswijk

5,0
5 5 5 5 5

Best place ever

The location of the property was perfect - it was just a short walk to the bus station.
The property was in excellent condition - it was clean and well-maintained, and had all the amenities we needed for a comfortable stay.
The property was so comfortable and cozy - we all slept really well in the comfortable beds, and the living room was a great place to relax after a day of exploring.
The owner was so helpful and responsive - they answered all of our questions promptly and were always available if we needed anything.
Overall, we had a fantastic stay at the property. We would definitely recommend it to friends and hope to stay there again in the future.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Romantische vakantie

December 2022

Alexander B. uit Oberhausen

4,8
5 5 5 5 4

Schönes solides Urlaub Domizile

Schönes Häuschen am schönen Ort.
Vermieter super nett .
Waren nur ein Wochenende da und dafür alles was man braucht verfügbar.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Strandvakantie, Romantische vakantie

Oktober 2022

Walter u. Doreen W. uit Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi en goed gelegen vakantiehuis

Het vakantiehuis ligt op een zeer mooie locatie, niet ver van het kleine strand, en Medemblik ligt op slechts 15 minuten lopen
Het huis zelf is zeer goed ingericht en het ontbreekt aan niets. De verhuurders zijn erg aardig en gemakkelijk te contacteren als je vragen hebt. Al met al een super leuke vakantie. We komen graag terug.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Ralf W. uit Voerde

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis op een zeer goede locatie

We kunnen het alleen maar eens zijn met onze voorgangers. Zeer goede locatie, goede faciliteiten en meer. We waren er maar vier dagen en konden de overvloedige accessoires (fietsen/boot/barbecue) niet gebruiken vanwege het weer, maar het was toch een zeer aangename tijd. Het dorp ligt op loopafstand en heeft visueel veel te bieden. Er zijn voldoende restaurants beschikbaar.
Wij willen ook het aangename contact met de verhuurster benadrukken.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2022

Benjamin B. uit Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Geweldig vakantiehuis met mooie inrichting

Voor onze korte vakantie wachtte ons een geweldig vakantiehuis in het stadje Medemblik. Het huis ligt iets buiten het centrum, direct aan een kanaal, waardoor u vanaf het terras kunt genieten van een gezellige sfeer. Een ruime tafel voor twee gezinnen, evenals een gasbarbecue en een houtskoolbarbecue zijn ook beschikbaar in de buitenruimte. U kunt ook excursies maken met de fietsen of de boot.

Het woongedeelte binnen biedt ook voldoende ruimte. De drie slaapkamers zijn netjes ingericht, de badkamers zijn in goede staat. De keuken biedt al het nodige kookgerei. Kortom: Voor ons viel er absoluut niets te klagen. We voelden ons helemaal thuis en het contact met de verhuurders (familie Ulbricht) was te allen tijde snel en ongecompliceerd!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2022

Hans-Peter S. uit Korschenbroich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

1A

Zeer mooi huis, goed ingericht met alles wat je nodig hebt
Keuken en woonkamer gewoon geweldig
Aan iedereen is gedacht, boot voor de deur, fietsen in de schuur, twee keer barbecue
De zee ligt op slechts 5 minuten afstand
Medemblik is een geweldige stad
We waren er met onze hond en hij had veel plezier, inclusief pijnlijke spieren van al het lopen
Wij kunnen dit huis en de familie Ulbricht alleen maar met een zuiver geweten aanbevelen

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier

Augustus 2022

Anika R. uit Magdeburg

4,8
5 5 5 5 4

Sehr schönes Ferienhaus

Das Ferienhaus liegt an der Ortsgrenze von Medemblik. Mit dem Rad fährt man nur 5 min bis ins Centrum. Hier kann entspannt geschlendert, gegessen oder eingekauft werden. Auch zum Strand ist es nur ein "Katzensprung". Das war perfekt für uns mit Kleinkind, so hatten wir keine weiten Wege.

Das Haus hat alles was man für einen Selbstversorger Urlaub braucht. Die Küche ist vollständig ausgestattet an Geschirr und Kochutensilien. Lediglich einen Lappen und Küchenkrepp sollte selbst mitgebracht werden. Die drei Schlafräume sind vollkommen ausreichend. Es sind zwei Doppelbetten (Ikea) vorhanden und ein Kinderzimmer mit einem Doppelstockbett. Ebenfalls befindet sich im Obergeschoss ein Ankleidezimmer, sodass alle Sachen gut verstaut werden können. Was ebenfalls perfekt für uns mit Kleinkind war, ist die vorhandenen Waschmaschine.

Für Kinder gab es etwas Sandspielzeug, einen Kindertisch mit Stühlen, einen Hochstuhl und einen Fahrradsitz auf einem vorhandenen Damenfahrrad.

Auch unsere Hündin hat sich im Haus als auch im Garten sehr wohlgefühlt.

Absolut positiv war der rege Kontakt mit der Inhaberin Frau Ulbricht. Eine zeitnahe Rückmeldung war immer gegeben. Auch konnte man sie während des Aufenthaltes kontaktieren insofern Fragen aufkamen. Wirklich klasse!!!!

Wir kommen bestimmt wieder.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Augustus 2022

Beate T. uit Leipzig

5,0
5 5 5 5 5

Traumurlaub in Medemblik

Das Ferienhaus besitzt einen eigenen Steg, ein Boot, ein SUP und Fahrräder, da konnte der Urlaub gleich starten. Familie Ulbricht, welche sich erst kurz vor unserem Urlaub ihren Traum mit diesem Haus erfüllt hatte, hatte stets ein offenes Ohr und war jederzeit erreichbar. Man merkte an der herzlichen Art, dass sie einem den Urlaub von Anfang an versüßen wollten.
Selten habe ich eine so gut ausgestattet Küche mit mehr als ausreichend Geschirr und Besteck erlebt. So musste der geräumige Geschirrspüler nicht ständig laufen. Der Gasherd funktionierte so gut, das ich mir wünschte einen solchen zu Hause zu haben. 2 Kühlschränke und ein Gefrierschrank mit 3 Fächern bietet viel Platz zum Kühlen. Ein kleiner Grill und ein Gasgrill laden zum Grillen ein.
Medemblick ist eine wunderschöne holländische Stadt, die viel zu bieten hat. Eine Tour mit der historischen Dampflokomotive nach Horn (mit dem Bus 139 kommt man bequem zurück) oder eine Fahrt mit dem Dampfschiff nach Enkhuizen (mit dem Rad ging's zurück) oder das Dampfmaschinen Museum. Verschiedene Sandstrände laden zum Baden im IJsselmeer ein. Der erste ist keine 200m nur einmal über den Damm entfernt. Auch die Nordseestrand können schnell mit dem Auto erreicht werden. 14 Tage reichen gar nicht aus um alles zu erleben. Wir kommen sehr gerne wieder.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2022

Peter M. uit Bohmte

5,0
5 5 5 5 5

Die Wohnung ist top gelegen und gut ausgestattet.

Folgende Highlights haben uns besonders gefallen:
- eigener Steg am Haus
- 50 Meter bis zum Hallenbad
- 50 Meter bis zur Parkrezeption und Restaurant (Brötchenservice möglich)
- 50 Meter bis zum Tennisplatz
- langer Sandstrand geschätzt 200 Meter entfernt (dichter ran geht nicht)
- Haus und Küche gut ausgestattet.
- 2 Badezimmer
- und ein SUP Board !!!!
- 4 Leihfährrader für Erwachsene, 1 Kinderfahrrad, 1 Tretroller
- nette Vermieter
- für kleine Kinder gibt es Spielsachen und ein Treppenschutzgitter. Auch ein Zaun zum Steg schützt vor Unfällen

Alles zusammen, sehr zu empfehlen. Deutlich besser als die vom Park vermieteten Häuser.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie A. Ulbricht

Familie A. Ulbricht

Wij hebben onze droom om een eigen vakantiehuis te bezitten, waargemaakt en willen die graag met u delen. Wij hebben zelf twee kleine kinderen en het huis is dus gezinsvriendelijk.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 398698

Laatst bijgewerkt: 21.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/398698.htm


«Ferienhaus in Medemblik, Ijsselmeer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 32 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
17% Korting 25.04 tot 25.04.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven