Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis "Anna

Greetsiel

Max.  4   gasten
75m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
75m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Het huis is ingericht in landhuisstijl. De ruime ramen in de slaapvertrekken en de helder geschilderde muren en witte kamerdeuren zorgen voor een aangename woonsfeer.
Alle ramen zijn voorzien van een hor en ondoorzichtige plisségordijnen. In de slaapkamers zijn er extra verduisterende plisségordijnen.

De accommodatie heeft een kleine hal op de begane grond, van waaruit de badkamer met daglicht, de berging met wasmachine (bovenlader) en een slaapkamer (1 eenpersoonsbed) vertrekken. Een tussendeur leidt naar de woonkamer met ingerichte keuken, eetset, gezellige hoekbank en terras
Boven is er een gastentoilet, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en toegang tot het balkon.

Het vakantiehuis Anna heeft dus in totaal 3 slaapkamers:
Eerste verdieping: 1 slaapkamer met tweepersoonsbed (180 x 200 cm), 2 nachtkastjes met bedlampjes, kledingkast, kleine TV.
Eerste verdieping: 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80 x 200 cm elk), 2 nachtkastjes met bedlampjes, kledingkast.
Begane grond: 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed (80 x 200 cm), 1 nachtkastje met bedlampje, kledingkast.

In de pas gerenoveerde doucheruimte met daglicht op de begane grond is er een douche met vlakke toegang naast de WC. Een verlichte spiegel, een wastafel en een hangkast voor het opbergen van persoonlijke spullen ronden het gevoel van welzijn in de badkamer af.

De kleine berging in de gang voor het woongedeelte (naast de badkamer) bevat diverse schoonmaakspullen (bezem, stofzuiger...), evenals een kleine bovenlader wasmachine en een strijkijzer en strijkplank, die gratis tot uw beschikking staan.

In het woongedeelte vindt u de open keuken en de eettafel voor maximaal 6 personen. In de volledig uitgeruste keuken vindt u onder andere:
Vaatwasser - Koelkast met vriesvak - Magnetron - Keramische kookplaat met oven - Koffiezetapparaat - Broodrooster - Blender - Eierkoker

Een gezellige grote hoekbank nodigt u uit om te blijven hangen en te dromen bij de decoratieve open haard. Voor uw vermaak vindt u een flatscreen-tv met Blue-Ray-speler, evenals een radio-CD-speler (Bluetooth, DAB ...) en een kleine spelcollectie met diverse kaartspellen in de tv-ladekast. Het W-LAN met gastentoegang (surfen en e-mail) staat u gratis ter beschikking vanaf 17.08.2022.

Vanuit het woongedeelte bereikt u via een deur het overdekte terras (op het zuidwesten). Op het daar aanwezige tuinmeubilair kunt u op ontspannen dagen en avonden van de zon genieten, een gezellige barbecueavond doorbrengen of met uw kinderen op het gazon spelen. Een parasol zorgt voor extra schaduw op mooie zomerdagen.

Voor onze kleine gasten..
een reisbedje (incl. matras en lakens), een kinderstoel, schildergerei en bouwblokken zijn beschikbaar indien gewenst. In de tuin staat een kleine overdekte zandbak met wat speelgoed. De grote speeltuin in het centrum van Greetsiel ligt op ongeveer 10-15 minuten lopen.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 20 km

20 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 154 km Flughafen Bremen

154 km

Station 21 km Norddeich Mole

21 km

Snelweg-afrit 20 km Emden Mitte

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het vakantiehuis is gelegen in een rustige vakantiehuis nederzetting. Het centrum van Greetsiel met zijn romantische haven (met onder andere de grootste kottervloot van Oost-Friesland), de verschillende restaurants, cafés, ijssalons en andere winkelmogelijkheden (EDEKA) en het toeristeninformatiecentrum met zwembad en groot saunalandschap liggen op ca. 10-15 minuten loopafstand. Speeltuinen, het zwemmeer en de dijk zijn ook op loopafstand.
De beroemde vuurtoren van Pilsum ("Otto" vuurtoren) staat in het naburige dorp Greetsiel, maar is vanuit het huis gemakkelijk te bereiken tijdens een ontspannende wandeling over de dijk (ca. 4 km).

Beleef een traditionele theeceremonie in het café van de beroemde tweelingmolens, probeer verschillende soorten ijs of gebak in de twee ijssalons van Greetsiel in de zomer of neem vers gevangen vis mee voor onderweg of naar uw vakantiehuis.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Inline skaten
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 %
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 1 dag voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 1 dag voor de check-in aangevraagd is, wordt het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.

meer informatie:

Greetsiel is een romantisch vissersdorp, en als je er eenmaal bent geweest, kom je altijd weer terug.

In de omgeving zijn er veel excursiebestemmingen, zoals het zeehondenstation in Norddeich en het recreatiebad "Ocean Wave" om te spelen en stoom af te blazen.

Emden ligt ook op ongeveer 20 km afstand met de "Ottifanten" die u verwelkomen vanuit het "OTTO Huus" aan de haven. Hier komt u zeker oude bekenden tegen in het Otto Waalkes Museum.

Drink een drankje in de romantische oude stad Aurich. Waarom verkent u de kerstmarkt in Aurich niet in de aanloop naar Kerstmis?


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf S&W FeWo-Service Greetsiel GbR
Dhr. J. Sattler

Dhr. J. Sattler

Vakantie is de mooiste tijd van het jaar - en wij willen graag onze bijdrage leveren. Wij regelen gezellige vakantieaccommodaties voor een ontspannen vakantie aan de Noordzee in het mooie Greetsiel. We kijken uit naar uw aanvraag, stuur ons een e-mail.


Andere accommodaties van Dhr. J. Sattler

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Sattler

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 402077

Laatst bijgewerkt: 03.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 9 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/402077.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven