Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huisje dichtbij Zee

Ouddorp

Max.  3   gasten
40m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 3  gasten
40m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

Ons prachtige vakantiehuisje is gelegen aan de Westerweg in het mooie Ouddorp aan Zee. Voor liefhebbers van natuur, strand en zee, oneindig mooi landschap onder Hollandse luchten is er nauwelijks een mooiere omgeving denkbaar. Ouddorp is omgeven door zee, duinen en duizenden hectare natuur. Tegenwoordig draagt het de chique titel badplaats, maar Ouddorp is toch vooral zichzelf gebleven; een paradijs voor mensen die rust en ontspanning zoeken. Achter de duinen, net buiten het dorp ligt ons luxe vakantiehuisje in een rustige omgeving; en op loop,-/fietsafstand van het mooie, en wederom schoonste! strand van Nederland. Het vakantiehuisje is geschikt voor 2 volwassenen (met evt. nog 1 (minderjarig) kind) en van alle gemakken voorzien; een complete keuken met alle gewenste inbouwapparatuur, inventaris, nespressoapparaat, waterkoker; gezellige woonkamer en knusse slaapkamer met 2 persoonsbed met uitzicht op de achterliggende weide maakt het plaatje compleet. Ook de aandacht van de badkamer is niet vergeten. Tevens is er in de woonkamer via een trapje nog een slaapvide bereikbaar (hier kan evt. nog 1 (minderjarig) kind slapen); op deze slaapvide is ook een 2 persoonsbed aanwezig. Er zijn handdoeken, bedlinnen, keukenhanddoeken en toiletpapier aanwezig; alsmede een kinderstoel. Ook buiten is het heerlijk vertoeven op de ruime veranda met diverse zitjes en parasol. Ook is er in de tuin een prieeltje aanwezig waar je lekker in de schaduw bijv. een heerlijk boek kunt lezen, of kunt barbecueën. Er is een overkapping aanwezig voor het stallen van (elektrische) fietsen; daar bevindt zich ook een stopcontact waar de accu's kunnen worden opgeladen. Van alle gemakken voorzien! Tevens is er een dubbele parkeerplaats voor auto's aanwezig.
Kortom een heerlijke stek als je van rust en ruimte houdt. Huisdieren niet toegestaan. Aankomst (vanaf 14.00 uur)is op vrijdag, zaterdag of zondag (of tenzij anders wordt overeengekomen); vertrek (om 10.00 uur) op zaterdag of zondag (tenzij anders wordt overeengekomen)

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 1 km

1 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huisje is gelegen aan de rand van het dorp op een zeer rustig plek met vrij uitzicht op grasveld/weide. Het prachtige, lange zandstrand met duinen en met de gezellige strandtenten is op loop,-/fietsafstand bereikbaar. Het centrum van Ouddorp met de gezellige winkelstraatjes, supermarkten en diverse restaurants is ook op loop,-/fietsafstand bereikbaar. Tevens is er een supermarkt aan het einde van onze straat (500 meter)


Recreatiemogelijkheden

Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 150

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De borg bedraagt 150,- euro contant (dit is incl. 50,- euro voor de verplichte schoonmaak); toeristenbelasting bedraagt 1,50 per persoon per nacht

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De borg bedraagt 150,- euro (dit is incl. 50,- euro voor de verplichte schoonmaak); toeristenbelasting in 2023 bedraagt 1,50 per persoon per nacht. De prijs per nacht is vanaf 100,- euro
Huisdieren zijn niet toegestaan


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. D. Slui

Mevr. D. Slui

Wij zijn Kick en Diane en zijn de trotse eigenaren van het vakantiehuisje Huisje dichtbij Zee. Wij hebben het huisje geheel zelf ontworpen en gebouwd. Per 1 juli zijn wij gestart met de verhuur van het huisje. Wij wonen zelf al 5 jaar in Ouddorp en onze droom is altijd geweest om een vakantiehuisje te bouwen zodat ook anderen kunnen genieten van al het moois wat Ouddorp biedt. Wij wonen in een rustige omgeving met het strand op loop,-/fietsafstand. Voor ons is Ouddorp altijd het ultieme vakantiegevoel. Hopelijk gaat u dit ook zo ervaren!


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 404598

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/404598.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven