Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Das Grasberghaus

Altmünster

Max.  8   gasten
230m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 8  gasten
230m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 04.05 tot 17.05.2024
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 04.05 tot 17.05.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Het Grasberghaus met zijn grote tuin en diverse terrasjes biedt alle ruimte om samen te zijn en ook om af en toe even alleen tot rust te kunnen komen.

Op de begane grond met 135 m² vindt u de ruime woonkamer met eethoek en flatscreen-tv, een moderne, volledig uitgeruste keuken, 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, twee badkamers met douche en 2 toiletten. Alle woonvertrekken zijn voorzien van vloerverwarming. Voor gezellige winterdagen is er een tegelkachel in de woonkamer. Vanuit het woongedeelte heeft u toegang tot het terras op het zuiden met een prachtig uitzicht op de bergen. Voor barbecueprofessionals is hier een gasbarbecue beschikbaar. Een tafel en comfortabele fauteuils nodigen uit tot gezellig samenzijn. In het souterrain (95 m²) vindt u de wellnessruimte met sauna en douche, een rustruimte met een klein keukentje, een tafeltennisruimte, een wasruimte met wasmachine en droger en een drankkoelkast.

Direct vanuit de wellnessruimte stapt u het zwembadterras op, waar een comfortabele loungeset en ligstoelen u uitnodigen om te ontspannen en het 9 m lange zoutwaterzwembad u uitnodigt om een duik te nemen.
Het zwembad kan ook gebruikt worden met de afdekking, zoals een overdekt zwembad, zodat niets het zwemplezier in de weg staat, zelfs niet op regenachtige dagen. Voor de kinderen is er, afgezien van het zwembad, genoeg plezier in de grote tuin. Voor de kleintjes zijn er twee schommels, een klimrek, een kinderspeelhuisje, bobby cars en een kinderspeelkeuken. Voor de wat oudere gasten is er een voetbaltafel en een elektronisch dartbord in de tafeltennisruimte.

Voor self-catering zijn de winkelmogelijkheden slechts een paar minuten met de auto verwijderd. In het dal in Neukirchen, Altmünster en Gmunden: Voedselmarkten, bakkerijen, slagerijen en nog veel meer. Ook de gastronomie is uitgebreid en biedt een verscheidenheid aan culinaire, regionale lekkernijen, zoals de "Traunsee-Reinanke" een visdelicatesse. Een zeer goede herberg, de "Reschen Wirt", is zeer dichtbij en kan te voet worden bereikt met een korte wandeling. Het Salzkammergut en het natuurpark Attersee/Traunsee met zijn fantastische bergen en vele meren bieden ontelbare sportieve mogelijkheden. In het warme seizoen: wandelen, bergbeklimmen, klimmen, fietsen, zwemmen, zeilen, surfen, roeien, golfen. In de winter: Skiën, langlaufen, sleeën, skitochten, sneeuwschoenwandelen... Ook op cultureel gebied heeft het Salzkammergut veel te bieden: - Gmunden met het beroemde Seeschloss Ort - Traunkirchen met de bekende Fischerkanzel, - de Kaiservilla in Bad Ischl- de zomerresidentie van keizer Frans Jozef I. hallstatt met zijn zoutwerelden - UNESCO werelderfgoed - en nog veel meer .... Het Grasberghaus is ideaal voor een geweldige vakantie met het gezin! Wij verheugen ons op uw bezoek.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 5 km

5 km

Skilift 10 km

10 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 2.5 km

2.5 km

Luchthaven 55 km Linz/Hörsching

55 km

Station 5 km Altmünster

5 km

Snelweg-afrit 15 km Regau

15 km


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:30
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 50 % 12 weken voor aankomst
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Stornierungen bis 28 Tage vor Anreisetermin 50% Stornokosten (vom Buchungsbetrag), Stornierungen bis 14 Tage vor Anreisetermin 80% Stornokosten (vom Buchungsbetrag), für kurzfristigere Stornierungen können wir keinerlei Rückvergütung mehr durchführen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Sigrid S. uit 83700 Rottach-Egern

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Het was een mooie time-out

Het huis en de buitenvoorzieningen zijn optimaal voor gezinnen met kinderen. Maar als gepensioneerden hebben we ons ook zeer goed gevoeld. Het terras, de rust, de locatie en vooral de kachel hebben ons betoverd. De eigenaar van het huis was discreet, vriendelijk en behulpzaam in elke opzicht. We zullen terugkomen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Mindervaliden, Senioren, Gezinnen met kinderen, Romantische vakantie

Juli 2023

Thomas Z. uit Teltow

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspannen gezinsvakantie

Het huis is volledig uitgerust en met oog voor detail ingericht en zeer goed onderhouden. We vonden de mix van oud (tegelkachel) en modern (ontspanningsruimte/sauna) erg leuk. We hadden voldoende ruimte en activiteiten (tafeltennis, tafelvoetbal, darts, sauna) voor zowel volwassenen als kinderen om ook op regenachtige dagen ontspannen door te brengen. De tuin en het zwembad zijn prachtig aangelegd en nodigen uit tot ontspannen zonnebaden. De kinderen willen maar moeilijk uit het aangenaam verwarmde zwembad komen en 's avonds kan men de dag heerlijk afsluiten in de zithoek daar. Bij mooi weer is het ontbijt en een aperitief op het bovenste terras met uitzicht op de bergen een must.

Het huis is zeer rustig gelegen en biedt (met de auto / e-bike) een goede uitvalsbasis voor de omliggende dorpen en wandelroutes. Een aanrader met kinderen is een ritje met de kabelbaan naar de Grünberg, een wandeling langs de promenade in Gmunden en een boottocht op de Traunsee. Voor wie van sportievere activiteiten houdt, kan de Sonnstein in het zuiden beklimmen en wordt beloond met een fantastisch uitzicht.

De communicatie met Walter is gedurende de hele periode (vanaf de boeking tot de overdracht) erg vriendelijk en behulpzaam. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en je merkt dat er veel inzet in dit project zit.

We hebben twee zeer mooie weken doorgebracht in het Grasberghaus en kunnen een verblijf daar alleen maar aanbevelen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. W. Stadlmayr:

Herzlichen Dank Thomas für Euer tolles Feedback!
Die größte Belohnung für uns ist wenn sich unsere Gäste wohlfühlen. Danke für Euren Besuch und wir würden uns sehr freuen euch im nächsten Jahr wieder begrüßen zu dürfen.
Liebe Grüße aus dem Salzkammergut,
Walter und Petra

Juli 2023

Julia Z. uit Hartha

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

Verkwikkende vakantie

Het huis ontbreekt niets, geweldige accommodatie en voor ieder wat wils. De kinderen hebben meer dan genoeg mogelijkheden om zichzelf bezig te houden, zelfs bij slecht weer, en ook de volwassenen kunnen uitrusten. Wie van rust houdt, zal hier zeker aan zijn trekken komen. Er zijn veel mooie wandelroutes en geweldige meren. We hadden een erg leuke week.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. W. Stadlmayr:

Hallo Julia,
Vielen, vielen Dank für Eure schöne Bewertung. Es freut uns außerordentlich, dass Ihr Euch bei uns so wohl gefühlt habt und ja, im Salzkammergut gibt es so viel zu entdecken.
Liebe Grüße an Eure Freunde und die Kinder,
Walter und Petra Stadlmayr vom GRASBERG-HAUS

Juni 2023

Oliver K. uit 91174 Spalt

4,8
5 4 5 5 5
Toon Duits

: Koel gezinsvakantie

We hebben het huis heel erg genoten, van het zwembad tot de kamers en het fantastische terras.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen

Antwoord van Dhr. W. Stadlmayr:

Hallo Oliver,

es freut uns, dass Ihr Euch in unserem Haus so wohl gefühlt habt.
Danke für das Feedback und wir würden uns freuen Euch wieder als
Gäste begrüßen zu dürfen.

LG Petra und Walter

Juni 2023

Christine F. uit kraichtal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ontspanning en rustgevende verfrissing.

Het landgoed is erg groot en heeft een prachtig uitzicht in verschillende richtingen. Alleen al het uitzicht op de bergen is ontspannend, maar de rust die er heerst is geweldig. Het huis is zeer ruim en de hele woonruimte bevindt zich op één verdieping. De woonruimte is erg gezellig en uitgerust met veel mooie details. De keuken is ook uitgerust met alles wat je nodig hebt. We hebben persoonlijk nog een magnetron gemist, maar dat is niet per se noodzakelijk. In de kelder bevinden zich het zwembad, de sauna, de speelkamer en de wasruimte. Alles is met veel liefde en zorg ingericht en nodigt uit om te verblijven. Het zwembadgedeelte met de lounge is gewoonweg geniaal. Het zwembad (zout water) had een aangename 30 °C bij onze aankomst. In de wasruimte is er een extra grote koelkast die we voor drankjes hebben gebruikt. De extra douche en toilet, evenals de kitchenette in de sauna, maakten het verblijf buiten perfect. In de speelkamer is onder andere een tafeltennistafel (met voldoende paddles en ballen) die we steeds weer gebruikten. We hadden er veel plezier mee. Het meubilair in het hele huis, zowel binnen als buiten, is van hoge kwaliteit en goed onderhouden. De buitenruimte en de tuin zijn liefdevol aangelegd. Al met al, zeer, zeer mooi! Ook het contact met Walter voorafgaand aan en tijdens het verblijf was gemakkelijk, ongecompliceerd en vriendelijk. Beneden in het dorp is er een bakker, slager en Spar. Met de auto bereikbaar in 5 minuten. Met de e-bike ook geen probleem. Bedankt voor het geweldige verblijf. We komen graag terug. Familie Fritscher en Bender

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden

Antwoord van Dhr. W. Stadlmayr:

Liebe Christine,

danke für Euer tolles Feedback!
Auch ihr seid Gäste, wie man sie sich als Vermieter nur wünschen kann.
Danke nochmals für Eure Anregung, wir werden das mit der Microwelle
aufgreifen. Liebe Grüße an alle Freunde und Familienmitglieder. Wir würden
uns über ein Wiedersehen wirklich freuen.

LG Petra und Walter

December 2022

Udo H. uit 41747 Viersen

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Droomvakantie

Vanaf het eerste telefonische contact tot de zeer vriendelijke ontvangst ter plaatse
en de uitstekende service, de ondersteuning kan alleen worden beoordeeld als
zeer goed.
Het liefdevol ingerichte huis met topuitrusting, het ontbreekt aan niets,
biedt het begin van een onvergetelijke vakantie.
Met ontspannende saunasessies, tafeltenniswedstrijden of rondjes darts biedt de accommodatie
de accommodatie biedt voor iedereen de juiste afwisseling.
Om gewoon te genieten van wat rust en stilte zijn er meer dan genoeg ligstoelen en chill-out mogelijkheden in het huis en op de terrassen.
De bedden hebben uitstekende matrassen en laten u heerlijk slapen na een mooie dag skiën of wandelen. Onze familie was verrukt en we komen graag terug.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Skivakantie, Romantische vakantie

Antwoord van Dhr. W. Stadlmayr:

Danke für die tolle Bewertung!
Wir freuen uns Sie wieder als Gäste begrüßen zu dürfen!
schöne Grüße aus dem Salzkammergut,
Walter und Petra Stadlmayr


Contactpersoon

Dhr. W. Stadlmayr

Dhr. W. Stadlmayr

meer informatie

Vakantie-ideeën: Wandel- en klimvakantie

Objectnummer: 404775

Laatst bijgewerkt: 14.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/404775.htm


«Das Grasberghaus» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 04.05 tot 17.05.2024

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven