Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis met zicht naar Rome

Rustig gelegen vakantiehuis met zwembad en jacuzzi aan het meer, WiFi 45min ten noorden van Rome, in

Max.  4   gasten
140m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
140m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 29.06 tot 14.07.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 29.06 tot 14.07.2024

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiehuis Palma met privétuin en jacuzzi - 80 m², geschikt voor maximaal 4 personen. Het huis bestaat uit: twee slaapkamers met uitzicht op het meer, een badkamer met een douchecabine, woon / eetkamer met volledig ingerichte kitchenette (4 brandwonden, vaatwasser, magnetron, Kofeemachine Krups) De woonkamer heeft directe toegang tot de panoramische tuin.
Het vakantiehuis Palma biedt alle gemakken van het moderne leven. De dikke muren bieden de hele zomer door stilte, schaduw en een stabiele temperatuur (ongeveer 22-23 ° C) zonder airconditioning. Bovendien zorgen de bries van het meer en een natuurlijke ventilatie (650 m boven zeeniveau) voor een lage aanwezigheid van muggen. Ontspanning is gegarandeerd.

De huurprijs is inclusief: gebruik van het zwembad, exclusief gebruik van privé maxi jacuzzi bubbelbad, lakens, handdoeken, schoonmaakservice tweemaal per week, energie, water; eindschoonmaak, onbeperkt WiFi, brochures en toeristenkaarten, parkeren,
Op verzoek: BBQ voor Euro 50 / per week
De privé-hot tub is geopend van tot uur. Ondertussen vindt het proces van filtratie en sanitatie plaats. Het zwembad 12 x 6 x 1,5 m ligt op korte afstand van het huis.
Licentie- of registratienummer: Ferienhaus

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1.5 km

1.5 km

Meer 1.5 km

1.5 km

Supermarkt 2.5 km

2.5 km

Restaurant 2 km

2 km

Stadscentrum 2.5 km

2.5 km

Bus 0.1 km

0.1 km

Luchthaven 80 km Roma Ciampino

80 km

Station 16 km Porta Romana

16 km

Snelweg-afrit 30 km A1- Orte

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vakantiehuis ligt in Lazio, 50 km ten noorden van Rome, op de hellingen van het meer van Vico, op 650m hoogte. De locatie "VillaLaPaiola" biedt een prachtig uitzicht op het meer, stilte, schaduw en een stabiele temperatuur de hele zomer rond (rond 22-23 ° C) zonder de noodzaak van airconditioning. Bovendien zorgen de bries van het meer en een natuurlijke ventilatie (650 m boven zeeniveau) voor een lage aanwezigheid van muggen.
Lake Vico is een ideale plek om watersporten te beoefenen, zoals zwemmen, zeilen, surfen en vissen.
Op een paar minuten rijden bereikt u: Caprarola met het Palazzo Farnese, Bagnaia met het opmerkelijke sierpark Renaissance Villa Lante, Park of Monsters in Bomarzo ....... De echte attractie is de nabijheid van Rome en het Vaticaan; gemakkelijk bereikbaar met de bus, met de trein of met de auto naar Saxa Rubra - metro stop (ongeveer 40 km snelweg).
Viterbo, op 16 minuten afstand, is de stad met beroemde thermale zwavelbronnen. We raden aan om Tarquina, de Etruskische graven, het archeologisch museum te bezoeken.

Ons personeel staat ter beschikking om alle informatie en de kaarten met betrekking tot de historische en culturele routes te verstrekken. Wij garanderen een ontspannen en aangename vakantie in contact met de natuur!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:30
Borg: € 150
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 1 week voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Prijzen tot 4 personen
De prijs is inclusief: Gebruik van de zwembad, Wi-Fi, parkeerplaats, handdoeken en beddengoed, barbecue
RESERVERING : De reservering is pas geldig na betaling van het voorschot en na ontvangst van het huurcontract (met betalingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden) ondertekend en verzonden door de eigenaar. Het vereiste voorschot bedraagt 50%. Het saldo moet worden betaald binnen 1 week voor aankomst.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering van de reservering binnen 30 dagen voor check-in: het betaalde bedrag (aanbetaling ) wordt terugbetaald Annulering tussen 29 en 8 dagen voor check-in: 50% van de reserverings aanbetaling wordt teruggegeven aan de huurder en 50% van de reserverings aanbetaling wordt als boete ingehouden door de verhuurder. Annulering tussen 7 dagen voor check-in / of no-show: de gehele aanbetaling wordt door de verhuurder ingehouden. Met uitzondering van de regels en voorschriften van de overheid voor noodsituaties vanwege het coronavirus

meer informatie:

Het vakantiehuis met tuin, jacuzzi en zwembad ligt in het merengebied ten noorden van Rome, in de provincie Tuscia; in het natuurreservaat van het meer van Vico. De regio bevat zoals parken, villa's en historische bezienswaardigheden die iedereen minstens één keer zou moeten zien. De provincie Tuscia heeft echter een prachtig scala aan plaatsen om te bezoeken.

De huizen in het 2ha-park van VillaLaPaiola, elk met een eigen ingang en een eigen tuin, bieden alle gemakken van het moderne leven. Hun dikke muren bieden de hele zomer door stilte, schaduw en een stabiele temperatuur (ongeveer 22-23 ° C) zonder airconditioning. Bovendien zorgen de bries van het meer en een natuurlijke ventilatie (650 m boven zeeniveau) voor een lage aanwezigheid van muggen. Ontspanning is gegarandeerd.

Op een paar minuten rijden bereikt u: Caprarola met het Palazzo Farnese, Bagnaia met het opmerkelijke sierpark Renaissance Villa Lante, Park of Monsters in Bomarzo ....... De echte attractie is de nabijheid van Rome en het Vaticaan; gemakkelijk bereikbaar per bus, trein of auto naar Saxa Rubra U-Bahn (ongeveer 40 km snelweg)

Ons personeel staat ter beschikking om alle informatie en de kaarten met betrekking tot de historische en culturele routes te verstrekken. Wij garanderen een ontspannen en aangename vakantie in contact met de natuur!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 01-11-2023


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. P. Adelmann

Dhr. P. Adelmann

Welkom in ons Familie Panoramisch Resort & Spa Villa La Paiola aan het Meer van Vico (650 m boven zeeniveau). Wij zullen ons best doen, samen met ons personeel, om u te laten genieten van de ontspanning en uw kostbare vakantietijd zo goed mogelijk door te brengen. Neem plaats in onze ruime en comfortabele huizen met tuin met uitzicht op het meer en geniet van het prachtige uitzicht op het natuurreservaat van het Meer van Vico in het gebied van het Cimini gebergte (860 m boven zeeniveau), in het gebied van de historische villa's: Palazzo Farnese in Caprarola, Villa Lante in Bagnaia, Het uitzicht dat u kunt genieten is adembenemend vanuit elke hoek van het pand, terwijl de omringende natuur omhult en een aangenaam gevoel van vrede en rust geeft. De natuur van het Meer van Vico omlijst het panorama aan de voorkant van het huis. Het pand ligt dicht bij de schilderachtige weg die historisch bekend staat als de Via Francigena, en kan vanuit Rome in 50 minuten worden bereikt via de Via Cassia Bis. Vanaf de toegangspoort bereikt u een waar hoekje van het paradijs waar het uitzicht werkelijk ongelooflijk is en u de adem zal benemen! Uniek landschap. We wachten op u!


Andere accommodaties van Dhr. P. Adelmann


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 40555

Laatst bijgewerkt: 01.11.2023

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/40555.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
5% Korting 29.06 tot 14.07.2024

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven