Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Ruim vakantiehuis met sauna

Max.  12   gasten
210m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
4  Badkamer
Max. 12  gasten
210m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Parterre: (hal(toilet), open keuken(kookplaat(5 kookplaten, elektrisch), fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel))

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(ligbad, douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel), toilet(toilet), sauna)

terras, tuin, tuinmeubilair, parking, Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Op een rustige, landelijke plek in de provincie Zeeland bevindt zich dit vrijstaande vakantiehuis op loopafstand van het strand aan zee. Het is voorzien van een comfortabel interieur, een prachtige tuin en een oplaadpunt voor elektrische auto's. Zeer geschikt voor vakanties met 1 of 2 gezinnen!

Geniet van zonnige dagen op Strand Gorishoek (450 m) loop naar de op 200 m gelegen duiklocatie (Gorishoek de Plaat) voor een enerverende dag. Het eiland Tholen ligt op slechts 11 km van de accommodatie en je vindt er authentieke dijken, molens en boerenhoeves omringd door de indrukwekkende natuur van Nationaal Park Oosterschelde. De regio biedt prachtige fiets- en wandelroutes en geweldige (vis)restaurants.

De vakantiewoning is voorzien van veel comfort en een goed uitgeruste open keuken, voor het bereiden van je favoriete gerechten. Sportieve vakantiegangers kunnen hun energie kwijt in de fitnessruimte en het terras vormt de ideale plek voor een ontspannen middag met een drankje naar keuze.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Tuin
Parkeren
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

Badkamer 3

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Koffiezetapparaat
Afzuigkap

Apparatuur en toebehoren

Televisie
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 12

6 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.45 km

0.45 km

Supermarkt 3.5 km

3.5 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 11 km

11 km

Bus 3.1 km

3.1 km

Luchthaven 66.9 km Antwerpen

66.9 km

Station 20.3 km Bergen op Zoom

20.3 km



Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Borgsom: € 400 (U betaalt vooraf, niet ter plaatse, terug 14 dagen na vertrek).
Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Servicekosten: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 26 jaar zijn niet toegestaan
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend
Wegens bouwwerkzaamheden in de buurt van uw verblijfsplaats kan er mogelijk overlast ontstaan in de periode van april tot en met december.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

3,5 van 5
3.5 Inrichting
3.5 Prijs / kwaliteit
3.5 Service
3.5 Ligging
3.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Febe Goethals

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Onze vakantie begon met een domper... De kuisploeg was niet langsgekomen: afval van de vorige huurders lag nog overal. Daarnaast lag het huis vol met vuile handdoeken en lakens. SOS Belvilla gebeld maar zij konden ons niet helpen... gelukkig was er een was/droogmachine. Wij zijn tot 2u in de nacht bezig geweest om alles te wassen en drogen want waren met 11 personen. Daarnaast ook zelf alles gekuist, tot de schimmel in de frigo toe. Ik vind het vooral heel jammer dat ons weekend met vrienden op deze manier is begonnen en dat wij geen hulp kregen. Ben nog aan het wachten op een restitutie waarvan ik op zijn minst hoop dat dit een terechte vergoeding zal zijn. Na het lezen van andere recensies was ik al aan het twijfelen of we dit wel zouden reserveren, maar we konden geen ander huis meer vinden en dan toch gereserveerd. Heb spijt van de reservatie. Jammer van het huisje, want het was een rustige buurt en tof om te wandelen en fietsen daar.

Waatze Goldewijk

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Het huis is op zich prima. Comfortabel en ruim genoeg voor 12 personen. De afwerking en oplevering was echter ver onder de maat. De trapleuning zat los wat best gevaarlijk is, bij een lade van de vaatwasser ontbrak een wieltje waardoor het iedere keer een gevecht met de vaatwasser werd, er was te weinig bestek voor 12 personen, er waren een aantal glazen gebarsten, er was geen informatieklapper met oa wifi-code en andere uitleg, ik had geen sleutelcode ontvangen en kon het huis niet in, er was te weinig beddengoed, keukenlinnen ontbrak volledig, de schoonmaak was matig gedaan, de vaatwasser was niet leeggepakt en stonk daardoor verschrikkelijk, stofzuigen ging niet want de zakken zaten propvol en het was fijn geweest als er vuilniszakken aanwezig waren, in de kast lag een zak met daarin allerlei producten gepropt die vorige bewoners hadden achtergelaten. Het verblijf was fijn, maar ik verwacht veel beter als ik een accommodatie huur.

Martin Stoop

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Goedemorgen, We zijn het afgelopen weekend naar Scherpenisse geweest, een huis gehuurd voor 14 personen. • Bij aankomst viel op dat het huis niet schoon was, met name de koelkast was echt vuil. • De trapleuning zat los, er is iemand gevallen hierdoor. • Er ontbrak het e.e.a. aan bestek, dit hebben we direct gemeld. • Er was geen buitenverlichting, heel onhandig, bij de andere huizen overigens wel. • De afzuiging werkte helemaal niet, door het hele huis. • Er waren in alle badkamers geen haken of iets om de handdoek aan op te hangen. We hebben veel geld voor dit verblijf betaald, wij hebben het zelf netjes achtergelaten. Er is een borg € 400 betaald, deze is nog niet teruggestort. Graag veel spoed achter de terugboeking en graag n.a.v. bovenstaand een reductie op het huis. Geen kortingsbonnen of iets anders, daar hebben we al een discussie over gehad met Bel villa. Groet, Betty Stoop

INA GRAUMUELLER

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2
Toon Duits

In de basis een leuk en gezellig huis (nog steeds op een grote bouwplaats). Voor 10 personen maar zeker niet genoeg badkamers.
Helaas vergaten ze de verwarming op normale werking te zetten, waardoor we 5 dagen met 18 graden en niet echt warm water hebben moeten vertoeven. Beheerder en eigenaar waren niet bereikbaar. Hoe kan dat zijn? Het personeel van Belvilla zorgde heel goed voor ons en deed er alles aan om snel te helpen. Op de tweede dag werden luchtverhitters geïnstalleerd. Regelmatig feedback en vragen. BOVENKANT!!! Daarvoor nogmaals een dikke merci!

De Clercq

3,2
3.2 3.2 3.2 3.2 3.2

Zeer modern ingerichte villa met ruime slaapkamers vlak bij het water gelegen. Het is een park in opbouw, maar voorlopig was het erg rustig. We hebben mooie wandeltochten kunnen maken.

INA GRAUMUELLER

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Toon Duits

In de basis een leuk en gezellig huis (nog steeds op een grote bouwplaats). Voor 10 personen maar zeker niet genoeg badkamers.
Helaas vergaten ze de verwarming op normale werking te zetten, waardoor we 5 dagen met 18 graden en niet echt warm water hebben moeten vertoeven. Beheerder en eigenaar waren niet bereikbaar. Hoe kan dat zijn? Het personeel van Belvilla zorgde heel goed voor ons en deed er alles aan om snel te helpen. Op de tweede dag werden luchtverhitters geïnstalleerd. Regelmatig feedback en vragen. BOVENKANT!!! Daarvoor nogmaals een dikke merci!

Waatze Goldewijk

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Het huis is op zich prima. Comfortabel en ruim genoeg voor 12 personen. De afwerking en oplevering was echter ver onder de maat.

De trapleuning zat los wat best gevaarlijk is, bij een lade van de vaatwasser ontbrak een wieltje waardoor het iedere keer een gevecht met de vaatwasser werd, er was te weinig bestek voor 12 personen, er waren een aantal glazen gebarsten, er was geen informatieklapper met oa wifi-code en andere uitleg, ik had geen sleutelcode ontvangen en kon het huis niet in, er was te weinig beddengoed, keukenlinnen ontbrak volledig, de schoonmaak was matig gedaan, de vaatwasser was niet leeggepakt en stonk daardoor verschrikkelijk, stofzuigen ging niet want de zakken zaten propvol en het was fijn geweest als er vuilniszakken aanwezig waren, in de kast lag een zak met daarin allerlei producten gepropt die vorige bewoners hadden achtergelaten.

Het verblijf was fijn, maar ik verwacht veel beter als ik een accommodatie huur.

Martin Stoop

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Goedemorgen,

We zijn het afgelopen weekend naar Scherpenisse geweest, een huis gehuurd voor 14 personen.

• Bij aankomst viel op dat het huis niet schoon was, met name de koelkast was echt vuil.
• De trapleuning zat los, er is iemand gevallen hierdoor.
• Er ontbrak het e.e.a. aan bestek, dit hebben we direct gemeld.
• Er was geen buitenverlichting, heel onhandig, bij de andere huizen overigens wel.
• De afzuiging werkte helemaal niet, door het hele huis.
• Er waren in alle badkamers geen haken of iets om de handdoek aan op te hangen.

We hebben veel geld voor dit verblijf betaald, wij hebben het zelf netjes achtergelaten.

Er is een borg € 400 betaald, deze is nog niet teruggestort.
Graag veel spoed achter de terugboeking en graag n.a.v. bovenstaand een reductie op het huis.
Geen kortingsbonnen of iets anders, daar hebben we al een discussie over gehad met Bel villa.

Groet,

Betty Stoop

INA GRAUMUELLER

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9
Toon Duits

In de basis een leuk en gezellig huis (nog steeds op een grote bouwplaats). Voor 10 personen maar zeker niet genoeg badkamers.
Helaas vergaten ze de verwarming op normale werking te zetten, waardoor we 5 dagen met 18 graden en niet echt warm water hebben moeten vertoeven. Beheerder en eigenaar waren niet bereikbaar. Hoe kan dat zijn? Het personeel van Belvilla zorgde heel goed voor ons en deed er alles aan om snel te helpen. Op de tweede dag werden luchtverhitters geïnstalleerd. Regelmatig feedback en vragen. BOVENKANT!!! Daarvoor nogmaals een dikke merci!

Martin Stoop

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5

Goedemorgen,

We zijn het afgelopen weekend naar Scherpenisse geweest, een huis gehuurd voor 14 personen.

• Bij aankomst viel op dat het huis niet schoon was, met name de koelkast was echt vuil.
• De trapleuning zat los, er is iemand gevallen hierdoor.
• Er ontbrak het e.e.a. aan bestek, dit hebben we direct gemeld.
• Er was geen buitenverlichting, heel onhandig, bij de andere huizen overigens wel.
• De afzuiging werkte helemaal niet, door het hele huis.
• Er waren in alle badkamers geen haken of iets om de handdoek aan op te hangen.

We hebben veel geld voor dit verblijf betaald, wij hebben het zelf netjes achtergelaten.

Er is een borg € 400 betaald, deze is nog niet teruggestort.
Graag veel spoed achter de terugboeking en graag n.a.v. bovenstaand een reductie op het huis.
Geen kortingsbonnen of iets anders, daar hebben we al een discussie over gehad met Bel villa.

Groet,

Betty Stoop

INA GRAUMUELLER

4,0
4 4 4 4 4
Toon Duits

In de basis een leuk en gezellig huis (nog steeds op een grote bouwplaats). Voor 10 personen maar zeker niet genoeg badkamers.
Helaas vergaten ze de verwarming op normale werking te zetten, waardoor we 5 dagen met 18 graden en niet echt warm water hebben moeten vertoeven. Beheerder en eigenaar waren niet bereikbaar. Hoe kan dat zijn? Het personeel van Belvilla zorgde heel goed voor ons en deed er alles aan om snel te helpen. Op de tweede dag werden luchtverhitters geïnstalleerd. Regelmatig feedback en vragen. BOVENKANT!!! Daarvoor nogmaals een dikke merci!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 405825

Laatst bijgewerkt: 09.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 8 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/405825.htm


«Ruim vakantiehuis met sauna» krijgt een vakantiebeoordeling van 3.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat