Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Eigentijds uniek Atelier met hottub aan het...

Max.  3   gasten
100m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 3  gasten
100m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(TV(smart TV), eettafel, kachel, zithoek, streamingservice), open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), badkamer(radio, douche(cabine), jetstream, wastafel, toilet), airconditioning)

Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(boxspring, 180 x 200 cm)), 1-pers. bed(boxspring, 90 x 200 cm))

bad of douche, hottub, massagedouche, verwarming, terras, tuin, fietsenberging, tuinmeubilair, BBQ, parking, lounge set, gezelschapsspellen, Oplaadpaal voor elektrische auto’s

Dit unieke atelier is sfeervol ingericht en gezegend met een rustige, natuurrijke ligging. 'Het Atelier' is ideaal voor een ontspannen uitstapje alleen of met partner. De beste bakker van Nederland is aan de overkant.
Je kunt je hier heerlijk terugtrekken, schildersezels zijn aanwezig, ook een boek schrijven is hier ideaal. Het huis ligt beschut en tegelijkertijd is het een huisje voorzien van alle gemakken en is er in de buurt van alles te doen. Sinds begin 2023 is er een prachtige hottub buiten toegevoegd, waar je heerlijk warm in kunt vertoeven.

Je waant je hier midden in de natuur, en terwijl je geniet van de eekhoorntjes en fluitende vogeltjes plan je je volgende wandelroute door het mooie Drenthe, want het ligt aan het Pieterpad.

Door een van de mooie natuurgebieden? Of door leuke nabijgelegen plaatsen zoals Emmen, Meppel of het wereldberoemde Giethoorn? Met haar ligging in de meest centrale straat van het rustige dorp Sleen, heb je vanaf hier toch alles binnen handbereik.

Ontspan in de gezellige woonkamer met smart tv, zithoek en haard en vergrijp je aan de leeswand met diverse boeken die door de eigenaresse ter beschikking zijn gesteld. Via een mooie wenteltrap in de woonkamer bereik je de royale slaapkamer met comfortabele boxspring en schuine wanden voor een knusse sfeer. Je kunt je kookkunsten etaleren in de keuken en de luxe badkamer is uitgerust met een geavanceerde jetstream met verlichting en radio, wastafel en toilet. In de zonnige tuin of onder de veranda kun je de dag ontspannen afsluiten. Of sinds kort heerlijk in de hottub zitten.

Het huis ligt aan het Pieterpad. Het ligt aan het begin en aan het eindepunt van een route, dus overnachten hier is ideaal.

Emmen is op 7 km afstand.
Licentie- of registratienummer: NL-7841-02

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Parkeren
Tennisbaan
Terras
Wallbox (E-laadstation)

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Radio
WiFi
Rookmelder
Fietsenstalling
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 3

1 driepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 4 km

4 km

Supermarkt 0.04 km

0.04 km

Restaurant 0.07 km

0.07 km

Bus 0.75 km

0.75 km

Luchthaven 54 km Groningen Airport Eelde

54 km



Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Niet toegestaan.
Bedlinnen: Aanwezig. Bedden opgemaakt bij aankomst.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Mogelijkheid tot huren, € 10 p.p./verblijf. On request(please reserve).
Keukenlinnen: Aanwezig.
Wifi: Gratis.
Hottub: € 35/verblijf. on request, please reserve.
Airconditioning: Inclusief.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.

meer informatie:

Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


19 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.9 Inrichting
4.9 Prijs / kwaliteit
4.9 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Erik Luesken

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Mooi verblijf, mooier dan de indruk die de foto's geven. Heel gastvrij onthaald. De hottub was ook heerlijk in de sneeuw.

Lenny Stoel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Both house and people fantastic

Trudy Maandag

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het Atelier is een fantastische locatie ! Arjan en Ingrid zijn super vriendelijk en behulpzaam. Het Atelier is erg gezellig ingericht en de terrassen buiten zijn zeer uitnodigend. Verder ligt de locatie op een centraal punt van waaruit je prima kunt fietsen, wandelen of er even met de auto op uit. Zeker een aanrader !

Manon Westra

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een fantastische plek om te verblijven! Zeer smaakvol ingericht vakantiehuisje. Op de verdieping een ruime slaapkamer met heerlijke bedden. Alles heel schoon en volledig ingericht. In de prachtige tuin kun je op verschillende (romantische) plekjes heerlijk zitten. Ook hier weer enorm smaakvolle "woonkamers" gecreëerd. In de tuin is tevens een hottub aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en het heeft de spieren na een paar dagen heerlijk wandelen absoluut zeer goed gedaan. Enorm vriendelijk en gastvrij echtpaar, niets is te veel om het de gasten naar de zin te maken. Een dikke, dikke aanrader!!

K.N Kramer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Very nice people with a warm welcome and they will help you with anything you like. Everything you need in the neighbourhood with q bakery, supermarket, restaurants. Citys like Coevorden in Emmen in about 15 minutes with the car. With a nice hottub and garden en beuatiful home you never seen before. We woul'd really recommended this place. Kind Regards, Nick & Angelique

Meike Siemsen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Zeer goede locatie. Supermarkt, bakker, restaurants in de directe omgeving. Gemakkelijk te bereiken bestemming. Het huis is goed uitgerust en de verhuurders zijn erg aardig en attent. We raden pantoffels of dikke sokken aan, omdat de vloer behoorlijk koud is.

K.N Kramer

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Very nice people with a warm welcome and they will help you with anything you like.

Everything you need in the neighbourhood with q bakery, supermarket, restaurants.

Citys like Coevorden in Emmen in about 15 minutes with the car.

With a nice hottub and garden en beuatiful home you never seen before.

We woul'd really recommended this place.

Kind Regards,

Nick & Angelique

danny peinen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Super genoten van ons kort verblijf bij de artiest. Ongelooflijke vriendelijke ontvangst. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en bij aankomst wacht je nog fijn en lekker attentie. Wij gaan zeker nog terug

Meike Siemsen

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Zeer goede locatie. Supermarkt, bakker, restaurants in de directe omgeving. Gemakkelijk te bereiken bestemming. Het huis is goed uitgerust en de verhuurders zijn erg aardig en attent. We raden pantoffels of dikke sokken aan, omdat de vloer behoorlijk koud is.

Trudy Maandag

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het Atelier is een fantastische locatie !
Arjan en Ingrid zijn super vriendelijk en behulpzaam. Het Atelier is erg gezellig ingericht en de terrassen buiten zijn zeer uitnodigend. Verder ligt de locatie op een centraal punt van waaruit je prima kunt fietsen, wandelen of er even met de auto op uit.
Zeker een aanrader !

Marga Bogaart

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het is een zeer leuk onderkomen. De gastvrouw en -heer zijn zeer toegankelijk en vriendelijk. Ze willen je overal mee helpen. Het huisje is smaakvol/artistiek ingericht en heel schoon alles. Wel heel veel serviesgoed, zodat je geen kastje over hebt voor je eigen etens-spullen. De zolder waar geslapen wordt is wel erg laag, je moet bukken om je bed in te komen. Maar wij vonden dat niet erg, het was goed te doen. De omgeving is ook fantastisch, veel te beleven en heerlijk om te wandelen of te fietsen.

Manon Westra

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Een fantastische plek om te verblijven! Zeer smaakvol ingericht vakantiehuisje. Op de verdieping een ruime slaapkamer met heerlijke bedden. Alles heel schoon en volledig ingericht.

In de prachtige tuin kun je op verschillende (romantische) plekjes heerlijk zitten. Ook hier weer enorm smaakvolle "woonkamers" gecreëerd. In de tuin is tevens een hottub aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en het heeft de spieren na een paar dagen heerlijk wandelen absoluut zeer goed gedaan.

Enorm vriendelijk en gastvrij echtpaar, niets is te veel om het de gasten naar de zin te maken.

Een dikke, dikke aanrader!!

Manon Westra

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Een fantastische plek om te verblijven! Zeer smaakvol ingericht vakantiehuisje. Op de verdieping een ruime slaapkamer met heerlijke bedden. Alles heel schoon en volledig ingericht.

In de prachtige tuin kun je op verschillende (romantische) plekjes heerlijk zitten. Ook hier weer enorm smaakvolle "woonkamers" gecreëerd. In de tuin is tevens een hottub aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en het heeft de spieren na een paar dagen heerlijk wandelen absoluut zeer goed gedaan.

Enorm vriendelijk en gastvrij echtpaar, niets is te veel om het de gasten naar de zin te maken.

Een dikke, dikke aanrader!!

danny peinen

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super genoten van ons kort verblijf bij de artiest. Ongelooflijke vriendelijke ontvangst. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en bij aankomst wacht je nog fijn en lekker attentie. Wij gaan zeker nog terug

Marga Bogaart

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het is een zeer leuk onderkomen. De gastvrouw en -heer zijn zeer toegankelijk en vriendelijk. Ze willen je overal mee helpen. Het huisje is smaakvol/artistiek ingericht en heel schoon alles. Wel heel veel serviesgoed, zodat je geen kastje over hebt voor je eigen etens-spullen. De zolder waar geslapen wordt is wel erg laag, je moet bukken om je bed in te komen. Maar wij vonden dat niet erg, het was goed te doen. De omgeving is ook fantastisch, veel te beleven en heerlijk om te wandelen of te fietsen.

Manon Westra

5,0
5 5 5 5 5

Een fantastische plek om te verblijven! Zeer smaakvol ingericht vakantiehuisje. Op de verdieping een ruime slaapkamer met heerlijke bedden. Alles heel schoon en volledig ingericht.

In de prachtige tuin kun je op verschillende (romantische) plekjes heerlijk zitten. Ook hier weer enorm smaakvolle "woonkamers" gecreëerd. In de tuin is tevens een hottub aanwezig waar je gebruik van kunt maken. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en het heeft de spieren na een paar dagen heerlijk wandelen absoluut zeer goed gedaan.

Enorm vriendelijk en gastvrij echtpaar, niets is te veel om het de gasten naar de zin te maken.

Een dikke, dikke aanrader!!

danny peinen

5,0
5 5 5 5 5

Super genoten van ons kort verblijf bij de artiest. Ongelooflijke vriendelijke ontvangst. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en bij aankomst wacht je nog fijn en lekker attentie. Wij gaan zeker nog terug

Anneke Stoel

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Huis van alle gemakken voorzien, sympathieke en vriendelijke verhuurders, prachtige buitenzitjes en winkels achter het tuinhek te zien!

Anneke Stoel

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Huis van alle gemakken voorzien, sympathieke en vriendelijke verhuurders, prachtige buitenzitjes en winkels achter het tuinhek te zien!


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Objectnummer: 410391

Laatst bijgewerkt: 14.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 6 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/410391.htm


«Eigentijds uniek Atelier met hottub aan het...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 19 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat