Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Ascona

Max.  4   gasten
0m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
0m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom

Buitenshuis

Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Oven
Waterkoker
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
CD-speler
Televisie
Handdoeken
Radio
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkijzer
Strijkplank
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 1 km

1 km

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 0.95 km

0.95 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 0.6 km

0.6 km

Station 4.5 km

4.5 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


27 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Petra S.

4,0
4 4 4 4 4

Diese Wohnung ist für ein Paar oder eine Familie ideal. Die Räume sind grosszügig, die Küche voll ausgestattet und es fehlt allgemein gar nichts. Die Lage ist nichts für Gäste ohne Fahrzeug.

Claudio D.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Lage, Luxuriös renoviert, alles vorhanden was man braucht, grosser Balkon, Fahrradwege in der Nähe, Tennisplätze, Badanstalt am See auch in der Nähe, alles super. Kann man nur empfehlen.

René B.

5,0
5 5 5 5 5

Grosszügige, top ausgestattete Wohnung mit grossem Balkon an optimaler Lage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Iris B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr schöne, saubere und geschmackvoll eingerichtete Wohnung, die bestens ausgestattet ist. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder.

Tino L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Kommen immer wieder gerne in diese gemütliche Ferienwohnung.

Claudio D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Man fühlt sich sehr wohl in der Wohnung. Alles ist vorhanden, ideal für Fahrradausflüge und Spaziergänge. Kommen gerne wieder.

Maria I.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Die Fewo ist schön eingerichtet; bis ins Detail ausgestattet, wie zuhause. Wir haben uns ausgesprochen wohl gefühlt und kommen gerne wieder :))

Uwe M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles Perfekt es hat wirklich nichts gefehlt !!

Jean-Pierre H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Schöne, mit allem notwendigen ausgerüstete Wohnung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Gerne wieder!

Manuel H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr schöne Wohnung. Alles sehr sauber u. neuwertig. Küche mit allem Zubehör.

Daniel W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr angenehmes Appartement in ruhigem Quartier gelegen. Zu Fusse in gemütlichen 15min im Zentrum angelangt. Grosszügige Zimmer, grosser Balkon und eine top Küche. Gerne wieder..

Jeanette B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Sehr gut ausgestattete Ferienwohnung, welche in Gehdistanz vom Erholungsgebiet entfernt liegt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Claudia A.

4,0
4 4 4 4 4

Die Wohnung liegt ruhig, ist grosszügig geschnitten, verfügt über einen grossen Balkon und über eine schöne Küche die gut ausgestattet ist.

Susanna F.

5,0
5 5 5 5 5

Ich kann diese wirklich gepflegte und sehr geschmackvolle Wohnung nur weiter empfehlen.Sehr gut ausgestattet.Wir fühlten uns ausgesprochen wohl und werden wieder kommen.Fam.Fiechter

Werner & Silvana K.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Ferienwohnung. Sehr schön eingerichtet. Komplette Küchenausstattung, es ist alles vorhanden. Empfehlenswert.

Beatrice Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hebben twee hele ontspannen weken doorgebracht in La Quercia. Het vakantiehuis is ideaal gelegen om ook eens zonder auto te kunnen en gezellig in ongeveer 15 minuten langs de weg of iets langer (en mooier) langs de oever van het meer naar het dorpscentrum te wandelen. Het appartement zelf is zeer comfortabel ingericht en biedt echt alles wat je nodig hebt tijdens de vakantie (of zou kunnen gebruiken), zelfs in de keuken is alles aanwezig om een grotere maaltijd te bereiden (zelfs goede pannen en messen die goed snijden, wat in vakantieappartementen zeldzaam is). Zeer goede bedden (de slaapkamers bevinden zich aan de achterkant, op de rustige kant van het gebouw), veel opbergruimte en een zeer groot balkon maken het totaalplaatje compleet. Je voelt dat het voor de eigenaren van het appartement belangrijk is dat niet alleen zijzelf zich hier meteen helemaal thuis voelen, maar ook de gasten. We hebben alleen een of twee ligstoelen gemist voor een dutje op het terras :-), dat zou de kers op de taart geweest zijn. We hebben voor de tweede keer geboekt via fewo tessin sagl en waren ook deze keer enthousiast over de service van de boeking tot aan de probleemloze sleuteloverdracht. Zo hoort het te zijn!

Chris Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Engels

Het was fijn om bij La Quercia te verblijven. Het appartement is mooi met veel goede voorzieningen. Het is schoon en vooral het grote balkon is een fijne plek om te zitten en te ontbijten of dineren. Het enige wat we eigenlijk misten was airconditioning vanwege de hitte. Maar met de grote ventilator konden we de kamer koel houden.

Nicole V.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Wij verbleven hier voor de 2e keer en waren weer zeer tevreden. De ligging is top! Rustig en toch dicht bij het centrum, maar ook dicht voor een wandeling naar het Lido. Perfect met hond en kinderen. Schoon en goed uitgerust. Zeer ongecompliceerde boeking. Wij komen graag terug!

Ginette V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We hadden 2 weken zon, gouden herfst - wat wil je nog meer? In november is de promenade langs het meer (met hond) een droom, op een prachtig pad langs de golfbaan in 10 minuten. De flat heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie, en het is absoluut rustig aan de slaapkamerzijde. We hadden een zeer leuke vakantie!

Claudio D.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer goede locatie, luxe gerenoveerd, alles wat je nodig hebt, groot balkon, fietspaden in de buurt, tennisbanen, badinrichting aan het meer ook in de buurt, alles geweldig. Kan alleen maar aanbevolen worden.

Gerda S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super vakantie flat helder en ruim met veel ontspanning in de natuur, we voelden ons helemaal comfortabel. Aangezien mijn man en ik graag koken, was de volledig uitgeruste keuken gewoonweg briljant. We combineren vakantie altijd met nieuwe ideeën en onderzoek voor onze eigen zaak en dus konden we de supersnelle internettoegang ideaal gebruiken, graag weer. G.Schumacher

Carla M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer mooie, lichte flat met een groot terras. De ligging in het groen, vlakbij de Maggia, was perfect voor ons gezin met 2 kinderen en hond - met de fiets ben je ook snel in het centrum van Ascona en bij het meer.

Reto und Graziela P.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We reizen met een peuter, 3 jaar. Deze flat biedt alles wat u zich kunt wensen in een vakantiewoning voor een klein gezin. Topuitrusting incl. kinderstoel, kinderborden en -bekers. Een nieuwe keuken en een groot balkon. Een auto is aan te bevelen, maar geen must - het openbaar vervoer (bus) rijdt zeer dichtbij. De golfbaan ligt om de hoek. Een bakker op 10 minuten lopen, een kruidenier op 15 minuten lopen evenals de Maggia delta, 15 minuten en het Piazza van Ascona 20 minuten - Centraler kan het dus bijna niet. Veel dank ook aan fewotessin voor de vlotte overdracht! We kijken uit naar onze volgende vakantie in Ascona, in de vakantiewoning "La Quercia".

Petra M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Zeer mooie en goed onderhouden flat. Er is echt alles wat je nodig hebt. De flat is in zeer goede staat en zeer schoon. We voelden ons erg op ons gemak. De sleuteloverdracht was geen probleem met de auto, maar ik kan me voorstellen dat het erg lastig is als je met het openbaar vervoer aankomt. Het is slechts 15 minuten lopen naar de boulevard van Ascona. Het was een geweldige vakantie. Veel dank

Beatrice Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We brachten twee zeer ontspannende weken door in la Quercia. Het vakantiehuis is ideaal gelegen zodat u de auto kunt laten staan en in ongeveer 15 minuten langs de weg naar het centrum van het dorp kunt lopen of iets langer (maar mooier) langs de oever van het meer. De flat zelf is zeer comfortabel ingericht en biedt alles wat je nodig hebt (of zou kunnen hebben) op vakantie, zelfs in de keuken staat alles klaar om een groter menu te bereiden (zelfs goede pannen en messen die snijden, wat vrij zeldzaam is in vakantiewoningen). Zeer goede bedden (de slaapkamers liggen aan de achterste, rustige kant van het huis), veel bergruimte en een zeer groot balkon maken het totaalplaatje compleet. U kunt voelen dat het voor de eigenaars van het appartement belangrijk is dat niet alleen zijzelf, maar ook de gasten zich vanaf de eerste seconde thuis voelen. We misten alleen een of twee ligstoelen voor de siësta op het terras :-), dat zou de kers op de taart zijn geweest.
Dit is de tweede keer dat we via fewo tessin sagl hebben geboekt en we waren opnieuw zeer tevreden over de service, van de boeking tot de ongecompliceerde overhandiging van de sleutels. Zo moet het zijn!

Georg F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Smaakvol ingerichte flat met hedendaagse keuken en badkamer. Ideaal voor wandelingen met de hond langs de oude landingsbaan van het vliegveld of de weide richting Maggia. Het centrum ligt op ongeveer 20 minuten lopen. De boeking en overdracht verliepen vlot en de communicatie per e-mail was snel en beleefd.

Daniela N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Lichte en comfortabel ingerichte vakantiewoning met geweldige keuken en super uitrusting. Een ruim terras met uitzicht op de bergen nodigt uit tot vertoeven. We waren er met onze kinderen en voelden ons volledig op ons gemak. Rustig gelegen maar toch dicht bij het centrum. Ascona en Locarno zijn zeer gemakkelijk te bereiken met de auto of de fiets. Wij komen graag terug en kunnen het alleen maar aanbevelen.


Contactpersoon

Bedrijf Fewotessin sagl
Ferienwohnungen

Ferienwohnungen

Fewotessin biedt goed gelegen vakantiewoningen, vakantiehuizen en rustici rond het Lago Maggiore in Ticino: van eenvoudige, verzorgde accommodaties tot luxe appartementen, van rustici tot droomhuizen met zwembad, u vindt het allemaal. Wij zijn een jong, opgewekt team en kijken ernaar uit om elke gast te verwelkomen die onze regio wil verkennen.


Andere accommodaties van Ferienwohnungen

Alle accommodaties weergeven van Ferienwohnungen

meer informatie

Objectnummer: 412775

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412775.htm


«Vakantieappartement Gezinsvakantie Ascona» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 27 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven