Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Locarno & vicinity

Max.  6   gasten
190m²  Woonoppervlakte
4 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
190m²
4 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Inrichting

Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Balkon
Tuin
Barbecue
Parkeren
Terras

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Enkele kookplaat
Vriesvak
Vaatwasser
Koelkast
Oven
Waterkoker
Koffiezetapparaat
Broodrooster
Servies
Keramische kookplaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Handdoeken
Ligstoelen
Wasmachine
Wasdroger
Kinderbed
WiFi
Haardroger
Stofzuiger
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

2 eenpersoonskamer
2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 10.5 km

10.5 km

Meer 10 km

10 km

Supermarkt 6 km

6 km

Stadscentrum 10 km

10 km

Bus 6 km

6 km

Station 10 km

10 km


Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


11 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,8 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
4.8 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Kessakol C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Très belle vue sur le lac, très beau cadre, calme au milieu de la nature dommage que la route pour y accéder soit un peu compliquée

Mischa B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Schönes, grosses, geräumiges Haus mit wunderschöner Aussicht und super um sich zu erholen und entspannen.

Jean-Marc W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Nous avons passé un séjour très agréable et reposant dans cette belle maison, située bien au calme dans la montagne au-dessus de Locarno. La vue sur le Lac Majeur, les îles Brissago et les vallées environnantes est juste magnifique, que ce soit du grand balcon ou du jardin en terrasse attenant, au 1er étage. La maison est très bien agencée et joliment décorée. Nous l’avons trouvée dans un parfait état de propreté. La jolie cuisine ouverte, très bien équipée et rangée, est riche en vaisselle, accessoires de toute sortes, produits ménagers, épices et condiments. Les linges de maison et de toilettes sont fournis en suffisance, et du savon liquide est disponible à chaque lavabo. Seule ombre au tableau, pour atteindre ce nid d’aigle il faut emprunter la via Monte-Brè, route très étroite et sinueuse sur env. 5 Km depuis Locarno Monti (soit env. 20 minutes en voiture depuis le centre de Locarno). Un véhicule est donc indispensable. Depuis les 2 places de parc privées en bord de route, il faut encore monter un escalier assez raide de 70 marches pour accéder à la propriété. Mais cet effort est largement récompensé par la magnifique situation et le confort de cette maison !

Thorsten S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer modern (met vloerverwarming) en goed onderhouden huis met een fantastisch uitzicht. Ontspannende rust en stilte. Ook voor onze twee kinderen (10 en 7 jaar) een speelvriendelijke plek. Als voormalige boskinderen hebben ze meteen de juiste bospaden gevonden. De toegang tot het huis vereist passende rijvaardigheden (voor Zwitsers waarschijnlijk normaal) en voor de trap naar het huis is een normale conditie nodig. We hebben erg genoten van ons verblijf. Om zo'n huis in de heuvel te bouwen was zeker een enorme uitdaging. Ik verbaas me over de inspanning die vele jaren geleden is geleverd. Het huis lijkt gerenoveerd, heeft moderne technologie en is in uitstekende staat.

Sabrina B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een heel mooi huis met een spectaculair uitzicht. De toegangsweg is gedeeltelijk erg smal (eenbaans). Als je wat geduld hebt en weet hoe groot je auto is, is de route ook te doen met een SUV (zoals onze Hyundai Tucson). De moeite waard. Het huis zelf is redelijk goed uitgerust. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Het enige minpuntje is het vrij harde tweepersoonsbed op de bovenverdieping. Het personeel van Fewo is zeer behulpzaam en ongecompliceerd. Het was geen probleem om spontaan nog een extra persoon voor 2 dagen bij te boeken. We komen graag weer terug!

Gerhard B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooi en rustig appartement. Vooral mooi is het gras / tuincomplex met uitzicht op het meer. De weg naar het vakantiehuis is ook op lange stukken erg smal. Hier moet je soms achteruit rijden bij tegenliggers en de volgende parkeerplaats opzoeken! Er is echter weinig verkeer. Prachtige wandelpaden en bergtochten, ook geschikt voor onervaren mensen, zijn vanaf hier mogelijk. Het bed op het bovenste niveau is een beetje hard. De keuken is zeer goed uitgerust en modern. De bovenste badkamer is erg mooi. Het uitzicht vanaf het balkon is geweldig. 71 treden leiden van de parkeerplaats naar de voordeur! Hier moet op gelet worden. Behalve de onderste buren is het hier erg eenzaam! Lokale ondersteuning is niet ingeroepen. De communicatie met het bureau was vriendelijk en ongecompliceerd.

Jean-Marc W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Toon Frans

We hebben een zeer aangenaam en ontspannend verblijf gehad in dit prachtige huis, gelegen in alle rust in de bergen boven Locarno.
Het uitzicht op het Lago Maggiore, de Brissago-eilanden en de omliggende valleien is gewoon prachtig, zowel vanaf het ruime balkon als vanuit de aangrenzende terrastuin op de 1e verdieping.
Het huis is zeer goed ingedeeld en mooi ingericht. We vonden het in perfecte staat van netheid. De mooie, open keuken, zeer goed uitgerust en opgeruimd, is rijk aan serviesgoed, accessoires van allerlei soorten, schoonmaakmiddelen, kruiden en specerijen. Voldoende bed- en badlinnen is aanwezig en vloeibare zeep is beschikbaar bij elke wastafel.
Het enige minpunt is dat je om dit adelaarsnest te bereiken, de Via Monte Brè moet nemen, een zeer smalle en bochtige weg van ongeveer 5 km vanaf Locarno Monti (dat is ongeveer 20 minuten rijden van het centrum van Locarno). Een voertuig is dus essentieel. Vanaf de 2 privéparkeerplaatsen aan de kant van de weg moet je nog een vrij steile trap van 70 treden beklimmen om bij het pand te komen. Maar deze inspanning wordt ruimschoots beloond door de prachtige ligging en het comfort van dit huis!

Michel G.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Frans

Zeer mooi ruim huis met prachtig uitzicht op het Lago Maggiore. Zeer goed uitgerust zowel binnen als buiten. De toegang tot het huis is een beetje "sportief" over de laatste 5 kilometer op een zeer smalle weg.

Gerhard B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Zeer mooie en rustige flat. Het gazon/tuin gedeelte met uitzicht op het meer is bijzonder mooi. De weg naar het vakantiehuis is erg smal, ook over langere afstanden. Hier moet je achteruitrijden bij tegenliggers en naar de volgende parkeerplaats rijden! Maar er is weinig verkeer. Prachtige wandelroutes en bergtochten zijn van hieruit mogelijk, zelfs voor ongeoefenden.
Het bed op de bovenverdieping is een beetje hard. De keuken is zeer goed uitgerust en zeer modern. De badkamer boven is erg mooi. Het uitzicht vanaf het balkon is prachtig. 71 treden leiden van de parkeerplaats naar de voordeur! Hiermee moet rekening worden gehouden. Behalve de benedenburen is men hier erg eenzaam!
Wij hebben geen gebruik gemaakt van de ondersteuning ter plaatse. Het gesprek met het agentschap was vriendelijk en ongecompliceerd.

Sabrina B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Toon Duits

Een heel mooi huis met een spectaculair uitzicht.

De toegangsweg is gedeeltelijk zeer smal (één rijstrook). Als je een beetje geduld hebt en de grootte van je auto kent, is de route ook te doen met een SUV (zoals onze Hyundai Tucson). Maar de route is zeker de moeite waard.

Het huis zelf is vrij goed uitgerust. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Als je klachten hebt, is de enige mango het nogal harde tweepersoonsbed op de bovenverdieping.

Het personeel van Fewo is zeer behulpzaam en ongecompliceerd. Het was geen probleem om spontaan een extra persoon te boeken voor 2 dagen.

We komen graag nog eens terug!

Thorsten S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer modern (met vloerverwarming) en goed onderhouden huis met fantastisch uitzicht. Ontspannende rust. Ook een speelse plek voor onze twee kinderen (10 +7 jaar). Als voormalige bosschoolkinderen vonden ze meteen de juiste bospaden. De toegangsweg naar het huis vereist een passende rijvaardigheid (voor Zwitsers waarschijnlijk vrij normaal) en voor de trappen naar het huis een normale conditie. We hebben erg genoten van ons verblijf.
Zo'n huis bouwen op een helling was zeker een enorme uitdaging. Ik ben verbaasd over de moeite die er jaren geleden in is gestoken. Het huis ziet er gerenoveerd uit, heeft moderne technologie en is in topconditie.


Contactpersoon

Bedrijf Fewotessin sagl
Ferienwohnungen

Ferienwohnungen

Fewotessin biedt goed gelegen vakantiewoningen, vakantiehuizen en rustici rond het Lago Maggiore in Ticino: van eenvoudige, verzorgde accommodaties tot luxe appartementen, van rustici tot droomhuizen met zwembad, u vindt het allemaal. Wij zijn een jong, opgewekt team en kijken ernaar uit om elke gast te verwelkomen die onze regio wil verkennen.


Andere accommodaties van Ferienwohnungen

Alle accommodaties weergeven van Ferienwohnungen

meer informatie

Objectnummer: 412787

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/412787.htm


«Vakantiehuis Ontspannende vakantie Locarno & vicinity» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 11 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven