Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Huis Maisonette aan de Harz

Regio Natuurpark Zuid-Harz - Bergruggen - Zuid-Harz Karstlandschap!

Max.  5   gasten
75m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 5  gasten
75m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Niets staat een ontspannen weekendje weg, een kort uitstapje om aan het dagelijkse leven te ontsnappen of een welverdiende jaarlijkse vakantie in de weg. Vergeet de stress van alledag en ontspan in onze charmante maisonnette-vakantieappartement met lichte kamers, warme kleuren en aandacht voor detail. Een vertrouwde plek met een prachtig uitzicht. Laat de moderne open inrichting, de met verfijnde smaak ingerichte maisonnette en de geselecteerde zeer liefdevolle decoraties op u inwerken. De hoogwaardige inrichting voldoet aan de moderne eisen van deze tijd. Wij zijn ervan overtuigd dat welzijn gevonden kan worden in elegantie en eenvoud. De open verbonden ruimte van keuken en woonkamer is inspirerend. Onze gasten kunnen het zich gemakkelijk maken op het moderne grote woonlandschap. Je hebt een prachtig uitzicht op de rotstuin vanaf hier. Er is een zeer grote Smart TV in de woonkamer. We hebben alles in onze keuken om van koken een belevenis te maken
De ingerichte keuken heeft een vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, elektrisch fornuis met keramische kookplaat, oven en vele elektrische keukengadgets. Er is voldoende serviesgoed aanwezig. De grote uitschuifbare eettafel met 6 stoelen, versierd met mooie accessoires, biedt een rustgevende sfeer en nodigt uit om te blijven hangen. Trakteer jezelf op een dagje spa. De regendouche van 1,40 m, aangepast aan de dakarchitectuur, is het perfecte toevluchtsoord voor uw ontspanning. Wat heb je nog meer nodig om uit te schakelen. De twee slaapkamers zijn verdeeld in de open maisonnette
Eerste slaapkamer: In deze kamer hebben we een harmonieuze sfeer gecreëerd. De inrichting is met liefde gekozen en bevat ook enkele voorzieningen voor onze gasten. Kinderkamer, leesruimte, retraite? Als leeszaal nodigt deze kamer uit tot comfortabel bladeren. We hebben een paar boeken voor je klaargelegd. Met een bed, een slaapbank, tafel, ladekast, 2 fauteuils, 2 krukjes, cd-radio, Smart Amazon Fire TV en spelletjes voor uw kleintjes is deze 1e slaapkamer zeer goed uitgerust.
Tweede slaapkamer in de maisonnette: De ruime slaapkamer met een hoog tweepersoonsbed, verstelbare lattenbodem en uitzicht op de sterren creëert de juiste sfeer voor uw volgende romantische uitje.
Als niet-rokers huis, bieden wij absolute vrijheid van roken om gemakkelijk te ademen. De rookruimtes bevinden zich buiten, hetzij in de voortuin in het noorden, hetzij in de stenen tuin in het zuiden. Fascinatie voor water en steen? Een oase van rust om tot rust te komen. Ons buitenterras van 20 m² nodigt u uit om te ontspannen, te lezen, te barbecueën of gewoon niets te doen. Een bank, tafel en stoelen maken de sfeer op het terras compleet.

Slaapplaats

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Parkeren Parkeren
Barbecue Barbecue
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 9.9 km

9.9 km

Supermarkt 1.3 km

1.3 km

Restaurant 0.9 km

0.9 km

Stadscentrum 1.3 km

1.3 km

Bus 0.07 km

0.07 km

Luchthaven 126 km Erfurt Weimar

126 km

Station 0.07 km Niedersachswerfen

0.07 km

Snelweg-afrit 9.5 km Nordhausen West

9.5 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Landschappelijke zuidelijke Harz. Te voet of met de fiets? Geniet van onze prachtige zuidelijke Harz regio. Kom naar de uitlopers van de Harz en laat u verrassen door de schone lucht, het gipskarstlandschap en de culturele mogelijkheden
Cultuur, sport en bezienswaardigheden: Harztor - toegangspoort tot de Harz - fietsparadijs - bochtmagie voor fietsers
Vanuit uw accommodatie vertrekt u naar het noordelijkste middelgebergte van Duitsland, de Harz. Het gevarieerde landschap met bochten tussen bergen en dalen zal uw motorseizoen veraangenamen. U kunt ook wilde bochten maken in de richting van de Kyffhäuser, waarschijnlijk de bekendste en meest opvallende bergformatie in de Harz.
Adventure Duiken - Meren van de Zuidelijke Harz - Hallo Duiker - Waarom zo ver gaan?
De Südharzer Seenlandschaft biedt u het perfecte avontuur niet ver van uw accommodatie. Wrakken, interessante duikplaatsen en de onderwaterstad Nordhusia wachten op u. De onderwaterstad op een diepte van ongeveer 13 meter onder de waterspiegel op de bodem van het Sundhausenmeer is gemodelleerd naar de vrije keizerstad Nordhausen. Het omvat een deel van de stadsmuur van 15 meter lang en ongeveer 2 meter hoog met een toren en stadspoort. Ernaast ligt een begraafplaats met verschillende grafstenen en een open graf. Van de huizen staan tot nu toe twee vakwerkhuizen overeind, waarin ook gesneden houten figuren staan. Als bijzonderheid werd in 2013 de eerste onderwaterkerk van Duitsland toegevoegd met een grondvlak van 10 × 10 meter. Het werd gewijd aan Johannes de Doper tijdens een kerkdienst.
Vlakbij onze vakantiewoning:
Wallburg Kohnstein; Riesenhaupt; gedenkplaatsen; Mühlberg en Tanzteich; openluchtzwembaden; 300 km lange Harz-fietsroute; Harz-smalspoortrein; traditionele distilleerderij Nordhausen; enz


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Zwemmen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Harztor - Südharz Natuurpark. De Zuidelijke Harz is het meest noordelijke van acht Nationale Natuurlandschappen in Thüringen. Als u als gast van ons hotel op stap bent in de natuur, ervaart u een afwisselend en lieflijk gipskarstlandschap, maar ook de eerste Harz-hoogten, met diepe dalen en mystieke rotsformaties bij Ilfeld. Informatie over de talrijke culturele activiteiten die worden aangeboden, zoals bezoeken aan theaters en musea, traditionele festivals of begeleide wandelingen,
vVV-kantoren in Nordhausen, Ellrich, Sülzhayn, Ilfeld en Neustadt. De Thüringen Card en de Harz Card bundelen het aanbod van de regio en brengen dit samen op de markt.
Harztor wandelende kinderen: 31 postzegeldozen voor de plattelandsgemeenschap
Geplande postzegeldozen voor Harztor-Wanderkinder:
Niedersachswerfen, waar het Fewo Haus Maisonette is gevestigd: 1 - Vuursalamanderbankje op het pad op de Mühlberg, 2 - Op de Hard (paasvuurplaats), 3 - Nieuw Land uitzichtpunt (jagersbankje / boven de wolvenlus), 4 - Lange bank op de Kirchberg, 5 - Brandweerkazerne op de Kupferhammer, 6 - Wachthuisje op de Mühlberg.
Ilfeld: 7 - brandweerkazerne, 8 - heksenspeelplaats in het kuurpark, 9 - trekkershut op de Mühlberg, 10 - Ilgenborn, 11 - schiettent, 12 - oog van de naald, 13 - bosbad.
Sophienhof: 14 - brandweerkazerne, 15 - rodelbaan.
Harzungen: 16 - brandweerkazerne, 17 - Karstwandelpad richting Rüdigsdorf (spinnenweg, noordelijke kruising), 18 - veldschuur, 19 - Harzunger Hölzchen, 20 - Hegeteich.
Neustadt: 21 - brandweerkazerne, 22 - gondelvijver, 23 - liefdeseiland in het Lönspark, 24 - windwijzer, 25 - bosbad, 26 - golfbaan bij Herrenwiese.
Osterode: 27 - linde, 28 - trekkershut boven begraafplaats.
Herrmannsacker: 29 - brandweerkazerne, 30 - speeltuin, 31 - waterkruising bij het fietspad richting Neustadt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-11-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie S. Wenzel

Familie S. Wenzel

Beste gasten Wij runnen de vakantiewoning sinds 2020. Een gezellig 2e thuis creëren voor uw vakantie, dat was en is onze zorg. U wordt altijd persoonlijk door ons begroet. Wanneer u onze vakantiewoning "Maisonette am Harz" bezoekt, kunnen wij dus direct op uw wensen inspelen. Wij hechten veel belang aan de netheid van onze vakantiewoning. De inrichting is top en zeer modern. Helaas is de Wi-Fi niet altijd stabiel, waarvoor bij voorbaat onze excuses, maar wij hebben geen invloed op een stabiel netwerk. De flat ligt aan de zuidkant van de Vorharz. Wij verwelkomen u graag als gasten in ons huis Maisonett am Harz. Uw gastheren Steve en Cornelia Wenzel


meer informatie

Objectnummer: 413284

Laatst bijgewerkt: 24.01.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/413284.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Zeer duurzaam Deze woning voldoet aan 8 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven