Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

QUINTA DA PRAIA CRASTOS

Carvoeiro / Lagoa / Alporchinhos

Max.  6   gasten
95m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
95m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

54 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 13 Jaren online



Beschrijving

Traditionele gerenoveerde Quinta, rustig aan de rand en zeer dicht bij de zee op een terrein van 320m² met zwembad, gedeeltelijk met uitzicht op het land en de zee. Het gerenoveerde hoofdgebouw bestaat uit twee slaapkamers, een woonkamer in koloniale stijl met een comfortabele bank, een flatscreen, satelliet-tv en dvd-speler, moderne landelijke keuken met vaatwasser en magnetron, doucheruimte met toilet en bidet, hal en wasruimte met wasmachine en droger. Parkeren voor de deur van het huis. Kinderen zijn welkom!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.7 km

0.7 km

Stadscentrum 0.5 km

0.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 50 km Faro Airport

50 km

Station 25 km Silves

25 km

Snelweg-afrit 7 km Alcantarilha

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het huis heeft een optimale locatie: het is weggestopt op een klein plein aan het einde van een straat waar het voetpad naar een nauwelijks bekend zandstrand begint en boeit met zijn rustige locatie in een origineel deel van het dorp.
In het westen begint een opmerkelijk deel van de rotsachtige Algarve, met grotten, rotstorens, kathedralen en portalen, die reikt tot Carvoeiro. Langs de rand van de klif kun je heerlijk dwalen door de ongerepte natuur en zwemmen op de prachtige stranden.
In het oosten bereikt u Nossa Senhora da Rocha, een middeleeuwse bedevaartskerk op een kaap in de zee. Vanaf daar is het niet ver naar het toeristische centrum van Armação de Pêra met alle voorzieningen.
Het kleine stadje Alporchinhos met een supermarkt en diverse restaurants ligt op loopafstand van het vakantiehuis aan de rand van het toeristische centrum van Armaçao de Pêra. is een ideale plek om te stoppen of als uitvalsbasis om de hele Algarve te ontdekken. Hier vindt u veel meer dan alleen zon, water en stranden ...
Het is slechts een paar stappen naar het prachtige zandstrand, met de veelkleurige vissersboten, aan de steile kust van Nossa Senhora da Rocha.
Het centrum van de stad Armação de Pêra werd gebouwd rond het kleine strand, waar zelfs vandaag de vissersboten in de zee beginnen, hoewel dit strand nu meer gewend is aan toerisme. Het 6 km lange zandstrand van Armação de Pêra wordt beschouwd als een van de langste en mooiste zandstranden van de Algarve.
Het gebied biedt een aantal prachtige stranden, meestal verborgen achter hoge rotsen. De meeste stranden hebben gemakkelijke toegang met parkeergelegenheid en een trap die helemaal naar het zandstrand leidt.
In de nabije omgeving zijn er tal van recreatieve mogelijkheden. In het heldere, smaragdgroene water is het zwemmen een waar genoegen, zeer populaire vakantie-activiteiten zijn ook zeilen, surfen en waterskiën.
Er zijn ook veel mogelijkheden voor een vakantie met kinderen: waterparken, ponyrijden, dierentuinen, maritieme shows en minigolfbanen bieden gegarandeerd vele veelbewogen dagen voor het hele gezin (alle voorzieningen zijn binnen een korte rit te bereiken).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De huurprijs is van toepassing op het hoofdgebouw met een bezetting van 1 tot 4 personen. Extra bed voor kinderen mogelijk op aanvraag.
Het 2-persoons appartement met badkamer in het naburige huis kan optioneel worden geboekt, prijs op aanvraag.
Short booker toeslag van 50 euro voor boekingen korter dan een week.
Huurprijzen voor lange termijn verhuur in de winter op aanvraag.
Brandhout tegen betaling op aanvraag.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 90 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 28 Tage vor dem geplanten Check-in stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 28 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. Bei Stornierungen bedingt durch Reiseverbote aufgrund von Corona wird die komplette Miete erstattet oder ein Gutschein ausgestellt.

meer informatie:

Duitstalige huishouding is op het terrein.
Voor gasten zonder auto is vervoer van de luchthaven van Faro mogelijk.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 17-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2019

Melissa uit Trochtelfingen

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Plezier voor het hele gezin

Voor het tweede jaar op rij brachten we in oktober een week door in dit prachtige vakantiehuis. Alles past hier - de inrichting en de locatie hebben voor iedereen in het gezin iets te bieden
Het huis is liefdevol ingericht, het hele gezin kan koken in de grote, zeer goed uitgeruste keuken, ook al worden de mannen altijd op magische wijze aangetrokken tot de houtskoolgrill onder de peperboom bij het zwembad. Een dromerige kleine strandbaai ver van het massatoerisme en een goed gesorteerde supermarkt liggen op loopafstand. Veel bezienswaardigheden en excursiebestemmingen zijn met de auto op korte afstand bereikbaar, en de omgeving is fantastisch mooi voor uitgebreide wandelingen. Er is voor elk wat wils.
Bijzonder comfortabel voor gezinnen met kinderen die vroeg opstaan - het poolhouse met grote slaapkamer en eigen badkamer kan als extra worden geboekt. Zo maakt het hele gezin niet ongewild de zonsopgang mee.
Een laatste woord van lof voor de netheid. Hier moet je echt binnenkomen en je goed voelen
Ook volgend jaar - heel graag weer!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie

Oktober 2019

Patricia T. uit 88693 Deggenhausertal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Als herhalingsdader weer een geweldige vakantie beleefd.

Na een geweldige vakantie te hebben gehad in de tweede helft van september 2018, waren we dit jaar alweer in de eerste helft van oktober terug. Volgend jaar staat ook al vast. We vonden het weer geweldig en toen we binnenkwamen viel meteen de netheid van het huis op. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en we hebben erg genoten van de barbecue-avonden bij het zwembad.

De markthallen in de buurt zijn prachtig, waar naast vers vlees ook altijd verse vis, groenten en fruit te vinden zijn. De talloze wandelmogelijkheden zijn ongeëvenaard en er is altijd iets nieuws te ontdekken. Veel dank aan Maria en Carlos Cunha, die het huis perfect beheren en ter plaatse altijd klaar staan om te helpen. Omdat onze terugvlucht laat was, mochten we de hele dag nog bij het huis blijven en genieten van de heerlijke oktoberzon. Hartelijk dank voor de flexibiliteit.

Tot volgend jaar.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie met huisdier, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Augustus 2019

Tobias S. uit Gladbeck

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Prima vakantie!

We hebben 2 weken begin september in het huis doorgebracht.

Het huis ziet er inmiddels zelfs beter uit dan op de foto's, omdat de heg bij de douche duidelijk is gegroeid. We vonden de peperboom geweldig, zelfs bij het vegen van de bladeren was er altijd een lichte pepergeur, geweldig!
De inrichting is met smaak en oog voor detail samengesteld, de bedden waren goed, de keuken en badkamermeubels hebben inmiddels wel wat gebruikssporen.
De keukenfaciliteiten zijn ook voldoende voor grotere kookexperimenten, eigenlijk was alles aanwezig.

De huismeester was aardig en betrokken, dat merk je aan het huis, alles is schoon, goed onderhouden en liefdevol ingericht.

Je moet van katten houden. Drie van hen leefden permanent op de binnenplaats. Met goed voeren zal het aantal zeker snel toenemen. Maar ondanks een allergische persoon hadden we daar ook geen problemen mee (na enige opvoedingspogingen). Moeilijker zijn de blafconcerten van de buurhonden 's nachts, oordopjes zijn hier aan te bevelen. We hadden trouwens bijna geen muggen. Maar het huis heeft ook overal horren...

De locatie in de Algarve is gunstig, omdat uitstapjes in beide richtingen mogelijk zijn met reistijden van 1-2 uur. Lagos, Sagres en de eilanden voor Faro vonden we het beste...
Ook binnen de stad is de locatie goed. Strand, supermarkt en restaurants zijn ongeveer 10 minuten lopen.

Het strand was echt geweldig en in augustus altijd leeg met ongeveer 15 mensen. Snorkelen ging super (afhankelijk van het weer). Goede zwemmers kunnen ook naar de naburige grot zwemmen (naar rechts). De wandeling was eenvoudig, maar vrij steil. Maar je kunt ook met de auto komen. De golven waren altijd mild bij ons.

Wat moet ik nog meer schrijven.... Bedankt, we komen terug!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

September 2018

Patricia T. uit 88693 Deggenhausertal

4,5
4 5 5 4
Toon Duits

Een superleuke vakantie. We hebben al geboekt voor 2019.

We hebben twee heerlijke weken in Portugal doorgebracht met waanzinnig goed weer. Het huis is prachtig ingericht in Portugese stijl en voorzien van alles wat u nodig heeft. De manager ter plaatse is super aardig en altijd aanspreekbaar als je iets wilt weten. Alles wat je nodig hebt is dichtbij. Supermarkt, restaurants en natuurlijk de zee. De kleine baai, die op loopafstand ligt, is geweldig. Zelfs onze kleine kleinzoon voelde zich er op zijn gemak. We vonden het zo leuk dat we al voor volgend jaar hebben geboekt. Wij kunnen dit huis alleen maar met volle overtuiging aanbevelen. Wie een individuele vakantie wil, is hier op de juiste plaats. Voor ons veel beter dan een pakketreis........
Oh ja, en verse vis op de grill met een glas wijn en totale ontspanning bij het zwembad onder de sterren..... wat is er mooier? :-)

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juni 2018

Jörg S. uit 12435 Berlin

5,0
5 5 5 5
Toon Duits

Een aanrader, super huis en mooi zwembad

We brachten 17 ontspannende dagen door in dit prachtige huis op een geweldige locatie.
Alles wat je nodig hebt is dichtbij. Winkelen, restaurants (het Indiase restaurant "Indian Curry House ligt op slechts 100m afstand van de Intermache Absolute top) en in 10 minuten bent u aan zee.
Super aardige contactpersoon ter plaatse
We kunnen het alleen maar aanbevelen.

Kerstin en Jörg uit Berlijn

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Mevr. S. Isenberg

Mevr. S. Isenberg

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 41419

Laatst bijgewerkt: 17.04.2024

Advertentie online sinds: 13 Jaren, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/41419.htm


«QUINTA DA PRAIA CRASTOS» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 90 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven