Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Elisabetta

Caprese Michelangelo

Max.  24   gasten
300m²  Woonoppervlakte
10 Slaapkamers
6  Badkamer
Max. 24  gasten
300m²
10 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 25.05 tot 21.06.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 25.05 tot 21.06.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Elisabetta is een oude stenen boerderij die volledig is gerenoveerd en geschikt is voor maximaal 24 personen. Het pand bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw met in totaal 5 vakantiewoningen en een vierpersoonskamer, elk met een eigen ingang, evenals een gemeenschappelijke ruimte met eettafels en een grote professionele keuken, ideaal om families en grote groepen comfortabel te ontvangen. Het hoofdgebouw herbergt 4 vakantiewoningen: - Een vakantiewoning voor 6 personen op de zolder, bereikbaar via een buitentrap vanaf de zwembadzijde. Het bestaat uit een woonkamer met sofa, kitchenette, twee tweepersoonskamers, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een badkamer met douche. Het woongedeelte is voorzien van airconditioning. - Een vakantiewoning voor 4 personen op de eerste verdieping, bereikbaar via een buitentrap vanaf de zwembadzijde. Het bestaat uit een woonkamer met bank, TV en kitchenette, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche. - Een vakantiewoning voor 2+1 personen op de begane grond, toegankelijk via een aparte ingang aan de zijkant van het huis. Het bestaat uit een woonkamer met sofa, TV, kitchenette, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eventueel derde bed, een badkamer met douche. - Een vakantiewoning voor 2+1 personen op de begane grond, toegankelijk via een aparte ingang aan de achterkant van het huis. Het bestaat uit een woonkamer met sofa, TV, kitchenette, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eventueel derde bed, een badkamer met douche. Het bijgebouw bestaat uit: - Een vakantiewoning voor 4 personen op de begane grond, toegankelijk via een aparte ingang vanaf de zwembadzijde.Het bestaat uit een woonkamer met keuken, sofa, SAT TV en directe toegang tot het terras met pergola, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met douche.
- Een vierpersoonskamer voor 4 personen op de begane grond, toegankelijk via een aparte ingang aan de zijkant van het bijgebouw. Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een badkamer met douche geschikt voor gehandicapten. - Een gemeenschappelijke ruimte met eettafels, open haard, SAT-tv, een halve badkamer en een aangrenzende grote professionele keuken, ideaal voor grote groepen, uitgerust met 4-pits fornuis, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, snijmachine, espressomachine en mokka-koffiezetapparaat. Van hieruit kunt u ook gemakkelijk de grote gastentuin bereiken, die zich onder de grote pergola bevindt. Alle slaapkamers hebben horren voor de ramen. Alle vakantiewoningen hebben een tv met Italiaanse zenders. In de vakantiewoning in het bijgebouw aan de zwembadzijde en in de gemeenschappelijke ruimte staat een tv met satellietontvangst. De vriendelijke en behulpzame eigenaren (een gezin met twee honden) wonen op het terrein in een deel van het hoofdgebouw.

De woning is rustig gelegen, omgeven door een grote tuin, ideaal voor families en groepen vrienden. Vanuit de villa kunt u genieten van een betoverend landschap, een panorama van gecultiveerde velden, eiken-, beuken- en kastanjebossen, weilanden en Toscaanse heuvels. Het zwembad, ruim en uitgerust met parasols en ligstoelen voor de gasten, is de ideale plek om te ontspannen. Dankzij de ligging is de villa zeer rustig. Een ideale plek voor wie rust en contact met de natuur zoekt. Bij het bijgebouw staat een grote pergola met daarin een grote eethoek, ideaal voor gezamenlijke maaltijden in de buitenlucht. In de tuin staan ook een houtoven voor het maken van pizza's, een stenen barbecue en tuinhuisjes met tafels en banken. In het hoofdgebouw is een wasruimte met wasmachine, die van buitenaf toegankelijk is. De vriendelijke en behulpzame eigenaren (een gezin met twee honden) wonen op het terrein in een deel van het hoofdgebouw.
Licentie- of registratienummer: 051007AAT0007

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 6
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 7
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand over 50 km

over 50 km

Supermarkt 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 85 km Perugia

85 km

Station 1 km Manzi

1 km

Snelweg-afrit 20 km Pieve Santo Stefano

20 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Elisabetta is gelegen op het platteland van de Toscaanse Val Tiberina, een gebied dat zeer populair is bij degenen die willen ontsnappen aan de chaos en het lawaai van de stad. Het pand is ontstaan als een boerderij in de buurt van het middeleeuwse dorp Caprese Michelangelo in de provincie Arezzo, niet ver van de grens met Umbrië. De ligging maakt Villa Elisabetta ideaal om heel Midden-Italië te bezoeken. De stad Caprese Michelangelo ontleent zijn naam aan zijn beroemdste inwoner, Michelangelo Buonarroti. Op slechts 5 km van Villa Elisabetta kunt u het geboortehuis van de belangrijke Italiaanse kunstenaar bezoeken, dat nu een museum is. Val Tiberina, het gebied waar Villa Elisabetta ligt, is perfect voor liefhebbers van wandelen. Excursies, lange wandelingen of mountainbike tochten kunnen worden georganiseerd langs de paden en het platteland rondom de villa. Vanaf de villa kunt u ook Sansepolcro bereiken in 30 minuten. Dit kleine dorp, gelegen op de heuvels van Arezzo, was de geboorteplaats van de beroemde kunstenaar Piero della Francesca en is nu ook beroemd om zijn Palio delle Balestre. Naast Sansepolcro zijn er in de omgeving verschillende middeleeuwse dorpen die een bezoek waard zijn, zoals Anghiari, Monterchi en Cortona, rijk aan monumenten, kerken, paleizen en musea. Een andere interessante bestemming is het franciscaanse heiligdom van La Verna, op ongeveer 30 minuten van de villa. Vanuit Villa Elisabetta zijn ook de belangrijkste centra van Toscane gemakkelijk te bereiken. Arezzo, de provinciehoofdstad, ligt op minder dan een uur rijden en in minder dan twee uur kunt u ook Siena of Florence bereiken. Voor dagtochten is het ook mogelijk om de Adriatische Zee van Emilia Romagna te bereiken in ongeveer anderhalf uur met de auto of de stranden van de Marken in ongeveer twee uur met de auto.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 500
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Inbegrepen in de huur:
volledig schoongemaakte woning voorzien van badkamer- en bedlinnen; wekelijkse verschoning van het linnen; eindschoonmaak; elektriciteit, water en gas om te koken; Wi-Fi; schoonmaak van tuin en zwembad; polis "Easy Rent" (aanvullende verzekering voor onopzettelijke schade aan de woning, tot een maximale dekking van € 3.000,00 en onderhevig aan beperkingen).

Niet inbegrepen in de huurprijs (te betalen bij aankomst):
Huisdieren toegestaan op aanvraag € 30,00 per week; verwarming op verbruik; airconditioning op aanvraag (bovenwoning) € 10,00 per dag; haardhout op verbruik; extra schoonmaak; extra linnenwissel.

Borg (te betalen bij aankomst): € 500,00

Aankomst: van 16:00 tot 19:00 uur
Vertrek: van 08:00 tot 09:30 uur

Zwembad geopend van 18 mei tot 15 september (data bij benadering)

Houd er rekening mee dat:
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

CIR: 051007AAT0007

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Per le prenotazioni confermate a partire dal 01/12/2020 verranno applicate le seguenti condizioni di cancellazione: - cancellazione fino a sessanta (60) giorni prima della data di arrivo: 100% di rimborso del prezzo della prenotazione; - cancellazione dai sessanta (60) giorni prima della data di arrivo alla data di arrivo: penale di cancellazione pari al 100% del prezzo della prenotazione (nessun rimborso); - cancellazione durante il soggiorno: penale di cancellazione pari al 100% del prezzo della prenotazione (nessun rimborso). Annullamento per cause di forza maggiore COVID-19: in caso di annullamento della prenotazione per comprovata impossibilità di viaggiare a causa di disposizioni governative di limitazione della libertà di circolazione sul territorio nazionale o internazionale imposte per far fronte a tutte le emergenze epidemiologiche COVID-19, Anita Villas provvederà al rimborso dell'importo pagato per la prenotazione, fatto salvo l'onere per l'ospite di comunicare ad Anita Villas a partire da 7 giorni prima dell'arrivo, e in ogni caso entro il giorno precedente il soggiorno prenotato, della cancellazione della prenotazione con specifica indicazione dei motivi sopra indicati. Si prega di notare che gli eventuali rimborsi saranno effettuati tramite bonifico bancario in favore dell'intestatario della prenotazione entro la fine dell’anno di riferimento della prenotazione cancellata. Nel caso in cui il pagamento della prenotazione avvenga con carta di credito, in caso di rimborso verrà trattenuto un importo pari al 3% dell'importo versato per spese di gestione dei pagamenti.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 20-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een makelaarskantoor gevestigd in de regio Marche, gespecialiseerd in de verhuur van villa's met privézwembad en vakantiehuizen in Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren wij onze vakantiehuizen zorgvuldig op zoek naar kwaliteit, stijl, comfort en een goede ligging tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij een grondige kennis van onze vakantiehuizen en ons territorium, kunnen we u een volledig advies geven en u een gepersonaliseerde assistentiedienst bieden voor elk van uw individuele verzoeken. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over de ideale accommodatie voor uw vakantie in Italië. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.


Andere accommodaties van Dhr. E. Boria


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 414244

Laatst bijgewerkt: 15.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/414244.htm

Dhr. Emanuele Boria

Via Vittorio Emanuele, 1

61040 Mondavio

0039(0) 0721 987073

IT02483900417

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
15% Korting 25.05 tot 21.06.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven