Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Angela

Monterubbiano

Max.  16   gasten
300m²  Woonoppervlakte
7 Slaapkamers
7  Badkamer
Max. 16  gasten
300m²
7 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 08.06 tot 06.09.2024
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 08.06 tot 06.09.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Angela is een charmant pand dat plaats biedt aan maximaal 16 personen. Het pand was oorspronkelijk een oude boerderij, de recente renovatie door de eigenaren heeft ervoor gezorgd dat de villa de charme van zijn geschiedenis heeft behouden en verrijkt is met moderniteit en comfort. Villa Angela bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw.
Het hoofdgebouw bestaat uit twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit: - een woonkamer met bank, smart TV en open haard; - een moderne volledig uitgeruste keuken met oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, espressomachine, broodrooster, waterkoker, ijsmachine, eettafel en toegang tot de tuin. Deze ruimte is zeer licht dankzij de grote ramen met uitzicht op het zwembad; - een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, geschikt voor gehandicapten; - een studeerkamer met een bureau; - een halve badkamer met wasruimte uitgerust met wasmachine en droger.
De eerste verdieping, bereikbaar via een comfortabele interne trap, bestaat uit: - 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met douche; - een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een en-suite badkamer met douche en een panoramisch terras; - een slaapkamer met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden op een hangende zolder en een en-suite badkamer met bad. De slaapkamers zijn zorgvuldig ingericht, elegant en licht en bieden een prachtig uitzicht op de zee en het platteland.

Het bijgebouw, gelegen naast het hoofdgebouw en ermee verbonden door een veranda, bestaat uit: - een entree met een kitchenette met kookplaat, koelkast en gootsteen, smart TV en een trap naar de tussenverdieping; - een slaapkamer met een tweepersoonsbed, waar ook een geïoniseerd bad staat, en een tweepersoonsbed op de tussenverdieping; - een badkamer met douche. Het bijgebouw is zeer licht en biedt directe toegang tot het zwembad dankzij een glazen deur.

De woning is voorzien van airconditioning en er zijn horren in alle kamers.
Houd er rekening mee dat het maximale aantal volwassenen dat in de accommodatie kan verblijven 14 volwassenen is.

Villa Angela is gelegen op het platteland van Fermo, een heuvelachtig gebied vol charme, omgeven door olijfbomen, boomgaarden en gecultiveerde velden. Deze prachtige locatie garandeert een ontspannen vakantie in de rust van de natuur, verrijkt door het comfort van deze prachtige villa. Het overloopzwembad is gelegen op een prachtige panoramische positie. Vanaf hier kunt u genieten van een romantisch uitzicht op de zee en de heuvels. Het zout gereinigde zwembad heeft Romeinse treden en een ondiep gedeelte. Het grote solarium is uitgerust met ligstoelen, parasols en een zonnedouche. Het buitenleven bestaat uit twee grote veranda's die uw verblijf nog specialer maken. Een ervan is ingericht met banken en fauteuils, ideaal om in alle rust te genieten van een goed glas lokale wijn. De andere veranda heeft een eethoek buiten met tafels, stoelen en een buitenkeuken met houtfornuis, houtgrill, Weber gasgrill, inductiekookplaat, vaatwasser, gootsteen en koelkast-cel om samen in alle comfort te koken en te eten in de buitenlucht.
Er is ook een badkamer met douche bij het zwembad. Het pand is omheind en heeft parkeerplaatsen met een laadstation voor elektrische of hybride auto's. De toegang tot het terrein is via een automatische poort.
Licentie- of registratienummer: 109022-LOC-00002

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Supermarkt 6 km

6 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Luchthaven 80 km Ancona-Falconara

80 km

Station 7 km Pedaso

7 km

Snelweg-afrit 7 km Pedaso

7 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Villa Angela ligt in de regio Marche, in de provincie Fermo, in een ideale positie om te genieten van zowel de zee als de bergen van dit prachtige gebied. Vanuit Villa Angela bereikt u de stranden van de Adriatische kust in slechts 10 minuten. U kunt dagen aan zee doorbrengen in het nabijgelegen Pedaso of de badplaatsen van de beroemde Riviera delle Palme bereiken, zoals Grottammare en San Benedetto del Tronto. Niet te missen is een bezoek aan de prachtige baaien van de Conero Riviera, de meest kristalheldere zee van de regio met prachtige stranden, op ongeveer een uur rijden. Voor bergliefhebbers is het mogelijk om vanuit Villa Angela wandelingen en trektochten te organiseren in het Nationaal Park Sibillini. Dit park strekt zich uit over het grondgebied van Marche en Umbrië, dat vier provincies omvat, en dankzij de grote uitbreiding biedt het een verscheidenheid aan landschappen die het ontdekken waard zijn. Vanuit de villa kunt u de mooiste steden van Marche bezoeken, waaronder Ascoli Piceno, met zijn prachtige historische centrum, of de stad Fermo, een dorp vol bezienswaardigheden en winkels met typische lokale specialiteiten. Daarnaast zijn Moresco, Monterubbiano, Torre di Palme, Petritoli en Ripatransone slechts enkele van de vele en suggestieve historische dorpen van deze regio van Italië, die de moeite waard zijn om beter te leren kennen.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Zwemmen
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 09:30
Borg: € 2000
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 8 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

RESERVERINGEN 2023:

De huurprijs is inclusief:
woning compleet schoongemaakt opgeleverd en voorzien van beddengoed en handdoeken; wekelijkse wissel van linnengoed en wekelijkse schoonmaak; badhanddoeken; laatste schoonmaak; nutsvoorzieningen (elektriciteit - water - gas voor keukengebruik); airconditioning; verwarming; Wifi; kleine huisdieren op aanvraag toegestaan ​​(maximaal 1 per week); brandhout voor barbecue en houtoven; tuin- en zwembadreiniging; kosten voor het opladen van elektrische voertuigen via de laadpaal; Polis "Easy Rent" (aanvullende verzekering voor accidentele schade aan de woning, tot een maximum van € 3.000,00 en met de voorziene beperkingen).

Bij de huurprijs is niet inbegrepen (te betalen bij aankomst):
extra schoonmaak; extra linnenwissel.

Borg (te betalen bij aankomst): € 1.000,00

Inchecken: van 16.00 tot 19.00 uur
Uitchecken: van 08:00 tot 09:30 uur

Opening zwembad: van 1 mei tot 30 september

--------------------------------------------- -------------------------------------

RESERVERINGEN 2024:

De huurprijs is inclusief:
woning compleet schoongemaakt opgeleverd en voorzien van beddengoed en handdoeken; wekelijkse wissel van linnengoed en wekelijkse schoonmaak; badhanddoeken; laatste schoonmaak; nutsvoorzieningen (elektriciteit - water - gas voor keukengebruik); airconditioning; verwarming; Wifi; brandhout voor barbecue en houtoven; tuin- en zwembadreiniging; Polis "Easy Rent" (aanvullende verzekering voor accidentele schade aan de woning, tot een maximum van € 3.000,00 en met de voorziene beperkingen).

Bij de huurprijs is niet inbegrepen (te betalen bij aankomst):
kleine huisdieren op aanvraag toegestaan ​​(maximaal 1 per week) € 150,00 per verblijf; kosten voor het opladen van elektrische voertuigen via het laadstation (naar verbruik met prijzen geldend op het moment van verblijf); extra schoonmaak; extra linnenwissel.

Borg (te betalen bij aankomst): € 2.000,00

Inchecken: van 16.00 tot 19.00 uur
Uitchecken: van 08:00 tot 09:30 uur

Opening zwembad: van 1 mei tot 30 september

Houd er rekening mee dat:
- Het maximale aantal volwassenen dat in de accommodatie kan verblijven is 14 volwassenen.
- Boekingen voor jeugdgroepen zijn onder voorbehoud van goedkeuring.

CIR: 109022-LOC-00002

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Special booking conditions 2021: For reservations confirmed starting from 01/12/2020, the following cancellation policy will apply: - cancellation up to sixty (60) days before the arrival date: 100% refund of the rental price; - cancellation from sixty (60) days before the arrival date to the arrival date: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund); - cancellation during the stay: cancellation fee equal to 100% of the rental price (no refund). Cancellation due to force majeure COVID-19: in case of cancellation of the reservation due to proven travel impossibility due to government regulations restricting the freedom of movement on the national or international territory imposed to deal with the COVID-19 epidemiological emergency, Anita Villas will refund the amount paid for the reservation, without prejudice to the guest's duty to notify Anita Villas starting from 7 days before arrival, and in any case within the day before the booked stay, of the cancellation of the reservation with specific indication of the reasons mentioned above. Please note that any possible refund will be made by bank transfer in favour of the booking holder within the end of the year of the cancelled reservation. In the event that the payment of the reservation is made by credit card, in the event of a refund, an amount equal to 3% of the amount paid will be withheld for payment management costs.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 24-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Anita Villas di Boria Emanuele
Dhr. E. Boria

Dhr. E. Boria

Anita Villas is een makelaarskantoor gevestigd in de regio Marche, gespecialiseerd in de verhuur van villa's met privézwembad en vakantiehuizen in Italië. Al meer dan 10 jaar selecteren wij onze vakantiehuizen zorgvuldig op zoek naar kwaliteit, stijl, comfort en een goede ligging tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij een grondige kennis van onze vakantiehuizen en ons territorium, kunnen we u een volledig advies geven en u een gepersonaliseerde assistentiedienst bieden voor elk van uw individuele verzoeken. Ons team staat altijd klaar om u te adviseren over de ideale accommodatie voor uw vakantie in Italië. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.


Andere accommodaties van Dhr. E. Boria

Alle accommodaties weergeven van Dhr. E. Boria

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 414252

Laatst bijgewerkt: 02.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 5 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/414252.htm

Dhr. Emanuele Boria

Via Vittorio Emanuele, 1

61040 Mondavio

0039(0) 0721 987073

IT02483900417

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
10% Korting 08.06 tot 06.09.2024

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven