Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
130m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
130m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

6 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Het is in 2017 volledig gerenoveerd en biedt daarom comfort op het hoogste niveau. Een grote koelkast, een extra drankenkoelkast en een vriezer zijn aanwezig. Het grote Italiaanse fornuis werkt op gas. De vaatwasser is verhoogd zodat je niet hoeft te bukken om dingen weg te zetten.
De vloerverwarming en de open haard in de woonkamer maken het perfect voor de koudere seizoenen. Natuurlijk kunnen ook alle slaapkamers en badkamers worden verwarmd. We hebben 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden, 2 badkamers en een open woon/eetkamer met grote keuken. Er is een wasmachine en droger in een van de badkamers. Er zijn verschillende airconditioners, zodat u zelfs de heetste zomer kunt doorstaan. Smart-tv's zijn geïnstalleerd in elke slaapkamer en in de woonkamer. Iedereen kan naar zijn eigen favoriete programma kijken zonder anderen te storen.
Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig! De douches zijn toegankelijk op de begane grond, wat de toegankelijkheid vergroot. Eén WC heeft opklapbare handgrepen.
Er is een router voor WLAN beschikbaar. Kaarten met krediet kunnen overal gekocht worden.
Op winderige dagen biedt de binnenplaats een beschutte plek in de zon.
Voor het doucheplezier buiten zijn er twee buitendouches met warm water.
Op het terras staat een uitschuifbare tafel met 6 stoelen en een lounge om te chillen. Je kunt de zee horen! Niets is rustgevender dan het kabbelen van de golven. Pure ontspanning! U kunt een hangmat ophangen tussen de grote palmbomen. Voor de tuin zijn vier ligstoelen beschikbaar.
Een gasbarbecue is beschikbaar voor de BBQ.
Ontspannen in de whirlpool? Geen probleem Tegen een toeslag van 5 € per dag zetten wij een verwarmde whirlpool in de tuin voor u klaar
Houdt u van fietsen? Voor hen zijn twee fietsen beschikbaar voor 5 euro per dag.
Voor het huis zijn er 2 schaduwrijke parkeerplaatsen op het terrein, zodat uw auto altijd veilig is. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Indien nodig kan een nauwelijks waarneembaar hek (tennisnetachtig) worden geplaatst zodat kinderen of dieren veilig zijn. Aan het einde van het pand is er een muur 5 meter naar beneden waar het strand direct ligt. U woont praktisch boven het strand, wat de nodige privacy garandeert.


Op het platte dak is een chill-out ruimte met veel kussens voor een gezellige sundowner. Het uitzicht is spectaculair!
Licentie- of registratienummer: VT-43815-CS

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Parkeren Parkeren
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 1 km

1 km

Restaurant 0.2 km

0.2 km

Stadscentrum 2.2 km

2.2 km

Bus 0.2 km

0.2 km

Luchthaven 149 km Valencia

149 km

Station 4.5 km Vinaros

4.5 km

Snelweg-afrit 12 km Ausfahrt Nr. 42 Vinaros

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vinaros ligt ongeveer 150 km ten noorden van Valencia en 220 km ten zuiden van Barcelona en is te bereiken via de snelweg AP7. Het huis ligt in een kleine urbanisatie in het zuiden van Vinaros, weg van de stadsdrukte. Het heet net als het strand: "Cala Puntal" Het is een gemengd woon- en vakantiehuizenproject. U woont voornamelijk op het strand maar heeft toch volledige privacy.
Op 3 minuten loopafstand zijn er 3 restaurants met biertuin: Pyramide (restaurant direct aan het strand met fantastisch uitzicht), Los Desperados (Tapas Bar) en El Vago (typisch Spaans restaurant). Op een kilometer afstand ligt een industrieterrein met verschillende supermarkten, Aldi, Carrefour, Mc Donald, Burger King, enz. Het stadscentrum ligt op ongeveer 2 km afstand.
Het strand is een gemengd kiezelzandstrand.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Jagen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 350
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 3 weken voor aankomst

Betalingsmogelijkheden:

Creditcard
Overschrijving

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De verhuurder woont op een kilometer afstand en is altijd beschikbaar voor vragen of problemen.
Er is een persoonlijke briefing van het huis.

Ons huis is met veel liefde en moeite ingericht zodat u zich helemaal thuis kunt voelen.

De verhuurder biedt ook privé vistochten aan op zijn jacht, evenals leuke uitstapjes met verschillende buizen.
op 30 minuten rijden heb je de mogelijkheid om te zwemmen en te duiken met grote tonijnen. Dit gebeurt maar twee keer in de hele wereld!!!

30 kilometer naar het noorden ligt de unieke Ebro-delta met zijn rijstgebieden en unieke flora en fauna! Hier vindt u flamingo's, een avontuurlijke speeltuin en boottochten vanaf de Ebro de zee in. De Ebro is beroemd om zijn enorme meervallen en voor de kust kunnen veel verschillende vissoorten worden gevangen. Vooral tonijn. Visvergunningen kunnen gemakkelijk ter plaatse worden verkregen. Er zijn verschillende bootverhuurbedrijven en gidsen voor rondleidingen op de Ebro. U kunt ook zonder bootvergunning de zee op en naar hartelust vissen!!!

De Ebro-delta heeft het langste hondenstrand van Europa en is vanwege de wind de Spaanse hotspot voor kitesurfen en andere windsporten.

De 18-holes golfbaan "Panoramica", ontworpen door Bernhard Langer in 1995, ligt op slechts 17 km afstand in San Jordi en is een van de beste golfbanen van Spanje.

De amandelbloesem in het voorjaar biedt unieke bezienswaardigheden! Tijdens een rit door het betoverende achterland wordt u werkelijk betoverd!

De bergen, op slechts 30 minuten rijden, bieden talloze spectaculaire wandeltochten!

Voor fijnproevers is het hier een absoluut paradijs (als je weet waar)!!!! Er zijn vier restaurants met Michelin-sterren in de directe omgeving. De laatste jaren hebben zich veel "jonge, wilde" chefs gevestigd. Je kunt hier voor weinig geld eten zoals je nog nooit hebt meegemaakt. De verhuurder geeft u graag informatie, er is voor elk budget wat wils.

Vinaros staat in het hele land bekend om zijn vers gevangen kreeften, Benicarlo om zijn heerlijke artisjokken.

Ze wonen hier aan de Oranjebloesemkust. Met Kerstmis liggen de plantages vol rijp fruit en tegelijkertijd hebben de bomen al nieuwe bloesems. Een ongelooflijk gezicht.

Het carnaval hier in Vinaros is legendarisch!!! Mensen reizen uit heel Spanje om het te zien. Vergelijkbaar met het carnaval in Rio! Tientallen clubs presenteren hun koningen op spectaculair versierde voertuigen. Het wordt zelfs de klok rond op televisie uitgezonden op het kanaal Canal 56.

Op vrijdag komt de tuinman langs voor het nodige werk, zoals het maaien van het gazon, enz. Hij heeft een sleutel van de tuin en kondigt zich vooraf aan door op de bel te drukken.

Flexibele aankomst/vertrek mogelijk op aanvraag!


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 13-04-2024


5 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

December 2023

Alexandra G. uit Dorsten

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Kerstvakantie

We hebben geweldige dagen gehad in Casa Roemer.
De locatie met uitzicht op de zee en de korte weg naar de baai is perfect.
Het huis is zo goed uitgerust en modern ingericht dat we ons meteen thuis voelden. Ook de tuin is prachtig en goed onderhouden en het echtpaar van de eigenaar is erg aardig, behulpzaam en altijd gemakkelijk te bereiken.
Jammer dat de tijd zo snel voorbij ging.
Bedankt, we komen graag terug :-)

Aanbevolen voor: Vakantie met huisdier, Strandvakantie

Augustus 2023

Kirsten S. uit Modautal

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis direct aan zee

We zijn al meerdere keren in Vinaros geweest en wisten waar het huis lag. We werden hartelijk begroet door Christa en Rudi en het vakantiehuis liet niets te wensen over: direct aan zee (inclusief het geluid van de golven), zeer smaakvol, ruim en voorzien van alle extra's die een ontspannen vakantie mogelijk maken: airconditioning overal, grote, comfortabele tweepersoonsbedden, horren, rolluiken, een tweede (dranken)koelkast, een vriezer, uitgebreide keukenfaciliteiten. De auto stond op het terrein in de schaduw, mooie tuin met palmbomen en een hangmat, overdekt buitenterras met eettafel en loungemeubelen. We hebben graag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de jacuzzi te gebruiken tijdens de zonsondergang. De nabijheid van de CARREFOUR, de zee voor de deur, restaurants om de hoek en het stadscentrum op loopafstand maken dit vakantiehuis tot een ideale vakantiebestemming. We hebben ons zeer comfortabel en ontspannen gevoeld. Dankzij de vriendelijke gastheren waren ook insider tips uit de omgeving een verrijking van onze vakantie. We komen graag terug. Bedankt Christa en Rudi voor de geweldige gastvrijheid!

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2023

Sandra R. uit Lespinasse, France

5,0
5 5 5 5 5

Amasing house with a beautiful view

Very friendly welcome from the Roemer, very pleasant stay. We will come back next year !

Aanbevolen voor: Strandvakantie

Juli 2023

Michael M. uit Saarland

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig huis aan zee

We hebben een geweldige tijd gehad met onze 3 kinderen in Casa Roemer. Het huis bevindt zich op een prachtige locatie direct aan een klein strand dat nooit overvol is. Vaak waren we daar de enigen. Het huis is zeer schoon en liefdevol ingericht. Van A tot Z uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een mooie vakantie. De keuken is super mooi en modern, net als de twee badkamers met inloopdouches. De tuin is een droom, met zijn palmbomen en de hangmat nodigt altijd uit tot ontspanning.
De verhuurders zijn super lief en waren altijd bereikbaar voor ons. Gewoon geweldige mensen. Nogmaals bedankt voor alles.
We komen zeker terug.
Hartelijke groeten,
Fam.Mertes

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Strandvakantie, Romantische vakantie

Juli 2023

Peter Z. uit Deutschland, Reichshof

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig uitzicht

We waren de eerste gasten in het huis. Direct bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd. Het voelde alsof je thuiskomt. Het uitzicht is geweldig! In het huis is alles wat je nodig hebt. De keuken is volledig uitgerust, de kamers hebben allemaal een televisie en zijn licht en luchtig, net als de keuken. Het huis, het terras en de tuin waren goed onderhouden en schoon. De eigenaar is altijd bereikbaar als je iets nodig hebt of vragen hebt, erg vriendelijk en betrouwbaar. De eigenaresse is erg vrolijk en je hebt het gevoel elkaar al jaren te kennen. We hebben er absoluut geen spijt van gehad om onze vakantie in dit huis door te brengen. We zullen zeker weer op vakantie gaan en het huis aan iedereen aanraden!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Strandvakantie


Contactpersoon

Dhr. R. Roemer

Dhr. R. Roemer

Ik ben een voormalig vrachtwagenchauffeur en IT-specialist en woon met mijn vrouw en hond een kilometer verderop aan het hondenstrand. Ik ben gek op vissen en neem graag gasten mee op mijn jacht.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 417154

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 4 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/417154.htm


«Casa Roemer» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 5 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven