Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten
Max.  6   gasten
175m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 6  gasten
175m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

De comfortabele Villa Rias ligt op slechts 450 m van de populaire baai El Portet. U kunt dus ontspannen tussen huizen en palmbomen naar de baai wandelen en daar ontbijten na een verfrissende duik in zee, of als u liever uitslaapt, kunt u zonder parkeerproblemen een mooie stranddag doorbrengen in de strandzone. Vanuit de kleine doodlopende straat komt u op de parkeerplaats met de carport ernaast. 22 treden leiden naar het huis/zwembad op één niveau. De ruime woon/eetkamer komt uit op het terras bij het zwembad. Daar vindt u de overdekte buitenkeuken met barbecue, een heerlijke eethoek met stenen bank en ronde houten eettafel, en het zwembad. Het gedeelte tot aan de buitendouche is nauwelijks zichtbaar. Grote openslaande deuren leiden vanuit de keuken direct naar het overdekte terras bij de ingang van het huis, ook daar kunt u samen met familie en vrienden eten, kaarten of internetten. Een gang achter de keuken brengt u naar de twee badkamers en de 3 ruime slaapkamers. Een mooi huis voor alle seizoenen, verwarmd met airconditioning, gesloten haard en in de badkamers met infrarood radiatoren. Indeling Ruimte Woonoppervlakte in m²: ca. 175 perceel ca. 1.020 m² Slaapkamers: 3 1. Tweepersoonsbed, 2 matrassen, elk 2 m lang en 0,90 m breed, 2 nachtkastjes, dubbeldeurs inbouwkast. 2. Inbouwkast. 2. Tweepersoonsbed, 2 matrassen, elk 2 m lang en 0,90 m breed, 2 nachtkastjes, ingebouwde kledingkast met dubbele deur. 3. Tweepersoonsbed, 2 matrassen, elk 1,95 m lang en 0,90 m breed, ingebouwde kledingkast met dubbele deur, fauteuil met bijzettafel, uitzicht op zee aan de voorkant.

Alle 3 de slaapkamers hebben ramen die verduisterd kunnen worden met externe rolluiken; 2 bedlampjes, 2 wandlampen boven het bed, plafondventilator met lamp. Badkamers: 2 Een grote badkamer met douche, wastafel met badmeubel, WC, bidet, haardroger, raam aan de voorkant. Een kleinere badkamer met douche, wastafel met badmeubel, raam naar achteren. Beide met infrarood radiatoren en geïntegreerd handdoekenrek. Beide badkamers met Grohe Economy douchekoppen met massagestraal. Woon/eetkamer: twee gestoffeerde dubbele banken en 2 fauteuils, met vierkante salontafel en 3 kleine bijzettafeltjes, plus serveerwagen. Uitgang naar zwembadterras via grote openslaande deuren. Het bureau in het WZ is niet voor gasten en blijft op slot. Eethoek: tussen woongedeelte en aanrecht, met rechthoekige houten tafel en 6 houten stoelen met kussensteun.

Keuken: Amerikaanse, moderne keuken met aanrecht naar woon/eetgedeelte, 2 barkrukken, 2 grote vloerramen te schuiven, gaan direct naar het overdekte terras, met grill. Zonneterras: bij het zwembad, deels nauwelijks zichtbaar. Overdekte buitenkeuken met houtskoolgrill, gootsteen met warmwaterboiler, ventilator. Daarnaast is een tweede eethoek buiten met een gemetselde bank voor 4 personen met een ronde houten tafel en 4 tuinstoelen. Overdekt terras: voor de keuken bij de ingang van het huis, met eettafel en 6 stoelen. Uitzicht richting El Portet. afmeting zwembad: ca. 8 x 4 m, voorkant ca. 3 m, achterkant ca. 4 m, diepte: ca. 1,30 - 2,20 m, met Romeinse treden, met binnenverlichting. met buitendouche (koud). Een hekwerk sluit het zwembad af van het lager gelegen deel van de tuin. Uitzicht over palmbomen en pijnbomen naar de zee - naar de baai van El Portet.

Tuin: rondom het huis, is deze beplant met fruitbomen, palmen en dennen en bloeiende struiken. Muren, struiken en bomen maken de tuin zeer privé met weinig zichtbaarheid. Auto/Parkeren: Parkeren op het terrein voor 2 auto's, een plaats open, een plaats overdekt. De garage blijft afgesloten en is niet beschikbaar voor gasten. Het huis is gelegen in een doodlopende straat. Uitrusting Fornuis: elektrische keramische kookplaat met 4 platen, met elektrische oven, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, French Press koffiepot, Nespresso koffie capsule machine, broodrooster, elektrische waterkoker, blender, elektrische citruspers, wasmachine, strijkijzer/plank, roterende wasdroger achter het huis, opvouwbaar droogrek.

Smart TV (Samsung), Duits/Astra 1, vanaf kanaal 111 zijn de Duitse standaardkanalen, Netflix, Prime etc. kunnen gestreamd worden met het eigen account van de gasten. Spaanse standaardkanalen kunnen worden bekeken via app op tv.

4 airconditioners in alle 3 de slaapkamers en de woonkamer die koelen en verwarmen. Bovendien zijn er plafondventilatoren in alle 3 de slaapkamers en in de woonkamer, gesloten haard met verwarmingscassette in de woonkamer.

in de tuin is er een houtskoolbarbecue, 10 tuinstoelen en 2 tafels, 6 tuinstoelen, 2 parasols. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas en muggengaas, alle ramen en openslaande deuren hebben tralies. De Franse ramen hebben echter geen muskietengaas.
Licentie- of registratienummer: VT-493896-A

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 08:00
Borg: € 300
Aanbetaling: 40 %
Resterend bedrag: 6 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 15-03-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Sunnyholidays Villas, NIE X4836343H
Mevr. B. Erdman

Mevr. B. Erdman

Andere accommodaties van Mevr. B. Erdman

Alle accommodaties weergeven van Mevr. B. Erdman

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 418844

Laatst bijgewerkt: 31.03.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/418844.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven