Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Appartement Mariandl

Hopfgarten im Brixental (Tirol) in de Kitzbüheler Alpen

Max.  4   gasten
80m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
80m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 84 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Vakantiewoning "Appartement Mariandl", met een totale oppervlakte van 80 m2, beslaat de helft van de tuinverdieping van een groter huis.
De woning biedt u onder meer een woonkamer van 30 m2 met een ruime eethoek, een extra zithoek voor nog meer comfort en een volledig uitgeruste open keuken in een U-vorm.
De ouderslaapkamer is ingericht met een groot tweepersoonsbed. In deze slaapkamer bevindt zich ook een ruime werkhoek voor uw computer, laptop of andere activiteiten.
Slaapkamer 2 is ingericht met twee eenpersoonsbedden. Overal is voldoende kastruimte.
De luxe badkamer heeft een wastafel met een grote spiegelwand, een toilet en een ligbad met douche. Beddengoed, kussens en bad- en keukenhanddoeken zijn altijd in voldoende mate aanwezig.
Buiten is er een groot overdekt terras met een oppervlakte van 30 m2. Compleet tuinmeubilair en ligstoelen ontbreken zeker niet. Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht. Indrukwekkende bergen domineren de horizon vanuit uw ligstoel. Er is een groot zonnescherm voor warme dagen. Bij het aparte tuinhuisje is nog een terras van 12 m2. Hier kunt u in de vroege ochtend genieten van de zonsopgang.
En ook voor uw auto is goed gezorgd. Op de bovenverdieping aan de Lindrainweg is een eigen carport voor u beschikbaar. Uw auto staat altijd goed beschermd. In de zomer hoeft u dus nooit in een oververhitte auto te stappen en in de winter hoeft u niet urenlang de auto sneeuwvrij te maken.
De woning beschikt over draadloze Wifi en een verwarmde skiruimte in de aangrenzende gang.
De woning is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.
Appartement Mariandl is zonder autobaanvignet bereikbaar (via de afrit Kufstein Süd, B171, B178, B170).

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Kingsize bed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Parkeren Parkeren
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 3 km

3 km

Skilift 0.8 km

0.8 km

Supermarkt 1.5 km

1.5 km

Restaurant 0.8 km

0.8 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Bus 0.8 km

0.8 km

Luchthaven 110 km München

110 km

Station 0.8 km Hopfgarten Berglift

0.8 km

Snelweg-afrit 8 km A12

8 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Vanaf het dalstation van de gondelbaan, op een hoogte van 600 meter begint de Lindrainweg die langzaam omhoog loopt naar de top van de Hohe Salve. Na circa 800 meter, op 717 meter hoogte is er een vlak plateau waar zich aan de zonzijde Appartement Mariandl" bevindt. U heeft hier een schitterend uitzicht over de Kitzbüheler Alpen met direct aan de horizon de Gruberberg, de Feldalphorn, de Schweigberghorn en de Markbachjoch. U kijkt uit over het dal van de Kelchsau.
SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental behoort tot de grootste en meest moderne skigebieden van Oostenrijk. Het heeft 288 km aan pistes en ruim 80 berghutten. Vanuit Appartement Mariandl stap je aan de overzijde van de straat op skipiste 20 van SkiWelt. Met zo’n groot aanbod aan pistekilometers kun je elke dag een andere tocht maken en voor een welverdiende pauze is er altijd wel plek in een van de fijne berghutten. SkiWelt is verkozen tot ’s werelds meest duurzame skigebied
Appartement Mariandl ligt aan de Lindrainweg, net even buiten de dorpsdrukte van Hopfgarten op een hoogte van 717 meter, naast de dal-afdaling van skipiste 20 naar Hopfgarten, het centrum van het grootste samenhangende skigebied van Oostenrijk “SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental in de Kitzbüheler Alpen”.

Mede door de mooie ligging, maar ook door ons eigen gebruik als huiselijk ingericht woonverblijf, is Appartement Mariandl vooral bij volwassenen en senioren erg geliefd.
In tien minuten lopen bent u beneden bij het dalstation van de gondelbaan die u – ook in de winter - comfortabel naar een indrukwekkende winter- wandel- en skiwereld brengt. Boven op de top van de Hohe Salve geniet je van het overweldigende uitzicht op de Kitzbüheler Alpen en de Hohe Tauern. Als bijzondere verrassing vindt u boven op de top - behalve een historische kerk - ook een prima restaurant met een ronddraaiend buitenterras. Rondom deze top zijn - ook in de winter - relatief eenvoudige wandelingen te maken.
Bij voldoende sneeuw is het dalstation, vanaf de Lindrainweg ook skiënd bereikbaar. En aan het einde van uw ski tour kunt u via skipiste afdaling 20 weer nabij het appartement eindigen aan de overzijde van de Lindrainweg.
In deze regio is veel wandelnatuur, veel cultuur en veel traditie te vinden. Kufstein, Salzburg, Kitzbühel, Innsbruck en München liggen binnen een uurtje rijafstand. Maak eens een spectaculaire tour in de Zilvermijnen van Schwarz. Of breng een bezoek aan het wereldberoemde Swarovski Cristal Museum in Wattens, in combinatie met een bezoek aan het glasstadje Rattenberg. In ons appartement vindt u een uitgebreide collectie folders en ideeën voor de meest uiteenlopende uitstap mogelijkheden.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Paragliding
Zwemmen
Zweefvliegen
Skiën
Snowboarden
Tennis
Wandelen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 09:00
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Vanaf een verblijf van 7 dagen krijgt u 7,14% reductie. Dit is al in de weekprijzen verwerkt.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 84 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering is mogelijk tegen betaling van de volgende annuleringskosten: - vanaf 12 weken tot 6 weken vóór de dag van aankomst 10 % van de totale arrangementsprijs; - vanaf 6 weken tot 4 weken vóór de dag van aankomst 40 % van de totale arrangementsprijs; - vanaf 4 weken tot 1 week vóór de dag van aankomst 70 % van de totale arrangementsprijs; - vanaf 1 week vóór de dag van aankomst 90 % van de totale arrangementsprijs.

meer informatie:

Op het overdekte zonneterras is het heerlijk relaxen en hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over de verre omgeving.
Het is hier vrijwel altijd windstil en in combinatie met het fenomeen föhnwind in de hogere luchtlagen, zorgt dat in ons Brixental voor heel veel zonneschijn. Zomer en winter kunt u hier buiten zitten. Tuinmeublement uitstallen, hapje erbij, drankje erbij, wat te lezen, onderuit zakken en genieten maar.
De Lindrainweg maakt deel uit van verschillende mooie wandel- en fietsroutes. In het voorjaar, de zomer en in de herfst maakt u (oud of jong) vanaf dit appartement de mooiste wandelingen. Rechtsaf en het bos met watervallen ligt op 300 meter afstand. Verder omhoog en u bereikt op 1829 meter de top van de Hohe Salve. Maar maak het uzelf gemakkelijk en ga gerust met de gondelbaan. Want boven is het fantastisch mooi en ook daar zijn prachtige rondwandelingen te maken. En bent u uitgekeken in de directe omgeving, dan heeft de overige regio ook heel veel aantrekkelijks te bieden. Als officieel aangemelde gast van de Ferienregion Hohe Salve – Kitzbüheler Alpen krijgt u van ons bovendien gratis: de Kitzbüheler Alpencard. Met deze kaart krijgt u op veel activiteiten en uitstapjes flinke kortingen. Maar met deze kaart mag u in de regio ook gratis met het openbaar vervoer reizen. Trein en bus staan volledig tot uw beschikking in het gebied Mariastein-Wörgl, het Brixental tot Hoch Filzen toe. En het station is vrijwel om de hoek. Tien minuten (1100 meter) naar beneden lopen en u bent bij het trein- en busstation Berglift. Het dorpsgebeuren met winkels en horeca bevindt zich eveneens binnen loopafstand.
De mogelijkheden tot het maken van uitstapjes, dagtochten, allerlei activiteiten, het bezoeken van steden, musea en bezienswaardigheden zijn enorm. Zowel in de zomer als in de winter. In de woonkamer van het appartement staat een grote bak met folders waarin u kunt snuffelen en ideeën op kunt doen.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 31-03-2024


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Dhr. A. Houkes

Dhr. A. Houkes

Marianna is een Authenthieke Tirolerin uit Hopfgarten. Haar ouders hebben een bergboerderij op de Gruberberg. Marianna heeft op de Weitauer Landwirtschaftschule een opleiding gevolgd om als boerin een boerderij te runnen. Daarna heeft ze vele jaren in de horeca gewerkt en laatstelijk als gouvernante in een zakelijk ondernemers gezin. André Is een geboren en getogen Veluwenaar uit Ede, is een pure techneut en heeft zijn loopbaan gehad als projectleider bodemkundig mileuadviseur bij de provincie Zuid-Holland. Sportiviteit bracht ons in Tirol bij elkaar en in 1990 zijn Marianna en André in Nederland gaan samenwonen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Leest u verder op onze website in de rubriek "Overigen" onder het item: "Kroniek van de Lindrainweg".


meer informatie

Vakantie-ideeën: Skivakantie

Objectnummer: 420446

Laatst bijgewerkt: 01.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/420446.htm

Dhr. André Houkes

Pauwendaal 4

2914EX Nieuwerkerk aan den IJssel

0031(0) 644426705

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 84 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven