Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Villa Kali Zoi (Goed Leven)

Rethymnon

Max.  5   gasten
190m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+3)
4  Badkamer
Max. 5  gasten
190m²
2 Slaapkamers (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Villa Kali Zoi ("Goed Leven") is een nieuwe villa gebouwd van natuursteen,

Het is net voltooid, en staat in een droomachtige olijfgaard op een perceel van ongeveer 4.700 m², tussen Prines en Gonia. Het uitzicht reikt van de Witte Bergen, over het achterland, de zee en het schiereiland Akrotiri, met droomachtige zonsondergangen. Hier kunt u genieten van het "goede leven".

De "Kali Zoi" is een ruime villa van ca. 190 m² en heeft 2 grote slaapkamers, elk met en-suite badkamer en extra ca. 4x4 m buitendouche.

In het grote woon- en eetgedeelte vindt u de volledig uitgeruste keuken met kookeiland en aanrecht, evenals een comfortabele hoekbank, die u uitnodigt om te ontspannen. Bovendien is er een gastentoilet met opbergruimte en wasmachine/droger. Ook toegankelijk vanuit de woon-eetkamer is het terras aan de andere kant, waar u ook gezellig kunt eten.

De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 200 x 210 cm. De tweede slaapkamer heeft een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm, waar u het bed ook kunt verdelen en dan twee eenpersoonsbedden van 90x200 cm hebt.

Als het als tweepersoonsbed wordt gebruikt, heeft het een topper, zodat je een doorlopend ligvlak hebt. De matrassen zijn zeer comfortabel en goed voor de rug.

Wij hebben onze villa modern en comfortabel ingericht met veel houten elementen. Zo kunt u zich helemaal thuis voelen en ontspannen.

De ramen zijn voorzien van horren. De slaapkamers kunnen worden verduisterd met rolgordijnen en verduisteringsgordijnen.

De slaapkamers en de woon-eetkamer zijn uitgerust met airconditioning en smart-tv's. Het heeft ook een Astra satelliet systeem met bijna alle gratis Duitse zenders. De villa beschikt over wi-fi zonder gegevensbeperking in het hele huis en bij het zwembad. Elke slaapkamer heeft een kluisje.

Voor nog meer comfort is er vloerverwarming in het hele huis (ter plaatse te betalen), wat het huis ook interessant maakt voor langdurige vakantiegangers in de koudere maanden. Bovendien is er een moderne houtkachel. Verder is de villa uiteraard voorzien van handdoeken, douchelakens, zwembadlakens en beddengoed.... (Kinderbedje en kinderstoel beschikbaar indien gewenst)

Een wasmachine, strijkplank en strijkijzer staan uiteraard tot uw beschikking. Het huis wordt 1x per week schoongemaakt, op verzoek ook 2x.

Het hele huis en het zwembad zijn gelijkvloers. Het terras is uitgerust met comfortabele ligbedden met kussens en een loungehoek bij het zwembaddek. Bovendien is er een comfortabel zonne-eiland en zijn er parasols op de terrassen.

De tuin is aangelegd in mediterrane stijl. Geniet van uw ochtendgymnastiek op het grote terras. De villa is uitgerust met een yogamat. Indien gewenst kan Mira, de yogalerares, geboekt worden en komt zij graag naar uw villa.

Of boek een massage direct in de villa.

Geniet van het geweldige uitzicht terwijl u dineert op het terras met uitzicht op zee. Of chillen op het zwembaddek. Het zwembad heeft ongeveer 65 m², is ongeveer 11 m lang en heeft een extra zone met ondiep water. Hier vindt u ook het ca. 7x 4 m grote pooldeck en het poolterras. Een deel van de terrassen en het zwembaddek liggen in de schaduw van bamboe.

Er is een extra buitendouche bij het zwembad.

U kunt uw kookkunsten tonen op de gasbarbecue.

U kunt uw auto parkeren onder de schaduwrijke carport.

Geniet van de mooiste dagen van het jaar in deze droomvilla.

De normale verhuistijd is 14.00 uur en de verhuistijd is 10.00 uur.

Interieur kenmerken:
Kookeiland, Nespresso-apparaat, filterkoffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, elektrische citruspers, vaatwasser op hoog niveau, oven op hoog niveau, kookplaat, magnetron, wasmachine/droger, stofzuiger, strijkijzer, strijkplank, handdoeken, douchelakens, badlakens, theedoeken, haardroger, Make-up spiegel (verlicht), badkamer weegschaal, muziekinstallatie met Blue-Tooth, W-Lan in het hele huis en in het zwembad zonder data beperking, kleine bibliotheek, bordspellen, 5 douches, 2 badkamers (elk met een eigen toegang tot de buitendouche), gastentoilet, een kluis in elke slaapkamer, berging...

Buiten faciliteiten:
Tuin, gasbarbecue, schaduwrijk zwembaddek, comfortabele ligbedden met kussens, zonne-eiland, parasols, schaduwrijke eethoek aan beide zijden van de villa, douches, schaduwrijke carport....

Technologie:
Satellietsysteem ( Astra-Sat schotel), veel Duitse zenders, radio, TV, gratis WLAN zonder datalimiet.

Extra's:
schaduwrijke carport,

Info:

Bij een verblijf van meer dan 7 nachten is een tussentijdse schoonmaak in het midden van de geboekte periode inbegrepen.
Licentie- of registratienummer: EOT: 1252011

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Zwembad Zwembad
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Plaats en de locatie van de accommodatie

De villa is gelegen in het noorden van Kreta op een natuurlijk perceel van meer dan 4.700 m² met olijfbomen, op slechts enkele kilometers van Rethymnon tussen Prines en Gonia. Het biedt een prachtig uitzicht over de vallei en de zee. Een auto is aanbevolen. Wij helpen u graag met de reservering.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 500
Aanbetaling: 25 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De verwarming van het zwembad is niet inbegrepen. Het kost per nacht volgens afspraak
Het saldo kan ook contant worden opgebracht. Zoals je wilt.
In de aanbiedingsperiode van 07 november - 01 april is elektriciteit niet inbegrepen. De kw kost 0,50 € extra.

Inclusief, elektriciteit, water
Lange termijn gasten, vraag naar de prijzen
Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Sleuteloverdracht, een competente contactpersoon voor alle vragen enz. is ter plaatse. We zijn altijd telefonisch bereikbaar. Een gedetailleerde beschrijving van goede taverna's, excursiebestemmingen, artsen enz. is beschikbaar in de villa. Kijk ook eens bij kretafanatde, waar veel gastenboekitems te vinden zijn.
Wilt u eerder aankomen of later vertrekken? Langdurige vakantie? Vraag het ons!
We bellen u graag terug!
We helpen u graag met het boeken van een huurauto. De auto wordt aan u overhandigd op de luchthaven. U wordt verwacht op de luchthaven, u hoeft nergens in de rij te staan en te wachten. Wij regelen alles vooraf voor u. U kunt de auto dan op de luchthaven achterlaten.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Rücktritt- und Stornierungskosten: bis 61 Tage 100,00 Euro, 60-30 Tage 25%, ab dem 29. Tag 50 %, ab dem 8.Tag vor Anreise 100 %

meer informatie:

De villa is nieuw gebouwd en voor het eerst verhuurd in 2022.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-02-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Josef Beibl kai SIA E.E
Dhr. J. Beibl

Dhr. J. Beibl

Welkom bij kretafan.de! Wij wonen hier in Rethymno en staan altijd voor u klaar! In onze huizen vindt u de juiste sfeer voor uw langverwachte vakantie. De karakteristieke stijlvolle villa's hebben allemaal een eigen zwembad met privacy, veel villa's hebben zwembadverwarming. Met meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren en persoonlijk verzorgen van luxe villa's, weten we hoe we onze gasten de beste service kunnen bieden. De eerste stap naar een perfecte rust is de juiste accommodatie! Wij wonen sinds 2004 op Kreta en onderhouden onze villa's zelf. Je hebt een competente contactpersoon ter plaatse. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Kijk in ons gastenboek op onze pagina kretafan! Wij helpen u graag met het boeken van een huurauto. Wil je eerder aankomen of later vertrekken? Vraag het ons maar!


Andere accommodaties van Dhr. J. Beibl

Alle accommodaties weergeven van Dhr. J. Beibl

Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 421348

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 3 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/421348.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven