Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus zur Schifferkirche*****

Oostzee, Sleeswijk-Holstein, Schlei, Arnis

Max.  4   gasten
150m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
2  Badkamer
Max. 4  gasten
150m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

55 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

55 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 12 Jaren online



Beschrijving

Het hoogwaardige en modern ingerichte vakantiehuis (5 sterren DTV gecertificeerd, 150 m² woonoppervlak, geschikt voor 4 pers.) scoort niet alleen met zijn uitgebreide inrichting, maar ook met een prachtige buitenruimte
De tuin van 700 m² heeft bloemperken, een groot grasveld om te zonnen of te ravotten en een oude bomenpopulatie

Een zonnig terras op het zuiden lokt met tuinmeubelen, ligstoelen en barbecue, een ander overdekt terras op het westen is voorzien van een grote zithoek en het zeer ruime balkon op het westen biedt spectaculaire zonsondergangen en prachtige natuurspektakels!
Op het terrein van het natuurgerichte vakantiehuis bevindt zich ook een dubbele carport, die is uitgerust met een laadstation voor elektrische auto's. Fietsen of sportuitrusting kunnen droog worden bewaard in de afsluitbare schuur, die onze vakantiegasten ter beschikking staat voor de duur van hun vakantie. Er is ook ruimte voor een kano of soortgelijke kleine boot. Het gebruik van het WLAN in het vakantiehuis is gratis
Binnen is er een ruime keuken met vaatwasser, grote koelkast, vriezer, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis met oven en een ontbijtbar met een open woonkamer. Vanuit de hal leidt een glazen schuifdeur naar de lichte woonkamer met een panoramavenster op het zuiden en een terrasdeur naar de tuin

Hier nodigt een comfortabele eethoek met 6 zitplaatsen u uit om te blijven hangen, net als de gezellige woonruimte met gezellige zithoek en kachel. Een grote flatscreen-tv, dvd, cd-muzieksysteem en een uitgebreide audio/boekencollectie vermaken de gasten als het weer niet zo meewerkt. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers boven, één met een tweepersoonsbed (180x200) en één met twee eenpersoonsbedden (100x200, hoogwaardige boxspringbedden!), beide met toegang tot het grote balkon met vrij uitzicht. Een bureau is beschikbaar als werkplek. Ook op de bovenverdieping is de moderne doucheruimte met dubbele wastafel, waar u ontspannen aan uw dag kunt beginnen. Een tweede gastentoilet is ook beschikbaar

Het hoogtepunt op de eerste verdieping is zeker de gezellige leeszaal met panoramisch raam met uitzicht op de tuin.... waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Een gloednieuwe wellnessruimte met infraroodsauna, grote douche en relaxligstoel staat ter beschikking van de gasten op de begane grond.

Het huis heeft onderhoudsvriendelijke laminaatvloeren op de begane grond en lichtgekleurd tapijt of veegvaste vloerbedekking op de bovenverdieping, en een wasmachine. Een kinder/baby uitrusting bestaande uit een reisbedje, kinderstoel, traphekje en toiletbevestiging kan op verzoek gratis worden verstrekt
gratis WiFi, het hele jaar door te huur.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren in overleg Huisdieren in overleg
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 4 km

4 km

Luchthaven 160 km Hamburg Fuhlsbüttel

160 km

Station 10 km Süderbrarup

10 km

Snelweg-afrit 30 km Schleswig Schuby

30 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Op een rustige locatie aan de rand van het bos, in het kleinste stadje van Duitsland, in het idyllische Arnis, ligt dit fris ingerichte en smaakvol ingerichte vakantiehuis, een ideaal domicilie voor gezinnen met meerdere kinderen of koppels die samen reizen. Het Schleistrand met zijn beschutte zwembaai ligt op slechts 80 m afstand via een klein voetpad dat direct langs het huis loopt. Er is een speeltuin voor de kleintjes en een bowlingbaan met barbecueplaats voor de volwassenen.
Met iets meer dan 300 inwoners is Arnis de kleinste stad van Duitsland in termen van bevolking en met 0,45 km² ook de kleinste in termen van oppervlakte. Het ligt in Sleeswijk-Holstein op een schiereiland in de Schlei (district Sleeswijk-Flensburg, landschap Angeln) en vormt samen met de gemeenten Grödersby, Oersberg en Rabenkirchen-Faulück het district Kappeln-Land
De stad noemt zichzelf op het plaatsnaambord Bad Arnis, ter herinnering aan een vroegere badinrichting in de stad. Sinds 1988 is het weer mogelijk om er te baden, en er wordt geen toeristenbelasting geheven. *


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Volleybal
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 17:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 8,-/nacht per nacht
Linnenwissel tijdens uw verblijf € 15,- eenmalig
In seizoen A en over vakanties geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B en C van 4 nachten.

De verplichte eindschoonmaak van € 120,- is al automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de gevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

De eerste set linnengoed is al inbegrepen; een extra wissel van linnengoed is ter plaatse mogelijk voor € 15,- per persoon.

Huisdieren zijn welkom, extra kosten: € 8,- per nacht/dier; katten zijn niet toegestaan.

Laadstation voor e-auto's: 0,30 euro per kW. De facturering gebeurt via een aparte meter bij het laadstation en contant bij vertrek.

Brandhout voor de kachel: € 5,- per mand, ter plaatse contant gefactureerd naar verbruik.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

meer informatie:

Opmerking: De tuin is slechts gedeeltelijk omheind.

Wellnessruimte met infraroodsauna, grote douche en relaxligstoel kan gratis worden gebruikt

Laadstation voor elektrische auto's: 0,30 euro per kW. De facturering gebeurt via een aparte meter bij het laadstation en contant bij vertrek.

Initiële linnen uitrusting inbegrepen


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Familie Winkler

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Liefdevol, gezellig vakantiehuis om je goed te voelen.

We waren al voor de tweede keer als familie te gast in dit prachtige en gezellige vakantiehuis en dat om goede reden: het vakantiehuis is liefdevol en smaakvol ingericht, je voelt je meteen thuis en hebt ter plaatse alles wat je nodig hebt. De vakantie begint op het moment dat je de deur opent en zelfs slecht weer doet hier niets aan af. Het is niet ver naar de Schlei en een kleine speeltuin, ook de wandeling naar Arnis of Kappeln is mogelijk bij wind en weer. De verhuurders zijn vriendelijk, behulpzaam en je voelt je altijd welkom bij hen. We zullen zeker terugkomen.

Gaby Schulze

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Ter plaatse nog mooier dan de foto's!

We verbleven van 22.04. – 29.04.2017 in dit prachtige huis. De 5 sterren zijn verdiend en de foto's zijn eigenlijk nog bescheiden. Het huis is absoluut smaakvol ingericht. De woonkamer op de bovenverdieping is ook prachtig! De tuin is prachtig en de omgeving is adembenemend. De nabijheid van het strand is perfect. We waren daar met onze hond en hebben heerlijke wandelingen gemaakt. Het huis was super schoon. Bedankt aan mevrouw Laedke! De wens voor de Dreamer beddengoed werd zelfs voor ons vervuld. Van de gevulde houtmand voor de open haard tot de gevulde zeepdispensers in alle badkamers en toiletten en de fles champagne in de koelkast. Perfect! Een heel klein dingetje. Een houder voor shampoo en douchegel in de douches zou fijn zijn. Mijn vader is niet meer zo mobiel en het bukken was een beetje lastig voor hem. Maar dit is echt alleen maar een suggestie. Hopelijk behandelen alle gasten dit huis altijd goed, ook de hondenbezitters!!! Visgerechten zijn geweldig in het "Fährhaus".


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Objectnummer: 42191

Laatst bijgewerkt: 14.03.2024

Advertentie online sinds: 12 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/42191.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Haus zur Schifferkirche*****» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven