Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oud Kapiteinshuis

Oostzee, Sleeswijk-Holstein, Visserij, Schlei, Arnis

Max.  4   gasten
110m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
110m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

33 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 10 Jaren online



Beschrijving

Dit gezellige vakantiehuis in Duitslands kleinste stadje Arnis is stijlvol en modern ingericht.
Dit huis biedt het allerbeste in slijpvakanties en scoort niet alleen punten voor zijn unieke ligging op dit romantische schiereiland, maar ook voor zijn grote eigendom aan het water met eigen aanlegsteiger, zwemtrap en kano.

De oude kapiteinswoning van 110 m² biedt plaats aan 4 personen (5e en 6e pers. mogelijk op aanvraag) verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond vindt u de open keuken/woonkamer met overgang naar het eetgedeelte, dat uitnodigt tot romantische uren bij een gezellige open haard. De woonkamer biedt twee comfortabele banken, en ultramoderne technologie zoals een flatscreen-tv, dvd, gratis WiFi en Dolby Surround System zorgen voor entertainment als het weer buiten minder uitnodigend is. Op de begane grond bevindt zich ook de smaakvolle badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel en apart toilet.
Boven vindt u twee slaapkamers met hoogwaardige boxspringbedden, die apart of samen in één kamer kunnen worden opgesteld, evenals een mooie tweede woonkamer met een prachtig uitzicht op de Schlei en toegang tot het kleine dakbalkon.
Het hele huis is liefdevol en stijlvol ingericht in de Scandinavische, maritieme sfeer van de regio; de DTV-criteria voor een 5-sterrenhuis dienden als uitgangspunt. Het huis heeft echt houten vloeren, een droger en een wasmachine

Een kinder/baby uitrusting bestaande uit een reisbedje, kinderstoel, traphekje en toiletbevestiging kan op verzoek gratis worden verstrekt.

De grote, volledig omheinde tuin grenst direct aan de oever van de Schlei en wordt alleen doorsneden door het wandelpad dat rond Arnis loopt. Een steiger (tot 1m diepgang) hoort bij de woning, een kano is gratis beschikbaar

Rustige uren op de relaxte leunstoel met goede wijn en een boek op uw eigen steiger zijn droomachtig.

Verschillende terrassen en gezellige hoekjes met tuinmeubilair nodigen uit tot vertoeven in de tuin. De Finse sauna is bijzonder uitnodigend en is ondergebracht in een tuinhuisje in de tuin. Wie zou niet in de verleiding komen om na de sauna meteen in de Schlei te springen!

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 140 km Hamburg Fuhlsbüttel

140 km

Station 9 km Süderbrarup

9 km

Snelweg-afrit 35 km Schleswig Schuby

35 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Ons oude kapiteinshuis ligt in Langenstr. op het prachtige schiereiland Schlei. Het is ongeveer 500m naar het Schleibad (badinrichting), of u kunt direct in het water springen bij de eigen aanlegsteiger van het huis. Kappeln ligt op 4 km afstand, het Oostzeestrand in Weidefeld op 8 km. De kleinste stad van Duitsland Arnis is een schiereiland in Sleeswijk Holstein. De haven of het toeristische stadje Kappeln ligt op slechts 3 km afstand. Winkelmogelijkheden, scholen en artsen zijn in de directe omgeving. Droomt u er niet van om op een prachtige plek te wonen die uw dagelijkse inspiratie is? Ver weg van de drukte van de stad? Frisse zeelucht en meeuwen in plaats van uitlaatgassen en bouwlawaai? Wonen waar de ZDF serie "The Country Doctor" is opgenomen? Arnis, de kleinste stad van Duitsland, vroeger een eiland, werd in de 18e eeuw met het platteland verbonden en geniet sinds 1934 stadsrechten.

Het is idyllisch gelegen aan de Schlei, een ongeveer 35 kilometer lange arm van de Oostzee. Het kan worden bereikt in maximaal 15 minuten met de auto. In wezen bestaat het huidige schiereiland, dat sinds 1666 wordt bewoond, uit een enkele straat die aan beide zijden is bebouwd en omzoomd met lindebomen. De tuinen achter de huizen lopen aan beide zijden langzaam af naar het water. De "Lange Straße" strekt zich bijna over de hele lengte van de stad uit met zijn beschermde lindebomen. De kleine, dicht op elkaar staande huizen, waarvan sommige nog van vakwerk zijn, zijn ook kenmerkend voor de stad, en hun portieken, de zogenaamde "Utluchten", zijn zeer aantrekkelijk voor bezoekers. Arnis ontleent zijn hoge recreatieve waarde vooral aan de rustige en idyllische ligging, de vele watersportmogelijkheden, de pastorale wandel- en fietspaden rond het dorp en het omringende landschap, en niet in de laatste plaats door de gezinsvriendelijke openluchtbadinrichting. Het speciale "verkeersconcept" is ook ideaal, zodat in het "hele stadsgebied (drie straten)" Parkeerplaats is alleen beschikbaar voor bewoners. Fietsers en voetgangers kunnen dus in alle rust genieten van het pittoreske stadje. Ideaal ook voor gezinnen met kinderen !

De Schlei is zeer populair bij watersporters:
Zwemmen, zeilen, zeilsurfen, kajakken/kanoën of roeien en natuurlijk vissen kan hier. Een zeilclub met jachthaven en ligplaatsen voor gasten ligt in de buurt. U kunt uw boot aanleggen aan de eigen steiger van het huis, de Schlei is hier ca. 80 cm diep.

Voor alle hobby-golfers en degenen die altijd al hebben willen golfen, is er een bijzonder vakantiehoogtepunt in het vakantiehuis: Met onze "easyGolf kaart" kunt u het hele jaar door gratis gebruik maken van de geweldige golfbaan van de Golfclub am Stenerberg (Rabenkirchen-Faulück) en uw vaardigheden op de proef stellen!


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Inline skaten
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 20 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Toeslag huisdier € 10,-/nacht per nacht
Linnenwissel tijdens uw verblijf € 15,- eenmalig
In seizoen A en over vakanties geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B en C van 4 nachten.

Extra bedden voor een extra 5e en 6e persoon zijn mogelijk op aanvraag, meerprijs: € 15,- per persoon/nacht.

Honden: Maximaal 1 grote hond of 2 kleine honden (tot 60 cm) toegestaan. Toeslag: 10,- € per nacht/dier. Katten zijn niet toegestaan.

Eerste linnenwissel inbegrepen: extra linnenwissel op aanvraag: € 15,-/pers.

De verplichte eindschoonmaak van € 120,- is al automatisch inbegrepen in de totaalprijs voor de gevraagde verblijfsperiode via onze prijscalculator.

Brandhout: zelf meenemen

Annuleringsvoorwaarden:

  • Ab Erhalt der Buchungsbestätigung bis 31 Tage vor Anreisedatum: 20 % des Übernachtungspreises Ab 30 Tage vor Anreisedatum: 90 % des Übernachtungspreises Wir empfehlen Ihnen zur Absicherung der Stornierungsgebühren eine Reiserücktrittsversicherung, die Sie ebenfalls über uns abschließen können.

meer informatie:

Let op: In seizoen A en over vakanties geldt een minimum verblijf van 7 nachten, in seizoen B en C van 4 nachten.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 28-03-2024


26 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
5.0 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.9 Ligging
4.9 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Silvia Sch.

4,8
5 5 5 4 4.8

Absolutes Highlight

Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und es fehlt an nichts. Die Dusche ist ein absolutes Highlight! :)

R. B.

5,0
5 5 5 5 5

Ruhig

Die Umgebung ist absolut ruhig und gibt einen sehr hohen Erholungswert. Die Schlei ist direkt in der Nähe. Im Bad ist Fußbodenheizung und die Sauna lädt zum wohlfühlen ein. :)

Familie H.

4,8
5 4 5 5 4.8

Es ist schön hell. Das Bad ist sehr schön. Alle Räume sind gemütlich und haben sehr nette kleine Details.

K.

5,0
5 5 5 5 5

Es fehlt an Nichts!

Besonders toll fanden wir die liebevolle Begrüßung und Einrichtung und die Sauna! Wenn Fahrräder zum Verleih zur Verfügung stehen würden, wäre das ein super Extra. Wir kommen gerne Wieder!

Hegenbarth

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein perfekter Aufenthalt.

B.Feldt

5,0
5 5 5 5 5

Ankommen, auspacken und wohlfühlen! So stellen wir uns Urlaub an der Schlei vor. Ein Haus mit Schleiblick und direktem Wasserzugang. Dazu top ausgestattet mit dem gewissem kleinen Wohlfühl-Accessoire, die die Entspannung und das Urlaubsgefühl verstärken.

Jörg S.

4,8
5 4 5 5 4.8

Alles Super

Die Lage hat uns besonders gut gefallen. Der Garten ist top gepflegt. Ein wunderschöner Bootssteg ist auch vorhanden. Alles war super!

Silvia Sch.

4,8
5 5 5 4 4.8

Absolutes Highlight

Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und es fehlt an nichts. Die Dusche ist ein absolutes Highlight! :)

R. B.

5,0
5 5 5 5 5

Ruhig

Die Umgebung ist absolut ruhig und gibt einen sehr hohen Erholungswert. Die Schlei ist direkt in der Nähe. Im Bad ist Fußbodenheizung und die Sauna lädt zum wohlfühlen ein. :)

Familie H.

4,8
5 4 5 5 4.8

Es ist schön hell. Das Bad ist sehr schön. Alle Räume sind gemütlich und haben sehr nette kleine Details.

K.

5,0
5 5 5 5 5

Es fehlt an Nichts!

Besonders toll fanden wir die liebevolle Begrüßung und Einrichtung und die Sauna! Wenn Fahrräder zum Verleih zur Verfügung stehen würden, wäre das ein super Extra. Wir kommen gerne Wieder!

Hegenbarth

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein perfekter Aufenthalt.

B.Feldt

5,0
5 5 5 5 5

Ankommen, auspacken und wohlfühlen! So stellen wir uns Urlaub an der Schlei vor. Ein Haus mit Schleiblick und direktem Wasserzugang. Dazu top ausgestattet mit dem gewissem kleinen Wohlfühl-Accessoire, die die Entspannung und das Urlaubsgefühl verstärken.

Jörg S.

4,8
5 4 5 5 4.8

Alles Super

Die Lage hat uns besonders gut gefallen. Der Garten ist top gepflegt. Ein wunderschöner Bootssteg ist auch vorhanden. Alles war super!

Caroline & Kai Schwarz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een fijne tijd....

Betoverend huis, liefdevol en doordacht ingericht. Goede bedden, slim gebruik van de keuken. Het hoogtepunt is natuurlijk de toegang tot de Schlei en het waterterrein met eigen steiger. We hadden ons klassieke zeilboot vanuit zijn thuishaven aan de Schlei nabij Arnis verplaatst en konden vanuit de tuin zo op de boot stappen en gaan zeilen...! Deze mix is uniek, we komen zeker terug... 23 september 2018 C. & K. Schwarz

Caroline & Kai Schwarz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een fijne tijd....

Prachtig huis, liefdevol en doordacht ingericht. Goede bedden, slim gebruik van de keuken. Het hoogtepunt is natuurlijk de toegang tot de Schlei en het watergrondstuk met eigen steiger. We hebben onze klassieke zeilboot vanuit zijn Schlei-thuishaven bij Arnis gehaald en konden vanuit de tuin direct het water op en vertrekken...! Deze mix is uniek, we komen zeker terug... 23 september 2018 C.&K. Schwarz

Silvia Sch.

4,8
5 5 5 4 4.8
Toon Duits

Absoluut hoogtepunt

Het huis is zeer liefdevol ingericht en er ontbreekt niets. De douche is absoluut een hoogtepunt! :)

Jörg S.

4,8
5 4 5 5 4.8
Toon Duits

Alles Super: Alles geweldig

De locatie is ons bijzonder goed bevallen. De tuin is top onderhouden. Er is ook een prachtige aanlegsteiger voor boten aanwezig.
Alles was geweldig!

Ehepaar M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Super huis!

We hebben ons erg op ons gemak gevoeld in dit mooie huis.

Familie S.

4,5
4 4 5 5 4.5
Toon Duits

Mooi, ruim huis op een fantastische locatie!

De mooie tuin en directe toegang tot de Schlei bevielen ons bijzonder goed.

K.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Vooral geweldig vonden we het liefdevolle ontvangst en de inrichting en de sauna!

Als fietsverhuur beschikbaar zou zijn, zou dat een geweldige extra zijn.

We komen graag terug!

Becker

4,8
5 4 5 5 4.8
Toon Duits

Dicht bij het water, rustig, mooie tuin, sauna!! Alles bij elkaar een mooi ingericht huis met een ruime indeling!

Martin R.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een huis om je goed in te voelen

Het huis is knus en liefdevol ingericht. We voelden ons meteen weer erg op ons gemak!

Maria und Reinhard Gontar mit Paula

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

gewoon heerlijk gevoeld...

Het huis is erg gezellig en straalt veel charme uit. Voor 2 personen inclusief hond is het ook erg ruim. De grote douche en de boxspringbedden lieten niets te wensen over. Niet te vergeten de liefdevol aangelegde en ingerichte binnenplaats met uitzicht op de tuin en de "eigen" bootsteiger. Hier lieten we met onze Briard-hond Paula onze ziel bungelen met een biertje of twee. Paula vond het ook geweldig dat ze in de tuin kon ravotten. En we hoefden ons geen zorgen te maken dat ze het terrein zou verlaten, omdat het omheind was. Arnis met zijn charmante "vissershuisjes" is prachtig. Ook de gastronomie laat niets te wensen over. Het is de moeite waard om de omgeving te verkennen. We waren zeker niet de laatste keer hier en zouden het "Alte Kapitänshaus" meteen weer huren. Vriendelijke groeten uit Schwabenland van Maria Gontar.

B.Feldt

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Aankomen, uitpakken en je goed voelen! Zo stellen wij ons een vakantie op de Schlei voor.
Een huis met uitzicht op de Schlei en directe toegang tot het water. En uitgerust met alle kleine feel-good accessoires die de ontspanning en het vakantiegevoel versterken.

Caroline & Kai Schwarz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een mooie tijd....

Betoverend huis, liefdevol en doordacht ingericht. Goede bedden, slim gebruikte keuken. Natuurlijk is de toegang vanuit de Schlei en het waterperceel met de eigen steiger fantastisch. We hebben onze klassieke zeilboot vanuit zijn thuishaven aan de Schlei, vlakbij Arnis, gehaald en konden vanuit de tuin aan boord gaan en vertrekken...! Deze mix is uniek, we komen zeker terug...


Contactpersoon

Bedrijf DESIGNER TOURS

Bent u op zoek naar het perfecte vakantieverblijf voor de mooiste dagen van uw jaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij inspecteren persoonlijk alle vakantiewoningen en beoordelen deze volgens de richtlijnen van de DTV. Er is voor elk wat wils, of het nu gaat om een iets goedkopere vakantiewoning, een vakantiehuis met een hogere standaard of een luxe vakantiehuis direct aan het strand, u vindt het hier.


Andere accommodaties van DESIGNER TOURS

Alle accommodaties weergeven van DESIGNER TOURS

meer informatie

Objectnummer: 56250

Laatst bijgewerkt: 28.03.2024

Advertentie online sinds: 10 Jaren, 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/56250.htm

Flensburger Str. 40

24376 Kappeln

0049-4642-9257520


«Oud Kapiteinshuis» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 26 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven