Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiewoning Soland

Centraal Zwitserland Aegerimeer

Max.  6   gasten
83m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
83m²
2 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

De toegang tot het vakantiehuis is via een betonnen privéweg die voor het huis eindigt. Daar is 1 buitenparkeerplaats beschikbaar. De 3,5-kamer vakantiewoning biedt veel ruimte voor een ontspannen vakantie op een woonoppervlakte van 83 m². De uitstekend uitgeruste open keuken heeft een oven, vaatwasser, koffiezetapparaat, magnetron (op aanvraag). De ruime eethoek met een panoramisch uitzicht op het meer en de bergen biedt plaats aan 8 personen.
Het wordt gezellig als 's avonds het vuur brandt in de open haard in de grote woonkamer (33m2) en alle gasten hun favoriete plekje hebben gevonden. Brandhout kan tegen een kleine vergoeding achter het huis worden gehaald. Internet staat gratis tot uw beschikking, evenals kabel-tv en een dvd-speler. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed (2x90x200), in de kleine slaapkamer staat een bed dat uitgetrokken kan worden tot twee eenpersoonsbedden (2x90x200). Er is kastruimte in beide kamers. Als extra slaapmogelijkheid kan de bank in de woonkamer eenvoudig worden omgebouwd tot een comfortabel Frans bed (160x200).
De woonkamer komt direct uit op de ruime zithoek met zonwering. Andere zithoeken bieden verschillende uitzichten op het meer en de bergen. Een barbecue en ligstoelen zijn beschikbaar. De grote weide tegenover de voordeur nodigt uit tot spelen en ravotten.
Er is een gelijkvloerse douche en WC in de badkamer en een aparte WC in de kamer ernaast. De wasmachine en wasdroger in de kelder kunnen worden gebruikt.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Woonkamer
Tweepersoonsbed (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 1 km

1 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 1.5 km

1.5 km

Bus 1 km

1 km

Luchthaven 70 km Zürich

70 km

Station 5 km Oberägeri Station

5 km

Snelweg-afrit 37 km Schindellegi

37 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Het Aegerimeer ligt midden in centraal Zwitserland - een plek van rust en ontspanning. De gezellige en comfortabel ingerichte vakantiewoning ligt in Oberägeri, een gemeente die het zuidelijke deel van het meer omvat. Mensen die ontspanning zoeken, koppels, maar ook gezinnen genieten van een onvergetelijk verblijf in Zwitserland. Het huis ligt in Morgarten, een gehucht buiten Oberägeri aan de Hauptseestr. 115, 6315 Oberägeri Morgarten. Het is te bereiken via een privéweg die bij de boerderij op Hauptseestr. 117 van de hoofdweg aftakt en ongeveer 450 m de berg op loopt. Het vrijstaande tweegezinshuis ligt op een verhoogde positie met een geweldig uitzicht over het meer, direct aan een beboste beek aan de rand van weiden en weilanden. De vakantiewoning bevindt zich op de begane grond, op de zolder woont een senior met zijn kleine hond en 2 katten.
Midden in de natuur in een mild klimaat beleeft u een onvergetelijke vakantie midden in Zwitserland.Ägerisee is een waar paradijs voor gezinnen met kinderen, actieve vakantiegangers, wandelaars en rustzoekers. Uitstekende wandelpaden maken lange wandelingen door de natuur mogelijk. De openbare badplaats is bij de kerk op loopafstand (7 minuten). Onder de vakantiewoning bevindt zich een boerderij waar verse melk of eieren kunnen worden opgehaald. Het is ook niet ver naar het centrum van Oberägeri of Unterägeri. Daar vindt u een grote verscheidenheid aan restaurants, winkelmogelijkheden en persoonlijke diensten. Het nieuwe Ägeribad in Oberägeri biedt volop ruimte voor sport en plezier, heeft een warm buitenzwembad en een prachtig buitenterrein direct aan het meer. Deze is in de zomer vrij toegankelijk. Op de witte plank in de woonkamer vindt u een selectie brochures met excursiemogelijkheden in de buurt (Rigi, kinderparadijs Hochstuckli, dierentuin Goldau, boottocht op het Vierwoudstrekenmeer, enz.)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 11:00
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Bis 15 Tage vor dem Anreisetag erhalten Sie 50% Rückerstattung.

meer informatie:

De flat wordt beheerd door mevrouw Esther Heger, die in de grote boerderij op Hauptseestr. 117 woont. Er is geen overdracht, de sleutel zit in een doosje, de code krijgt u een paar dagen van tevoren.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 23-04-2024


6 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,9 van 5
4.8 Inrichting
4.8 Prijs / kwaliteit
4.8 Service
4.8 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Pascal V. uit Sierre

4,8
5 4 5 5 5

Un séjour agréable

Un grand appartement, bien agencé, agréable avec une superbe vue. Proche des transports publics, beaucoup d'excursions possibles sans voiture.
Cécile et Pascal

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden

Januari 2024

Ursula J. uit Stolberg (Rhld.)

4,4
4 5 4 4 5
Toon Duits

Het uitzicht uit het raam is adembenemend!!!!

Het vakantieappartement is top voor jongere mensen! Voor ons ouderen en niet helemaal gezond is de toegang een beetje moeilijk… maar als je eenmaal boven bent… geweldig. Alles wat je nodig hebt is aanwezig (en meer), het appartement is ruim en licht.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Augustus 2023

Nil M. uit Urdorf

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We komen heel graag terug!

Ik ben met mijn twee kinderen (2,5 en 4,5 jaar oud) zonder auto op pad geweest. Het appartement is groot, zeer goed uitgerust en schattig ingericht. Het uitzicht is adembenemend.

De kinderen hebben zich goed kunnen vermaken met de Duplo, boeken en de zandbak in de tuin. 's Morgens kwamen de koeien van de boer naast ons grazen op de heuvel, wat voor onze kinderen absoluut een hoogtepunt was.

De bushalte is op 3-5 minuten loopafstand en zeer goed verbonden met alle activiteiten (varen, gondel, wellness in het Aegeribad).

De regio is over het algemeen ook erg kindvriendelijk, maar ook zeer geschikt voor wandelaars die van de rust willen genieten.

Ook de eigenaar is zeer behulpzaam en beantwoordt alle vragen vriendelijk.

We hebben er echt van genoten. Bedankt!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden, Single-vakantie, Strandvakantie, Romantische vakantie

Februari 2023

Felix H. uit Zürich

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig uitzicht

Wij brengen onze vakanties vaak door in dit prachtige huis. De kinderen kunnen zorgeloos rond het huis spelen en er zijn veel excursiebestemmingen in de omgeving. Het huis heeft alles wat je nodig hebt en we zitten vaak rond de gezellige open haard.
In de zomer kun je zwemmen in het schone meer of wandelen in de omliggende bergen. En altijd dit uitzicht op het meer, direct vanaf de eettafel.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Romantische vakantie

September 2022

Wolfgang P. uit D 36151 Burghaun

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Elegant uitzicht op het Aegerimeer

Na talrijke bezoeken aan deze flat in Morgarten boven het Aegerimeer,
was het verblijf in 2022 weer erg leuk. De flat is uitgerust met ALLES wat hoort bij een ontspannende en rustgevende vakantie!!!
Ons "hoogtepunt" is altijd - 's morgens en 's avonds het directe uitzicht op het meer!!!

Aanbevolen voor: Senioren, Romantische vakantie

Oktober 2020

Regula M. uit Uster

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Een rustige plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen

Een aangename accommodatie, goed ingericht met alles erop en eraan, goede ligging met veel excursiemogelijkheden, openbaar vervoer in de buurt.

Aanbevolen voor: Senioren, Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Cultuur en bezienswaardigheden


Contactpersoon

Bedrijf Rita Soland
Mevr. R. Soland

Mevr. R. Soland

Ik ben gepensioneerd onderwijzeres en bracht de vakantieweken en weekends van mijn jeugd hier in Morgarten door, samen met mijn 4 broers en zussen. We hadden zeer nauw contact met de boerenfamilie en hun 10 kinderen. Ik ben dus sterk verbonden met het vakantiehuis dat ik van mijn ouders heb geërfd en ik heb nog steeds contact met mijn jeugdvrienden en hun families. Ik woon in Zürich Unterstrass, een goede woonwijk, heel dicht bij waar ik ben opgegroeid. Ik woon samen met mijn partner. Mijn tweelingzonen zijn al lang volwassen en wonen in hun eigen huishouden. Sinds een paar jaar ben ik oma en ik ben blij dat mijn kleindochter, kleinzoon en neefje hier ook graag vertoeven. Ik ben blij dat ik altijd gasten mag ontvangen en dat zij meestal mijn enthousiasme voor deze plek delen.


meer informatie

Objectnummer: 426882

Laatst bijgewerkt: 23.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/426882.htm


«Vakantiewoning Soland» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.9 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 6 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Bijzonder duurzaam Deze woning voldoet aan 9 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven