Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantieappartement Gezinsvakantie Bad Waltersdorf

Max.  5   gasten
56m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 5  gasten
56m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Uw vakantieobject:
de De vakantiewoning ligt in een hotelcomplex (insgesamt 2 Unterkünfte en 5 bedden) en is omgeven door een 10000 m² groot, gesloten grondstuk met tuin met weide, bomen, bloemen en struiken. het grondstuk is met een hek omheind. Ons vakantiehuis appartement is 52m2, op het zuiden gelegen met een tuinterras van 15m2 met een prachtig uitzicht op de zwembaden. de Het park heeft receptie (24/24 uur service, safe), internet (WLAN), 1 restaurant, kiosk, kapper, wassalon, café, gezelschapskamer, terras, kinderspeelhoek, schommel, klimgetouw, ligweide, parasol, ligstoel, tuinmeubelen en buiten douche. voor gemeenschappelijk gebruik Zwembad (verwarmbaar, 12 m x 20 m, 1,35 m diep). Binnen zwembad (kan verwarmd worden, 12 m x 20 m, 1,35 m diep). De meeste van de volgende faciliteiten staan het hele jaar door gratis tot uw beschikking:
Overdekt zwembad met thermale whirlpool
Buitenzwembad thermaal water
Sportbad met Grander-water
sauna en stoombad
solarium
infrarood cabine
Fitnessruimte Actief & ontspanningsprogramma in het hotel
en zoutwaterbad, thermaalbad het hele jaar door in het hotel FREIN, buitenbad (verwarmbaar, 12 mx 20 m, diepte 1,35 m, voor gemeenschappelijk gebruik). Het zwembad kan het hele jaar door gebruikt worden.
Overdekt zwembad (verwarmbaar, 20 mx 12 m, 1,35 m diep, het hele jaar door te gebruiken, om te delen). De meeste van de volgende faciliteiten staan het hele jaar door gratis tot uw beschikking:
Overdekt zwembad met thermale whirlpool
Buitenzwembad thermaal water
Sportbad met Grander-water
sauna en stoombad
solarium
infrarood cabine
fitness centrum
whirlpool, stoombad, sauna, solarium, tennis, 5 fietsen, tafelvoetbal, tafeltennis, fitnesskamer en verhuur van fietsen. verdere uitrusting: U kunt ook gebruikmaken van de thermale baden, het zoutwaterzwembad en de binnenzwembaden van het naburige hotel, dat ook biosauna's, infraroodsauna's en een scala aan massages en andere behandelingen biedt. (Spa-operatie, arts ter plaatse) gratis deelname aan diverse sportactiviteiten zoals aquarobics, begeleide wandeling Gratis deelname aan verschillende sportactiviteiten: aquarobics, wandelen
Kredietkaarten: Visa, mastercard.
Uw vakantiewoning: Uw vakantiewoning beslaat 1 verdieping, 2 kamers (daarvan 1 slaapkamer), is 56 m² groot en is geschikt voor maximaal 5 personen. Op koude dagen kan uw vakantiewoning verwarmd worden met centrale verwarming en vloerverwarming. Vloerverwarming op de begane grond, centrale verwarming op de eerste verdieping Roken is binnen niet toegestaan. De ingang is op de begane grond en overdekt en leidt via 3 traptreden direct in de vestibule met kapstok, zithoek en deuren naar alle kamers. In het entreegebied is een overdekte fietsenstalling De ingang van uw vakantieappartement bevindt zich op de begane grond en leidt via 3 treden direct naar de voorkamer met links en rechts een garderobe, gastentoilet en wasruimte. Op de begane grond liggen tegels, op de bovenverdieping ligt een wollen tapijt, dus ook ideaal voor mensen met een allergie.
Gelijkvloers: woon/slaapkamer met ADA dubbel uitschuifbed, zithoek, TV, eethoek + kitchenette, woon/slaapkamer met eethoek (5 plaatsen), elektrisch fornuis (keramische kookplaat of 2 pits), koelkast (diepvriesvak), mini-oven, Nespresso-apparaat, koffiefilterapparaat, broodrooster en waterkoker. opslagruimte. apart toilet met 1 wastafel en toilet.
1e Verdieping: slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. voorkamer. badkamer met ligbad met doucheinrichting, 1 wastafel, WC en föhn. Vanuit het woongedeelte kom je op het op het zuiden gelegen terras van 15m2 met zonnescherm en parasol, ligbed, fauteuil en tafel.
De indeling van de kamers is als volgt: woon/slaapkamer met 1 extra bed. slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 extra bed op slaapstoel. Kooknis met eethoek, elektrisch fornuis (keramische kookplaat, 2 kookplaat), bakoven, afzuigkap, koelkast (160 l, vriesvak), koffiemachine, broodrooster en elektrische waterkoker. De eethoek heeft plaats voor 6 personen. badkamer met badkuip met douche, 1 wastafel en WC.
Bovendien heeft uw vakantiewoning met WLAN- internettoegang, telefoon, ledikantje, kinderstoel, strijkijzer, wasmachine en droogtrommel. TV-resp. radiozender kunnen per kabel worden ontvangen.
Huisdier: niet toegestaan.

Ligging: Bad Waltersdorf, 300 m boven de zeespiegel. De vakantiewoning ligt in een in 1993 gebouwde appartementenhuis, is in het jaar 2007 gerenoveerd en is rustiek, functioneel en in lokale stijl ingericht. Het grondstuk is in een hotelcomplex aan de rand van de plaats. Deze plaats is populair vanwege het uitzicht op het panorama en het ligt op een rustige en zonnige plek. De vakantiewoning maisonnette bevindt zich in een vakantiecomplex op een omheind (10.000m2) tuinperceel met weiland, bloemen en struiken, afgebakend door een hek, in een rustig, verkeersvrij dorp met veel recreatieve waarde. (alleen eigenaren)
Hier kunnen kinderen spelen, rennen, steppen, tafeltennissen, spelen en zwemmen in de wei zonder gevaar voor auto's. Hier, te midden van boomgaarden en wijngaarden, geniet u van uw wellnessvakantie.
Zacht, heuvelachtig landschap, groene weiden en velden zijn ideaal voor fietstochten (fietsverhuur ter plaatse), gemarkeerde fiets- en wandelpaden door wijn- en boomgaarden direct voor de deur. Voor gebruik staan ter beschikking: parasol, ligstoel, terras en tuinmeubelen. In het dorp heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de volgende inclusieve diensten:
- Thermisch panoramisch zwembad
- Buitenzwembad om baantjes te trekken
- Stoombad
- Infraroodcabine
- Panoramisch thermaal buitenbad (hele jaar)
- Kristalhelder zwembad met zeewater
De toegangsweg naar het terrein gaat via een geasfalteerde zijstraat. Openbare parkeerplaatsen zijn op de straat voor het huis. De toegang is via een zijstraat (geasfalteerd). Sneeuwkettingen worden aanbevolen in de winter. Parkeren op het terrein en de straat voor het huis. Er is de mogelijkheid om elektrische auto's en fietsen op te laden. De dichtsbijzijnde winkels zijn op 800 m afstand, restaurant 150 m en centrum 800 m. Bad Waltersdorf: station 700 m en dokter, apotheek, bank elk 800 m. thermaal bad, overdekt zwembad, sauna elk 100 m in biologisch dorp. vliegveld in Graz 60 m. Een kinderspeelplaats op 100 m afstand. Heiltherme Bad Waltersdorf 600m, kindvriendelijke H2O-Therme 3 km
In de zomer: Stubenbergsee, zandstrand met weide en kiezel. Nog meer sport- en recreatieve aanbiedingen wachten in de omgeving op u b.v. tennis, golf, paardrijden elk 1000 m in Bad Waltersdorf. 3D boogschieten 1000m., heteluchtballon vliegen 3km
In de winter: Skigebied 26 km in Hartmannsdorf (Hartmannsdorfer skipiste) 48km, Mönichkirchen-Mariensee

Huurvoorwaarden en prijzen:
Inclusief de prijs : zwembad, binnen zwembad, sauna, babybedje, Parkeerplaats, Elektriciteit, Gas, Water, Beddegoed, Handdoeken, Zwembad, Babybedje – bij de boeking bestellen aub. (onder 4 jaar), WLAN Internettoegang.
Bijkomende kosten - Kosten ter plaatse: Verplicht: Eindschoonmaak 60 € per accommodatie per verblijf. Toeristenbelasting volgens plaatselijk tarief. Naar wens: Schoonmaak tussendoor 46 € per accommodatie Naar verbruik. Badjas 11 € per persoon per verblijf. Beddegoed (wekelijkse wissel) 12 € per persoon per wissel.
Waarborgsom: Geen borgsom.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Parkeren Parkeren

Buitenshuis

Tuin
Speeltuin
Zwembad
Parkeren

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met ligbad


Keuken

Vriesvak
Koelkast
Oven
Koffiezetapparaat
Broodrooster

Apparatuur en toebehoren

Fietsen
Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Telefoon
Wasmachine
Wasdroger
WiFi
Strijkijzer
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 5

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Supermarkt 0.8 km

0.8 km

Restaurant 0.15 km

0.15 km

Luchthaven 0.06 km

0.06 km

Station 0.7 km

0.7 km


Recreatiemogelijkheden

Golfen
Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Holiday Home
I. Holiday Home AG

I. Holiday Home AG

meer informatie

Objectnummer: 428590

Laatst bijgewerkt: 17.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 2 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/428590.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven
Heeft u vragen over deze accommodatie?
Bericht verzenden
Chat