Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vechtdallodge voor 6

Max.  6   gasten
0m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
0m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Deze prachtige accommodatie met haar kenmerkende ronde dak, heeft een ruime veranda met zithoek en een picknicktafel. Een heerlijke plek om tijdens de zomerse dagen buiten te zitten! Maar ook van binnen kun je gezellig met elkaar zitten en aan de ruime eettafel is voldoende ruimte voor leuke spelletjes met het hele gezin. Kortom: Ontspan & Geniet!

In de accommodatie vind je een sfeervolle zithoek, een heerlijke plek om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. De keuken is voorzien van alle gemakken met o.a. een handige vaatwasser en een uitgebreid keukeninventaris. De Vechtdallodge voor 6 heeft drie slaapkamers. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed. De tweede slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden waarvan een bed omgebouwd kan worden naar een kinderbed. Hier ‘hangen’ bedranden boven het bed die naar beneden getrokken kunnen worden (op het filmpje is duidelijk te zien hoe dit eruit ziet). Slaapkamer drie is een hele bijzondere, in deze heuse bedstee is ruimte voor twee personen. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. De moderne badkamer is voorzien van een douche met vaste en losse douchekop en wasbak. Het toilet bevindt zich in een aantal lodges in de badkamer (Buur 9 t/m 12) en in de overige in een aparte ruimte. Op de ruime veranda staan een loungebank en picknicktafel voor zes personen. Een ideale plek om tijdens de zwoele zomerdagen te ontspannen en toe te kijken terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin tegenover de accommodatie.

Let op: de inrichting verschilt per Vechtdallodge.

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de Vechtdallodge voor 6 zijn huisdieren niet toegestaan, is het niet toegestaan om zelf kampeermiddelen zoals een tent of caravan mee te nemen en is het niet toegestaan te roken.

?Locatie
Onze Vechtdallodges staan verspreid over het Kampeerdorp! De Vechtdallodges op Stiefje 2 t/m 4 & Buur 9 t/m 12 bieden zicht op een speeltoestel tot 6 jaar. De Vechtdallodges op Berk 6 t/m 9 bieden zicht op een speeltoestel voor kinderen vanaf 6 jaar en op het veld van Berk 10 t/m 13 staat een speeltoestel dat geschikt is voor alle leeftijden. Andere accommodaties op de Berk velden zijn de Vechtdallodge voor 8 en Rheezerlodges DeLuxe (hoog en laag). Op het Buur veld word je vergezeld door Verandalodges en Rheezerlodges en op het Stiefje veld door de Familiechalets en Chalet Stiefje.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Kinderen welkom Kinderen welkom

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Vaatwasser
Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Beddengoed
Televisie
Ligstoelen
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 6

3 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Linnenpakket per persoon aanwezig : 12.5€ pro Gast


Indien je een reservering voor een accommodatie bij ons maakt, rekenen wij daar altijd een linnenpakket per persoon bij (exclusief baby's). Dat is handig, want zo hoef je niet je eigen bedlinnen mee te brengen. We zorgen ervoor dat de linnenpakketten bij aankomst aanwezig zijn in de accommodatie. Het pakket bevat een hoeslaken, laken en een kussensloop.



Reserveringskosten: 20€ fix

Lokale heffingen: 1.35€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen worden per persoon per nacht berekend.



Transactiekosten: 2.5€ fix

Energietoeslag: 3€ pro Tag

Optionele bijkomende services:

Dagticket(s) WiFi: 2€ pro Tag
Geniet tijdens jullie verblijf van ons WiFi-netwerk. Schaf deze extra aan en ontvang op de dag van aankomst jullie persoonlijke WiFi-code per e-mail. Op ons park kun je verbinding maken met ons netwerk en de code invoeren. De code is te gebruiken op twee verschillende apparaten (telefoon, tablet en laptop). Switchen van apparaat is geen enkel probleem. Later een ticket aanschaffen? Geen probleem. Dat kan gemakkelijk via de Zandstuve App.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


119 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,7 van 5
4.7 Inrichting
4.7 Prijs / kwaliteit
4.7 Service
4.7 Ligging
4.7 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was weer heel fijn. Genoten van de prachtige accommodatie, het zwembad, de activiteiten, de speeltuintjes, de nieuwe chillz playroom en ook van de rust en relaxte sfeer op t park.

v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Heel fijn dat je niet langs de receptie hoeft om in te checken. Personeel erg vriendelijk, leuk dat je zoveel kunt regelen via de app.

S.

5,0
5 5 5 5 5

Het was wederom een stuversleuke vakantie! De kinderen hebben weer enorm genoten en wilden niet naar huis. En..... als de kinderen het fijn hebben hebben papa en mama dat ook! De animatie was top, het zwemmen was weer heel leuk, de verjaardagsversiering bij aankomst voor onze oudste dochter vond ze geweldig en het bezoekje van Cobus en Bliz viel ook enorm in de smaak.

W.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben ons verblijf weer stuvers goed naar onze zin gehad en de kleine wilde nog niet naar huis hij vond alles leuk

H.

5,0
5 5 5 5 5

Dit keer was de stormbaan wel erg leuk. Het animatieteam is altijd geweldig

O.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heel erg fijn , vriendelijk personeel en heel schoon ..

B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Leuk, zwembad was leuk, speeltuinen waren goed onderhouden. Kinderen blij dus ouders ook

L.

5,0
5 5 5 5 5

Heel goed Alles was goed geregeld en erg schoon

Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wat kregen wij bij aankomst al een superleuk ontvangst! Dus het weekendje begon al heel leuk. Voor onze accommodatie was een speeltuintje wat ideaal was voor de kinderen. Wij konden ze ook goed in de gaten houden vanaf onze overkapping. De animatie was ook enorm leuk geregeld. Speelgelegenheden in het park waren er in overvloed. Ook de binnen speelplek bood superveel speelplezier bij iets kouder weer.

M.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het verblijf was heerlijk en leuk. Leuk dat kobus ons kwam ontmoeten en high fives kwam geven. Leuke glamping huis op een gezellige veld. Heerlijke vakantie gehad.

H.

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig zoals altijd! De animatie en de rest van de medewerkers maken stuufeiland tot een hele fijne blije gelukkige plaats. Wij komen hier de komende jaren nog wel terug.

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ons verblijf was zeer aangenaam! Super mooi en netjes park en er was veel te doen!

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We zijn hier met mijn dochter en kleindochter geweest. Alles is super geregeld. Er is een app waar je alles kan volgen wat er allemaal te doen is. Ook kan je via de app je eten bestellen, wordt dan netjes bij je huisje afgeleverd. Via de e-mail werden we op de hoogte gehouden voordat we Op vakantie gingen. Ook dat was super. Voor de kleintjes is er ook van alles aan gedaan om ze te vermaken. Ook ons huisje de vechtdallodge zag er allemaal schoon en mooi uit. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.Wij hebben er een leuke tijd gehad! Een dikke 10 voor de zandstuve!

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Na een weekendje weg zijn we nu 2 weken weggeweest en het was echt top! We hadden erg geluk met het weer, maar ook met slechter weer hadden we ons prima kunnen vermaken. De accommodatie (Berk 7) is exht heelgord bevallen.

H.

5,0
5 5 5 5 5

Het huisje, de fijne speelplek die vanaf het huisje goed in de gaten gehouden kan worden. Het zwembad, Cobus, de mooie plek met veel bomen, schoon en opgeruimd en altijd vriendelijk personeel. Kortom! TOP!

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De gemoedelijke sfeer op het park is erg fijn. Mooie grote velden, ruim opgezet. Daarnaast zijn de faciliteiten voor de kinderen uitstekend. Door de wat hogere klasse camping (luxe kamperen) weinig tot geen asociale kampeerders. Dat is echt ontzettend fijn, houden zo!

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wij hebben een leuk weekend gehad. De opzet van jullie park. Gezellige veldjes. Goede mix tussen tussen verhuur en eigen.

F.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

In 1 woord: SUPER!! De animatie is echt geweldig, elk moment van de dag en buiten het seizoen om. Het park is heel netjes en wordt goed onderhouden/schoon gehouden. De huisjes staan precies goed uit elkaar en de zandbakken met speeltoestellen zijn top! Zwembad is perfect voor elk type kind.

O.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Hoe wij het hebben ervaren? Eigenlijk in 1 woord stuvensfantastisch!! Wat een warm en hartelijk vakantiepark hebben jullie gecreëerd!

T.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We vonden het fantastisch!! Wat een uitzonderlijke leuke camping! Voor het eerst met onze 2 kindjes en we hopen zeker niet de laatste keer! Zo veel animatie en zo veel persoonlijke aandacht ( als je aankomt en weggaat) was fantastisch ! Stuuf-tastisch!

H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Sehr angenehm und sehr schön

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Fantastisch. Erg schoon huisje. Animatie team was stuufers top.

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben het verblijf als zeer prettig ervaren! Veel activiteiten en goed georganiseerd.

v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was weer top voor elkaar. De animatie en ook de accommodatie was geweldig.

W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heerlijke vakantie gehad. Er is genoeg te doen voor de kinderen. Het leukste was het zwembad, de voorstellingen en natuurlijk de musical.

D.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön, entspannt, unterhaltsam

B.

5,0
5 5 5 5 5

Alles is leuk! Theater, musical, disco, knutselen. En high fiven!

Rob K.

5,0
5 5 5 5 5

Heel prettig! Dit was het 4e jaar en de kinderen vermaken zich heerlijk met Cobus.

S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

wij waren voor de tweede keer op de zandstuve en het verveeld gewoon nooit , wat was het weer stuvers leuk en de kinderen hebben genoten en met veel activiteiten mee gedaan . Onze dochters wilde niet naar huis en hadden bedacht op de zandstuve blijven wonen en dat Bella, bliz , buur en berk dan wel meesters en juffen kunnen zijn dat ze dan toch gewoon naar school kunnen ( slim bedacht toch ) wat een super leuk en vrolijk team zijn jullie en ook zo lief allemaal voor de kinderen . onze complimenten voor jullie allemaal !

M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Gezin van 4, jongens van de leeftijd 4 en 6 jaar. Wij hebben het Stuvers leuk gehad. De accommodatie was top. Alles netjes verzorgd en goed onderhouden. De activiteiten waren heel leuk geregeld.

A.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Erg mooi huisje, mooi zwembad en leuke veldjes.

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super leuke camping voor kleine kinderen! Prima accomodatie (Lodge) wat goed schoon was bij aankomst.

W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijk! Echt een prachtige camping met een fantastisch programma en faciliteiten voor kleine kinderen.

G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het verblijf was top! De locatie was super de accomodatie was top alles was gewoon stuuftop!

B.A F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het entertainment voor de kinderen wat heel goed werd doorgevoerd in het park.

Lisette D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het verblijf bij jullie was Stuuftastisch!! De opstelling van de huisjes vonden wij heel leuk. De broodjesservice viel bij onze (klein)kinderen goed in de smaak. Vooral de afwisseling van soirten broodjes. De speeltuintjes zijn superleuk! Kobus en Berkinnetje(?) En de animatie zijn superleuk! Eigenlijk is alles leuk bij jullie!

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij vonden het super leuk op de Zandstuve! De camping zag er verzorgd en goed onderhouden uit met goede faciliteiten en aardige medewerkers.

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Geweldig ontspannen! Het zwembad, de lodge en cobus waren favoriet.

d.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het waren heerlijke dagen. Bij binnenkomst roken we een schone accomodatie. Heerlijk! Zoon lief was in zijn nopjes met de bedstee. Keurige keuken met complete inventaris. Super vriendelijk personeel. Zwembad was leuk, leuke animatie en mooie omgeving.

S.

5,0
5 5 5 5 5

Het was echt een supervakantie. De accommodatie was super, alles netjes goed schoon. Het personeel was heel erg aardig mijn complimenten hiervoor. Het gehele animatie programma was top voor onze kids.

R.

5,0
5 5 5 5 5

Wij zijn voor de vijfde keer bij de zandstuve geweest en komen in de zomer weer terug. We hebben weer een fantastische tijd gehad met ons gezin. We vinden echt alles leuk!

R.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ruhig,Entspannt,die Kinder hatten Spaß,alles Sauber,die Mitarbeiter freundlich.

W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Skelters huren was super leuk! Zwembad was ook erg leuk, leuke glijbanen. Speurtocht was leuk! Binnenspeeltuin en trampo was ook top

D.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

We hebben wederom weer een geweldig verblijf gehad. Fijn dat we niet hoeven in te checken bij aankomst. Stuuvers leuk dat we bij ons huisje welkom zijn geheten door stiefje! Alle medewerkers van de receptie tot aan de schoonmaak iedereen is ontzettend aardig en vrolijk. We hebben ons weekendje echt als vakantie ervaren.

H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super mooi

Debby G.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Stuuftastisch! Prachtige camping, netjes en schoon en een super leuk programma en animatie team voor de kids. Ook de nieuwe lounge bar/recept ziet er mooi uit en kun je heerlijk eten! Dit was ons derde vakantie en het was weer geweldig

L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De nieuwe trampolines om samen te springen. Samen zwemmen blijft favoriet! En de nieuwe eetgelegenheid is super! De nieuwe indeling is kindvriendelijk! Super service!

V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was super leuk er waren leuke glijbanen goede hygiëne leuke sfeer en altijd leuke animatie!

N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij hebben voor het 4e achtereenvolgende jaar genoten! Echt fantastisch weer! De persoonlijke aandacht van jullie bewoners, de gastvrijeheid, vriendelijkheid van jullie medewerkers.

O.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Accommodatie goed. Animatie vonden de kinderen weer geweldig

B.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Wat een ontzettend mooie en schone camping is de zandstuve. Het huisje (berk 9) was van alle gemakken voorzien en schoon. De kinderen vonden het zwembad en de glijbanen en natuurlijk het voetbalveld stuuftastisch. En ook de workshop graffiti spuiten was top. Ook de heerlijke pizza, patat en ijsjes zijn in de smaak gevallen.

P.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooie veldjes, alles is goed onderhouden. Fijnaart accommodatie. De animatie is super enthousiast en een heerlijk zwembad.

v.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Ons verblijf was ronduit TOP! Bij aankomst zeer positief verrast door de netheid van onze accommodatie, alles zag er tot in de puntjes perfect uit. Zo ook het park, keurig netjes verzorgd, schoon en goed onderhouden. Wat een leuk zwembad, en helemaal te gek het buitenzwembad! Voor elke leeftijdsgroep is er een bad of onderdeel binnen het zwemparadijs wat passend is. Erg leuke natte speeltuin! Toffe glijbanen!! We verbleven 3 nachten en hebben genoten van elkaar, de accommodatie met bedstee, heerlijke ijsjes gegeten, gedanst in de kinderdisco, gespeeld in de binnen en buiten speeltuin, heerlijke frietjes gegeten, uren gezwommen en heerlijk geslapen!! Kortom, een top verblijf gehad!

D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was echt heel fijn. Mooi en schoon huisje en top animatie. Wij hebben genoten!

W.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We vonden het fantastisch! Toen we aankwamen hadden we direct een vakantie gevoel en dit bleef ook. Onze zoon heeft heerlijk gespeeld en genoten op het park.

C.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

We hebben het heel erg naar ons zin gehad ! Het was heel fijn dat elk huisje een speeltoestel voor de deur heeft !

W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ik ben samen met mijn dochter en vriendinnetje (beide 11 jaar) langs geweest. Ze waren erg verrast door de leuke slaapplek/bedstee in onze accomodatie. Ze vonden het zwembad en de chillruimte het leukst. Het waren erg leuke dagen samen.

B.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Fantastische tijd gehad. De lodge was mooi & schoon. Het grasveld aan de voorzijde is van een mooie speeltuin voorzien.

Jennifer K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wunderbar, waren alle sehr begeistert. Es war wirklich schön

V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super leuk veldje, met gemixte verblijven , fantastisch dat er een speeltuintje op de velden staan! Leuke trampolines, peuters hebben de tijd van hun leven met het dansen, mooie zwembad, show en trampolines.

K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wij hebben het mega goed ervaren! Dit was onze 1e camping ervaring ervaring en het zal andere campings heel moeilijk maken om dit te overtreffen. Het was overal super schoon, alles netjes. 1 probleem met de deur gehad, 30 min later was dit opgelost. Vriendelijk personeel. Perfect zwembad, leuk speeltuintje voor de deur. Ruim opgezet wat heel fijn is. Animatie leuk! Kortom alle lof!!!!

P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was geweldig, leuke camping en vanalles te doen

V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We vonden het een super vakantie, personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Schoon en mooi vakantiepark. De eerste drie dagen zaten wij in onze eigen tent met sanitair gebouw ernaast. Helaas door de hitte konden we dit met 2 kleine kids niet volhouden. Gelukkig bij de receptie super fijn geholpen en konden we dezelfde dag nog over naar een chalet. Erg fijn, bedankt!

D.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel fijn! Alle animatie en speeltuintjes voor de kinderen waren ideaal voor veel uren speelplezier.

M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hebben een super vakantie gehad! Prachtig weer, fijn huisje met bijgeboekte airco en top annimatie!

B.

5,0
5 5 5 5 5

Super tof! Dit was voor ons de eerste keer naar een camping en wat hebben we genoten! Ons verblijf was van maandag t/m donderdag maar vanwege ziekte van ons jongste zoontje (8weken) moesten we helaas een dag eerder naar huis. Echt super jammer want Frenkie had het onwijs naar zijn zin en vond Cobus reuze interessant.

K.

5,0
5 5 5 5 5

Alles was top! Maar onze leuke ervaring was dat wij als ouders van 2 jonge kinderen ook echt vakantie hadden en puur konden genieten van de kids. Dit werd mogelijk gemaakt door de inrichting van het park, het animatieteam/vriendelijke personeel en alles in het park!

A.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben wederom ontzettend genoten van het mooie (en schone) park! Onze zoon van bijna 5 heeft iedere dag meegedaan aan de stuufbeat en aan bijna alle activiteiten met het animatieteam. Het zwembad was ook een groot succes, zowel bij onze zoon als dochtertje van bijna 1 jaar.

S.

5,0
5 5 5 5 5

Prachtige accommodatie Heel erg schoon Stuversleuk op elk veldje een speeltuin We gaan het zeker aanraden bij vrienden Super accommodatie Sporten op donderdag heel erg leuk!

K.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

In 1 woord, fantastisch! Wat een schitterend verzorgd park met een prachtige accommodatie!

P.

5,0
5 5 5 5 5

We hebben een geweldige vakantie gehad Eigelijk alles

G.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Angenehme und kleine Plätze mit eigenen kleinen Spielplatz

V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij vonden het fijn dat er aan alle details voor ons als jonge ouder is gedacht. Kinderstoelen in de zwembad kleedruimte bijvoorbeeld is zo’n voorbeeld.

R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein sehr schöner und kindgerechter Park

W.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben erg genoten. We hadden helaas 2 dagen minder lekker weer waarvan 1 dag storm. Zelfs met slecht weer kan je je vermaken en hebben we ons niet hoeven vervelen. We hebben ook heerlijk gegeten bij de Stoov. Wat fijn dat je luxe kan eten maar je niet druk hoeft te maken om de kinderen. De huisjes hebben wij ook als erg prettig ervaren. Alles is mooi gerenoveerd met alle gemakken.

Romana L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben een heerlijke vakantie gehad! Vorig jaar al eens geweest en nu weer terug gekomen. Vooral de animatie voor de kinderen is stuuftastisch geregeld, er is altijd wat te doen!

K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Verblijf was plezierig.Veel flexibiliteit van medewerkers. Wij vonden zwembad leuk.Klein en overzichtelijk. Kleinkinderen vonden de knutselclub leuk.

B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heerlijk weekend weg gehad ! Animatie is top , zwembad is top! Camping is top ! Inmiddels voor de 4de keer geweest , en dat is natuurlijk niet voor niks.

V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was een super fijne en relaxte vakantie. Accommodatie was heel erg fijn en ruim. We stonden aan een goed veld met veel kinderen in diverse leeftijdscategorieën. De kinderen konden zelf lekker spelen en dingen ondernemen met elkaar, waardoor wij ook echt vakantie hebben gehad :) Verder echt top animatie! Altijd van alles te beleven als je hiervan gebruik wilde maken!

G.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben een stuversleuke tijd gehad en echt genoten. De kids hebben ze genoten van alles, elke dag een leuk programma waarin er van alles te beleven viel en het zwembad viel ook goed in de smaak! Kids blij, papa en mama blij

P.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hebben 2 stuversleuke weken gehad! Het veldje (Buur) en de accomodatie (vechtdallodge voor 6) waren ruim en gezellig! De faciliteiten en vooral ook de animatie waren uitmuntend!

d.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heel goed! Fantastische camping, heel mooie accommodatie en goede faciliteiten. De stoov erg mooi en goed en top dat er ook een binnenzwembad is.

liz G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De vakantie was in 1 woord stuuftastisch. Zowel ouders en kinderen hebben zich goed vermaakt. Onze zoon was intens verdrietig toen hij naar huis moest. T zwemmen, de playroom, t lekkere eten en uiteraard cobus waren favoriet! Maar ook het animatieteam was een dikke 10!

L.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Der Aufenthalt war super. Wir waren das erste mal da und würden sehr gerne Wiederkommen

B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Het was heerlijk. Alles was goed geregeld. Kinder vermaak was super goed allemaal.

Kim V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Perfecte omgeving, te gek voor de kinderen!

K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Regelmatig een mail met praktische updates Park netjes onderhouden Super mooie vechtdallodge Glijbanen bij het zwembad Bij vertrek het bezoek van Stuuf

L.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij vonden alles leuk.

Hilke V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben ons wederom super vermaakt. De kids komen elk jaar graag terug naar Cobus. De glijbanen zijn top favoriet, die vinden ze echt geweldig!!

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De musical, t huisje, de sfeer, zwembad en t nieuwe terras/restaurant

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het zwemmen en de glijbanen, skelter huren, stuufbeat, het ruime veldje waar onze Vechtdal lodge stond mét een leuk speeltuintje. Ook de overdekte veranda heeft echt meerwaarde om veel buiten te kunnen zijn en eten. Parkeren bij de lodge was ook erg fijn. Ook Stuufplein zag er mooi, modern en gezellig uit. En verder de vele speeltuintjes die we bezocht hebben. Ook de opvolgmails waren duidelijk en op de juiste momenten.

Lisa V.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alle facilities waren goed en schoon. Alle medewerkers waren vriendelijke en aardig.

W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dit is onze 2e x dat wij verbleven op de Zandstuve en het is en blijft echt een geweldige camping voor kids. Zoveel animatie icm leuke inrichting van het park, kan je met de kids zo een paar weken vertoeven. Zwembad en nieuwe lobby is ook echt een luxe om te hebben tijdens ons verblijf. Tevens zijn de kids echt helemaal gek van alle helden die het park te bieden heeft.

P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Zwembad. Overzichtelijk veldje met speeltoestel. Schoon.

Carola B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We hebben het verblijf als geweldig ervaren! Alles is top geregeld en schoon!

V.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben een super leuke vakantie gehad, hele mooie nette camping met leuk animatie team. Vooral Cobus de uil is de grote favoriet en het zwembad. Heel leuk zwembad, vooral binnen hebben ze heerlijk gespeeld.

T.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het theater was heel leuk en het animatie team is heel goed!

v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Super leuk park voor kleine kindjes. Genoeg te spelen. Faciliteiten netjes en mooi.

d.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ontzettend leuk! We kwamen aan in een netjes schoongemaakt huisje, met alle voorzieningen. We hebben heerlijk met onze dochter kunnen zwemmen en spelen in de speeltuin binnen en buiten.

V.

5,0
5 5 5 5 5

het verblijf was weer een super succes net zoals vorig jaar we hadden helaas een gaslucht in het huis maar dit is door jullie mannen zeer vakkundig en snel opgelost en wat waren de mannen vriendelijk gewoon in 1 woord super

G.

5,0
5 5 5 5 5

Es war ein toller Urlaub, die Kinder waren begeistert. Der Campingplatz ist sehr gepflegt und die Gastronomie wirklich sehr lecker.

Annelein H.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben een ontzettend genoten deze week. We zijn echt heerlijk weggeweest. We hebben genoten van de faciliteiten: zwembad, restaurant, het animatieteam. Volgens de kinderen: alles.

G.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Erg leuk, vooral het animatie programma.

W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wir hatten schöne vier Tage auf Stuufeiland. Unsere Unterkunft war sauber und aufgeräumt. Wir haben uns wohl gefühlt.

p.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Leuk, als vanouds. Schoon huisje - miste wel de bezem dit jaar om even snel bij te vegen. Veldje mooi groen en nieuw zand. De kinderen vinden het zwembad nogsteeds het leukste, en Lars heeft elke theatershow gezien. Fijn dat daar nu ook variatie in zit en je niet 2x achter elkaar naar dezelfde zit te kijken.

P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Von Anfang bis Ende war der Aufenthalt sehr angenehm und positiv. Wir waren voll zufrieden und behalten den Urlaub in guter Erinnerung.

t.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We hebben een heerlijk verblijf gehad! Ons zoontje van bijna 2 heeft zich enorm vermaakt en dan hebben wij het als ouders het natuurlijk ook naar ons zin ;) We hebben heerlijk gezwommen en overal gespeeld. Heel fijn dat we ook eten konden afhalen. Gezien uiteten met onze kleine drukte maker nog niet zo'n succes was. Het huisje (stiefje 3) was schoon en goed onderhouden. Het hele park en de faciliteiten waren ook schoon en goed onderhouden. App werkte ook goed. Fietsen verhuur was ook prima. Het personeel was allemaal erg vriendelijk. In het supermarktje werd iemand ingewerkt, fijn om te zien dat de al langer werkende werknemers hem goed op weg hielpen.

P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De opzet, animatie en zwembad/speeltuin.

L.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wir hatten einen tollen Familienurlaub und die Kinder waren begeistert von dem tollen Programm.

S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Wie in jedem Jahr hat alles reibungslos funktioniert. Sobald das Auto geparkt ist, beginnt der Urlaub. Auch bei nicht so gutem Wetter hatten wir wieder eine tolle Zeit - Danke!

v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ruim huisje, mooie speeltuin bij het huisje en rond het park. Rustig buiten vakanties om. Het zwembad was ook erg leuk!

V.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ontzettend leuk! De vele speeltuintjes, en het voetbalveld vielen erg in de smaak bij onze kinderen. De ochtend show met cobus was ook een groot succes!

K.

5,0
5 5 5 5 5

Geweldig! Vooral het zwembad

L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

We reisden met de auto en mijn ouders met de camper. Toen we de lodge bekeken, voelden we ons direct op ons gemak en ruimden alles snel op. Van dag tot dag voelde je je steeds beter. Vooral de kinderen konden dan ook zelfstandig dingen doen en durfden steeds meer. We hebben alles geprobeerd: van de binnenspeeltuin, het zwembad, de pizzeria, het huren van karts, de speelkamer en de supermarkt bezocht. Alles is goed doordacht en er ontbrak niets. Dit maakt het heel gemakkelijk om je snel op je gemak te voelen en je te concentreren op de kinderen en hen een geweldige vakantie te bezorgen.

S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden gewoon een geweldige vakantie. Alles klopte (alleen waren er helaas geen andere Duitsers bij ons, maar de vakantie is vandaag pas begonnen). We konden veel bij jullie ondernemen en ook buiten jullie accommodatie was er van alles te beleven, of het nu te voet, met de fiets of met de auto was.

R.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Es was een geslaagde korte vakantie. De kinderen waren blij en de ouders ontspannen. De Vechtdallodge voor 6 was geweldig. Onze dochter vond de kamer boven geweldig. De locatie van Stiefje 3 was geweldig. Zeer vriendelijk personeel. Het bestellen van eten verliep uitstekend. Geweldige indoor speeltuin. Een echt geweldige, goed doordachte vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen.

S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

We hadden gewoon een geweldige vakantie. Alles klopte (behalve dat er geen andere Duitsers bij ons waren, maar de vakantie begon vandaag pas voor hen). We konden veel bij jullie ondernemen en ook buiten was er veel te beleven, of het nu te voet, met de fiets of met de auto was.

R.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9
Toon Duits

Het was een zeer geslaagde korte vakantie. De kinderen waren gelukkig en de ouders waren ontspannen.

De Vechtdallodge voor 6 personen was zo geweldig. Onze dochter vond de bovenste kamer geweldig.
De locatie van Stiefje 3 was geweldig.

Zeer vriendelijk personeel.

Het bestellen van eten verliep uitstekend.

Geweldige indoor speeltuin.

Een echt geweldig, goed doordacht vakantiepark voor gezinnen met jonge kinderen.

L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Toon Duits

Wij kwamen met de auto en mijn ouders kwamen met de camper.
Toen we de lodge bekeken, voelden we ons meteen thuis en hebben we snel alles opgeborgen.
Van dag tot dag voelden we ons meer op ons gemak.
Vooral de kinderen konden zelf dingen doen en durfden steeds meer.
We hebben van alles uitgeprobeerd, van de binnenspeeltuin, het zwembad, de pizzeria, de geleende karts, de speelkamer en de supermarkt bezocht.
Alles is zeer goed doordacht en er ontbrak niets.
Het maakt het echt gemakkelijk om je thuis te voelen en je te concentreren op de kinderen en ze een geweldige vakantie te bezorgen.


Contactpersoon

Mevr. M. Middel

Mevr. M. Middel

Andere accommodaties van Mevr. M. Middel

Alle accommodaties weergeven van Mevr. M. Middel

meer informatie

Vakantie-ideeën: Gezinsvakantie

Objectnummer: 430197

Laatst bijgewerkt: 26.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430197.htm


«Vechtdallodge voor 6» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.7 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 119 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven