Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

2-persoons Hotelchalet

Max.  2   gasten
0m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 2  gasten
0m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Geniet van een hotelovernachting op de Veluwe in een hotelchalet voor 2 personen. De hotelkamer is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien, zoals o.a. twee comfortabele boxspringbedden, een zitje met een televisie, een keuken (excl. vaatwasser) en een badkamer met een toilet, wastafel en douche. Tevens beschikt de kamer over gratis WiFi. De hotelkamers bevinden zich op een autovrij gedeelte van het park. Jouw auto parkeer je op de nabijgelegen parkeerplaats.

De hotelchalets van De Boshoek voldoen aan een 3-sterren classificatie. Maak jouw verblijf compleet met een heerlijk ontbijt in ons restaurant! Het ontbijt kun je tijdens het reserveren bijboeken. 

Duurzaam verblijf? Bij aankomst zullen de bedden opgemaakt zijn en ligt er een set handdoeken klaar. In het kader van duurzaamheid laten wij dagelijkse schoonmaak en een handdoekwissel achterwege. Toch gebruik maken van deze service? Voeg dan het pakket "Dagelijkse schoonmaak" toen aan jouw reservering.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Televisie Televisie

Buitenshuis

Zwembad

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Koelkast
Magnetron
Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderstoel
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 2

1 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Huisdiertoeslag: 38€ pro Gast


Huisdiertoeslag voor uw huisdier?



Overheidsheffing: 2€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen berekenen we per persoon per nacht.



Reserveringskosten: 25€ fix

Energiekosten: 4€ pro Tag


Energiekosten



Transactiekosten: 7€ fix

Pluimstaartweken accommodaties: 0€ pro Gast

Handdoekenpakket: 6€ pro Gast


Het handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek en kleine handdoek.?



Optionele bijkomende services:

Kinderstoel: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een kinderstoel voor je klaar in de accommodatie( Ikea Antilope)

Ontbijt(p.p.p.d.)?: 14.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, zelfgemaakt zoet beleg, hartig beleg, zelf gemaakte salades, yoghurt, koffie, thee en vers geperste jus d'orange.? 

Ontbijt kind(p.p.p.d.) ?: 7.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, chocolade pasta, pindakaas, jam, mini donuts, appelsap en vers geperste jus d'orange.?  Het kinderontbijt geldt voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. ?

Kinderbed 0-2 jaar: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een campingbedje voor je klaar in de accommodatie. Let op! Het kinderbedje is exclusief beddengoed, dit dient u zelf mee te nemen. 

Oranje Kidspakket: 12.5€ pro Stück
Een leuke Kiki en Koen (inkleur)tas vol verrassingen met onder andere een Kiki en Koen Doeboek, kleur krijtstift, Kleur en de Kleur is, bloemenslinger en een stoere oranje zonnebril. 

CO2 compensatie voor je rit: 5€ fix
Lever een bijdrage aan het klimaat en compenseer je CO2 uitstoot van jullie rit ?  naar ons park. De wereld heeft meer bos ?  nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen. Of beter gezegd, een boompje ?. planten! Door onze samenwerking met Trees for All, wordt er door deze bijdrage een boom in Nederland of het buitenland geplant! Dit is niet verplicht en kan uitgevinkt worden

Moederdag Ontbijtbox (zelf afhalen): 16.5€ pro Stück
Onze ontbijtmedewerker maakt een goedgevulde ontbijtbox voor je klaar, welke je in de accommodatie op kan eten.? In deze speciale Moederdagbox vind je: broodjes ? zoet en hartig beleg ? yoghurt ? fruit ? melk ? sinasappelsap ? chocolade ? bubbels ? een verrassing voor mama ? Je haalt de ontbijtbox op 12 mei op bij ons restaurant tussen 08:00 en 11:00

Pinksterbrunch: 27.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch op 19 of 20 mei in ons restaurant?De brunch vind plaats tussen 10:00 en 14:00 Inhoud Pinksterbrunch:  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee

Pinksterbrunch kinderen ?: 17.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch. ? Inhoud  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee Je reserveert de Pinksterbrunch per kind van 4 tot en met 11 jaar. Jongere kinderen eten gratis.

Pinkster Tafelgrillen volwassenen: 26.5€ pro Stück
Kom jij tijdens Pinksteren heerlijk tafelgrillen in Western Plaza? Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Mini Slavink Minihamburger Gemarineerde kipfilet Mini satéspies Varkenshaas Biefstuk Zalm  Gamba Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar bieden wij een speciale kinderprijs aan, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Pinkster Tafelgrillen kind: 19.5€ pro Stück
Natuurlijk is het gezellig met de kinderen aan tafel. Kom tijdens het Pinksterweekend gezellig tafelgrillen Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Minislavink Minihamburger Knakworstjes Minifrikandellen Een klein cadeautje Voor kinderen vanaf 12 jaar dient de volwassen prijs geboekt te worden, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Vaderdag Ontbijtbox to go (inclusief vrijkaart voor de Racelounge): 24.5€ pro Stück
Op 16 juni nodigen we je uit om onze speciale Vaderdag ontbijtbox op te halen tussen 08:00 en 11:00 uur bij ons restaurant. Geniet van een heerlijk ontbijt en ontdek een verrassing: een GRATIS vrijkaart voor 30 minuten racen in de Racelounge! ?️ Wat zit er in de ontbijtbox? Versgebakken broodjes Heerlijk beleg Vers fruit En nog veel meer lekkernijen! ?️ Gratis Racen in de Racelounge! Voel de adrenaline stromen met de bijgevoegde vrijkaart voor 30 minuten racen in onze Racelounge. Laat je innerlijke coureur los en beleef een onvergetelijke ervaring!

Dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken: 6€ pro Gast, pro Tag
Bij te boeken indien je langer dan 1 nacht verblijft. Standaard geniet elke gast van een GreenStay. Indien je liever een full service wenst, kun je er voor kiezen dit pakket bij te boeken. Je ontvangt dan dagelijks schone handdoeken. Tevens zullen we ook dagelijks de kamer schoonmaken.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


224 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.5 Inrichting
4.5 Prijs / kwaliteit
4.5 Service
4.5 Ligging
4.5 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Henri S.

5,0
5 5 5 5 5

Het hotelchalet was uitstekend. Alleen een klein minpuntje. De eerste 3 dagen hadden we handdoeken die de naam handdoek niet verdienden. Dun en rafelig. Op maandag lagen er 2 nieuwe handdoeken pakketten en die waren top!

Wandena M.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Het is rustig en je kan er heel goed ontspannen. Voor me dochter van 3 jaar was er genoeg leuks te doen bij de speeltuin. Jammer was het zeker dat ik maar één nachtje kon blijven. Had er langer willen blijven. Next time Volgende keer langere verblijf en kunnen meer op het park ontdekken.

v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Chalet wad erg fijn er royaal in gericht, erg fijn, fijne en leuke omgeving, gefiets bij nationaal park hoge veluwe, erg mooo, naar dolfinarium geweest, super leuk, fijn gewandelt, lekker gegeten in uw restaurant, verrassingdiner was leuk, vooral het toetje! Me geen moment verveeld, we hadden maar paar dagen bij jullie, te kort eigenlijk

Annemarie D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Danique J.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Rianne V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het was super gezellig en sfeervo. Medewerkers zijn allemaal vriendelijk en lijken veel plezier in hun werk te hebben. Heb in de whatsapp in bericht gedaan over de douch die lekt en ook daarop werd vrijwel direct gereageerd met dat ze ernaar gingen kijken. Wij komen zeker nog eens terug

J. P.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Sfeer, relaxed, voorzieningen, digitale zaken, goed ontbijt, super diner

Tom D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

fijne hotel lodge midden op de Boshoek

Rinus V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Heel fijn

Piet S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De fijne sfeer

Angelique B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Dat er van alles te doen is. Mijn dochter kon ik gewoon vrij laten in de speeltuin, terwijl ik een drankje dronk. Heel fijn, mooie huisjes, omgeving vanuit het huisje en buiten zitten ook heerlijk.

Aafien M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Recreatiepark de Boshoek is een héél fijn en ontspannen park en mooi park️ De service is echt goed en de medewerkers héél aardig en servicegericht. Ik kom zeker terug en het hotelhuisje nr. 7 is leuk en alles zit erin en compleet en de bedden ook zo goed. Met vriendelijke groet Aafien v Beuningen Meijer.

Joram E.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Marjolijn S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles is veilig, leuk, netjes en de medewerkers zijn ontzettend vriendelijk. Ook de horeca is een gezellig punt om te vertoeven, kortom een aangenaam verblijf voor elke leeftijd.

Linda v.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Ontbijt buffet was erg goed. De sfeer op het park is erg gezellig.

Robin M.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Heerlijk rustig, goeie fietsen en een super mooie omgeving!

Jonas N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi, rustig park. Schoon

Marianne R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi park, prachtige tuinen, vriendelijke medewerkers, leuk concept een hotel lodge, van alle gemakken voorzien, super fietsverhuur, heerlijke broodjes en alles wat we wellicht nog vergeten zijn.

jan en Janneke B.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Jaap V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Heel vriendelijk. Heel privé. Makkelijk met de digitale sleutel. Schoon en goed bed. Top

A B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

T B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wendy K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ria N.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Dia h.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Er is voor iedereen wat wils. Veel te doen en overzichtelijk. Het nieuwe gedeelte van de plaza is super leuk geworden. S' avonds een gezellige sfeer.

Peter v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Je voelt je meteen thuis , het lekkere ontbijt en het zeer vriendelijke personeel .

Peter d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Vriendelijk personeel De omgeving

Carine S.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi park, goede faciliteiten, goede service, Vriendelijke medewerkers en een super mooie omgeving, ideaal voor fietsen en wandelen in de natuur.

Cees D.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Savonds buiten gezwommen was echt lekker ontspannen en dat nog zo laat in september

Annemarie D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Hanneke W.

4,0
4 4 4 4 4

Leuke verschillende huisjes en een mooie omgeving om te fietsen

Marije W.

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Digitale check in. Veel mogelijkheden op de camping. Goedkope overnachting, goede prijs kwaliteit.

L S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hadden geboekt voor een trekkershut, maar bij aankomst leek dit niet ons ding, gelukkig konden we direct up-graden naar een Hotel-lodge. Dat was voor ons een prima ervaring

Co G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De rust op het park.

Petra V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Rob B.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Ontvangst zeer vriendelijk, we kregen een plastic pasje om in te loggen bij de woning . Ook verrast over de thee en koffie. Huisje prima schoon .

M D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Heel mooi park en vriendelijke medewerkers. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen

Sean T.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Top park voor een leuke prijs. Zeker een aanrader

Trzeciak D.

5,0
5 5 5 5 5

erik v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima en verzorgd park. Rustig en heel kindvriendelijk.

Ramy A.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

We love many things as pool, playgrounds, trampoline, soccer fields and also the environment atmosphere

Karin D.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

We hebben genoten ! Ondanks het slechte weer. Lekker relaxen in hotel chaletje. Veel gezwommen. En lekker gegeten. Was met mijn kleinzoon en die vond het geweldig met alle kids in het zwembad. En natuurlijk de racelounge. Gewandeld naar Voorthuizen om daar lekker te winkelen. En woensdagavond had Chernoh pech...gleed uit in zwembad en had snee in lip. Met Justin van het park uiteindelijk naar ziekenhuis geweest. Wat een service ! Nogmaals onze dank... We komen als het aan Chernoh ligt weer terug ! Hij wilde vandaag nog niet naar huis

Gwenda P.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wij hebben met onze hondjes heerlijk genoten. We vinden het een mooi park met veel faciliteiten en mogelijkheden. Ook het honden welkom pakket vonden we erg leuk. Nadeel is dat de honden uitgelaten moeten worden langs een (drukke) weg. Vooral in het donker gaf mij dat een onveilig gevoel. De accomodatie vonden we erg leuk en van alle gemakken voorzien. Helaas werd de koffie niet bijgevuld op de zaterdag. Het ontbijt was ook voldoende. Alles was er en werd goed bijgevuld. Dat onze hondjes mee mochten was fijn..(ze zaten lekker rustig onder de tafel). Ook hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. Uitserveren ging wel snel. De broodjes hadden we nauwelijks op of het hoofdgerecht kwam eraan. Idem voor het dessert. Echter de schoonmaak zou ook eens omhoog moeten kijken. In de badkamer zat bij de lamp behoorlijk wat stof/spinnenrag. Maar verder alles prima en iedereen was erg aardig en zeer vriendelijk.. Helaas waren we er maar een weekend. Had voor ons wel wat langer mogen duren. Er is nog zoveel te ontdekken in de omgeving.

Alina N.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

bram L.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Het was een prima verblijf voor het nachtje waarvoor wij een plek zochten

Debbie W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi en netjes hotelchalet voorzien van alle gemakken.

Anita V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Rustig.Dichtbij voorthuizen.Wandelen opties-zijn aanwezig.Mooie omgeving.

C.W. d.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Alles, wat een mooi park .De Hotelchalet was perfect voor 2 nachtjes. Voor meerdere nachten zou ik toch voor een bungalow gaan. Is echt niet de laatste keer geweest. Wat een vriendelijk personeel hebben jullie. het ontbijt was fantastisch. De klachten die wij hadden werden gelijk opgelost Toppie. Misschien en tip loop de chalets of bungalow even na voordat er iemand anders in komt op gebreken.

Mitchell S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Rustig, gezellig

Erwin C.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel fijn huisje met al het noodzakelijke meer dan aanwezig

Annemarie W.

5,0
5 5 5 5 5

Stefanie R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

The check-in was super easy, everything worked well with the App. Also entering the park with only the plate number was great and worked all the time.

Ton v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De hotel appartementen zijn gezellig

Corine M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Top idee van jullie om hotelchalets te verhuren.

Annemieke P.

4,0
4 4 4 4 4

Heerlijk rustig en mooie wandelingen gemaakt

Paul K.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Wij hebben ons verblijf als zeer positief ervaren! De service was uitmuntend, net als het restaurant en het hotel-chalet.

Peet d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Nathalie D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

We komen hier al 3 jaar. Iedere zomer zien we nog mooiere tuinen. Nog meer faciliteiten. Kortom er wordt zoveel aan het park gedaan. En het ziet er schitterend uit.

Jacqueline B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Omgeving en de gezelligheid! Sfeervolle beplanting op het gehele park.

Mariska R.

5,0
5 5 5 5 5

Het voelt altijd heel fijn en gezellig aan.

A.C. d.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuke accommodaties, kind en hond vriendelijk Schoon park met goede faciliteiten

Ferdinand k.

5,0
5 5 5 5 5

Mooie hotel chalets .mooi park en mooie zwembaden.heerlijk restaurant

H. P.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

P.A. B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De combinatie van een chalet met hotelfaciliteiten

C D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Overal super vriendelijk personeel En een hele mooie accommodatie waar wij verbleven met mogelijkheid tot zelf koken

M W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Super schattige hotelchalets. Schoon. Mooie omgeving. Mooie parkjes op het park. (Groen)

Pronk A.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wij hadden een chaletkamer,super gaaf

Mieneke S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

We hadden een gezellige hotelchalet alles was wat je nodig had

MP B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

De gastvrijheid van het ontbijt personeel. Dat wil ik wel even vermelden

B. N.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hotelkamer, maar toch het campinggevoel.

Simone H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De sfeer en alles voor kinderen.

Leo k.

5,0
5 5 5 5 5

De diversiteit van recreatiewoningen, de ruimte tussen de woningen, hoe het park goed bezig is met "groen" De nabijheid van de dorpjes en natuur

Florian S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hennie K.

4,0
4 4 4 4 4

Het was voor ons extra leuk omdat wij bij familie op bezoek waren en diverse familieleden bleven overnachten.

Hanna S.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Cozy rooms with everything you need. Thank you we liked it very much.

Chantal B.

4,0
4 4 4 4 4

Mike V.

5,0
5 5 5 5 5

Gera V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Het gehele park is kindvriendelijk en ook erg mooi aangelegd met alle kleurrijke struiken, planyen en bloemen. Onze hotelchalet was klein maar alles was aanwezig voor een lekker verblijf. De service dagelijks was prima.

Annita B.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Frans H.

4,0
4 4 4 4 4

Karin D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wow wat leuk toen we ons hotel chaletje binnen kwamen. Schoon...koffie/thee pakketje. Handdoeken op bed met pepermuntjes. Super ! Erg aardig personeel overal ! Echt mijn complimenten. Veel speelruimte overal op het park.En mijn kleinzoon van 8 met wie ik was ...was idolaat van de racelounge en jullie ijsautomaat haha. 's Avonds na het zwemmen even ijsje halen. En jullie pizza die scoorde een 10 volgens hem. Hij wil zeker nog keer terug ! Eh ik ook hoor. Dus we gaan weer sparen in de oude sok

Petra V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

b t.

4,0
4 4 4 4 4

Leuke atmosfeer op het park, relaxed...ik zou wel graag zien dat je bij supermarkt ook cash kan betalen...makkelijker als je een buuitenlandse bankpas

EPM v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hotelchalet, met een buiten en een keukentje, Top Wij komen graag nog eens terug

Barbara S.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Onze hotel lodge was heel erg leuk, uiteten was gezellig en lekker gegeten... Uitstraling van het park echt heel mooi...

T.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Chantal O.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Prima chalet en enorm lekker gegeten in het restaurant.

G D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

JM Z.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Erg mooi recreatie park. Veel speel mogelijkheden Vriedelijk personeel Erg mooie fiets omgeving

WA C.

4,0
4 4 4 4 4

J B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Veel activiteiten, schone bungalow, mooie omgeving en prima reservering mogelijkheid

Heleen P.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De hotelchatel was knus en fijn! De zwembaden waren geweldig. Handig dat er veel met de telefoon kan. Wij zijn zeer enthousiast.

Noel L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Bianca d.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hotelkamer in een deel van een chalet is erg goed bevallen. Je hebt een heerlijk ‘buiten’gevoel, met een lekker ruim terras+gras voor de deur icm het gemak van een hotel. Zelf ons ontbijtje gemaakt met lekkere broodjes uit de parkwinkel en ‘s avonds heerlijk gegeten in het restaurant.

WF D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Leendert D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alice P.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prima locatie, mooi hotelchalet. Van het recreatiepark heb ik weinig gezien (was 1 nachtje bij jullie omdat ik voor mijn werk in de omgeving moest zijn)

Annemarie D.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Bert B.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De rust en vriendelijk personeel

Pieter P.

5,0
5 5 5 5 5

De accommodatie en de vriendelijkheid van het personeel

Alina N.

5,0
5 5 5 5 5

Anneke v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De knusse goed voorziene studio

Wansink T.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie rustige periode maar nog steed zijn de voorzieningen prima!

marinus S.

4,0
4 4 4 4 4

De rust en de onopvallende veiligheid.

DENISE T.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Michael v.

5,0
5 5 5 5 5

De voorzieningen zijn prima

Mark v.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

I o.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Veel faciliteiten. Erg vriendelijk en behulpzame medewerkers

karin h.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Gerard V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijn en rustig

Ady D.

5,0
5 5 5 5 5

Henk P.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Marjolein R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

De gastvrijheid van de medewerkers is echt zo hartverwarmend. Fijn klein verblijf met toch alles wat je nodig hebt zodat je echt onbezorgd even kan genieten van niets en natuur.

Alina N.

5,0
5 5 5 5 5

Yvette C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

We vonden het hotelchalet een leuke accommodatie. De luxe van een hotel, maar ook een eigen keukentje en zitje vonden we fijn.

R. F.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

De lodge was leuk en superschoon.

D R.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Amber K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Anita W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hotelchalet is goed bevallen! Ontbijt ook super.

RUBEN G.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Gewoon erg fijn!

Sylvia V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Mooi appartement in een super mooie omgeving! Bedankt voor dit leuke weekend!

M.J. G.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Geweldig park.

Peter B.

5,0
5 5 5 5 5

E N.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Angelien S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Saskia V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuke dingen.te doen, heerlijk rustig

C S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Vriendelijke personeel, heerlijk gegeten in het restaurant. Ontbijt was lekker. Fijne accomodatie.

LENIE d.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Prima verzorgd. Gastvrije ontvangst

Beatrix T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Personeel flexibel en behulpzaam bij boeken en meedenkend. Heel fijn. Fijne accommodatie ook (hotelchalet) met zitje buiten en klein keukentje. Ideaal.

EDWIN A.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

René M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

J.M. v.

4,0
4 4 4 4 4

Keurig ingericht hotelchalet. Even puzzelen met de digitale sleutel, maar was vlot onder de knie. Ontbijtbuffet prima verzorgd door vriendelijke gastvrouwen. Twee dagen overnacht. Weinig gebruik gemaakt van faciliteiten. We waren in Voorthuizen voor muziekfestival. Park zag er verzorgd en gezellig uit.

Ben d.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Jets O.

5,0
5 5 5 5 5

Pizza automaat TOP Muziek bingo super gezellig

Jan-Willem F.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Digitale voorbereiding op het verblijf ging super, en was erg duidelijk, vriendelijk personeel, mooi verzorgd park. Kortom lekker ontspannen genieten

Jets O.

5,0
5 5 5 5 5

W K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goede info over boeking en verblijf. Vriendelijk en gastvrij personeel. Mooie en schone accomodatie.

R B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wij hebben genoten van de ontspannen sfeer op het park. Het personeel wat vriendelijk was, ondanks het hoogseizoen. En een compliment voor de prachtige beplanting door het hele park!

marc r.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

A S.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi park, klantvriendelijk personeel. Goed geregeld allemaal.

johannes k.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Piet D.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Heerlijk thuis komen tussen het fietsen door, en kopje /thee maken en rustig ervan genieten.

PJA d.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het hotelchalet de rust de tuin

F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Prima mooi park

Marjan P.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Andre K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Frank S.

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Zimmer mit Terrasse, großer Swimmingpool, viele schöne Spielplätze, Hervorragender Ort um sich zu erholen!!

C v.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

De goede service van de medewerkers.

A. S.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Annie S.

3,9
3.9 3.9 3.9 3.9 3.9

Leuke omgeving net park

Alexander L.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Noaquin M.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

ADLE P.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goede hotelchalet met alle gemakken. En een mooie rustige omgeving. Park heeft ook veel mogelijkheden voor spelen.

Anita S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooi hotelchalet in een mooie omgeving. Voor de rest nergens gebruik van gemaakt. Fijn dat er koffie en thee aanwezig waren. Compleet chalet voor een paar dagen.

Suzanne S.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Rianne R.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Dag er veel te doen is , minigolf en Jeu de boules, bowlen, zwembaden, etc

Luc d.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Mooi en netjes. Alles aanwezig. Mooie omgeving.

Marina V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ook al is er heel veel volk, het is daar echt rustig. Ook een lekker restaurant aanwezig op het domein zelf met héél vriendelijk personeel en lekker eten.

Elles v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

NAM A.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het hotelchalet vond ik prachtig. De bedden voor ons te hard, maar verder schoon en knus. Service was uitstekend, ook na ontvangst van een 'nieuwe' parasolvoet. We waren verrast over het groen in het park. Geweldig.

rob d.

4,0
4 4 4 4 4

Gemma V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Patricia R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Lionne B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Hotelchalet een prima,alternatief voor hotelkamer. Eigen kitchenette met alles,aanwezig. Een zeer fijn en praktisch verblijf. Vriendelijkheid van het personeel was ook prima.En veel te doen op het park.

Ingrid V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Goede keuzes voor prachtige begroeiing en mooie planten en netjes onderhouden in het park.

R G.

4,0
4 4 4 4 4

De sfeer is gewoon goed.

Reinie O.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Shangita A.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Ik ben nog nooit vooraf gebeld door een vakantiepark om te kijken of ik nog vragen had. Goede service. Bedden waren opgemaakt, erg fijn!! Het park en het hotel charlet zagen er netjes uit!

Elleke v.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Me dochter (9) en ik hebben een gezellig verblijf gehad samen. Er was genoeg te doen en er was een leuk animatie team. Het is een prachtig park. Binnenzwembad vindt ik wel een minpunt. Erg klein en verouderd.

GH v.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Vriendelijke ontvangst Fijn hotel chalet Goede horeca voorziening Heerlijk gegeten bij restaurant

Monique v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

GH v.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Goede vriendelijke ontvangst Fijn hotel chalets Heerlijk gegeten in restaurant Zeer goed ontbijt

J B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De hotelkamer heel erg leuk

Astrid v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Joyce S.

4,0
4 4 4 4 4

Het was goed voor 1 nacht

Jolanda M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

dit was de eerste keer dat wij bij jullie waren en het heeft ons aangenaam verrast! de accommodatie was schoon en netjes toen wij aankwamen en wij hebben met veel plezier een paar nachtjes bij jullie gelogeerd! ook het zwembad en het buitenbad waren super ( alleen het peuterbadje vond mijn dochtertje van bijna 2 jaar heel koud ) maar ook de speeltoestellen waren super! eigenlijk zijn wij niet eens van het park af geweest omdat we teveel te doen hadden! wat ik zelf erg fijn vond was dat een paar dagen voor vertrek ik gebeld werd door jullie om te vragen of alles goed was gegaan en of er nog vragen waren,dat was echt super!

L.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

JMR D.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

ICM S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Alle gemak van een hotel op een camping.

marian v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

gezellig park met veel sfeer en ontzettend veel te doen top !

Annemiek v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het is een groot park, maar door slimme indeling is het er heel rustig en ruim, je hoort bijvoorbeeld bijna geen auto's of ander verkeer. Tussen alle huisjes en langs alle paden vind je bloemenveldjes, er staan voldoende bomen voor schaduw. Het animatieteam heeft een ruim aanbod aan activiteiten en dochter heeft zich hier prima vermaakt. Ook de zwembaden waren erg fijn. Niet erg groot of luxe, maar heerlijk voor een tijd spelen.

Thea v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Ik heb erg genoten van het verblijf op de Boshoek, alles ziet er netjes uit. De mensen zijn heel aardig en het straalt rust uit.

Theodora v.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Heerlijk ontspannen

Dinie D.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

het was leuk maar kan betere info geven voor radio -tv kreeg hem niet aan restaurant kun je de prijzen niet op kaart zetten ook voor oudere

K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Annita B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Benjamin V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Dat er gelegenheid was om te koken. En savonds alsnog naar binnen kon gaan

Carin K.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

P.m G.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Had 2 hotel chalets 5+6 de rechterkant had nog wel wat gebreken, is door gegeven

M.B W.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

De rust ondanks de vele gasten. Mooi park en erg schoon. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Corry v.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De informatie vanaf het moment van reserveren is een erg sterk punt van u: erg duidelijk en uitgebreid. Via de mail kregen we alle informatie die we maar wensten. Ook de nummerbordherkenning bij de slagbomen vonden we erg handig.

Wiel B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Buys B.

5,0
5 5 5 5 5

Super tevreden ook het balletje en snoepjes voor Lizzy ons hondje zijn erg mooie attentie!

J d.

4,0
4 4 4 4 4

René M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

MEENTJE v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Alles zag er keurig en netjes uit.personeel zeer vriendelijk. Prima bedden,komen zeker nog eens terug.

Lisette B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

AP N.

4,0
4 4 4 4 4

wij hadden een hotelchalet kamer en daar waren wij dik tevreden over ruime kamer en keurig schoon gemaakt

M D.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Jeannet R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Fijne accommodatie ( hotelchalet) , de service van een hotel en toch eigen terras , keuken etc! Ligt centraal t.o.v. vele plaatsen om te bezoeken en mooie fiets omgeving! Dit was de 4e x voor ons in hotelchalet, dus dát zegt genoeg! Contacloos inchecken óók prettig, ipv lange rij bij receptie!

Inge G.

5,0
5 5 5 5 5

Alles

M v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Prachtige omgeving

Edwin R.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

De diversiteit van verschillende accommodaties. Netjes onderhouden bv de paden, groenvoorziening op het park

Annette K.

5,0
5 5 5 5 5

Heerlijk tot rust gekomen, fijne accommodatie en fijn dat een glutenvrij ontbijt mogelijk was

Wilma d.

4,0
4 4 4 4 4

Mieke C.

5,0
5 5 5 5 5

Marleen N.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Behulpzaam en vriendelijk personeel. In het keukentje was alles aanwezig wat nodig is, inclusief thee en koffie. Heerlijk zwembad, mooie tuin. Goede wifi.

STEFAN d.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Akif h.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Was een top ervaring, zou leuk zijn om vaker te komen!

GD V.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Goed verblijf mooie omgeving en rust

Rene B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Naar alle tevredenheid Hotelloge was verrassend mooi

S.D. V.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Zeer gastvrije medewerkers, leuke bediening in het western plaza die met trots hun eten en drinken serveren

Marloes L.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Overal vlakbij in de buurt voor leuke uitjes voor kinderen en volwassenen

Thijs d.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Het was een leuke ervaring, We boekten een hotelkamer en we kwamen in een hotelkamer terecht wat een soort huisje was. Heel leuk. Goede bedden, goed sanitair enz.

Dicky v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

De rustige omgeving en de leuke locaties.

AnneMarie V.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Herman M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Via de mail kregen wij de vraag naar ons kenteken om automatisch binnen te rijden, maar wij waren op de fiets. Wij informeerden naar onze kamer maar bleken een hotel-chalet te hebben. Wat een verrassing, lekker vrij, zitje voor de deur, lekker bed en fijn dat er een keuken bij zit [ niet op gerekend ]. Iedere middag als wij terugkwamen was de kamer keurig voorzien van alles wat nodig was van handdoeken tot en met koffiecups. Top. Veel gefietst in de omgeving, erg leuk gehad en komen zeker nog een keer terug. Met vriendelijke groet fam. Metz

D. N.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooie omgeving, rust

Jan B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Als je het park op rijdt, voet het gelijk goed. Alles ziet er schoon en netjes uit.

Jan Jacobus T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

H.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Susan S.

4,9
4.9 4.9 4.9 4.9 4.9

Het was super leuk, hele fijne kamer waar alles netjes was. Het matrasje in het baby bedje was vrij dun en zelfs na openings tijd waren ze er binnen 5 min om een nieuw matrasje te brengen super service. Ook alle voorzieningen waren super erg lekker eten en leuke speel plaatsen

Henri S.

5,0
5 5 5 5 5

Het hotelchalet was uitstekend.
Alleen een klein minpuntje. De eerste 3 dagen hadden we handdoeken die de naam handdoek niet verdienden. Dun en rafelig. Op maandag lagen er 2 nieuwe handdoeken pakketten en die waren top!


Contactpersoon

Bedrijf Recreatiepark de Boshoek
Dhr. R. Otter

Dhr. R. Otter

Andere accommodaties van Dhr. R. Otter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. R. Otter

meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 430280

Laatst bijgewerkt: 01.05.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430280.htm


«2-persoons Hotelchalet» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 224 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven