Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

4-persoons Luxe Familiekamer

Max.  4   gasten
0m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
0m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling

Al meer dan 1 Jaar online



Beschrijving

Op de begane grond van Hotel De Boshoek bevindt zich de luxe familiekamer voor 4 personen. De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 29 m². De hotelkamer is luxe en stijlvol ingericht met o.a. een tweepersoons boxpringbed, een zitje, een flatscreen televisie, een luxe badkamer met een douche, wastafel en toilet, een Nespresso koffiemachine, een waterkoker én een airco. Tevens is er een aparte slaapkamer met een stapelbed aanwezig: ideaal voor de kinderen!

Buiten vind je een afgesloten terras met terrasmeubilair. Hier geniet je van een vrij uitzicht over de weilanden van de Veluwe. 

Maak jouw hotelovernachting compleet met een heerlijk ontbijtbuffet. Vanaf het hotel loop je binnen een paar minuten naar ons restaurant voor een ontbijtbuffet gevuld met streekproducten. Het ontbijt is eenvoudig bij te boeken tijdens het reserveringsproces.

Inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Televisie Televisie
Airconditioning Airconditioning

Badkamer

Badkamer 1

badkamer met douche

aparte wc's 1


Keuken

Waterkoker
Koffiezetapparaat

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Kinderstoel

Geschikt voor

Huisdieren niet toegestaan

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

2 tweepersoonskamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 11:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte bijkomende services:
Overheidsheffing: 2€ pro Gast, pro Tag


De lokale heffingen berekenen we per persoon per nacht.



Reserveringskosten: 25€ fix

Energiekosten: 4€ pro Tag


Energiekosten



Transactiekosten: 7€ fix

Pluimstaartweken accommodaties: 0€ pro Gast

Handdoekenpakket: 6€ pro Gast


Het handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek en kleine handdoek.?



Optionele bijkomende services:

Handdoekenpakket: 6€ pro Stück
Het handdoekenpakket bestaat uit een badhanddoek en kleine handdoek.?

Kinderstoel: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een kinderstoel voor je klaar in de accommodatie( Ikea Antilope)

Ontbijt(p.p.p.d.)?: 14.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, zelfgemaakt zoet beleg, hartig beleg, zelf gemaakte salades, yoghurt, koffie, thee en vers geperste jus d'orange.? 

Ontbijt kind(p.p.p.d.) ?: 7.95€ pro Stück
Wil je de dag goed beginnen?? Kies dan voor dit heerlijke ontbijtbuffet, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven. Ons ontbijtbuffet wordt samengesteld van zoveel mogelijk steekproducten uit de buurt.  Diverse afgebakken broodjes, croissantjes, een gebakken of gekookt eitje, chocolade pasta, pindakaas, jam, mini donuts, appelsap en vers geperste jus d'orange.?  Het kinderontbijt geldt voor kinderen van 5 t/m 11 jaar. ?

Kinderbed 0-2 jaar: 3€ pro Stück, pro Tag
Wij zetten een campingbedje voor je klaar in de accommodatie. Let op! Het kinderbedje is exclusief beddengoed, dit dient u zelf mee te nemen. 

Oranje Borrelbox: 29.95€ pro Stück
Een speciale Koningsdag borrelbox voor 2 personen, met Hollands tintje. In deze borrelbox vind je: Bruschetta eiersalade  Mini carpacciowrap  Zalmsalade met rode ui  Beenham met asperge  Oude kaasblokjes  Teriyakispies met bbq-saus  Gehaktballetjes in salsa  Briesalade met honing en walnoot  Coppa di Parma met meloen  Stokbrood kruidenboter  Mini Oranje Tompouce  Oranjebittertje 

Oranje Kidspakket: 12.5€ pro Stück
Een leuke Kiki en Koen (inkleur)tas vol verrassingen met onder andere een Kiki en Koen Doeboek, kleur krijtstift, Kleur en de Kleur is, bloemenslinger en een stoere oranje zonnebril. 

CO2 compensatie voor je rit: 5€ fix
Lever een bijdrage aan het klimaat en compenseer je CO2 uitstoot van jullie rit ?  naar ons park. De wereld heeft meer bos ?  nodig. Om klimaat­verandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten, moeten we onze bestaande bossen beschermen, gedegradeerde bossen herstellen en nieuwe bossen planten. Daarom is het nu tijd om in actie te komen. Of beter gezegd, een boompje ?. planten! Door onze samenwerking met Trees for All, wordt er door deze bijdrage een boom in Nederland of het buitenland geplant! Dit is niet verplicht en kan uitgevinkt worden

Moederdag Ontbijtbox (zelf afhalen): 16.5€ pro Stück
Onze ontbijtmedewerker maakt een goedgevulde ontbijtbox voor je klaar, welke je in de accommodatie op kan eten.? In deze speciale Moederdagbox vind je: broodjes ? zoet en hartig beleg ? yoghurt ? fruit ? melk ? sinasappelsap ? chocolade ? bubbels ? een verrassing voor mama ? Je haalt de ontbijtbox op 12 mei op bij ons restaurant tussen 08:00 en 11:00

Pinksterbrunch: 27.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch op 19 of 20 mei in ons restaurant?De brunch vind plaats tussen 10:00 en 14:00 Inhoud Pinksterbrunch:  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee

Pinksterbrunch kinderen ?: 17.5€ pro Stück
Geniet van onze Pinksterbrunch. ? Inhoud  2 soorten soep Diverse broodjes Haantje pik   Diverse kaassoorten Diverse vleeswaren Zoet beleg   Eiersalade  Rauwkostsalade   Roerei Kroketten Wrapjes   Sapje Melk Koffie en thee Je reserveert de Pinksterbrunch per kind van 4 tot en met 11 jaar. Jongere kinderen eten gratis.

Pinkster Tafelgrillen volwassenen: 26.5€ pro Stück
Kom jij tijdens Pinksteren heerlijk tafelgrillen in Western Plaza? Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Mini Slavink Minihamburger Gemarineerde kipfilet Mini satéspies Varkenshaas Biefstuk Zalm  Gamba Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar bieden wij een speciale kinderprijs aan, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Pinkster Tafelgrillen kind: 19.5€ pro Stück
Natuurlijk is het gezellig met de kinderen aan tafel. Kom tijdens het Pinksterweekend gezellig tafelgrillen Inhoud: Aardappelsalade Rundvleessalade Pastasalade Knoflooksaus Cocktailsaus Mayonaise Courgette Champignon Rode Ui Paprika Minislavink Minihamburger Knakworstjes Minifrikandellen Een klein cadeautje Voor kinderen vanaf 12 jaar dient de volwassen prijs geboekt te worden, kinderen jonger dan 4 jaar eten gratis mee. Beschikbaar op 19 mei

Vaderdag Ontbijtbox to go (inclusief vrijkaart voor de Racelounge): 24.5€ pro Stück
Op 16 juni nodigen we je uit om onze speciale Vaderdag ontbijtbox op te halen tussen 08:00 en 11:00 uur bij ons restaurant. Geniet van een heerlijk ontbijt en ontdek een verrassing: een GRATIS vrijkaart voor 30 minuten racen in de Racelounge! ?️ Wat zit er in de ontbijtbox? Versgebakken broodjes Heerlijk beleg Vers fruit En nog veel meer lekkernijen! ?️ Gratis Racen in de Racelounge! Voel de adrenaline stromen met de bijgevoegde vrijkaart voor 30 minuten racen in onze Racelounge. Laat je innerlijke coureur los en beleef een onvergetelijke ervaring!

Dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken: 6€ pro Gast, pro Tag
Bij te boeken indien je langer dan 1 nacht verblijft. Standaard geniet elke gast van een GreenStay. Indien je liever een full service wenst, kun je er voor kiezen dit pakket bij te boeken. Je ontvangt dan dagelijks schone handdoeken. Tevens zullen we ook dagelijks de kamer schoonmaken.

Annuleringsvoorwaarden:

Algemene aanwijzingen voor annuleringen


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


40 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,5 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Marcin Ł.

5,0
5 5 5 5 5

Cor G.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Lars v.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Nicole S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Leuk en divers park!

Selvarasa M.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Amber V.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Zeer nette en schone hotelkamer. Erg kindvriendelijk park en heerlijk gegeten in het western restaurant. Kids hebben zich erg vermaakt!

Zarić S.

5,0
5 5 5 5 5
Toon Engels

Boy v.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Mooie hotel kamers, heel geschikt om een paar nachten weg te gaan met kinderen.

Ingrid v.

5,0
5 5 5 5 5

Heleen V.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Mooi hotel, fijne suite met stapelbed voor de kinderen.

J.

5,0
5 5 5 5 5

froukje p.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Prachtige ruime en sfeervolle familie hotelkamer. Fijn contact met medewerkers, uitstekende communicatie. Rustige omgeving.

Maaike W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

De ontvangst was zeer hartelijk, ook naar de kinderen toe. De aanzicht van het hotel en park geeft meteen een frisse en gezellige aanblik. De hotelkamer was brandschoon en zeer sfeervol ingericht. Ook het ontbijtbuffet was heerlijk. Ondanks het regenachtige weer hebben wij ons prima vermaakt met bowlen, binnenspeeltuin, eten in western plaza en mijn oudste zoon vond het racen in de race lounge fantastisch. We komen zeker nog eens terug!

Pauke K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hotel was top! Hele vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt.

Dirk N.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Aron T.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Er was genoeg aanwezig voor onze kinderen en het eten was heerlijk. Mijn zoontje Liam hoopt op een gratis verblijf!

Laura B.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne sfeer, gericht op de kids. Hotelkamer was super netjes

L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Mooie kamer, schoon, gastvrij.

Manon S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Handig om in en uit te checken middels kluisje en in brievenbus gooien, voor latere check in. Ook leuk dat we voor aankomst gebeld werden of ze ons nog ergens mee konden helpen. Laatste dag ontbijt, mevrouw met blonde langere haren en tattoo op de arm heeft ons zelfs Spek en ei en voor ons dochtertje pannekoeken gemaakt, we waren de enige met ontbijt tijdens ons verblijf. Hele aardige mevrouw.

Nadine S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Alles goed geregeld. Nette kamer. Ik wil nog even opmerken dat de dame die ons "welkom" hete en zondag bij het ontbijt was een grote pluim verdiend! Haar vrolijkheid en gastvrijheid heeft het allemaal extra leuk gemaakt.

Michelle M.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Hele mooie omgeving en heel veel te doen voor de kinderen. Onze hotelkamer was ontzettend mooi en het is fijn dat je ook snel kon inchecken dmv een kaart. Zwembad en sauna was top en heel vriendelijk personeel op het park.

Leanne S.

4,0
4 4 4 4 4

Erg mooi en ruim opgezet park. Veel te doen voor kinderen.

Chantal B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Nienke d.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Evi L.

5,0
5 5 5 5 5

Linda D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Het park is rustig en schoon, heerlijke plek voor de kinderen om te spelen in de middenspeelplaats. Ik kon lekker ontspannen op het terras terwijl de kinderen lekker in de buurt speelden.

Brenda T.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Fijne hotelkamer, mooi park met super groenvoorziening. Genoeg speel- en zwemmogelijkheden

Lorelei I.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Het zwembad en de hotelkamer!

Erik-Jan M.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Gezellige sfeer. Niet zo massaal. Heel veel speeltoestellen voor kinderen.

Elle L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

We vonden het erg leuk dat er verschillende soorten accommodaties en faciliteiten waren, het animatieteam deed goed hun best, het ontbijt was goed en het hotel ook. Het ontbijt was lekker en huiselijk. Het personeel werkte er enorm hard! Leuk dat er zwembaden binnen en buiten waren. We hebben volop genoten.

Anouk H.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Veel te doen

Robert T.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Prima kamer, goed restaurant.

Patrick v.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Ziet er gezellig uit, leuk park en hele vriendelijke medewerkers!

Iris J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Heel fijn dat er familie kamers zijn in het hotel, dat is niet vaak het geval

Esther B.

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1

Hele mooie nette ruime kamers En veel te doen . Eten ook top

Gert-Jan v.

4,0
4 4 4 4 4

Prachtige familiekamer Lekker rustig en heerlijke bedden! Veel speelgelegenheden voor kinderen!

erika D.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Veel voor kinderen, leuk voor ouders, lekker veel buitenspeelmogelijkheden.

Robert-Paul H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Bijzonder mooi park, leuke faciliteiten. Racen was leuk.

Ronny S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Zeer goede hotelkamer; bedden, douche, terras, ruimte. Alles vonden wij geweldig!

Nynke S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

prachtige locatis, goed onderhouden en buitenterrein goed onderhouden.


Contactpersoon

Bedrijf Recreatiepark de Boshoek
Dhr. R. Otter

Dhr. R. Otter

Andere accommodaties van Dhr. R. Otter

Alle accommodaties weergeven van Dhr. R. Otter

meer informatie

Objectnummer: 430295

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/430295.htm


«4-persoons Luxe Familiekamer» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 40 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven