Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Casa Blanca - Finca Lucio Verde

Santa Lucia

Max.  6   gasten
80m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 6  gasten
80m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

4 keer aan de wensenlijst toegevoegd

Al meer dan 1 Jaar online


Beschrijving

Het huis ligt op een zeer rustig perceel, dat overvloedig begroeid is met palmbomen, cactussen, Canarische dennen en vele andere planten. De finca is omgeven door onbewoonde percelen. In de tuin nodigen een zwembad en een buitendouche uit tot verfrissing. Een klein sportveld kan worden gebruikt om bijvoorbeeld te tafeltennissen. Het huis heeft twee slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, een woonkamer en een badkamer met toilet. De woonkamer loopt over in een open, moderne keuken. Boven de woonkamer is een zolderkamer met twee eenpersoonsbedden, ideaal voor kinderen. Het huis kan dus comfortabel 4-6 personen herbergen, afhankelijk van de bedbezetting. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Satelliet TV en internetverbinding (WLAN) zijn beschikbaar. Beddengoed en twee handdoeken per persoon zijn inbegrepen. Meer dan 6 personen is in overleg ook mogelijk.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 22 km

22 km

Supermarkt 0.46 km

0.46 km

Restaurant 0.5 km

0.5 km

Stadscentrum 0.74 km

0.74 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 28 km Las Palmas

28 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Finca Lucio Verde ligt in de bergen van Gran Canaria aan de rand van het mooie bergstadje Santa Lucia de Tirajana. Het is daarom bijzonder geschikt voor gasten die het typische massatoerisme willen ontvluchten. Vanuit de centrale ligging kan de schoonheid van het eiland per auto of te voet worden verkend. De kust met het dorp Vecindario en zijn diverse winkelmogelijkheden kan worden bereikt in ongeveer 30 tot 40 minuten, afhankelijk van de rijvaardigheid. In nog eens 10 tot 20 minuten bereikt u de vele prachtige badplaatsen aan de kust of de charmante hoofdstad Las Palmas.
Het dorp Santa Lucia kan te voet worden bereikt in een paar minuten via een klein pad. Santa Lucia biedt verschillende restaurants, winkelmogelijkheden, een apotheek en verschillende bakkerijen, waaronder een traditionele bakker die zijn steenoven met hout stookt. Santa Lucia heeft ook een prachtig buitenzwembad in de zomermaanden.


Recreatiemogelijkheden

Fietsen
Mountainbiken
Paardrijden
Zwemmen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Resterend bedrag: bij aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De basisprijs is voor maximaal 2 personen. Extra personen vanaf 12 jaar, 15 euro per nacht. Extra kinderen tot 12 jaar, 10 euro per nacht. Baby's tot 2 jaar zijn gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

De gastheer heeft geen annuleringsbeleid verstrekt.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 09-03-2024


3 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
4.7 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Februari 2024

Gerard J. uit Roden

5,0
5 5 5 5 5

Een waar paradijs voor wandelaars

Prachtig vakantiehuis op een toplocatie voor wandelaars. Met verwarmd zwembad en buitendouche en zeer privé. Mooie wandelingen in de directe omgeving. Leuke restaurantjes op loopafstand en s’morgens vers brood binnen 10 minuten lopen.
Michael voorziet je van allerlei tips en is een zeer gastvrije beheerder. Ook qua klimaat is Santa Lucia heel gunstig gelegen!

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Senioren, Gezinnen met kinderen

November 2023

Stephanie W. uit Tambach-Dietharz

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Prachtig vakantiehuis met privézwembad op een toplocatie

Het vakantiehuis is gelegen op een afgelegen locatie op een groot privéterrein met nog twee andere vakantiehuizen. Er wordt altijd maar één huis verhuurd, zodat je echt helemaal privé en ontspannen je vakantie kunt doorbrengen. Het verwarmde zwembad is het hoogtepunt van het zeer goed onderhouden en mooi aangelegde terrein. Daarnaast is er ook een mooie beplanting met palmbomen en cactussen. Een ander hoogtepunt was de geweldige buitendouche en het feit dat het terrein niet zichtbaar is, maar dat je wel een prachtig uitzicht hebt op het dorp en de bergen vanaf het terrein.
De tafeltennistafel en de vele beschikbare gezelschapsspelletjes, evenals Duitse televisie en Duitse boeken, zorgen er zeker voor dat er geen verveling opkomt.

Vanuit het huis kun je rechtstreeks naar het dorp wandelen, waar restaurants, een supermarkt en een geweldige bakker zijn. Het dorp is ook prachtig aangelegd.

Het vakantiehuis is rustiek ingericht en heeft een volledig uitgeruste open keuken. We voelden ons meteen op ons gemak en hadden alles wat we nodig hadden en meer.

Onze gastheer Michael spreekt Duits en heeft ons zeer vriendelijk ontvangen en is zeer behulpzaam bij vragen of problemen.

We zullen zeker terugkomen.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen

Juli 2023

Yvonne A. uit herbsleben

4,8
5 5 5 4 5
Toon Duits

Villa op de mooiste locatie en volledige rust

Wij, als gezin van 3, hebben een fantastische, ontspannen en zeer ontspannende tijd doorgebracht in Finca Lucio Verde. De faciliteiten en locatie van de finca zijn zoals op de foto's en nog mooier. Alles in topconditie en zeer schoon. De geweldige, grote tuin met zwembad is gewoonweg paradijselijk en het uitzicht op de vallei is ook spectaculair.
Ter plaatse werden we hartelijk verwelkomd door de beheerder, Michael, die ons voorzag van alle belangrijke informatie en insider tips. Hij was altijd aanspreekbaar en bereikbaar. (Duitstalig)
Al met al een echt mooie plek om het eiland te verkennen en te genieten van een ontspannen vakantie weg van het massatoerisme. We kunnen deze accommodatie 100% aanbevelen.

Aanbevolen voor: Avontuur en actief, Gezinnen met kinderen, Cultuur en bezienswaardigheden, Romantische vakantie


Contactpersoon

Wij zijn een gezin van vijf uit Berlijn die onze finca af en toe gebruiken tijdens de schoolvakanties. Om het huis en de prachtige tuin in goede staat te houden, willen wij ons hoofdhuis, Casa Blanca, verhuren aan natuurminnende vakantiegangers die de bijzondere sfeer van de finca met het mooiste bergpanorama weten te waarderen. Onze contactpersoon voor de verhuur en ter plaatse is Michael Kemmerling. Hij woont al vele jaren in het naburige dorp en spreekt vloeiend Duits, Spaans en Engels. Michael laat onze gasten niet alleen kennismaken met onze finca, maar voorziet hen desgewenst ook graag van voorkennis, weg van het massatoerisme.


meer informatie

Objectnummer: 431008

Laatst bijgewerkt: 07.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/431008.htm


«Casa Blanca - Finca Lucio Verde» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 3 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven