Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Finca Can Torrentet

Pollensa | Noord Mallorca

Max.  4   gasten
105m²  Woonoppervlakte
2 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 4  gasten
105m²
2 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

In een oogopslag | Finca plot 6.000 m2, Wfl huis ca. 105 m2 | 2 dubbele slaapkamers (SZ1 boven in de galerij kamer toegankelijk via open trap, SZ2 op de begane grond gesloten kamer), 1 badkamer | keuken volledig uitgerust, eet-en woonkamer in een kamer | terras met eettafel, outdoor sofa set | zwembad 8 x 4m met zonneterras in het midden van de natuur, prachtig begroeide tuin | mooi uitzicht over het groene landschap | Finca ca. 3 km van de stad Pollença.

Flair | gezellig, dicht bij de natuur, rustig, gezellig, begroeide tuin met autochtone planten en bomen

In detail | Can Torrentet ligt ongeveer 3 km van Pollensa (5 minuten met de auto). Als een kleine 'oase' is dit comfortabele kleine landhuis voor maximaal 4 personen genesteld in een 6.000 m2 groot landelijk finca-perceel, charmant en in contact met de natuur.

Een moderne ijzeren poort geeft toegang tot het huis te midden van een prachtig natuurlijk landschap. Als u het huis binnenkomt vanaf de privé parkeerplaats, ziet u het volledig uitgeruste terras en het zwembad van 8 x 4 m beneden, omgeven door een zonneterras met houten vlonders, midden in de prachtig begroeide tuin met autochtone planten. Er staan 4 ligstoelen en een parasol bij het zwembad. Het overdekte terrasgedeelte heeft een eettafel met zitplaatsen voor maximaal 4 personen, een Weber buitenbarbecue voor houtskool en een comfortabel bankstel. Hier vindt u ook de ingang van het huis, voor u en rechts is de eethoek met zitplaatsen voor maximaal 4 personen, evenals de woonkamer met twee comfortabele banken, en links is de volledig uitgeruste keuken. De keuken, het eetgedeelte en de woonkamer bevinden zich allemaal in één ruimte. Op het niveau van het woongedeelte leidt een kleine gang naar de slaapkamer met twee bedden. Verder bevindt zich hier de badkamer met douche. Eveneens vanuit het woongedeelte leidt een trap naar de open galerij, waar zich een tweepersoonsbed bevindt. Vanaf de galerij is er een klein uitloopbalkon met een kleine ronde tafel en twee stoelen, een ideale plek voor de eerste koffie of thee van de dag. Can Torrentet heeft airconditioning in de slaapkamer boven, de slaapkamer beneden heeft een ventilator, en er is nog meer airconditioning in de woon-eetkamer. Verder heeft het huis gratis internet WLan. Deze finca is een gezellig en comfortabel landhuisje voor mensen die graag in de natuur vertoeven.
Licentie- of registratienummer: ETV/00242

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 8 km

8 km

Supermarkt 5 km

5 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 5 km

5 km

Bus 7 km

7 km

Luchthaven 50 km Palma de Mallorca

50 km

Station 10 km Sa Pobla

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Can Torrentet is prachtig gelegen in een natuurlijk landschap. Het mooie stadje Pollensa aan de voet van het Tramuntana-gebergte ligt op vijf minuten rijden. De stranden van de omgeving, zoals de baai van Cala Sant Vicenç, het strand van Port de Pollença, of Playa de Muro met zijn kilometerslange strand liggen ook op 10 km afstand en zijn geschikt voor lange strandwandelingen.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Bergbeklimmen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Cleaning and disinfection inbegrepen
Parkeerplaats inbegrepen (max. 2)
Air conditioning inbegrepen
Handdoeken inbegrepen
Internet toegang inbegrepen
Booking Fee: €70 eenmalig
Bedlinnen inbegrepen

meer informatie:

Het gebied rond Pollensa is een van de populairste gebieden van het eiland. De combinatie van zee, bergen en landelijk landschap is uniek. Het mooie stadje Pollença aan de voet van het Tramuntana-gebergte heeft ook veel te bieden, leuke cafébars, restaurants, musea, kunstgaleries of gewoon wandelen door de typische zuidelijke steegjes van het stadje en de architectuur en charme van het eiland op u laten inwerken. Tot de gemeente Pollensa behoort ook de baai van Cala Sant Vicenç met turkooisblauw zeewater, daar kunt u heerlijk zwemmen, het water is kristalhelder en verfrissend. Watersporten zoals kajakken of stand-up paddle zijn ook mogelijk als de zee kalm is. Port de Pollença is de haven van Pollença, geweldige restaurants, winkels en een fantastische strandpromenade die uitnodigt tot wandelen.
De enclave Formentor is een ander hoogtepunt van het gebied, een prachtige baai in het noorden van Mallorca in de richting van Cap Formentor. De baai en het strand nodigen uit tot een dagje strand met een picknick.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. K. Vogt

Mevr. K. Vogt

Mallorca my home | Fincas & Villas biedt u een selectie van idyllische finca's en villa's, herenhuizen en andere eigendommen met een speciale flair en sfeer. Wij geven u graag advies en helpen u uw droomhuis te vinden voor een onvergetelijk verblijf. Ons agentschap Verhuur van zowel eigen als beheerde objecten. Privé finca's, villa's, herenhuizen en appartementen in Pollença en omgeving. "Mallorca mijn thuis" is een door de eigenaar beheerd Mallorcaans-Duits agentschap in Pollença. Onze eigendommen zijn geselecteerde onroerende goederen, samen met de eigenaars worden deze voortdurend onderzocht, onderhouden en aangepast aan de veranderende eisen. Onze filosofie Mallorca mijn thuis! Voel u thuis, geniet van de sfeer en de levensstijl van Pollença, de omgeving en het eiland Mallorca. Breng een aangename tijd door met uw geliefden, familie en vrienden. Wij wensen u een heerlijk verblijf op Mallorca


Andere accommodaties van Mevr. K. Vogt


meer informatie

Vakantie-ideeën: Zwembad

Objectnummer: 431473

Laatst bijgewerkt: 27.04.2024

Advertentie online sinds: 1 Jaar, 1 maand

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/431473.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven