Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Vakantiehuis Ontspannende vakantie Crete Sivas

Crete Sivas

Max.  18   gasten
200m²  Woonoppervlakte
6 Slaapkamers
5  Badkamer
Max. 18  gasten
200m²
6 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Welkom in ons prachtige vakantiehuis in het hart van het betoverende eiland Kreta! Dit luxueuze toevluchtsoord is de perfecte uitvalsbasis voor wie wil ontspannen en verjongen in een serene en rustige omgeving. Onze ruime woning van 200 vierkante meter biedt plaats aan maximaal 18 gasten, waardoor het de ideale keuze is voor een onvergetelijke vakantie met familie en vrienden.

Ons prachtig ontworpen pand bestaat uit 2 villa's naast elkaar. De Main villa heeft 4 en-suite slaapkamers en de Intimate villa heeft een open slaapkamer op de begane grond en 2 eenpersoonsbedden op de loft, wat zorgt voor een comfortabel en ontspannen verblijf voor alle gasten. Elke slaapkamer is voorzien van beddengoed van hoge kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een goede nachtrust na een dag de prachtige stranden en charmante dorpjes van het eiland te hebben verkend.

Om je tijdens je verblijf van het grootste comfort te verzekeren, is ons vakantiehuis volledig voorzien van airconditioning, wat een koele en verfrissende oase biedt tegen de warme mediterrane zon. Bovendien is elke badkamer compleet met toiletartikelen, handdoeken, badjassen, slippers en een haardroger, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om er op je best uit te zien tijdens je vakantie.

We zijn er trots op dat we een schone en gezonde omgeving voor onze gasten behouden, daarom is ons vakantiehuis strikt rookvrij. Roken is alleen toegestaan in de tuin. Dit beleid zorgt niet alleen voor de netheid en frisheid van de woning, maar bevordert ook het welzijn van onze gewaardeerde gasten.

Omdat we gezinnen met baby's tot grootouders willen ontvangen, is er voor elk wat wils: speeltuin voor de kinderen, voetbalveld met doelen en ballen, biljarttafel, tafeltennis, verwarmd zwembad en hot tub en veel plaatsen om te zitten, te ontspannen en te genieten.

Mis de kans niet om de magie van Kreta te ervaren vanuit het comfort van ons luxe vakantiehuis. Boek nu je droomvakantie en maak je klaar om onvergetelijke herinneringen te creëren in dit prachtige eilandparadijs.

Slaapplaatsen

Kinderkamer
Eenpersoonsbed
Eenpersoonsbed
Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 4
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 5
Tweepersoonsbed

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Balkon Balkon
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 6 km

6 km

Meer 30 km

30 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 4 km

4 km

Stadscentrum 2 km

2 km

Bus 2 km

2 km

Luchthaven 37 km chania

37 km

Snelweg-afrit 11 km E75

11 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Er zijn 2 opties als je met het vliegtuig komt, je kunt landen in Chania en dan is het 45 minuten rijden naar de villa of je landt in Heraklion en dan is het 2 uur rijden naar de villa. Er is ook een optie om aan te komen met de veerboot vanaf het vasteland en dan rijd je hetzelfde.
De villa ligt in het dorp Kokkino Chorio en zodra je het dorp bereikt, staan er op elke kruising borden die de weg wijzen (kijk op de foto's en zie er een). Er zijn geen straatnamen in de dorpen op Kreta.
Je kunt ons ook vinden in Google maps & op Waze.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Golfen
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Duiken
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Tafeltennis
Voetbal
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst mogelijk.

meer informatie:

Wij geven er altijd de voorkeur aan om een auto te huren, omdat je dan gemakkelijker van de ene plek naar de andere kunt komen. Als je niet van plan bent veel uit te gaan is het mogelijk om een taxi te gebruiken en die kennen de villa allemaal.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Bedrijf Villa Freedom IKE
Dhr. D. Aloni

Dhr. D. Aloni

Mijn naam is Dror en toen ik Kreta bezocht, werd ik verliefd op de plek, de mensen, de sfeer en alles eromheen. Ik heb besloten om te investeren in een woning voor mijn gezin zodat we altijd kunnen vliegen voor een geweldige vakantie in prachtig weer. Als zakenman wist ik dat het pand het grootste deel van het jaar leeg en gesloten zal zijn, dus waarom zou ik niet wat ik voor mezelf wil ook aan anderen aanbieden? Zo is Villa Freedom tot leven gekomen en is nu beschikbaar voor jullie om te komen logeren en genieten. Mijn vrouw en ik hebben alles van binnen en buiten uitgezocht met de hulp van onze lokale vrienden en met hun steun zijn we erin geslaagd onze droom te verwezenlijken. Ik hoop dat jullie de beste tijd zullen hebben en ik hoor graag welke suggesties of ideeën jullie hebben nadat jullie hebben genoten als onze gast. We zochten iets voor de hele familie. Van baby's tot volwassenen, zodat alle generaties hun plek vinden en kunnen genieten. We hebben veel faciliteiten geïnstalleerd, waaronder een speeltuin voor de kinderen, een biljarttafel, balkons met glazen reling om van de zon te genieten en toch alles om je heen te kunnen zien en nog veel meer. Voor de tieners hebben we Wifi in het hele pand. We kunnen winkelen, speciale tours en uitstapjes organiseren. We hebben uitzicht op zee en op de bergen. We kweken kruiden in de tuin en kunnen zelf koken in de volledig uitgeruste keuken. Voor ons gemak en comfort hebben we een groot traditioneel stenen huis gecombineerd met moderne voorzieningen. Aangezien dit een groot perceel is van meer dan 4.000m2 hadden we veel om mee te spelen en veel ideeën die zijn uitgekomen. We zijn dicht bij het strand maar toch afgelegen en rustig. Alles wat je wilt is aanwezig. Heerlijke bieren en maaltijden in de tavernes en restaurants in de buurt. Als je iets anders wilt, halen we het voor je en als je dat niet wilt, halen we de BBQ-kok voor je. We zijn er om voor je te zorgen zodat je de beste vakantie zult hebben.


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 438353

Laatst bijgewerkt: 02.10.2023

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/438353.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

Gratis afzegging tot 60 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven