Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Haus am See "Sköttens"

Kopparberg

Max.  9   gasten
260m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+2)
3  Badkamer
Max. 9  gasten
260m²
3 Slaapkamers (+2)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

100% Aanbeveling

5 keer aan de wensenlijst toegevoegd



Beschrijving

Wij heten u welkom op onze plaats van ontspanning en dicht bij de natuur genaamd "Sköttens".

Ons liefdevol ingerichte vakantiehuis ligt bij Kopparberg, ongeveer 2 uur rijden ten westen van Stockholm.

Dit prachtige vakantiehuis met zijn 260 vierkante meter woonoppervlak ligt op 8.000 vierkante meter en wacht op u.

Het huis wordt in de zomer ook door ons eigen gezin gebruikt, dus we hebben het dienovereenkomstig ingericht en zouden het zeer op prijs stellen als u er bij uw bezoek net zo zorgvuldig mee omgaat als wij.

Er is plaats voor 8 gasten en we hebben 3 slaapkamers en twee slaapbanken beschikbaar. Een extra bed kan worden toegevoegd. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig, evenals een wasmachine en droger.

Er zijn ruime badkamers op beide verdiepingen.

We hebben de keuken zo ingericht dat we er zelf graag koken en dat het ons aan niets ontbreekt. U kunt het mooie gasfornuis gebruiken of gewoon het houtfornuis opstoken, wat erg leuk is.

Er zijn veel kachels en open haarden in het huis, en er is voldoende brandhout beschikbaar.

In de Lila Laxen, een bijgebouw uit de 18e eeuw, bevinden zich een houtgestookte sauna en een houtoven. Om af te koelen na een saunagang kunt u terecht in het kleine meer voor de sauna, dat gevoed wordt door een zijrivier van het grote meer ernaast.

In de buitenruimte zijn er veel leuke plekken om te ontspannen en te vertoeven. De grote open haard met barbecue is bijzonder uitnodigend. U kunt ook uw eigen vis roken boven het vuur.

De dichtstbijzijnde stad is Kopparberg, op 7 kilometer afstand, waar u boodschappen kunt doen, de Ierse pub kunt bezoeken of kunt gaan bowlen.

Er zijn talloze recreatiemogelijkheden, of u nu wilt vissen, kajakken of stand-up paddle boarden in de zomer, joggen of fietsen, of langlaufen in de winter. U kunt natuurlijk ook gewoon uw favoriete boek meenemen en u weer midden in de natuur bevinden.

Op het terrein hebben we onze "hotelmanager" "Locke" die u zeker in alle rust van uw vakantie laat genieten, maar onopvallend aan uw zijde staat als er vragen of problemen zijn.

Wij kijken uit naar uw bezoek.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed
Eenpersoonsbed
Woonkamer 1
Slaapbank
Woonkamer 2
Slaapbank

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Sauna Sauna
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 0.3 km

0.3 km

Skilift 50 km

50 km

Supermarkt 12 km

12 km

Restaurant 12 km

12 km

Stadscentrum 12 km

12 km

Bus 3 km

3 km

Luchthaven 230 km Stockholm Airport

230 km

Station 3.3 km Ställdalen

3.3 km

Snelweg-afrit 12 km 50

12 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Kopparberg is een charmant stadje gelegen in de historische provincie Örebro Län in Zweden. Het ligt in het midden van het land en wordt omgeven door schilderachtige natuur. Het stadje ligt ongeveer 200 kilometer ten westen van Stockholm en is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Een van de opmerkelijke natuurlijke schoonheden in de buurt van Kopparberg is het Björkenmeer waar ons huis zich bevindt. Het Björkenmeer ligt slechts een paar kilometer ten zuidwesten van de stad en is een populaire bestemming voor de lokale bevolking en bezoekers. Met zijn idyllische ligging te midden van bossen en heuvels biedt het meer een prachtig decor voor diverse activiteiten.

Het Björkenmeer staat bekend om zijn heldere water en wordt vaak beschreven als een echte geheime tip voor natuurliefhebbers. Het heldere water is perfect om in te zwemmen, en in de zomer kunt u ontspannen en genieten van de zon op de zandstranden aan de oevers van het meer. De rustige en vredige sfeer van het meer nodigt ook uit tot vissen, het visbestand is overvloedig, we hebben een visvergunning voor bezoekers. Vissers zullen een verscheidenheid aan vissoorten vinden zoals snoek, baars en snoekbaars.

Het Björkenmeer biedt ook mogelijkheden voor watersportactiviteiten zoals kajakken, kanoën en stand-up paddleboarding. Diverse watersportuitrustingen zijn beschikbaar bij het huis en kunnen na enige instructie worden gebruikt.

De omliggende bossen bieden ook geweldige mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Er zijn wandelpaden die langs het meer lopen en door de indrukwekkende natuur leiden. Vanaf de wandelpaden heeft u vaak een adembenemend uitzicht op het meer en het omringende landschap.

Al met al biedt de ligging van Kopparberg en het nabijgelegen Björkenmeer een perfecte combinatie van natuur en recreatie. Het stadje zelf is een charmante bestemming met zijn rijke geschiedenis en lokale attracties, terwijl het Björkenmeer de mogelijkheid biedt om volop te genieten van de rustige schoonheid van de Zweedse natuur.


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Skiën
Snowboarden
Duiken
Volleybal
Wandelen
Voetbal
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Borg: € 300
Aanbetaling: 50 % bij het boeken
Resterend bedrag: 2 weken voor aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt de helft van het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 7 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 7 dagen voor de check-in aangevraagd is, krijg je niks vergoed.

meer informatie:

De stad Kopparberg ligt in het hart van Zweden en heeft een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw. De stad dankt zijn naam aan de kopermijn die in de regio in bedrijf was en die van de stad een belangrijk centrum maakte voor de mijnbouw en de productie van koperproducten.

Hieronder vindt u de hoogtepunten van de regio:

Kopparbergs Bergslags Museum: Een museum dat de geschiedenis van de mijnbouw in de regio Kopparberg laat zien en een verscheidenheid aan artefacten en tentoonstellingen toont.

Stora Torget: De centrale marktplaats van Kopparberg, omgeven door historische gebouwen uit de 17e en 18e eeuw. Hier kunt u lokale producten en handwerk kopen en genieten van de levendige drukte.

Brändön Nature Reserve: Een prachtig natuurgebied in de buurt van Kopparberg, met wandelpaden en uitzichtpunten. Hier kunt u de ongerepte natuur en het adembenemende landschap verkennen.

Björkenmeer: Een idyllisch meer ten zuidwesten van Kopparberg, perfect om te zwemmen, vissen en watersporten. Het heldere meer en de omringende natuur zorgen voor een ontspannen en schilderachtig decor.

Kopparberg Kerk: De lokale kerk van Kopparberg, gebouwd in de 18e eeuw. De kerk maakt indruk met zijn traditionele architectuur en historische charme.

Kolarbyn Eco-Lodge: Een unieke accommodatiemogelijkheid in de buurt van Kopparberg. Kolarbyn Eco-Lodge biedt traditionele hutten midden in het bos voor een authentieke natuurervaring.

Summer Snow Park: Een populaire plek voor buitenactiviteiten zoals skiën, snowboarden en rodelen. Het park biedt ook zomeractiviteiten zoals mountainbiken en wandelen.

Kopparberg Trail: Een schilderachtig wandelpad dat door het omringende landschap van Kopparberg loopt. Het pad biedt spectaculaire uitzichten en de mogelijkheid om te genieten van de natuur en de rust.

Midzomerfestival: Het Midzomerfestival is een traditioneel Zweeds festival dat elk jaar in juni wordt gevierd. Het omvat dansen, liederen en festiviteiten waarbij inwoners en bezoekers samenkomen.

Kerstmarkt: Tijdens de periode voor Kerstmis heeft Kopparberg een feestelijke kerstmarkt waar bezoekers handgemaakte cadeaus, traditionele lekkernijen en kerstversieringen kunnen vinden.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 10-04-2024


1 Beoordeling

Totale beoordeling

4,8 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
4.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Oktober 2023

Cornelia A. uit Zehlendorf

4,8
5 5 5 5 4
Toon Duits

Buitengewone vakantieaccommodatie

We hebben mooie vakantiedagen doorgebracht in Sköttens. Het huis heeft alles wat je nodig hebt, het is gezellig en smaakvol ingericht. Jammer dat de sauna niet bruikbaar was vanwege de brand, maar dat was voor ons ook niet doorslaggevend voor het welzijn. De badkamers waren ook goed uitgerust. Nogmaals bedankt aan Locke, de beheerder, die beschikbaar was voor alle vragen en informatie, maar verder bescheiden op de achtergrond bleef.

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen


Contactpersoon

Dhr. H. Hüpen

Dhr. H. Hüpen

Hallo allemaal, mijn naam is Holger en ik maak deel uit van een gezin van 6 bestaande uit een geweldige vrouw, twee kinderen en twee honden. Wij wonen in NRW en hebben besloten om samen deze kleine roodgeverfde droom aan het meer te realiseren en wat Bullerbü-gevoel te laten opborrelen. Mijn vrouw en ik zijn zelfstandige ondernemers en alles wat we hier doen, doen we naar beste vermogen. Het bijzondere moet zijn dat we deze plek eigenlijk zelf als onze oase gebruiken en er dus ook goed voor zorgen. Daarom zijn veel dingen zodanig dat we er zelf plezier aan beleven als we naar het noorden reizen. Wij delen deze plek van vrede en harmonie graag met onze gasten en verheugen ons erop geweldige mensen te ontmoeten die de dingen met dezelfde liefdevolle zorg behandelen. Zeker het een of ander op het gebied van verhuur kan professioneler, maar in geen geval hartelijker en authentieker ;-) Als u geïnteresseerd bent in dit prachtige vakantieoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn blij met elk beleefd verzoek. Het beste en google "Lagom" :-)


Meer accommodaties die je ook kunnen bevallen


meer informatie

Objectnummer: 438444

Laatst bijgewerkt: 10.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/438444.htm


«Haus am See "Sköttens"» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.8 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 1 gegeven Beoordeling.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven