Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Feelgood in Casa Pippo

Carovigno

Max.  8   gasten
150m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers (+1)
3  Badkamer
Max. 8  gasten
150m²
3 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies


Beschrijving

Nieuwbouw beschikbaar voor verhuur vanaf 22 mei. Luxe zwembad zeezicht Honden toegestaan.
Onze Feelgood in Casa Pippo wordt slechts door één gast tegelijk bewoond. Als u met twee of vier personen alleen het hoofdhuis gebruikt, blijft de Piccolo afgesloten en wordt niet verhuurd. Als u met zijn vieren beide huizen gebruikt of met meer dan 4 personen aankomt, wordt het gastenverblijf ook verhuurd / tegen betaling.

Onze Casa Pippo bevat 2 slaapkamers + badkamers evenals onze Dependance Piccolo met slaapkamer en woongedeelte met hoogwaardige slaapbank. De onafhankelijke huizen worden alleen samen verhuurd of bij het huren van het hoofdhuis blijft de Piccolo afgesloten. Het hele terrein en het zwembad zijn alleen voor u.

Binnen:
Hotel boxspringbedden, op maat gemaakte keukens en inbouwkasten, eettafels en badmeubels van 300 jaar oud Hamburgs eikenhout, ruw staal gecombineerd met antieke ladekasten. Gezellige banken, vrijhangende Focus Slim open haard, wijnkoelkast, 2 koel- en vrieskasten, hoogwaardig serviesgoed, Güde messen, volautomatisch koffiezetapparaat.
Alle woon- en slaapruimtes hebben airconditioning, de woon- en badkamerruimtes hebben vloerverwarming. Ons huis is beveiligd met alarm- en videocamerasysteem.

Buiten:
Ons zwembad is 54m², 1,50m diep en heeft een ondiep spiagga gedeelte. Een warmtepomp zorgt voor een aangename temperatuur, zelfs in de koele maanden. ( aangezien het nog in aanbouw is, zijn er momenteel geen definitieve foto's )
De buitenkeuken met Beefer en Plancha Grill inclusief een grote gasvlam laat u perfecte diners creëren. Daarna kunt u kiezen welke van de vele eethoeken u wilt opzetten. Wij bieden in totaal 4 eethoeken buiten en 2 eettafels in de huizen.
Op het oostterras voor de zon bij het herfstontbijt? Op het noordterras in midzomer voor het genot van schaduw? Of in mei voor "ik wil het complete zeezicht op de dakterras tafel", de schoonfamilie neemt liever de kleine eethoek onder de olijfboom? Geen probleem - iedereen zoals hij het wil.
Na het strand, een snelle duik in het warme zwembad en dan een aperitief op ons martini terras. Omringd door het zwembad heeft u op elk moment van het jaar uitzicht op de ondergaande zon - de naam is geen toeval. Of later, op de grote loungehoek bij de vrijhangende buitenhaard, want de Fiano (speciale witte wijn uit de streek) smaakt nog beter met uitzicht op zee?

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 2
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Slaapkamers 3
Tweepersoonsbed (180x200 cm)
Woonkamer 2
Slaapbank (160x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 5 km

5 km

Supermarkt 6 km

6 km

Restaurant 5 km

5 km

Stadscentrum 6 km

6 km

Luchthaven 24 km Brindisi

24 km

Station 10 km Carovigno

10 km

Snelweg-afrit 2.2 km San Vito dei Normanni

2.2 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Wij liggen midden in de olijfgaarden, zonder directe buren - maar zonder helemaal eenzaam te zijn. Er zijn enkele bewoonde huizen of vakantiehuizen in de buurt. D
Rondom onze twee huizen ligt ongeveer 350 m² aan terrassen, overdekte terrassen, paden en toegangswegen. Een afgelegen warme buitendouche zorgt voor een echt vakantiegevoel.
De rest van het 10.000 m² grote terrein bestaat uit ongeveer 500 m² gazon, 800 m² bloemenweide en ongeveer 8.000 m² olijfgaard. Vijgen, peren. Nespola en amandelbomen groeien op het hele terrein en kunnen met plezier worden geoogst. .
Ons huis ligt aan het einde van het 250m lange terrein en de oprijlaan door de olijfgaard en het cactuslandschap is gewoon ongelooflijk mooi.
Bij het verlaten van de poort gaat u linksaf voor een wandeling. Aan de rechterkant is een kleine masseria met een Volpino , Maremmano roedel die zijn taak zeer serieus neemt :-)


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Kanoën
Mountainbiken
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Wandelen
Kitesurfen
Boottochten
Stand Up Paddling
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 10:00
Aanbetaling: 50 %
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

De elektriciteitsmeter wordt bij aankomst en vertrek opgenomen. Wij betalen het verschil minus een vast tarief voor normale elektriciteit. De elektriciteit die u moet betalen betreft : de airco's, verwarming van het zwembad. Sauna (vanaf 2024), vloerverwarming.
Aangezien we een fotovoltaïsch systeem hebben, zal dit bedrag beheersbaar zijn.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Der Mietvertrag kommt nach Zusendung des MV & der Buchungsbestätigung sowie der realisierten Anzahlung zustande. Bis 8 Wochen vor Anreise: 25 % des Mietpreises Bis 6 Wochen vor Anreise: 50% des Mietpreises Bis 4 Wochen vor Anreise: 75% des Mietpreises Danach : 100% des Mietpreises (natürlich exkl. ER und evtl. gebuchter Bettwäsche/ Handtücher) Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Unabhängig vom Zeitpunkt und Grund ( Covid-19, Krankheit, Desinteresse) der Kündigung/ Vertragsaufhebung wird eine Bearbeitungs- Pauschale von 100€ fällig. Bitte schließen Sie zu Ihrer eigenen Sicherheit eine Reiserücktrittversicherung ab.

meer informatie:

We zijn perfect gelegen voor een snelle trip naar de zee: het strand van Spechiolla is in 5 minuten met de auto te bereiken en Carovigno met geweldige restaurants in 7km.
Wij zijn het perfecte startpunt voor sightseeing, aangezien u binnen een straal van 30-50 km elke bezienswaardige stad kunt bereiken. Ostuni, Alberobello, Martina Franca, Cisternino, Locorotondo en nog veel meer...


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 27-04-2024


Het Vakantiehuis heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Familie H. Rimbeck Igler

Familie H. Rimbeck Igler

In 2011 waren we voor het eerst in Puglia en we werden verliefd. Vooral op de steden Carovigno en Ostuni. Op de geweldige keuken, de prachtige architectuur, de eindeloze olijfgaarden, de mensen, de kleuren van Italië en op onze twee vondelingenhonden Caramella & Pippo. Elk jaar dreef het verlangen ons naar het zuiden en in 2021 besloten we: we willen meer. Gezegd. Gedaan. Gezocht. Gevonden: Feelgood in Casa Pippo. Onze wens is niet alleen een vakantiehuis te creëren, maar een tijdelijk thuis. Comfortabel, hoge kwaliteit, all-inclusive, met een feelgood karakter en een beetje luxe. Onze locaties zijn hondvriendelijk, dicht bij zee, vrijstaand, echte privacy, met een tuin rondom en verbonden met de natuur.


Andere accommodaties van Familie H. Rimbeck Igler


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 440940

Laatst bijgewerkt: 20.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/440940.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Duurzaam Deze woning voldoet aan 5 van de 12 duurzaamheidscriteria.

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven