Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Oud landhuis uit de 16e eeuw, in het hart van...

Max.  4   gasten
67m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers
0  Badkamer
Max. 4  gasten
67m²
1 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

100% Aanbeveling


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

100% Aanbeveling



Beschrijving

Parterre: (woonkamer(1-pers. slaapbank, TV(satelliet), eettafel), open keuken(kookplaat, fornuis(4 kookplaten), oven, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, airconditioning), badkamer(douche, wastafel, toilet, bidet))

wasmachine(gedeeld met andere gasten), verwarming(CV), tuin(gedeeld met andere gasten, omheind), tuinmeubilair, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 14 x 6 m., geopend van 1/2 Mei t/m Sep), tennisbaan(gedeeld met andere gasten), tafeltennistafel, kinderbed

Dit romantische landhuis in Reggello is voorzien van een gezamenlijk zwembad en bevindt zich in het hart van Toscane. Er zijn 2 slaapkamers die in totaal 6 personen kunnen accommoderen. Dit is de ideale optie voor een gezinsvakantie.

Het romantische stulpje ligt op een kleine 40 km afstand van Firenze. In Firenze is vermaak te vinden voor jong en oud. De zee is 143 km verderop te vinden, in de bekende Italiaanse badplaats Cecina.

Deze vakantievilla is voorzien van een tuin die is ingericht met comfortabel tuinmeubilair. Het gedeelde zwembad is open van mei t/m september en er zijn fietsen beschikbaar op aanvraag.

Het vliegveld van Pisa is ongeveer 115 km reizen vanaf de accommodatie.

Elk appartement is uitgerust met verwarming, oven, vaatwasser, WiFi internet en satelliet-tv. Ter beschikking van de gasten: zwembad, tennisbaan, overdekte garage. Reggello ligt dicht bij The Mall Outlet, 30 km van Florence, 45 km van Arezzo en slechts enkele kilometers van de beroemdste centra van de Florentijnse Chianti-streek Uw huisdieren zijn welkom!

Inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Zwembad Zwembad
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed

Buitenshuis

Tuin
Barbecue
Zwembad
Parkeren
Tennisbaan
Tafeltennis
tuin met schutting

Badkamer

aparte wc's 1


Keuken

4-pits kookplaat
Vaatwasser
Koelkast
Oven

Apparatuur en toebehoren

Televisie
Satelliet / kabeltelevisie
Wasmachine
Kinderbed
WiFi
Terrasmeubilair

Geschikt voor

Niet-rokers
Huisdieren welkom
Kinderen welkom

slaapkamer

Totaal aantal slaapplaatsen: 4

1 overige slaapkamer

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Meer 5 km

5 km

Supermarkt 2 km

2 km

Restaurant 1 km

1 km

Stadscentrum 1 km

1 km

Luchthaven 115 km Pisa

115 km

Station 8.2 km Figline Valdarno

8.2 km


Recreatiemogelijkheden

Paardrijden
Tennis
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen


Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 16:00
Uitchecken: 12:00

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Eindschoonmaak: Inclusief.
Huisdieren: Max. 2; € 20/dier/verblijf.
Bedlinnen: Aanwezig.
Toeristenbelasting: Inclusief.
Badhanddoeken: Aanwezig.
Keukenlinnen: Zelf meenemen.
Wifi: Gratis.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 0% van de huur - In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de huur.
  • In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de huur- 100% van het bedrag wordt in rekening gebracht voor latere annulering of niet-verschijnen.


Beschikbaarheid

Gebruik de prijscalculator om de beschikbaarheid en de prijs te weten te komen.


17 Beoordelingen

Totale beoordeling

4,4 van 5
4.4 Inrichting
4.4 Prijs / kwaliteit
4.4 Service
4.4 Ligging
4.4 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Caroline Burggraaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Prachtige locatie en superheerlijk zwembad!

Annemie Stulens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijke rustige vakantie voor gezin met huisdieren en kinderen, mogelijkheid tot familievakantie met meerdere gezinnen .

A.F Ashworth

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Groot appartement, vriendelijke en behulpzame eigenaar, mooi zwembad en tennisbaan ontbreken van airconditioning

PAJ Geelen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Heerlijke week in Toscane. Fijne uitvalsbasis.

Süleyman Kocak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We waren 2 weken in Villa Olena. Met 3 honden. We vonden het huis erg leuk. Een goed onderhouden gebied met een grote tuin en een groot zwembad. Geweldig voor honden. De eerste week hadden we het zwembad helemaal voor onszelf! We verbleven in een appartement op de begane grond. Faciliteit heeft betere tijden beleefd. Er zou een keer of een ander moeten worden uitgewisseld. Als je geen hoge normen hebt, is het goed.

Paul Verschuren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben hier 2 fantastische weken doorgebracht!!! Het huis oertrof onze verwachtingen omdat de foto's op de site bij lange na niet de mooie werkelijk benaderen, het is er een aards paradijs... De manier waarop het huis is gerenoveerd getuigd van veel liefde en passie.

Benno Boersma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Olena ligt vlak bij Reggello en dit plaatsje ligt zo'n dertig kilometer ten zuidoosten van Florence. S' ochtends kun je wandelend vers brood en fruit halen. S' avonds kun je wandelend naar de pizzeria of het restaurant er tegenover naast de kerk (zeer aan te raden). In het “centrum” van Reggello zijn nog wat meer restaurantjes, winkeltjes, een mini-mercado en een trattoria waar je een heerlijke kant en klare hap kunt halen. In Figlime Valdarno, op zo'n 7 kilometer, zitten een aantal grotere supermarkten en kun je de trein naar Florence pakken (beter dan de boetes in Florence riskeren). Voor het verkennen van Florence. Chianti en het noorden van Umbrië een prima locatie. Het huis heeft een grote tuin met meerdere terrasjes, goede parkeergelegenheid en een zwembad en tennisbaan. Het huisje is één van een aantal appartementen die, in een groter huis, naast en tegen elkaar aan liggen. Het water van het zwembad was, half september, gewoon te koud om lekker te zwemmen. Blijkbaar is het wel enigszins gehorig. Onze buren klaagden in ieder geval een aantal maal middels gebons met een bezemsteel op hun plafond terwijl wij niet het idee hadden heel luidruchtig te zijn. De grote slaapkamer en badkamer zijn uitstekend te noemen. Het bed boven is ook uitstekend en is via een gordijn gescheiden van de woonkamer (daardoor wat minder privacy). De daarbij horende badkamer is erg klein maar wel netjes. Het tafellaken doet een beetje oubollig aan en het dek wat op de bank in de woonkamer zat, was duidelijk gebruikt (vies volgens de dames). Daar hebben de dames een sprei overheen gegooid. In principe een goed huis maar er is meer van te maken met iets meer aankleding.

Fabrice D'angelo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Huisdier toegelaten. Accommodatie schoon en netjes. Grote buitenruimtes. Twee kamers van "water en twee wc Good Home Lakens en handdoeken fournis.Logement eindelijk ver genoeg van het centrum van Florence (35 of 40 km) Er zijn maar weinig ..." Uitrusting: geen koffiezetapparaat, geen broodrooster, relatief kleine gerechten voor 6 of 7 personen en kleine "keukengerei, kleine tv, koelkast zonder vriesvak en beperkte capaciteit.

Marcel Verweij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

prima accomodatie, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vervelend is de ligging direct langs de weg omdat dit veel geluidsoverlast geeft waardoor slapen met de ramen open niet mogelijk is en hierdoor de temperatuur in huis nog verder oploopt. De ligging in de buurt van de uitvalswegen is zeer goed waardoor bezienswaardigheden zeer goed te bereiken zijn. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, continu bezig met onderhouden van het complex.

S DUFF

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Uitstekende accommodatie, faciliteiten, dwz zwembad, parking, tuin, zeer goed en zeer maitained. Nabijgelegen dorp met goede faciliteiten om te winkelen, uit eten gaan. Toegang tot de belangrijkste routes, makkelijk rijden, ca. 7k.

Benno Boersma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa Olena ligt vlak bij Reggello en dit plaatsje ligt zo'n dertig kilometer ten zuidoosten van Florence. S' ochtends kun je wandelend vers brood en fruit halen. S' avonds kun je wandelend naar de pizzeria of het restaurant er tegenover naast de kerk (zeer aan te raden). In het “centrum” van Reggello zijn nog wat meer restaurantjes, winkeltjes, een mini-mercado en een trattoria waar je een heerlijke kant en klare hap kunt halen. In Figlime Valdarno, op zo'n 7 kilometer, zitten een aantal grotere supermarkten en kun je de trein naar Florence pakken (beter dan de boetes in Florence riskeren). Voor het verkennen van Florence. Chianti en het noorden van Umbrië een prima locatie.



Het huis heeft een grote tuin met meerdere terrasjes, goede parkeergelegenheid en een zwembad en tennisbaan. Het huisje is één van een aantal appartementen die, in een groter huis, naast en tegen elkaar aan liggen. Het water van het zwembad was, half september, gewoon te koud om lekker te zwemmen. Blijkbaar is het wel enigszins gehorig. Onze buren klaagden in ieder geval een aantal maal middels gebons met een bezemsteel op hun plafond terwijl wij niet het idee hadden heel luidruchtig te zijn.



De grote slaapkamer en badkamer zijn uitstekend te noemen. Het bed boven is ook uitstekend en is via een gordijn gescheiden van de woonkamer (daardoor wat minder privacy). De daarbij horende badkamer is erg klein maar wel netjes.



Het tafellaken doet een beetje oubollig aan en het dek wat op de bank in de woonkamer zat, was duidelijk gebruikt (vies volgens de dames). Daar hebben de dames een sprei overheen gegooid. In principe een goed huis maar er is meer van te maken met iets meer aankleding.

S DUFF

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Engels

Uitstekende accommodatie, faciliteiten, dwz zwembad, parking, tuin, zeer goed en zeer maitained. Nabijgelegen dorp met goede faciliteiten om te winkelen, uit eten gaan. Toegang tot de belangrijkste routes, makkelijk rijden, ca. 7k.

Paul Verschuren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wij hebben hier 2 fantastische weken doorgebracht!!! Het huis oertrof onze verwachtingen omdat de foto's op de site bij lange na niet de mooie werkelijk benaderen, het is er een aards paradijs...
De manier waarop het huis is gerenoveerd getuigd van veel liefde en passie.

Fabrice D'angelo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Frans

Huisdier toegelaten. Accommodatie schoon en netjes. Grote buitenruimtes. Twee kamers van "water en twee wc Good Home Lakens en handdoeken fournis.Logement eindelijk ver genoeg van het centrum van Florence (35 of 40 km) Er zijn maar weinig ..." Uitrusting: geen koffiezetapparaat, geen broodrooster, relatief kleine gerechten voor 6 of 7 personen en kleine "keukengerei, kleine tv, koelkast zonder vriesvak en beperkte capaciteit.

Walter Sontrop

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Villa olena is echt de moeite van de lange reis waard. Mooi huis in een prachtige omgeving. In de buurt heerlijke restaurantjes. Florence dicht in de buurt, maar het huis ligt lekker van de stadse drukte af. In het voorjaar prima weertje, zeker om te tennissen. Zwembad was nog een beetje koud.

Marcel Verweij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

prima accomodatie, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vervelend is de ligging direct langs de weg omdat dit veel geluidsoverlast geeft waardoor slapen met de ramen open niet mogelijk is en hierdoor de temperatuur in huis nog verder oploopt.
De ligging in de buurt van de uitvalswegen is zeer goed waardoor bezienswaardigheden zeer goed te bereiken zijn.
De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, continu bezig met onderhouden van het complex.

Süleyman Kocak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Toon Duits

We waren 2 weken in Villa Olena. Met 3 honden. We vonden het huis erg leuk. Een goed onderhouden gebied met een grote tuin en een groot zwembad. Geweldig voor honden. De eerste week hadden we het zwembad helemaal voor onszelf! We verbleven in een appartement op de begane grond. Faciliteit heeft betere tijden beleefd. Er zou een keer of een ander moeten worden uitgewisseld. Als je geen hoge normen hebt, is het goed.


Contactpersoon

Bedrijf Belvilla


Andere accommodaties van Belvilla

Alle accommodaties weergeven van Belvilla

meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 441567

Laatst bijgewerkt: 28.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/441567.htm


«Oud landhuis uit de 16e eeuw, in het hart van...» krijgt een vakantiebeoordeling van 4.4 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 17 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 43 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven