Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Park Bos en Duin 27 - Oostkapelle

Oostkapelle, Walcheren, Zeeland, Nederland

Max.  6   gasten
68m²  Woonoppervlakte
3 Slaapkamers
1  Badkamer
Max. 6  gasten
68m²
3 Slaapkamers
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd


Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Fantastische ligging

Brandschone accommodatie

100% Aanbeveling

7 keer aan de wensenlijst toegevoegd



Beschrijving

Heerlijke vakantiewoning op loopafstand van strand!
Genieten van zon, zee en strand tijdens de vakantie, maar ook geen zin om te ver terug te moeten lopen na een lekker dagje genieten? Dan bent u met dit huisje aan het juiste adres!
Deze heerlijke 6-persoons vakantiewoning in Zeeland met eigen parkeerplaats ligt op ca. 600 m. van zee en strand in het rustige en kleinschalige Roompot park Bos en Duin in Oostkapelle. De vakantiewoning biedt door de ligging in het park veel privacy, is comfortabel en praktisch ingericht. Er is plek voor maximaal 6 volwassenen: er zijn 5 eenpersoonsbedden, een stapelbed en een kinderledikant.

Faciliteiten huisje:

Beneden vindt u de hal en woonkamer met open keuken. Verder is er beneden een slaapkamer, badkamer en separaat toilet.
• In de woonkamer staat een houtkachel en er is een kabel TV, dvd speler en stereoset met radio, cd- en platenspeler.
• De keuken is van alle gemakken voorzien. Koffiezetapparaat, Nespresso, Senseo, waterkoker, blender, citruspers, broodrooster, staaf- en gewone mixer zijn aanwezig naast een 4 pits elektrische kookplaat, koelkast met groot vriesvak, oven-/magnetron-/grill-combinatie plus een wasmachine en -droger.
• In de slaapkamer beneden staan 2 boxspring eenpersoons bedden van 90x200 cm met dekbedden, hoofdkussens en nachtkastjes, en er is een wastafel en een kast met kluisje aanwezig. Er hangt in de slaapkamer ook een smart tv.
• De badkamer heeft naast de wastafel een bad-/douchecombinatie met mengkraan, spatscherm, badmat, en aan de muur handgrepen.
• In de hal staat een ladenkast waar u spullen in kan opbergen, met in de bovenste lade een map met toeristische informatie en een ordner met gebruiksaanwijzingen. Ook staat hier een houten kinderstoel.
• In de trapkast in de hal bevinden zich o.a. een stofzuiger, schoonmaakspullen, droogrek, strijkbout en -plank en BBQ.
• De zonnige achtertuin van de woning ligt op het zuiden, is omringd door een beukenhaag en een afsluitbaar hekje, en bedraagt ca. 80 m2, waarvan betegeld terras ca. 27 m2 en de rest gazon.
• Er zijn 2 parasols, een grote rechthoekige tafel met 6 verstelbare tuinstoelen en 2 ligstoelen. Ook is er een kleine tafel met houten tuinbankje. In de tuinbox is kinder tuinmeubilair en buitenspeelgoed opgeborgen.

Boven bevinden zich de tweede en derde slaapkamer.
• In de tweede slaapkamer staan 2 boxspring eenpersoonsbedden van 80x200 cm met dekbedden, hoofdkussens en nachtkastjes. Deze slaapkamer heeft ook een wastafel. In de inbouwkast zijn extra dekbedden opgeborgen.
• De derde slaapkamer heeft een boxspring eenpersoonsbed en een stapelbed, alle drie met afmetingen van 90x200 cm, met dekbedden, hoofdkussens en nachtkastjes.

Verder:
• Alle te openen ramen zijn voorzien van rolhorren en er is aan de achterzijde een hordeur. In de woning zijn zonwerende gordijnen/zonwering om zonlicht te kunnen reguleren.
• Indien nodig kunt u de twee ventilatoren gebruiken die op de inbouwkasten staan.
• Gratis Wifi.
• Huurprijs is inclusief gebruik van elektra en water.
• De woning is kindvriendelijk ingericht. Er zijn traphekjes boven en beneden, er is een aantal keukenkastjes met beveiligingshaakjes en in de inbouwkast in de slaapkamer boven staat een uitvouwbaar Tissi kinderledikant van 60x120 cm met matras, een (tweede) Ikea witte kunststof kinderstoel met metalen poten, en een kinderbedrek voor een eenpersoonsbed.
• In de woning zijn huisdieren niet toegestaan.
• Roken is in de woning niet toegestaan.
• In het park zijn twee speeltuintjes, twee tafeltennistafels en een sportkooi aanwezig.
• Het parkeerterrein is toegankelijk met een slagboompas en u heeft een eigen gratis parkeerplaats.
• Er is op het park tevens gelegenheid om elektrische auto’s tegen betaling op te laden.
• De paden in het park zijn geasfalteerd en goed verlicht. Bij de parkeerplaats is mogelijkheid om afval gescheiden in grote containers te deponeren.
• Bagage kunt u vervoeren in de aanwezige bolderkar (ca. 80 m. naar de woning) die u natuurlijk ook voor het strand kunt gebruiken.

Slaapplaatsen

Slaapkamers 1
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)
Slaapkamers 2
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Eenpersoonsbed (80x200 cm)
Babybedje (60x120 cm)
Slaapkamers 3
Stapelbed (90x200 cm)
Eenpersoonsbed (90x200 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan
Niet-rokers Niet-rokers
WiFi WiFi
Tuin Tuin
Televisie Televisie
Terras Terras
Vaatwasser Vaatwasser
Wasmachine Wasmachine
Haard Haard
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Afstanden

Strand 0.6 km

0.6 km

Meer 7 km

7 km

Supermarkt 1.2 km

1.2 km

Restaurant 0.1 km

0.1 km

Stadscentrum 1.2 km

1.2 km

Bus 0.5 km

0.5 km

Luchthaven 97 km Rotterdam Airport

97 km

Station 12 km Middelburg

12 km

Snelweg-afrit 10 km N57

10 km


Plaats en de locatie van de accommodatie

Omgeving:
Met 8 minuten lopen bent u bij de zee!
Op het brede, schone strand met de karakteristieke strandhuisjes vindt u in het zomerseizoen loopplanken, prullenbakken, toiletten, douches, een strandwacht met EHBO post (bij rood/gele vlag), en er zijn ligbedden, strandstoelen, parasols en windschermen te huur.
Direct aan de strandopgang van de Duinweg ligt strandpaviljoen De Piraat en wat verderop vindt u o.a. Lage Duintjes en Bij Karel, allen goed verzorgde paviljoens waar u kunt genieten van zee en strand onder het genot van een hapje en een drankje.

Niet alleen de zee maar ook het bos is dicht in de buurt. Het park ligt direct aan het bosrijke natuurgebied De Manteling, aan de overzijde van de weg. Dit is een Natura 2000 gebied met unieke flora en fauna en met prachtige buitenplaatsen. Kasteel Westhove is er een van, met daarnaast de voormalige orangerie van het kasteel, waarin nu het museum Terra Maris gevestigd is. U bent er met een half uur wandelen en een aanrader om te bezoeken. Naast een wisselende collectie worden hier regelmatig allerlei activiteiten (ook voor kinderen) georganiseerd.
Er zijn veel wandel- en fietspaden in de omgeving en direct aan de overzijde van het park loopt parallel aan de Vroonweg een wandel- en fietspad (fietsknooppuntenroute). Fietsen zijn te huur op verschillende plekken in Oostkapelle.

In Oostkapelle en omgeving zijn veel horeca gelegenheden, voor elk wat wils. Het meest dichtbij direct aan de overkant van het park ligt brasserie en minigolf Boschhoek.
Dagelijkse boodschappen kunt u doen bij de Jumbo in Oostkapelle. Ook in Serooskerke, Vrouwenpolder en Domburg vindt u supermarkten met een uitgebreid assortiment (resp. Plus, Jumbo en AH). Op een paar minuten lopen aan de Duinweg 64 kunt u in de campingwinkel Dennenbos in het zomerseizoen terecht voor een wat beperkter assortiment en verse broodjes. Verse pizza's en schepijs kunt u hier ook kopen bij de take-away/snackbar, die naast restaurant Dennenbos gevestigd is.

Er zijn legio mogelijkheden voor een leuke dagbesteding. Van musea, bezienswaardigheden en historische plaatsen (o.a. Veere, Domburg, Middelburg en Vlissingen) tot leuke speelplekken voor kinderen. Er is veel te doen, voor jong en oud.
In de woning ligt een map met toeristische informatie en er liggen folders van mogelijke uitjes.

Goed om te weten:
• Zeeland heeft gemiddeld de meeste zonuren in Nederland.
• Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit en Oostkapelle staat bekend om zijn brede, zeer goed schoongehouden strand (in 2022 voor 34e keer blauwe vlag milieu onderscheiding).


Recreatiemogelijkheden

Vissen
Fietsen
Golfen
Kanoën
Paardrijden
Zwemmen
Zeilen
Surfen
Tennis
Wandelen
Waterskiën
Surfen
Kitesurfen
Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 15:00
Uitchecken: 10:00
Borg: € 100
Aanbetaling: 30 % bij het boeken
Resterend bedrag: 4 weken voor aankomst

Aanvullende informatie bij de huurprijs:

Verplichte eindschoonmaak € 75,-. De toeristenbelasting in 2024 bedraagt € 2,10 per nacht per persoon.
De boekingsperiode kan in het laagseizoen op elke dag van de week ingaan, maar moet minimaal 3 aaneengesloten dagen omvatten.
In de periode van zaterdag 29 juni tot zaterdag 31 augustus 2024 is de minimale huurperiode 1 week, met zaterdag als wisseldag.
Wij nemen alleen reserveringen in behandeling van personen die 21 jaar of ouder zijn.
Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst mogelijk.
  • Annulering door de huurder dient altijd schriftelijk per mail of aangetekende post te geschieden. Tot 30 dagen voor de aanvangsdatum zijn geen annuleringskosten verschuldigd. Vanaf 30 dagen tot een week voor de aanvangsdatum bedragen de annuleringskosten 50% van de huurprijs; Bij annulering vanaf een week voor de aanvangsdatum tot de dag van aankomst bedragen de annuleringskosten 100% van de huurprijs. Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen aankomstdatum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering en is 100% van de huurprijs verschuldigd.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 26-04-2024


2 Beoordelingen

Totale beoordeling

5,0 van 5
5.0 Inrichting
5.0 Prijs / kwaliteit
5.0 Service
5.0 Ligging
5.0 Reinheid
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Maart 2024

Claudia S. uit Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Zeer mooi vakantiehuis met een grote tuin.

We hebben een zeer mooie vakantieweek gehad met Pasen in het vakantiehuis van de familie Vriezen. Het huis is prachtig rustig gelegen in een autovrij gebied vlakbij het strand en het prachtige grote natuurgebied Oranjezon. Daar zijn zeer mooie uitgebreide wandelingen mogelijk. Het huis is zeer schoon en liefdevol ingericht. We hebben erg genoten van de ruime woon-/eetkamer met de open haard. In de keuken is alles aanwezig wat nodig is om te koken. Alles bij elkaar geweldig. Hartelijk dank.

Juli 2023

Simone P. uit Tönisvorst

5,0
5 5 5 5 5
Toon Duits

Familievriendelijke accommodatie in de directe nabijheid van het strand

Het zeer goed uitgeruste vakantiehuis van de familie Vriezen laat niets te wensen over: trapbeveiliging boven en beneden, kinderstoelen, kinderbedje, valbescherming - echt aan alles is gedacht. Voldoende ruimte voor iedereen en een kleine maar mooie tuin met barbecue en terras. We hebben een geweldige en ontspannen vakantie aan de Noordzee doorgebracht met onze twee kinderen (5&1), ook het directe strand is het vermelden waard - slechts een paar minuten lopen en je kijkt uit over de 'grote zee', het mooie strand en het prachtige duinlandschap. Niet ver weg kunt u pony's 'huren', fietsen kunnen in het dorp gehuurd worden, de strandtenten nodigen uit om te eten en te snacken - we gaan al jaren naar het gebied rond Oostkapelle en kunnen deze accommodatie echt aanbevelen aan iedereen die een ontspannen vakantie wil hebben in een rustig en schoon park. We willen ook bedanken voor de ongecompliceerde communicatie met de gastheren en de goede service (we ontdekten op zondag een wespennest in de dakgoot, meldden dit aan de verhuurder en nog geen 24 uur later werd ons verzoek al bevredigend afgehandeld door het serviceteam van het park). We hadden echt een leuke vakantie en komen graag terug!

Aanbevolen voor: Gezinnen met kinderen, Vakantie zonder auto, Strandvakantie


Contactpersoon

Familie R. Vriezen

Familie R. Vriezen

In 2011 hebben wij deze vakantiewoning gekocht. Samen met onze kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie hebben wij hier heerlijke vakanties gevierd en mooie momenten beleefd. En nog steeds! Gedurende de jaren hebben wij de woning gerenoveerd en steeds meer aan onze wensen aangepast, en hopelijk ook aan die van u. Wij heten u van harte welkom.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Strandvakantie

Objectnummer: 442132

Laatst bijgewerkt: 04.04.2024

Advertentie online sinds: 11 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/442132.htm


«Park Bos en Duin 27 - Oostkapelle» krijgt een vakantiebeoordeling van 5 (beoordelingsschaal: 1 tot 5) op basis van 2 gegeven Beoordelingen.

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen

Gratis afzegging tot 30 days voor aankomst

2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven