Zoeken
Zoekopdracht
Gasten 2 gasten

Miramare

sea hills kunst steden sport open lucht gastronomie enologie

Max.  4   gasten
52m²  Woonoppervlakte
1 Slaapkamers (+1)
1  Badkamer
Max. 4  gasten
52m²
1 Slaapkamers (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Delen
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies

Beschrijving

In de tweepersoonskamer staat ook een eenpersoonsbed, in de woonkamer is er een volledig uitgeruste keuken en een eenpersoonsslaapbank. De badkamer is compleet met douche. Het onafhankelijke appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een prachtig uitzicht op zee. Castagneto Carducci is een prachtig middeleeuws dorp, beroemd om de Bolgheri wijngaarden die het omringen. Het ligt op een heuvelachtige positie op zes kilometer van de zandstranden van de Costa degli Etruschi. Er is een busdienst om de stranden vele malen per dag te bereiken. Uitrusting voor kleine kinderen, kinderbed, kar en kinderstoel zijn beschikbaar en inbegrepen in de prijs. Wi-Fi is beschikbaar voor de gasten. Het huis is koel en goed geventileerd. Vele sporten kunnen worden beoefend in de omgeving, zoals paardrijden bij een manege in Marina di Castagneto, fietsen om het omliggende platteland te verkennen en de beroemde steden van Toscane liggen op rijafstand. Florence en Siena liggen op ongeveer 2 uur rijden, Livorno op 1 uur en Lucca op anderhalf uur. Om naar Rome te gaan is er een trein in de vroege ochtend en het duurt ongeveer 2 ½ uur om er te komen. Er is ook de mogelijkheid om de eilanden van de archipel te bezoeken met dagelijkse trips die vertrekken vanuit San Vincenzo en Piombino. In de omgeving van Castagneto Carducci zijn kleine parels van cultuur zoals de Etruskische site van Baratti-Populonia, het Rimigliano Park, de San Silvestro mijn met een treintje dat de gasten meeneemt in de Oude Mijn, en de Etruskische stad Volterra met zijn beroemde albastwerk. In de omgeving organiseren vele boerderijen aangename proeverijen en bezoeken aan wijnkelders omgeven door de prachtige wijn- en olijfgaarden die onze streek kenmerken. Van oktober tot mei is er de mogelijkheid om kooklessen te organiseren met de eigenaren van het huis, waar onze gasten kunnen leren hoe ze eierpasta, pizza en enkele Toscaanse specialiteiten moeten koken. Wat betreft attracties voor kinderen: op 5 minuten van het huis ligt het pretpark Cavallino Matto, geopend van Pasen tot eind oktober; in Cecina (18 km) ligt het wildpark Gallorose, dat bezocht kan worden met een wandeling van ongeveer twee uur tussen de dieren in een prachtige natuurlijke omgeving, en het Acqua Park. Op korte afstand bevindt zich ook het Avonturenpark 'De Hangende Tuin'.

Slaapplaatsen

Slaapkamers
Tweepersoonsbed (190x180 cm)
Eenpersoonsbed (190x100 cm)
Babybedje
Woonkamer
Slaapbank (190x100 cm)

Kamers en inrichting

Huisdieren welkom Huisdieren welkom
Televisie Televisie
Terras Terras
Wasmachine Wasmachine
Kinderbed Kinderbed
Barbecue Barbecue
Kinderen welkom Kinderen welkom
niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Toon alle faciliteiten

Routebeschrijving/ligging

Toon landkaart

Recreatiemogelijkheden

Alle recreatiemogelijkheden weergeven Minder recreatiemogelijkheden weergeven

Richtlijnen

Aanwijzingen van de verhuurder

Inchecken: 14:00
Uitchecken: 08:10
Borg: € 40
Aanbetaling: 70 € bij het boeken
Resterend bedrag: bij aankomst

Annuleringsvoorwaarden:

  • Je krijgt het boekingsbedrag minus de annuleringskosten teruggestort, als je de boeking ten minste 4 dagen voor de geplande check-in tot 12:00 's middags MET (Midden-Europese Tijd) annuleert. Bij een annulering die korter dan 4 dagen voor de check-in aangevraagd is, wordt 50% van het boekingsbedrag minus de prijs voor de eerste nacht en de annuleringskosten teruggestort.


Beschikbaarheid

toon 12 maanden

vrij bezet Aankomst- of vertrekdag

Voor het laatst bijgewerkt: 29-06-2023


Het Vakantieappartement heeft nog geen beoordeling

De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.
Beoordeling toevoegen
Beoordeling toevoegen
De beoordelingen worden op echtheid gecontroleerd. Lees meer hierover in onze beoordelingsrichtlijnen.

Contactpersoon

Mevr. C. Pasi

Mevr. C. Pasi

Beste gasten mijn naam is Costanza en ik ben geboren in Florence. Ik heb altijd in het toerisme gewerkt en spreek Engels, Frans en Duits. Mijn familie bestaat uit 6 personen: mijn ouders die een passie hebben voor muziek en koken, mijn kinderen Flavia die 18 jaar is en economie studeert en Matteo die als kok in de buurt van ons huis werkt, dan is er nog mijn zus en ik die in 2 hotels in de omgeving werken. Wij zijn zeer gastvrije mensen en houden ervan dat onze gasten zich deel van de familie voelen. We houden erg van ons land en kennen het goed, zodat we voor iedereen excursies kunnen organiseren. Er zijn vijf appartementen in ons gebouw en slechts enkele daarvan zijn beschikbaar voor gasten, de andere zijn onze huizen waar we zelf wonen. We hopen dat u deze prachtige plaatsen zult willen bezoeken, en kijken ernaar uit u te verwelkomen, we wensen u allen een fijne vakantie.


meer informatie

Vakantie-ideeën: Vakantie met hond

Objectnummer: 442628

Laatst bijgewerkt: 25.04.2024

Advertentie online sinds: 10 maanden

URL: https://www.vakantiehuisnu.nl/442628.htm

Verwijderen
toevoegen als favoriet
Voer uw reisdata in voor exacte prijzen
2 gasten

DFV logo
Gecontroleerd en gecertificeerd door de Duitse bond van vakantiehuizen
Trustpilot
Meer dan 900 geverifieerde beoordelingen op Trustpilot
Best Price
Boek zonder kosten
en commissies
Contactgegevens van de gastheer/-vrouw weergeven